- 5 Şubat 2013
- 695
- 498
- 323
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.741
Aman allahım çok mantıklı hiç o yine düşünmemiştim caniiimmm doğru diyorsun nBence gelenlerrde is birak canim. Onlar yemekti bulasikti ugrassin sen bol bol bebisine odaklanirsin. Gelenlere is birakmazsan sana sarmasinlar sonra
Sıradan maden çikolata sadece etrafı ambalajlı herbirininCikolataya bsiey olmaz aslinda ama nasil gporuntusu paketi bilemedim o yuzden.
Şimdi mesaj attılar kargoyla verilmiştir diye bu ne hız anlamadım üzerlerine yazıyı ne ara yazdılarPaketi acilmazsa bişey olmaz bence, sonuçta marketlerde felan aylarca bekliyor bişey olmuyor, sunun şurası 20 gün civarı bişey kalmış doğumuna, gelene kadar 3 5 gün daha geçer zaten.
Canım bendede oluyor o su gibi akıntı normalmis doktora sorduğumda normal dedi hatta ben sonradan farkettim galiba idrar bile kaçırıyor olabilirim iç çamaşırınin on tarafi islaniyo çünkü orta tarafı kupkuruKızlar sürekli su gibi bir akıntı oluyor var mı sizde de
Canım hiç korkma bazi durumlarda bebişin dışarda olmasi daha iyi bebiş için sadece sağlıklı olsunlarda büyüsünler duam iz o yönde ister içeride ister dışarıda olsunlar canımız yavrularimizDua edin bize.
Akşam kanama gördüm. Hemen drumu aradım. Acil yatış yaptı. Kanamanın nedeni belli değil. bebeğin suyu az dedi. Serum, iğne falan. Bugün öğleden sonra sezeryan olabilirsin dedi. Daha 2200gr çok minik. Dua edin bizi evimize istirahate göndersin minik kızım azıcık 2 hafta daha dayansın 36 haftalık olalım.
Ben 32 den sonra gün saymamaya çalıştım sadece hazırlıklara konsantre oldum bi defter tuttum listeler çıkardım yapılacaklar listesi alınacaklar listesi doğum sonrası kitaplar okudum hep her an doguracakmisim gibi o yüzden heralde 32 den sonrası gerçekten çok çabuk geçti şimdide evde son hazırlıklara başladım onlarda bitsin çok bekletmeden gelsin istiyorumGünaydın arkadaşlar nasılsınız Artık işe gelmek çok zor olamaya başladı. Allah izin verirse bu ayın sonunda izne çıkacam ama sanki zaman geçmiyor. Bir de erken doğumları duyunca insan bir korkuyor artık daha sert vuruyor.sanki doguracak gibi oluyorum....
Ben koymadım canım iki tane ince koydum.Kızlar bi de son sorum olacak hastane çantasına kalın battaniye koydunuz mu hava sıcak ama koysam mi koymasam mi emin olamadim
canım aynı durum bende de var, geceleri kalça ve bel ağrılarımdan dolayı yatamıyorum, afedersiniz wc den resmen oflaya oflaya kalkıyorum, ama benim durum vücudumun güneşten mahrum kalmasından muhtemelen, malum erzurumdayım buraya daha bahar gelmedi ki güneşten faydalansın vücudum.Kizlar ya benim aksamlari agrilarim cok artiyor. Benim gibi olan varmi.
Gunduz uzaninca hic agrim olmuyo gibi ama aksam saat 8 den sonra sagdan sola donemiyorum zorla inleye inleye. Neden acaba
Ben koydu, canım ne olur ne olmaz diyeKızlar bi de son sorum olacak hastane çantasına kalın battaniye koydunuz mu hava sıcak ama koysam mi koymasam mi emin olamadim
Haciserif ten çikolata siparis ettim ama eşim çok erken davranmissin dedi üzüldüm ya bozulurmuki tadı değişir mi kızlar of
Kızlar bi de son sorum olacak hastane çantasına kalın battaniye koydunuz mu hava sıcak ama koysam mi koymasam mi emin olamadim
Yok canim ya ben izmirdeyim gunes altindayim mutemadiyen ama aksam ağrıları oluyor. Gece wc ye kalkarken berbat durumda oluyorum. Ama wc den donerken hafifliyor. Belkide gaz birikmesi felan o ağrıları yapiyor.canım aynı durum bende de var, geceleri kalça ve bel ağrılarımdan dolayı yatamıyorum, afedersiniz wc den resmen oflaya oflaya kalkıyorum, ama benim durum vücudumun güneşten mahrum kalmasından muhtemelen, malum erzurumdayım buraya daha bahar gelmedi ki güneşten faydalansın vücudum.
Evet 1 haftam kaldi. Hepimiz insallah saglicakla aliriz kucagimiza minnaklarimi. Ayyyy nasi goresim geliyo daha hic gormedigim minnakimi.Sabah kalkınca işleri yaptım yaptım yoksa sonrasında yapamiyorum.ağzıma bir lokma bir şey girdi mi başlıyor sıkıntılar. Akşamları özellikle oturup kalkmak
İlk gebeligim çok rahatmis.çok şükür allahım
Bu arada bi haftan kalmış ne güzel.sağlıkla kucağına al inş bebisini
nst de düzenli sancı çıktı. yalancı kasılmalardan değil heralde.
korktum fazlasıyla. erken doğum olabilir mi ki ?
arkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır
Dua edin bize.
Akşam kanama gördüm. Hemen drumu aradım. Acil yatış yaptı. Kanamanın nedeni belli değil. bebeğin suyu az dedi. Serum, iğne falan. Bugün öğleden sonra sezeryan olabilirsin dedi. Daha 2200gr çok minik. Dua edin bizi evimize istirahate göndersin minik kızım azıcık 2 hafta daha dayansın 36 haftalık olalım.
Günaydın bayanlar bizimde önceki kontrolümüzde doktor normal mi sezeryan mi yapmak istediğimi sordu
ve ben normal yapacak cesaretim olmadığını aile geçmişinde de normal doğum bizim bayanlarda hep sıkıntılı olmuştur.
Bu yüzden sezeryan dedimdoktorda bi hafta önce alalım dedi ve 7 Mayısa gün verdi bize..
Hayırlısıyla günümüzü bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?