2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar merhaba benim de dün akşamdan beri hiç geçmeyen bi sertlik var karnımda anlamadım çocuk iyice büyüdü ben de çok zayıfım ondan mı acaba bu durumu yaşayan var mı aranızda

Merhaba, ben de yarin siparis verecegim haciseriften. Kese icinde verecegim cikolata ve badem sekerlerini de 15-20 gun once aldim bence birsey olmaz. Hangi modelini aldiniz ben karar veremedim bir turlu :)
Ben bi kutuda aldım normal bide yanına dökme aldım aynı kutuya azaldikca ekliycem badem ben kendim bi sevmiyorum ya o yüzden almaya istemedim bi kolonya bi çikolata bide hediyelik magnet oldumu tamamdır bence

Ay ne heyecanlı umarım hersey yolunda gider sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına bizede normal doğum diyor doktorumuz perşembe bidaha gidicem bakalım o zamanda değişmez inşallah artık Mayıs anneleri de yavaş yavaş son günlere yaklaşıyor

fgnsml idrar kaçırınca fark etmezmiyiz
Yok cnm doktor farkedilmiyo ancak doktor farkeder demişti, bunun içinde doktora gitme doğumdan sonra düzeliyor, sen idrarın olsada olmasada sık sık git tuvalete demişti doğumdan sonra düzelmezse o zaman gidicem .. arada inan kokluyorum çok iğrenç bişey yapıyorum ama idrar Asidik kokuyor amniyon sıvısı tatlı tatlı kokar demişlerdi senin yine çok surekliyse yani her tuvalete gidişinde muhakkak islaklik görüyorsanız eczaneden test al suyun azalması önemli çünkü

Sağol canim evet haklısın her doğum farklı bugunlere kadar inan yine normali tercih ederdim ama son günlerde gerilmeye başladım doktorla da konusucam bakalım o ne der

Canim bende 8 sene birçok tedavinin ardından tüp bebekle hamile kaldım. İnşallah hamilesindir ama tavsiyem kendini çok dinleme, şu aşamada gebeligin bi belirtisi olmaz, belki çatlama iğnesi sonucu catlamayan ufak yumurtalar su almış huzursuzluk yaratıyor olabilir, aklın hep kendinde olduğu için bunyen sana oyun oynuyor olabilir, gaz sancisi olabilir, ümidini kırmak istemiyorum çok yaşadım bu sıkıntıları, ümit edip edip çok negatiflerin peşine çok gözyaşı döktüm. Insallah sen pozitifi hemen gorursun Rabbim yar ve yardimcin olsun

Kızlar merhaba benim de dün akşamdan beri hiç geçmeyen bi sertlik var karnımda anlamadım çocuk iyice büyüdü ben de çok zayıfım ondan mı acaba bu durumu yaşayan var mı aranızda
Canım uzan dinlen biraz geçer bazen çok toplanıyor benimki de korkuyorum yorgunluktan olmuş olabilir

Cevap icin tesekkurler. Açılma yok. Iğne verip 3 güne tekrar kontrole çağırdı.
Gayet rahat ilerliyordu gebeligim. Ilk başta sıkıntı yapmadım ama şimdi düşündükçe stresteyim.

Cevap icin tesekkurler. Açılma yok. Iğne verip 3 güne tekrar kontrole çağırdı.
Gayet rahat ilerliyordu gebeligim. Ilk başta sıkıntı yapmadım ama şimdi düşündükçe stresteyim.

3 gün sonrasına kontrol dedilerse çok da büyük bir sıkıntı olmayabilir, ama sen temkinli ol, kanama kanlı akıntı ne bileyim hissettiğin sancı bişey olursa başvur hemen doktoruna.
Bende sancılar 150 civarı 10 dakikada bir düzenliydi haliyle hemen yatış vermişlerdi ve günlük 2-3 kere nstye aldılar. Ciddi bişey olduğunda söylüyorlar hemen, hiç riske atmıyorlar..

Cok sağol canim

İnternette testten söz ediyor ama eczanecilerin ve medikalin haberi bile yok

amin canım inşallah.bizimde adı 3 saatte biroğluşında emmesi gaz çıkarması genelde bide altını kirletiyo emerken onu değiştir tekrar uyut derken 1-1,5 saati buluyor:))bazen oynaşamıyorum bile bunları yapmaktan çünkü bu sefer uyku saati azalıyor.maşallah kızına canım

Kızlar evde canım sıkıldı açık havada birşeyler yemek için çıktım herkesin sigara içeceği tuttu içeri girdim duman içinde kaldım sinir oldum çok mu bencilleştim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…