2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar ya benim aksamlari agrilarim cok artiyor. Benim gibi olan varmi.
Gunduz uzaninca hic agrim olmuyo gibi ama aksam saat 8 den sonra sagdan sola donemiyorum zorla inleye inleye. Neden acaba
Benim de aynı gün içindeki yorgunlukların acısı çıkıyor resmen, uyku yok kasılma agrı çok.

Kızlar sürekli su gibi bir akıntı oluyor var mı sizde de

Suyun geliyor olmasin sakin. Akinti var ama herzamankinden farkli degil.

Ayy allah korusun gece gelmesin nedense gece doğumdan korkuyorum ben.sezaryen olucagim zaten o yüzden midir nedir gece korkum
Bende haftaya sali gunune aldim sezeryan gunumu. Ama o tarihe kadar kendi gelmek isterse.belki normal deneyebilirim. Valla artik sıkıldım hamislikten ne yalan soyleyim. Ciksinlar artik.

Benim de aynı gün içindeki yorgunlukların acısı çıkıyor resmen, uyku yok kasılma agrı çok.

Magnezyum iciyorum hala kasilma değilde sagdan sola donemiyorum agridan.
Allah kurtarsin bizi napakk

Kizlar ya benim aksamlari agrilarim cok artiyor. Benim gibi olan varmi.
Gunduz uzaninca hic agrim olmuyo gibi ama aksam saat 8 den sonra sagdan sola donemiyorum zorla inleye inleye. Neden acaba
Sabah kalkınca işleri yaptım yaptım yoksa sonrasında yapamiyorum.ağzıma bir lokma bir şey girdi mi başlıyor sıkıntılar. Akşamları özellikle oturup kalkmak
İlk gebeligim çok rahatmis.çok şükür allahım
Bu arada bi haftan kalmış ne güzel.sağlıkla kucağına al inş bebisini

Teşekkürler cnm yari.n dr kontrolü var acicam konuyu bakalım

Ben dahil cok kişi var canim, hic kafaya takma.. 2-3 hafta geriden geliyo olmasinda bile hicbi ek islem yapmiyo drlar, ayrica son aylara dogru olcumler yanilma payi artiyor.
İnsallah yanilmadir canm ya korktum gelisimi geriler diye

2160 cikti bizimki

Dua edin bize.

Akşam kanama gördüm. Hemen drumu aradım. Acil yatış yaptı. Kanamanın nedeni belli değil. bebeğin suyu az dedi. Serum, iğne falan. Bugün öğleden sonra sezeryan olabilirsin dedi. Daha 2200gr çok minik. Dua edin bizi evimize istirahate göndersin minik kızım azıcık 2 hafta daha dayansın 36 haftalık olalım.

Allah kolaylık versin canım, umarım bizim hatun şöyle bir iki hafta daha kalıverir içerde :) hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah..

oy kuzum benim, umarım ciddi bişey değildir kanama. Açılma falan var mı peki? ne dedi doktorun? 2 kilonun üstü az değil, o konuda endişen olmasın tabi en güzeli iyi olması onun da senin de. Haber ver bize olur mu?

oy maşallah bizim zeynamıza, çok sevindim, gözlerim doldu.
Bak gör tahminimizden de çabuk toparlanıcak, abisiyle oyunlar oynayacak fındık kurdu

Günaydın arkadaşlar nasılsınız Artık işe gelmek çok zor olamaya başladı. Allah izin verirse bu ayın sonunda izne çıkacam ama sanki zaman geçmiyor. Bir de erken doğumları duyunca insan bir korkuyor artık daha sert vuruyor.sanki doguracak gibi oluyorum....

ben pek tecrübeli sayılmam ilk bebek olacak bizim. Ama her doğumun kendine has olduğu, her birinin bir birinden farklı olduğu söyleniyor. Yani birinde sorun varsa hepsinde öyle olacak demek değil. Yine de ciddi endişelerin varsa ve bu doğumu etkileyecekse bence doktorunla konuş, onun fikrini de al derim. Sonuçta hiç bişey olmayacaksa bile sırf gerildiğin için bile seni zorlayabilir diye düşünüyorum. konuyu en iyi ölçüp tartacak kişi yine sensin elbet, ama doktoruna da bi danış bu konuyu bence.

mavitepe erkencisin bugün :)))

İşe devam ediyorum hala, bu hafta rahat iş güç yok, gelir gelmez burayı açıyorum, şu aralar daha da merak ediyorum, doğum yapanlar, mini mini bebekler, öte yandan son haftalardayız, kim ne durumda gelişmeleri merak ediyorum :)) Umarım hepimiz bebişlerimizi sağ salim alırız kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…