2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim cok sukur kilo alimi devam ediyor. Su bir haftada benim karnimda aldigindan daha iyi kilo aldi ilk bi 60 gr verdi sonra almaya basladi suanda 910 gr oldu. İnsallah boyle devam eder. Yarin dr uyla gorusucez ne diycek merak ediyoruz bizde
Oh masallahhhhh kilolarca aldığı halini de görelim inşallah!! Tombis olsun kızımız. Çok sevindim neffcim.

SEHER YILDIZI Rabbim hayırlı evlat eylesin. Ömrü bereketli sağlıklı olsun canım. Defne bebisede bol kilolar güzel haberlerini duydukca bize moral oluyo ufacık bayan:)Rabbim bebislerimizi sağ salim bizlere bagislasin.

Son düzenleme:
Kızlar doğum yaklaştıkça benim korkularimda artiyo.dogum yapanlar burda yazsa nasıl geçti durumları ne bizim içinde faydali olur.birde isim konusunu ben Sümeyye Begüm koymayı düşünüyorum.Begum un yanına anlamı güzel uyumlu bir isim bilen varsa yazarsa sevinirim.sali çatı kontrolüne gidicem inş hayırlı haberlerle dönerim.dualarda unutmayın kızlar toptan dua edelim:)

Iyi geceler kızlar artık uyku tutmuyor
Çok fena Reflü oldum yatamıyorum bile oturduğum yerden uyukluyorum , sizde de var mı böyle şikayetler , ne yapmam Lazım acaba ? Ilaç kullansam mı bilemedim

Canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağ sağlim kucağına alırsın yavrunu. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Çok fena Reflü oldum yatamıyorum bile oturduğum yerden uyukluyorum , sizde de var mı böyle şikayetler , ne yapmam Lazım acaba ? Ilaç kullansam mı bilemedim
Olmaz mı ben ilaç kullanmaya başlayali çok oldu. Dr A gittiğimde nefes dahi alamiyordum yanmaktan. Şimdi haftada dört beş defa yatmadan önce Dr un verdiği ilacımı alıyorum. Bir de yatmadan ılık süt içiyorum. İki üç yastıkla yari oturur vaziyette yatıyorum. Gece wc ye kalktığımda bazen geçmiş oluyor yanmam o zaman tek yastık kullanıyorum. İşe gidene kadar ne kadar uyursam artik

Ben bekliyorum Devin den oyle bi hareket canim cok soylemek istemedim ama
alikaan gibi olursa hazirani gorursunuz
38 den sonra beklemek enn zoruydu benim icin. Her goren aa dogmadimi hala.arayanalr soranlar pooff
Ben 37 den sonra günlük halay çekmeyi planlıyorum. Hem eğlenceli hem de hoplayıp ziplarken gelir belki benim ki

Merhaba canim bende uzun zamandir ayni durumdayim ,aci su geliyor midemden benim birde 11.haftadan sonra siyalore denile hamilelikte tukuruk salgisi var gece gunduz tykuruyorum, nadir gorulen bir durum ,bir de reflu eklenince cildiracak gibi oluyorum artik, suan 38+2deyim sanci da yok bekliyorum gelse de rahatlasam diye, ilac konusuna gelince hamileliigm cok skntili gecti bicok ilac ictigim icin bu haftaya kadar, o yuzden reflu ilacini pek icmiyorum dr zararsiz diyor gerce ,icince en aznidan uyumama yardimci olabiliyor haftada bir veya iki icebiliyorum cok dayanamazsam ,ama gunde 2,3icemleri de duydum,salatalik armut, ayran biraz rahatlatiyor beni, ilac icmek istmedigim icin sutu de iciyrum bikac yudum soguk sut yatistiriyor bazen durum bu canim cok gecmiz olsun sana da..

Arkadaslar merhaba henuz dogurmadim fakat derdim baska.. Sanirim depresyona girdim.. dogumda öleceğimi çocuğumu goremeyecegimi dusunup dusunup agliyorum saatlerce.. susturamiyorum kendimi de sakinlestiremiyorum.. ne yapacagim bilmiyorum
merhaba canim , sanirim hormonlar bu durumu tetikliyor, bende suan 38+2 deyim 7.ayda basima geldi cok dusunuyordum bunlari ,kimle konusmak rahatlaticaksa ara onnla konus ben esimi arardim oyle oldugunda ,pozitif seyler duymaya ihtiyacin var , skma canini insallah kavusucaz bebeklerimize..

Ayy cnm ne güzel bi doğum yapmışsın maşallah darısı başımıza inşallah şimdi nasılsın bebiş nasıl kaç kg doğdu cnm

canım benim ya, yazını okurken gözlerim doldu. Haklısın ne diyim, içimizde minicik bir can olduğu sürece her söylediğimizi yuttuk, normalde yapamayacaklarımızı yaptık, ki eminim bu daha başlangıç. Herşey onların sağlığı iyiliği için. Daha şimdiden hatta hamileliği ilk öğrendiğimiz andan beri annelik duygusu çöktü üstümüze.

Canim cok sukur kilo alimi devam ediyor. Su bir haftada benim karnimda aldigindan daha iyi kilo aldi ilk bi 60 gr verdi sonra almaya basladi suanda 910 gr oldu. İnsallah boyle devam eder. Yarin dr uyla gorusucez ne diycek merak ediyoruz bizde

oy maşallah defneye bundan sonrası daha da kolay olacak inşallah

hayırlı olsun gözünüz aydın canım :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bebek nasıl doğdu, küveze girdi mi? kaç kg kaç cm? Sen nasılsın? umarım her şey yolundadır :) geçmiş olsun tekrar

Çok tebrik ederimmm darısı başımıza. Günlerimiz de yakınmış bayağı seninle.

gozunaydin canim,kac kilo dogdu peki?

Evet sebebi su eksikliği olabilit. Ama ben zaten yanımda su ile yürüyorum ve zaten aksam olduğu için cok.terleme de olmuyor.
Dun kuafor ve sonrasinda.misafirlige gittim. Evde oldugum gibi rahat değildim.evde mutlaka ayagimi yuksege uzatip oturuyorum. Ve sonuç.kütük gibi ayak bilekleri.
Bir.daha misafirlik filan.yok. zaten kv geldi y disindan o.yuzden gittim. Rahat edilmiyor evdeki gibi. Malum doguma da az kaldi. Herkes.idare etsin.
Bu arada dogumda sanirim yanımda kimse en azindan tecrubeli bir anne olmayacak. Sizce yalniz da bu isi kivirabilir miyim ilk günlerde?
Aslinda arzu ettiigim de.bu. yalniz isimi halletmek.
Ama bebegi.dogru yatirmayi.tutmayı. bile bilmiyorum. Becerebilir miyim cidden biraz korkmuyor da degilim.
Tecrubeli anneler.bi.akil.verin.hele.

Bu arada su satirlari size kizimin kalp atislarini dinledigim nst seansinda yaziyorum. Bakalim doktor bu.hafta ne.dicek.

Canım ben her yanmada 2 yudum soğuk süt içiyorum kesin çözüm değil ama iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…