- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.381
Ay masallahhh tombik prensese çok çok şekerKızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı 37+3 günlüğüz usgye göre 38+4 günlüğüz
Elis Bebeğim 3413 gr 51 cm olmuş haftaya çarşamba dikişler alınacak bakalım hayırlısı ile inşallah sağlıcakla kucağıma alırım Bebişimi buda elini yüzünden çekmeyen kızım Eki Görüntüle 1813983
Çakıl taşı şekerlerde güzel oluyor karışık olması güzel olur benceGünaydın kızlar bebeğini dünyaya getiren arkadaşları tebrik ediyorum benim Paşanın keyfi yerinde galiba hiç gelesi yok aman az daha dursun da ...size bi sorum var şu bebek kulah lari varya onlardan aldım da içine ne koysam karar veremiyorum badem sekeri kuş lokumu karışık mi koysam bilemedim var mı fikri olan
Bende herhangi bir yanetki vs. olmadı, migren kanaldan sızıntı olursa oluyor bildigim ladarıyla yani biraz da uzmanın el mahareti :)Evet ben de bu konuda sana soru soracaktım. Epidural in herhangi bir yan etkisini hissettin mi?
Ben normal doğum çok istiyorum ama açıkçası korkuyorum. Epidural almaya da korkuyorum çünkü ablam çok ağır yan etkilerine maruz kaldı. Genetik ise yandım :))
Dayanabilirsem biraz da gülme gazı yardımıyla epiduralsiz girmeyi planlıyorum. Yok dayanamazsam da sancılara o gün isterim artık önüme çıkan her doktordan :)))
:)ayyy ya masallah çok şeker nerdeyse aynı günümüz canm bende bekliyorum gelsin artık diyeAynen öyle oldu tatlım ya bi bebek sesi duysam hemen başımı o tarafa ceviriyorum aman Allahım ne güzel bir mucize ya
Ben saat farkından dolayı belki daha gitmemissindir diye düşündüm ama neyseki bi problem yokmuş. Inşallah bobreklerdeki büyüme durmuştur sen de kalan haftaları rahat rahat geçirirsin
Ela Baharım bu hafta 3066gr oldu Miranda teyzesi artık büyüdüğünü daha çok hissediyorum mesela gece 2lere kadar totosunu kaburgalarima başını da malum aşağıya doğru bastiriyor anneyi uyutmuyor ama bu acılar bile cok tatlıymışBizim de artık günümüz azaldı son 18 güüüün tabi küçük hanım acele etmezse. Malum doğum pozisyonunu aldık pırtlamaya hazırız
Bu da dünkü fotografımız el agızda uyurken yakaladık
Eki Görüntüle 1814084
Ayyy canım keski yazmasaydinbunu tirstim valla bel kemiği kirmaknedir kesin doğumda aklıma gelirSezaryenle doğum yapmış biri olarak söylüyorum benim için çok kolay oldu genel anestezi almama rağmen 12 de olduğum ameliyattan akşam 6 gibi ben kalkmış yürüyüşünü yapmış bebegimin altını değiştirmiş bir annenin Rabbim bana öyle bir annelik gücü vermişti ki ilk banyosunu bile kendim yaptırdım siz yeterki kendinizi birşeyler için sartlandirmayin Rabbim bizler için en iyisini nasip etsin inşallah size şu kadarını söyleyeyim iki yakın arkadaşım normal doğum yaptı birinin ddoğumda bel kemiği kırıldı diğerinin 20 dikişi vardı iyileşmeler çok uzun sürdü sizler rabbime siginin o neylerse güzel eyler
Selam kizlar hepinize.
Defnemi ve beni merak eden soran mesaj atan herkese cok cook tesekkur ederimm.
Dun minnak kizcemi 09:15 te dogurdum daha dogrusu karnimdan alivetdilr.
Cok sukur simdilik yolunda hersey. İlk etapta kendi nefes alabiliyormus ama sonradan biraz skinti olmus burundan hortum destegiyle aliyormus simdi. Dunden beri sutumu de goinderiyorum kizceme. İciyormus cok sukur.
Cojta agliyormus kipir kipir durmuyormus yerinde oyle dedi babasi. Ben henuz goremedim. Bugun gorucem insallah.
Bu arada minnak kizim 840 gr 33 cm dogdu. Bekledigimizden daha iyi cok sevindirdi bu bizi.
Bobrrk kalp ve buyumesini onleyen sebepler henuz belli degil gunden gune tetkiklerle belli olucak sanirim. Bugun dr undan da bilgi aliucaz inaallah.
Dogumdan sonra gpordugum an kizimin gucune olan inancim dahada artti. Karnimda hissetigimden daha guclu biliyorum. Sizlerrinde duasiyla moral destegiyle ikimizde coj daha iyi olucaz allahin izniyle.
Hepnize cok cook tesekkur ediyorum hersey icin. Kizimin haberlerini aldikca firsat bulup yazicam sizlerede.
Hepinizi cok opuyorumm
canım sende göbek adı ismail dersın olmaz mıKızlar benim içimi daraltan bi sıkıntım var, sizinle paylaşıyım fikirlerinizi aliyim dedim. Daha önce bahsetmistim bizim 8 sene çocuk olmadı en son tüp bebek yontemiyle hamile kaldım, tup bebek yaptırmadan önce hep dua ederdim ve bi duamda kızım olursa bi adını Meryem /Hz. Meryem adini/ oglum olursa bi adını ismail yani Hz. İsmail'in adını koyacam dedim, tüp bebekle hamile kaldım çok şükür oglum olacak ama eşim ismail adını koymak istemiyor, köylerinde iki tane ismail adında adam varmış ikisininde irzi bozukmus, aklına onlar geliyomus koymak istemiyor ne yapcam bilmiyorum bana bi fikir verirmisiniz
36 haftan bıtmıs 37 den 4 gün almış oluyorsun yanı sen suan garantı 36 haftalıksın tatlım doktorlar dolan haftayı soyluyor hepKızlar ben şimdi 36+4 günlük hamileyim 37 mi oluyor 36 haftalık mi oluyor????????????
Canımm maşallah defnişime ya kilosuyla süpriz yaptı hepimize:)ağlaması iyidir canım doktorlar ağlasın ciğerleri gelişir diyolar hiç üzülme..maşallah sütünde gelmiş daha ne olsun.artık o sütler büyütecek defneciğimizi bol sütün olsun inşallah canımm.Selam kizlar hepinize.
Cok sukur simdilik yolunda hersey. İlk etapta kendi nefes alabiliyormus ama sonradan biraz skinti olmus burundan hortum destegiyle aliyormus simdi. Dunden beri sutumu de goinderiyorum kizceme. İciyormus cok sukur.
Cojta agliyormus kipir kipir durmuyormus yerinde oyle dedi babasi. Ben henuz goremedim. Bugun gorucem insallah.
Bu arada minnak kizim 840 gr 33 cm dogdu. Bekledigimizden daha iyi cok sevindirdi bu bizi.
Bobrrk kalp ve buyumesini onleyen sebepler henuz belli degil gunden gune tetkiklerle belli olucak sanirim. Bugun dr undan da bilgi aliucaz inaallah.
Dogumdan sonra gpordugum an kizimin gucune olan inancim dahada artti. Karnimda hissetigimden daha guclu biliyorum. Sizlerrinde duasiyla moral destegiyle ikimizde coj daha iyi olucaz allahin izniyle.
Hepnize cok cook tesekkur ediyorum hersey icin. Kizimin haberlerini aldikca firsat bulup yazicam sizlerede.
Hepinizi cok opuyorumm
Allahim nasil guzel bir ruya. İcimi ferahlatti.neff1316 dün gece rüyamda gördüm defneyle nefes elele yemyeşil bahçede elele koşuyorlardı bir sürü çocuk daha vardı bir mutlu uyandım ki kalktim ne sanci ne ağrı yok kuş gibiyim defnenin güçlülüğü sanırım kızıma da geçti çok oluyorum Rabbim bol süt versin defnecik te hemen buyusun insallah
İlk dogumum normaldi.
Bu mecburi sezeryan oldu.
Normal dogumun canini seveyim ne buyuk nimetmis. Adi usrtunde NORMAL asla sezeryan kolay oldu bitti bi operasyon degil.
Ben ilk dogumumda hemn kalkmis oglumu kucaklamis gezdirmistim. Simdiyse aksam kendimi iyi hissetmedigim kalkamadigim icin kizimi gormeye gidemedim.
Ayrica oglumlada yeterince ilgilenemiycem kucaklayamiycam onun verdigi streste var haliyle.
O yuzden mirandacim sonuna kadsar katiliyorum. Bence kesinlikle sezeryan kolay cozym degil. İkisinide yasamis biri olarak normal dogum buyuk kolaylik. Buyuk rahatlik
Selam kizlar hepinize.
Hepinizi cok opuyorumm
Aynen öyle oldu tatlım ya bi bebek sesi duysam hemen başımı o tarafa ceviriyorum aman Allahım ne güzel bir mucize ya
Ben saat farkından dolayı belki daha gitmemissindir diye düşündüm ama neyseki bi problem yokmuş. Inşallah bobreklerdeki büyüme durmuştur sen de kalan haftaları rahat rahat geçirirsin
Ela Baharım bu hafta 3066gr oldu Miranda teyzesi artık büyüdüğünü daha çok hissediyorum mesela gece 2lere kadar totosunu kaburgalarima başını da malum aşağıya doğru bastiriyor anneyi uyutmuyor ama bu acılar bile cok tatlıymışBizim de artık günümüz azaldı son 18 güüüün tabi küçük hanım acele etmezse. Malum doğum pozisyonunu aldık pırtlamaya hazırız
Bu da dünkü fotografımız el agızda uyurken yakaladık
Eki Görüntüle 1814084
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?