- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.761
Ben bi kutuda aldım normal bide yanına dökme aldım aynı kutuya azaldikca ekliycem badem ben kendim bi sevmiyorum ya o yüzden almaya istemedim bi kolonya bi çikolata bide hediyelik magnet oldumu tamamdır benceMerhaba, ben de yarin siparis verecegim haciseriften. Kese icinde verecegim cikolata ve badem sekerlerini de 15-20 gun once aldim bence birsey olmaz. Hangi modelini aldiniz ben karar veremedim bir turlu :)
Bebeğin hareketleri nasıl canımKızlar merhaba benim de dün akşamdan beri hiç geçmeyen bi sertlik var karnımda anlamadım çocuk iyice büyüdü ben de çok zayıfım ondan mı acaba bu durumu yaşayan var mı aranızda
Kaçkar çıktı sqncinnst de düzenli sancı çıktı. yalancı kasılmalardan değil heralde.
korktum fazlasıyla. erken doğum olabilir mi ki ?
Ay ne heyecanlı umarım hersey yolunda gider sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına bizede normal doğum diyor doktorumuz perşembe bidaha gidicem bakalım o zamanda değişmez inşallah artık Mayıs anneleri de yavaş yavaş son günlere yaklaşıyorGünaydın bayanlar bizimde önceki kontrolümüzde doktor normal mi sezeryan mi yapmak istediğimi sordu
ve ben normal yapacak cesaretim olmadığını aile geçmişinde de normal doğum bizim bayanlarda hep sıkıntılı olmuştur.
Bu yüzden sezeryan dedimdoktorda bi hafta önce alalım dedi ve 7 Mayısa gün verdi bize..
Hayırlısıyla günümüzü bekliyoruz bakalım
Yok cnm doktor farkedilmiyo ancak doktor farkeder demişti, bunun içinde doktora gitme doğumdan sonra düzeliyor, sen idrarın olsada olmasada sık sık git tuvalete demişti doğumdan sonra düzelmezse o zaman gidicem .. arada inan kokluyorum çok iğrenç bişey yapıyorum ama idrar Asidik kokuyor amniyon sıvısı tatlı tatlı kokar demişlerdi senin yine çok surekliyse yani her tuvalete gidişinde muhakkak islaklik görüyorsanız eczaneden test al suyun azalması önemli çünküfgnsml idrar kaçırınca fark etmezmiyiz
ben pek tecrübeli sayılmam ilk bebek olacak bizim. Ama her doğumun kendine has olduğu, her birinin bir birinden farklı olduğu söyleniyor. Yani birinde sorun varsa hepsinde öyle olacak demek değil. Yine de ciddi endişelerin varsa ve bu doğumu etkileyecekse bence doktorunla konuş, onun fikrini de al derim. Sonuçta hiç bişey olmayacaksa bile sırf gerildiğin için bile seni zorlayabilir diye düşünüyorum. konuyu en iyi ölçüp tartacak kişi yine sensin elbet, ama doktoruna da bi danış bu konuyu bence.
arkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır
Kaçkar çıktı sqncin
Canım uzan dinlen biraz geçer bazen çok toplanıyor benimki de korkuyorum yorgunluktan olmuş olabilirKızlar merhaba benim de dün akşamdan beri hiç geçmeyen bi sertlik var karnımda anlamadım çocuk iyice büyüdü ben de çok zayıfım ondan mı acaba bu durumu yaşayan var mı aranızda
canım açılma yumuşama falan var mı? doktorun ne dedi? ciğer geliştirici iğne yapıp prepar serum takıyorlar böyle durumlarda. Bir de bol su ve magnezyum tabiumarım bir sıkıntı yaşamazsın. bende 32. haftadan beri çıkıyor o düzenli sancılar, çok şükür 36. haftaya geldik. Çok stres yapma, doktoruna sor öğren bence ne olup bittiğini..
Cevap icin tesekkurler. Açılma yok. Iğne verip 3 güne tekrar kontrole çağırdı.
Gayet rahat ilerliyordu gebeligim. Ilk başta sıkıntı yapmadım ama şimdi düşündükçe stresteyim.
Cok sağol canimCanim bende 8 sene birçok tedavinin ardından tüp bebekle hamile kaldım. İnşallah hamilesindir ama tavsiyem kendini çok dinleme, şu aşamada gebeligin bi belirtisi olmaz, belki çatlama iğnesi sonucu catlamayan ufak yumurtalar su almış huzursuzluk yaratıyor olabilir, aklın hep kendinde olduğu için bunyen sana oyun oynuyor olabilir, gaz sancisi olabilir, ümidini kırmak istemiyorum çok yaşadım bu sıkıntıları, ümit edip edip çok negatiflerin peşine çok gözyaşı döktüm. Insallah sen pozitifi hemen gorursun Rabbim yar ve yardimcin olsun
İnternette testten söz ediyor ama eczanecilerin ve medikalin haberi bile yokYok cnm doktor farkedilmiyo ancak doktor farkeder demişti, bunun içinde doktora gitme doğumdan sonra düzeliyor, sen idrarın olsada olmasada sık sık git tuvalete demişti doğumdan sonra düzelmezse o zaman gidicem .. arada inan kokluyorum çok iğrenç bişey yapıyorum ama idrar Asidik kokuyor amniyon sıvısı tatlı tatlı kokar demişlerdi senin yine çok surekliyse yani her tuvalete gidişinde muhakkak islaklik görüyorsanız eczaneden test al suyun azalması önemli çünkü
amin canım inşallah.bizimde adı 3 saatte birHepimiz sağlıkla kavuşup büyütelim inşallah. Sarılık düşmeye başladı bizde de çok şükür. Benim kızım memeye çok düşkün 3 saat pek bekleyemiyor ve meme de nerdeyse 1 saat vakit geçiriyor. Dinleniyor emiyor falan. Baya bi zorlu geçiyor emzirme seanslarımız hep orda kalmak istiyorartık napalım yapacak bişey yok deyip öyle yapışık bi şekilde takılıyoruz. 2-3 saatte bir emziriyorum bende. 11 günlük olduk bizde.
Hele bi dogsun,bi de gulucukler atmaya baslasin.......Evet 1 haftam kaldi. Hepimiz insallah saglicakla aliriz kucagimiza minnaklarimi. Ayyyy nasi goresim geliyo daha hic gormedigim minnakimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?