2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay masallahhh tombik prensese çok çok şeker

neff1316 Canim senden ve defnisimizden haber almak harika.
Kizimiz bilinenden kilolu doğmuş oy masallah yavrum benim.
Tüm teyzeleri merak ve endişe ile bekliyorduk. İçimiz rahatladi. İnşallah en kısa zamanda sende kendine gelir kızına ve oğluna zaman ve enerji harcalayabilirsin. Çok öpüyorum..

Çakıl taşı şekerlerde güzel oluyor karışık olması güzel olur bence

Bende herhangi bir yanetki vs. olmadı, migren kanaldan sızıntı olursa oluyor bildigim ladarıyla yani biraz da uzmanın el mahareti :)

:)ayyy ya masallah çok şeker nerdeyse aynı günümüz canm bende bekliyorum gelsin artık diye

Ayyy canım keski yazmasaydinbunu tirstim valla bel kemiği kirmaknedir kesin doğumda aklıma gelir

masallahhhhh kızına insallah hersey çok güzel olcak canm ck sevindim allah yar ve yardimcinz olsuun

canım sende göbek adı ismail dersın olmaz mı

neff1316 Canm çok sevndim inşallah meleğini bi an önce kucagına aldıgın zaman da gelsin valla okurken ağlattn bni nasıl yazdıysan, yaşadm sanki ama sevinç gözyaşı gibi oldu, inşallah bi an önce ikiniz de iyileşin dualatım hepimizle...

Canımm maşallah defnişime ya kilosuyla süpriz yaptı hepimize:)ağlaması iyidir canım doktorlar ağlasın ciğerleri gelişir diyolar hiç üzülme..maşallah sütünde gelmiş daha ne olsun.artık o sütler büyütecek defneciğimizi bol sütün olsun inşallah canımm.

kızlar iki gündür geceleri bütün vücudum kaşınıyodu az önce kontrole geldik doktor tahlil istedi bazen karaciğer yada safra kesesinde sorun oluyo o yüzden kaşıntı olabiliyo dedi
aynı sorunu yaşıyorsanız eğer ihmal etmeyin konuşun mutlaka doktorunuzla
biz tahlillerin çıkmasını bekliyoruz
oğlum çok iyi Allaha şükür ama sırtını döndü bize yüzünü hiç göstermedi

Allahim nasil guzel bir ruya. İcimi ferahlatti.
İnsallah belki buyuyynce defnemle nefesimiz elele kosar cok iyi arkadas olurlar canimm.
Yesiiler icinde birde ruyan hayir olsun insallah. Guzeldir ruyada yesil gormek

Ablam pazartesi doğum yapmıştı bugün kontrole gittiler anne karnındaki duruş pozisyonundan ayağında eğrilme varmış alçıya atacaklarmis . annelik ne kadar zorrrr is

Canım senden haber almak harika :)
Defnecik süpriz yapmış beklediğimizden tombul doğmuş ne güzel.
Sütünü içtikçe daha da iyi olacak en kısa sürede kucağına alırsın inşallah canım.

Ben de inanılmaz bi korku var kızlar. bu zamana kadar hep sezeryan diye düşündük kalçamdan dolayı ama doktor normal olabilir diyince bütün dengeler bozuldu bizde. Ben de normal istiyorum zaten ama evde yalnızım ve çook korkuyorum yalnızken bişey olacak diye. Ağrılarım çoğaldı yokluyo arada bel kasık kalça komple ağrı giriyo. Karnımda sertleşmeler çoğaldı. Öyle oldukça korku da çoğalıyo ben de.

Oy masallah elabahara. Kiz bu ela hnm la benim gunesimin ultrason resimleri cok benziyor. Ayni kofte dudaklar tombis yanaklar genis burun. Doğunca da bakakim benziceklermi. Bende yarin gidicem dr a. Cati muayneside olucak. Cok tirsiyorum.

neff1316 masallah zeynamiza. Daha iyi olucaksiniz insallah. Dualarimiz sizinle.

kızlar tahlil sonuçlarımı aldım karaciğer ve safrada bişey yok ama b12 eksikliği çıktı
doktor sen hiç et yemiyomusun dedi halbuki yiyorum
moralim çok bozuk internetten baktım az önce gebelikte b12 eksikliği ciddi sorunlara sebep olabilir diyo
moralim çok bozuldu inşallah bişeyi yoktur bebeğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…