- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.721
Ayy allah korusun gece gelmesin nedense gece doğumdan korkuyorum ben.sezaryen olucagim zaten o yüzden midir nedir gece korkumBizim sancilar aksam yada gece gelecek.sanirsam
Benim de aynı gün içindeki yorgunlukların acısı çıkıyor resmen, uyku yok kasılma agrı çok.Kizlar ya benim aksamlari agrilarim cok artiyor. Benim gibi olan varmi.
Gunduz uzaninca hic agrim olmuyo gibi ama aksam saat 8 den sonra sagdan sola donemiyorum zorla inleye inleye. Neden acaba
Kızlar sürekli su gibi bir akıntı oluyor var mı sizde de
Bende haftaya sali gunune aldim sezeryan gunumu. Ama o tarihe kadar kendi gelmek isterse.belki normal deneyebilirim. Valla artik sıkıldım hamislikten ne yalan soyleyim. Ciksinlar artik.Ayy allah korusun gece gelmesin nedense gece doğumdan korkuyorum ben.sezaryen olucagim zaten o yüzden midir nedir gece korkum
Benim de aynı gün içindeki yorgunlukların acısı çıkıyor resmen, uyku yok kasılma agrı çok.
Sabah kalkınca işleri yaptım yaptım yoksa sonrasında yapamiyorum.ağzıma bir lokma bir şey girdi mi başlıyor sıkıntılar. Akşamları özellikle oturup kalkmakKizlar ya benim aksamlari agrilarim cok artiyor. Benim gibi olan varmi.
Gunduz uzaninca hic agrim olmuyo gibi ama aksam saat 8 den sonra sagdan sola donemiyorum zorla inleye inleye. Neden acaba
Stresten uzak durur sezeryan yaptırırdım, sonuçta her salgıladığın hormon bebeğe de geçiyor... Ben kendimi doktora bıraktım normal olacak ama hiç birşeyi zorlamanın gereği yok.. Strese sokacaksa ısrar etme, bütün doğum ve doğum sonrası sürecini etkileyebilir psikolojin
Sag salim kavusun insallah canim34. Haftadadogdu ama 25 haftayla uyumlu benim bebegim. Ssuan kuvozde canim
İnsallah yanilmadir canm ya korktum gelisimi geriler diyeBen dahil cok kişi var canim, hic kafaya takma.. 2-3 hafta geriden geliyo olmasinda bile hicbi ek islem yapmiyo drlar, ayrica son aylara dogru olcumler yanilma payi artiyor.
2160 cikti bizimkiHayırlısı olsun :) Kolaylıkla geçer inşallah
Bizimde öyle yaklaşık olarak en büyük korkum bu
Ben de uyumak isityorum uyuyamıyorum deli gibi uyku geliyo ama yok uyumak ne mümkün. Bacak huzurszluğu, ateş basması vs derken uykusuzum
Son haftalarda pek hareketli olmuyorlar ama çok belirginse bir doktora git bence. Önceden preeklemsi geçmiş bir de. İçin rahatlasın riske atma hiç.
Bu taş gibi olma olayı ben de de oluyor kasılma o sanırım. Ara ara yokluyor şuan. Hareketleri düzenliyse paniklemeyin. Son haftalardayız artık adet ağrısı, kasılma olabiliyor.
O süper annelik gcün çok merak ediyorum. Kardeşim de demişti oraya gidince bişey oluyo cesaret geliyo bebeğe odaklanıyosun gibi diye.
Hayırlı olsun canım :) Her şey planlandığı gibi olmuyor. Hamilelik, doğum sürprizlerle dolu :)
Mayıs görünümlü nisan annelerine koptum. Hakatten mayıs annesi kalmayacak şurda bi hafta var bir çok kişi doğum yaptı bile
Hayırlı olsun
Ultrason ölçümlerine çok takılma bence bu kilo boy olayı tamamen matematiksel hesaplamalar çünkü.
Çocuk tartılmıyor sonuçta. Bir kaç günlük gerilik vs önemli değil diye biliyorum ben.
Canım öyle deme benim arkadaşım da öyle gitti ben iyim sancım yok gönderin beni diye. Doğum yaptı geldi
Ağrı eşiği yüksek olanlar hissedemeyebiliyor ilk etapta. Sen aksatma kontrolleri doktoru dinle.
33+6'da bizimki 2300 çıkmıştı. Boyunu söylemedi. Sizin kaç?
O bende de oluyor zonklama gibi belimde birşey zorluyor gibi. Sanırım doğum başlarken bunun gibi bişey hissedeceğizBazen yokluyo öyle panikleniyorum hemen geçiyo sonra
Gitmedim eczaneden test alacağım amniyo sıvısımı değilmi bakıp ona göre giderim 1 haftadır var akıntı dr gittiğimde normal demişti ama içim rahat etmiyorsmilesny ne durumdasın dr.a gittin mi ?
S sevim1991 az önce geldim kontrolden NEFES hanım dayamış kafayı iyice doğum kanalına çıkmak için uğraşıyor dogursam dogmam demiyecek bir hafta daha yatmaya devam mecburen kızım sanırım 2 kg bile olamayacak 1800 gr suyu sınırda burda yeni doğan yoğun bakım yok aAntalya merkezde var o yüzden zor olur gidip gelmek dua etmekten başka çare yok ignelere devam bir gün kan iğnesi 3.gün proloton devam
Dua edin bize.
Akşam kanama gördüm. Hemen drumu aradım. Acil yatış yaptı. Kanamanın nedeni belli değil. bebeğin suyu az dedi. Serum, iğne falan. Bugün öğleden sonra sezeryan olabilirsin dedi. Daha 2200gr çok minik. Dua edin bizi evimize istirahate göndersin minik kızım azıcık 2 hafta daha dayansın 36 haftalık olalım.
Kizcemin bugunki ziyaretinde cok mutlu olduk.
Minnak kizcem 60 gr almisbirde ictigi sut miktarida artmis. Gunde 36 cc sut iciyormus. Dr uyla gorusmedik tam bilmiyoruz ama karnindan beslenmiyor artik sanirim cikarmislar ordaki hortumunuda. Bezini degistirdiklerinde gorduk
Kızlar malum doğum iyice yaklasti oğlumu 5 sene önce normal doğuran ben bu sefer çok korkuyorum bu durumda etkili olan yasadigim şeyler tabi ki dikislerim tutmadı üç ay sonra yine operasyon geçirdim. Dogumda oğlum kakasini yaptı yuttu bir hafta yogun bakımda yattı daha bi sürü, şey. Bugüne kadar yine normal dogururum diyordum is ciddiye bindi korku sardı beni siz olsanız ne yapardınız
Aaa öyle bi test mi varmış ????Gitmedim eczaneden test alacağım amniyo sıvısımı değilmi bakıp ona göre giderim 1 haftadır var akıntı dr gittiğimde normal demişti ama içim rahat etmiyor
mavitepe erkencisin bugün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?