2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba, gece 3 ten beri hafif hafif kasık Ağrı'm var. Vücutta da bir huzursuzluk gece karnım çok sertti korktum ama şimdi yumuşamış. Kızım az hareket etmeye başladı önceki haftalara göre, ama az da olsa hareketli. İlk çocuğumu sezeryan yaptığımdan doğum sancısı falan çekmedim. Yarın nst çekilecek beklesem mi? Bugün gitsem mi? Karar veremedim.

Selam kizlar hepinize.
Defnemi ve beni merak eden soran mesaj atan herkese cok cook tesekkur ederimm.
Dun minnak kizcemi 09:15 te dogurdum daha dogrusu karnimdan alivetdilr.
Cok sukur simdilik yolunda hersey. İlk etapta kendi nefes alabiliyormus ama sonradan biraz skinti olmus burundan hortum destegiyle aliyormus simdi. Dunden beri sutumu de goinderiyorum kizceme. İciyormus cok sukur.
Cojta agliyormus kipir kipir durmuyormus yerinde oyle dedi babasi. Ben henuz goremedim. Bugun gorucem insallah.
Bu arada minnak kizim 840 gr 33 cm dogdu. Bekledigimizden daha iyi cok sevindirdi bu bizi.
Bobrrk kalp ve buyumesini onleyen sebepler henuz belli degil gunden gune tetkiklerle belli olucak sanirim. Bugun dr undan da bilgi aliucaz inaallah.
Dogumdan sonra gpordugum an kizimin gucune olan inancim dahada artti. Karnimda hissetigimden daha guclu biliyorum. Sizlerrinde duasiyla moral destegiyle ikimizde coj daha iyi olucaz allahin izniyle.
Hepnize cok cook tesekkur ediyorum hersey icin. Kizimin haberlerini aldikca firsat bulup yazicam sizlerede.
Hepinizi cok opuyorumm

bende de o tarz ağrılar oluyor ebe arkadaş telaş yapma normal dedi bu haftalarda normlamiş

Günaydın Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsin... İnşallah kendini toparlar defne bir an önce evinize çıkarsınız...

yaaa maşaallahhh gözünüz aydın canım. inşallah bundan sonra da hep güzel haberler alırsınız. gözlerim doldu okurken.

Canımm çok sevindim ikinizinde iyi olmasına.İnşallah çok çok daha iyi olursunuz hep güzel haberlerinizi alırız.Dualarımız hep sizinle.Senin sütünle dualarınla ona gönderdiğin güzel enerjinle çok çok daha iyi olacak eminim ben

Canım benim ne kadar sevindim anlatamam defnemiz gerçekten çok güçlü bi kız olucak annesi gibi Rabbim bu zamanları tez vakitte gecirsin inşallah analı babalı sağlıklı huzurlu bi omur versin güzel prensesimize sanki kendim dogurdum ne deyim bilemedim dualarimizdasin canım benim herşey çok güzel olucak en yakın zamanda inşallah

Cok sevindim. Allahim saglik versin inşallah ikinizde toparlanin en kisa zamanda

cok sevindiiim insallah defne de hemen kendini toparlar ve sıkıntılı surec ssdece abne karnindayken kalmis olur. Hep dualardasiniz

miranda_1986 canim normal doguma hazirlik icin egitimler var. Trde varsa eminim orada da vardir. Onlara katilmayi dene. Korkunu cok azaltacagini dusunuyorum. Bir de lutfen agriyi aklindan cikar. Bu agri degil. Bizim ulkemizde insanlar korkutmayi pek seviyorlar yok soyle olmus yok boyle oldu fln. Kimse kolayca olan dogumlari anlatmaz. Bu yuzden pozitif dogum hikayeleri oku. Blogcuanne ve doulaesra nin sitesinde guzel hikayeler var. Okudukca yapabilirim diyor insan. Bu arada agri degil onlar. Onlar bizi bebegimize bir adim daha yaklastiran dogum dalgalari. Beynimizi agri diye sartlamamaliyiz. Egitimse anlattiklari ilk dalgalar cok kolay masajla atlatilacak agrilar. Ayricq ardarda grlmiyor yani durup vucudun dinleniyor. O masajlari ogrenip esinden annenden destek olmalarini isteyebilirsin. Bir de nefes egzersizleri var bu da onemli cunku nefese konsantre olup dalgayi unutuyorsun. Pilates topuyla hareketler va baskaegzersizler de hem acilmayi arttiriyor hem de dalgalarla basa cikmayi. Pozitif hikayelerdeki herkesin dedigi sey bebek cikiyor ve tuum agri gidiyor. Kalkip kendi isini yapabiliyorsun bebisi kucagina alabiliyorsun.dedigin gibi sezeryanda ne sen ne bebis hazir oluyor. Resmen tarih verip aliyorlar. Tabiki saglik icin onemli durumlarda yapilabilir ama sezeryan bir dogum sekli degil anneyi ve bebegi kurtarma ameliyatidir.

Normal dogumla 1 hafta sonrs spor yapmaya donerken sezeryands 6 ay donemiyor insanlar. Ay k.bakma seni etiketledim ama diyeceklerim cok dallandi. Epiduralli bir ameliyat oldum. Inan dikis yerinin agrisindan basin agrimjs mi fark bile etmiyorsun zaten habire agri kesici veriyorlar. Bunyeden bunyeye degisir epidural cok sivi alimi etkiliyor diyorlar. Bende bas agrisi vs olmadi ma bir sure sonra cok siddetli bel agrisi cektim bir kac hafta ondan mj baska biseyden mi bilmiyorum. Sana epidural verilirken hic ama hic hareket etmemen ve vucudun gergin kalmasi onemli. Istersen epidurali yapacak doktorla konus bence seni bizden daha guzel bilgilendirir. Demem o ki ne sezeryan kolay ne de yan etki gosterirse epidural.

Güzellik nasıl gidiyo

Kızlar İki gündür anlamsız bir öksürüğüm var geniz akıntısı ile birlikte ilaçda alamıyorum var mı bir öneriniz

maşallh prensese :) sen nasılsın canım defneyi sormaktan seni sormayı unuttuk sen iyi olucaksınki kızcen hemen toparlansın

Canim cok sevindim. Allah saglikla kucaginiza da aldirsin hepberaber evinize gecin insallah. Guzel haberlerinizi hep bekliyoruz burda. Allah yardimciniz olsun.

Günaydın kızlar bebeğini dünyaya getiren arkadaşları tebrik ediyorum benim Paşanın keyfi yerinde galiba hiç gelesi yok aman az daha dursun da ...size bi sorum var şu bebek kulah lari varya onlardan aldım da içine ne koysam karar veremiyorum badem sekeri kuş lokumu karışık mi koysam bilemedim var mı fikri olan

neff1316 dün gece rüyamda gördüm defneyle nefes elele yemyeşil bahçede elele koşuyorlardı bir sürü çocuk daha vardı bir mutlu uyandım ki kalktim ne sanci ne ağrı yok kuş gibiyim defnenin güçlülüğü sanırım kızıma da geçti çok oluyorum Rabbim bol süt versin defnecik te hemen buyusun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…