2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Maşallah ne güzel doğmuş oğluşun. Gayet doğal, olması gerektiği gibi. İnşallah hepimizin dogumlari bir avazda kolaycicik olur.
Sancı çekmişsin tabi ama çekmeden zaten olmuyo. En azından bir gün çekmişsin bitmiş. Sezeryanla ayaklanmak günler sürüyor.

Sezaryenle doğum yapmış biri olarak söylüyorum benim için çok kolay oldu genel anestezi almama rağmen 12 de olduğum ameliyattan akşam 6 gibi ben kalkmış yürüyüşünü yapmış bebegimin altını değiştirmiş bir annenin Rabbim bana öyle bir annelik gücü vermişti ki ilk banyosunu bile kendim yaptırdım siz yeterki kendinizi birşeyler için sartlandirmayin Rabbim bizler için en iyisini nasip etsin inşallah size şu kadarını söyleyeyim iki yakın arkadaşım normal doğum yaptı birinin ddoğumda bel kemiği kırıldı diğerinin 20 dikişi vardı iyileşmeler çok uzun sürdü sizler rabbime siginin o neylerse güzel eyler

ben epiduralle normal doğum yaptım, ama sanırım sadece 1 doz verildi, toplam 45 dk sancı hissettim, 9 da doğum oldu ertesi gün evde dolap falan düzelttim o kadar problem yoktu... epiduralle ilgili normal olsun sezeryan olsun kötü hikayeler de var tabi, o yüzden doğuma girecek anestezi uzmanını da ayarlamaya bakın

Maşallah doğuma ne kadar az kalmış hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah darısı bana
Amin çok teşekkür ederim inşallah tüm dogum yapacaklar kolayca alır yavrusunu kucağına Geçmeyecek sandığım günler öyle hızlı geçmiş ki anca farkına vardım

Doğurduğum anda bitti diyebilirim bende ağrı olmadı canım uyuşma vardı bitek parmaklarımda
prensesss yerimm seni ne gzellik bu böyle cok can yakar annesi bu ball olcak belli sağlıkla gelsin inşşlh
Ayy teşekkür ederiz teyzesi amin inşallah sağlıklı olsun da kuzucuklarımız hepsi nasıl olsa baldan tatlı olacak

Ay kiyaamam bennn küçüğüm :) çok hazır vallahi doguma. Her an senin haberini alır ela baharimizin resmini görebiliriz buralarda demek! Bir avazda inşallah NicksizYumurta cim!!
Inşallah o günlere az kaldı mirandam aylardir burda nasıl olacak nasil gececek vakit diye konusurken hep beraber sona yaklaştık Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Maşallah ilk doğumun rahat geçmiş. İnşallah bundan sonrakiler de çok rahat geçer. Hemencicik iyileşir, bebeğini de huzurla sağlıkla büyütürsün.

Ama daha önce de dediğim gibi kimsenin kimseye nasıl doguracagini söylemeye hakkı yok. Sen inançlarına güvenip dua edip girersin doguma, ben araştırma yapıp bilgilerim doğrultusunda seçim yaparak.
Sonuç olarak senin çekeceğin sıkıntıyı da kolaylığı da ben cekmeyecegim, benim cekecegimi de sen cekmeyeceksin. Biz burada sadece bilgilerimizi ve tecrubelerimizi paylaşiyoruz. Yoksa benim amacım başkasını ne yargılamak ne de ona hayatını nasıl yaşayacağını söylemek. Zira kendimde böyle bir cesaret kesinlikle görmüyorum.
Umarım bunları yazıyor olmama da kızıp darılmazsin. Ama senin ya da burda daha önce sezeryan olmuş birinin alınmasını istemediğim için yazma gereği hissettim. Buraya azıcık dertleşip rahatlamak için giriyoruz. Kimsenin canı sıkılmasın, üzülmesin.

Evet ben de bu konuda sana soru soracaktım. Epidural in herhangi bir yan etkisini hissettin mi?
Ben normal doğum çok istiyorum ama açıkçası korkuyorum. Epidural almaya da korkuyorum çünkü ablam çok ağır yan etkilerine maruz kaldı. Genetik ise yandım :))
Dayanabilirsem biraz da gülme gazı yardımıyla epiduralsiz girmeyi planlıyorum. Yok dayanamazsam da sancılara o gün isterim artık önüme çıkan her doktordan :)))

Ay insallah şekerim. Bir avazda kurtulalım hepimiz :)

Yok canim ya bildirmedim ev sahibini aradim kilit degistirdi bide kamera kurdu esim biraz once ama korktum ;((((
Kiyamam. Bol bol su iç, derin derin nefes al Rumicim. Stresi gerçekten çok azaltıyor. Aman bebeğine birşey olmasın boşu boşuna. Belki çoluk çocuk oynamıştır öyle. Bulunduğun yerde hırsızlık olayları çok oluyor mu ki? Yok olmuyorsa hiç endişelenme.

Ictim canim ictim ama hala kendime inanamiorum hangi cesaretle Benn kapimi acip iceri girdim ya icerde biri olsaydi ya ogluma bana bisi yapsa ydi insana bole zaman larda cahil cesareti gelio herhaldeAslinda cok olmuuor insallah bidaha da olmaz ama bildigin kilit yerini kirmis canim cocuk isi degil belli

Ayyy büyük geçmiş olsun canım. Neyse ki canınıza birşey olmamış. Öyle düşün moralini bozma. sen de ogullarinda iyisiniz. Sen en iyisi mi haftaya anneciğine kavusacagina odaklan :)

gunaydin

Mirandacim bildigim kadariyla epidural senin her istedigin an olmuyor. Doktorun.sordugu an.karar vermeli ya da daha.önce bildirmelisin.Acilman 4.cm.yi.gecince.epidural riskli oluyormuş.kendini de.yirtsan.yapmiyorlarmış Bende epidural düşünüyorum da.
Birde kimse üstüne alinmasin ama olumsuz örnekleri de olsa normal dogum her zaman her hangi bir zorunluluk olmadıkça 1. Tercih olmali. Nacizane.fikrim.

Son düzenleme:
Bu arada esim 1.haftadir şehir dışında idi. Bu.gece 3.gibi geleceğini yazdi ama sabah.05.30.gibi lavaboya kalktım.baktim adam hala gelmemis. Aldı mi beni bir telas. Kendimi.yedim.gelene kadar. Neyseki 06.30 da.geldi. boynuna sarilacagima trip attim çünkü dayanamadim aklima kötü seyleri geldi.telefonu da kapali olunca.agla zirla telef oldum. Neyse o sag salim geldi ama.benim huzurum ve uykum kaçtı bi kere. Kizim da.acikti beni de.aciktirdi. simdi kendisi horul horul uyuyor ben uyuyamadim. Ah.su erkekler

Evet bana da doktorum aynı şeyi söyledi. Belli bir zamandan sonra yapmazlar diye. İşte acilma olmadan önce ki sancıların şiddetine dayanabilir miyim diye bakacağım. Epidural de çok sevimsiz bişi çünkü. :) bir de gülme gazı varmış. Saf oksijen. Ağrıları tamamiyle yok etmiyormuş epidural gibi ama kullananlar dayanabilecek dereceye azalttığını yazmışlar. Bir de hiç bir kalıcı yan etkisi yok. Gazi solumayi kestiğin anda geçiyormuş etkisi. Benim biraz aklıma yattı gibi bu. :))

Oyyy kıyamam. Yola anca çıktı demek ki... Gelmiş ya sherricim boşuna üzme kendini. O saatte hamile eşini uyandirmamak için haber verememiştir. Herşeyden öncesi sağlık. :)

Bu gülme gazi dedigin oksijen mi? Benim aklima direkt helyum filan geldi. Hani millete beyaz show da solutup komik sesler ile konuşuyorlardı ya. Hahahha. Hic duymadim boyle bisiyi. Sanirim tr de yok.
Ben epidural düşünüyorum valla. Doktorum nisan basi kontrolünde bana mayis basina.kadar kontrole gerek yok. Her.hafta.nst ye.gel.yeter demisti. Mayis basi.gittiğimde.sanirim acilma cati kontrolü vs olur. O zaman epidural de soracağım.
Oyyy kıyamam. Yola anca çıktı demek ki... Gelmiş ya sherricim boşuna üzme kendini. O saatte hamile eşini uyandirmamak için haber verememiştir. Herşeyden öncesi sağlık. :)
Sarji bitmiş maalesef. Haber.verememiş. bla.bla.car diye bir.sistem.var. boş gelen araçlara biniyorsun. Belirli bi.ucret verip. Bi cesit oto stop. Ama gece geliyordu ve ben yıne de korkmustum. Hirlisi var hirsisi var. Bir de.geleceği saatte gelemeyip teli de.kapalı olunca. Hamile psikolojisi de acayip bisi. Dayanamadim yedim kendimi. Alacağı olsun

İlk dogumum normaldi.
Bu mecburi sezeryan oldu.
Normal dogumun canini seveyim ne buyuk nimetmis. Adi usrtunde NORMAL asla sezeryan kolay oldu bitti bi operasyon degil.
Ben ilk dogumumda hemn kalkmis oglumu kucaklamis gezdirmistim. Simdiyse aksam kendimi iyi hissetmedigim kalkamadigim icin kizimi gormeye gidemedim.
Ayrica oglumlada yeterince ilgilenemiycem kucaklayamiycam onun verdigi streste var haliyle.
O yuzden mirandacim sonuna kadsar katiliyorum. Bence kesinlikle sezeryan kolay cozym degil. İkisinide yasamis biri olarak normal dogum buyuk kolaylik. Buyuk rahatlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…