2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bence gelenlerrde is birak canim. Onlar yemekti bulasikti ugrassin sen bol bol bebisine odaklanirsin. Gelenlere is birakmazsan sana sarmasinlar sonra
Aman allahım çok mantıklı hiç o yine düşünmemiştim caniiimmm doğru diyorsun n

Cikolataya bsiey olmaz aslinda ama nasil gporuntusu paketi bilemedim o yuzden.
Sıradan maden çikolata sadece etrafı ambalajlı herbirinin

Paketi acilmazsa bişey olmaz bence, sonuçta marketlerde felan aylarca bekliyor bişey olmuyor, sunun şurası 20 gün civarı bişey kalmış doğumuna, gelene kadar 3 5 gün daha geçer zaten.
Şimdi mesaj attılar kargoyla verilmiştir diye bu ne hız anlamadım üzerlerine yazıyı ne ara yazdılar

Kızlar sürekli su gibi bir akıntı oluyor var mı sizde de
Canım bendede oluyor o su gibi akıntı normalmis doktora sorduğumda normal dedi hatta ben sonradan farkettim galiba idrar bile kaçırıyor olabilirim iç çamaşırınin on tarafi islaniyo çünkü orta tarafı kupkuru

Canım hiç korkma bazi durumlarda bebişin dışarda olmasi daha iyi bebiş için sadece sağlıklı olsunlarda büyüsünler duam iz o yönde ister içeride ister dışarıda olsunlar canımız yavrularimiz

Ben 32 den sonra gün saymamaya çalıştım sadece hazırlıklara konsantre oldum bi defter tuttum listeler çıkardım yapılacaklar listesi alınacaklar listesi doğum sonrası kitaplar okudum hep her an doguracakmisim gibi o yüzden heralde 32 den sonrası gerçekten çok çabuk geçti şimdide evde son hazırlıklara başladım onlarda bitsin çok bekletmeden gelsin istiyorum

Günaydın kızlarr.ay bu mayıs bebişleri ne aceleci yaa.ay bekleyin biraz daha.anne karnından rahat yermi var benimle aynı haftada olan bi arkadaşım var onunda doğum kanalına girmiş belki bu hafta doğurcakmış.benimde gözüm enfeksyon kaptı heralde şişti ağrıyo kaşınıyo kıpkırmızı oldu heyecan bi yandan iyice sardı valla.hayırlısıyla bi doğursak.

Günaydın kızlar daha dogurmadim benn buraya yeni alıştım yeni evime çok sukur eksiklerimi tamamladım bi de taşınma telasinin arasında tabi eksik biter mi hala var ama bi kaç sorum olucak
Brissine den pijama takımı alanlar vardı gecelik almayı düşünüyorum kargo ücreti ne kadar bi de güzel mi alan arkadaşlar var mı
Tesetturlu arkadaşlar doğumdan sonra nasıl bisey bağlamayı dusunuyosunuz taç istiyorum ben ama nasıl yapım salın ustune
neff1316 nasıl sevindim anlatamam gormussun prensesimizi ne güzel inşallah hemen toplanacak kizcemiz dün eşime anlattım doğum yaptığını sanki yakın yüz yüze gorustugumuz biri gibi oldun inan ki hemen sordu bebek iyi miymis diye esimde dua ettik senin için aslında defnemiz için o bizim umudumuz olucak inşallah bak gör en yakın zamanda kucağında olucak ayy çok konuştum opuldun minik prensese selam söyle

Kızlar bi de son sorum olacak hastane çantasına kalın battaniye koydunuz mu hava sıcak ama koysam mi koymasam mi emin olamadim

Kizlar ya benim aksamlari agrilarim cok artiyor. Benim gibi olan varmi.
Gunduz uzaninca hic agrim olmuyo gibi ama aksam saat 8 den sonra sagdan sola donemiyorum zorla inleye inleye. Neden acaba
canım aynı durum bende de var, geceleri kalça ve bel ağrılarımdan dolayı yatamıyorum, afedersiniz wc den resmen oflaya oflaya kalkıyorum, ama benim durum vücudumun güneşten mahrum kalmasından muhtemelen, malum erzurumdayım buraya daha bahar gelmedi ki güneşten faydalansın vücudum.

eryesil

Merhaba, biz biraz aceleci davrandik annemle 2 ay oncesinden cantamizi hazirlamistik o zaman hava soguk diye kalin battaniye de koymustuk. Simdi cikarmadim ama hala duruyor nolur nolmaz bi hafta sicak diger hafta buz gibi oluyor hava :)

nst de düzenli sancı çıktı. yalancı kasılmalardan değil heralde.
korktum fazlasıyla. erken doğum olabilir mi ki ?

Haciserif ten çikolata siparis ettim ama eşim çok erken davranmissin dedi üzüldüm ya bozulurmuki tadı değişir mi kızlar of

Merhaba, ben de yarin siparis verecegim haciseriften. Kese icinde verecegim cikolata ve badem sekerlerini de 15-20 gun once aldim bence birsey olmaz. Hangi modelini aldiniz ben karar veremedim bir turlu :)

Şimdi mesaj attılar kargoyla verilmiştir diye bu ne hız anlamadım üzerlerine yazıyı ne ara yazdılar

Yollasinlar sanki biseycik olmaz bence, paketi hiç açma dursun

Günaydın bayanlar bizimde önceki kontrolümüzde doktor normal mi sezeryan mi yapmak istediğimi sordu
ve ben normal yapacak cesaretim olmadığını aile geçmişinde de normal doğum bizim bayanlarda hep sıkıntılı olmuştur.
Bu yüzden sezeryan dedim doktorda bi hafta önce alalım dedi ve 7 Mayısa gün verdi bize..
Hayırlısıyla günümüzü bekliyoruz bakalım

Yok canim ya ben izmirdeyim gunes altindayim mutemadiyen ama aksam ağrıları oluyor. Gece wc ye kalkarken berbat durumda oluyorum. Ama wc den donerken hafifliyor. Belkide gaz birikmesi felan o ağrıları yapiyor.

Evet 1 haftam kaldi. Hepimiz insallah saglicakla aliriz kucagimiza minnaklarimi. Ayyyy nasi goresim geliyo daha hic gormedigim minnakimi.

arkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır

nst de düzenli sancı çıktı. yalancı kasılmalardan değil heralde.
korktum fazlasıyla. erken doğum olabilir mi ki ?

canım açılma yumuşama falan var mı? doktorun ne dedi? ciğer geliştirici iğne yapıp prepar serum takıyorlar böyle durumlarda. Bir de bol su ve magnezyum tabi umarım bir sıkıntı yaşamazsın. bende 32. haftadan beri çıkıyor o düzenli sancılar, çok şükür 36. haftaya geldik. Çok stres yapma, doktoruna sor öğren bence ne olup bittiğini..

bu tarz şeyler yaşamadım, ama yaşayan arkadaşlarım oldu. Zorlu bir süreç gerçekten Allah yardımcın olsun. Umarım tutar, sağlıklı gebeliğin ve minik bir mucizen olur hayırlısıyla
bu arada senin nick hiç yabancı gelmedi, sanki hatırlar gibiyim seni

Gecmis olsum canim ya. Ama endise etme 2 kilonun ustu pek sıkıntı olmuyor. Sadece akciğer icin biraz kuvezde kalabilir. Yinede bebisin azcik daha sabreder insallah. Bizleri habersiz birakma. Rabbim sifa versin

Ayni durumdayiz tatlim. Bende normalden korkuyorum. Sezeryan gunune kadar belki kendi gelmek isterse normal denerim. Sende böyle yapabilirsin. Epiduralle normal dogum rahat diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…