2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canımm gözün aydın güzel günler görün kuzunla inşallah

Allah analı babalı büyütsün inşallah:) hayırlı, sağlıklı evlat olsun. Ayrıntıları bekliyoruz müsait olunca

Ah canim benimmm. Hayirli olsun. Allah anali babali büyütsün. Dun kizlar doguruyoruz diye bizi heyecanlandirinca sen aklima dustun. Bu kiz sık sık yazardi bu ara yazmiyor dogurdu galiba demistim. Hakli.ciktim. ela.baharimiz.gelmis. gozun aydin canimcim. Kendini.toparla en kisa zamanda seni yeniden aramiza yeni anne deneyimlerini paylaşmak icin bekliyoruz.

Kizlar cok sagolun. Spinal sezeryanla gunesim dogdu. Daha sonra ayrintilari yazarim. Hepinizi.opuyorum. agrim var.ama.bebegim iyi... sukur.
Canim.ya. gozun aydin. Hos geldi gunes kizimiz. Ikinizi.de opuyoruz. Iyilesince kendine gelince bekleriz.

Canim hic onemli değil.harika.heyecanalr yasadik. Aklim tum.gece sizdeydi. Bence yine eli kulaginda oglusunun. Heyecanla bekliyoruz. Ayy ne.guzel gunu.gelen geliyooo. Darisi benim.yavrum ecem'e...

Amin canım benim bence de dünden sonra anladım ki çok fazla yok benim dogumuma da kalmadı yani Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım haberlerinizi bekliyoruz

Cnm gozun aydin kavusmussun minigine allah anali babali buyutsun insallah )

NicksizYumurta , guz_1 başka doğuran var mı bilmiyorum arkadaşlar kaçırmış olabilirim gözünüz aydın kizlar .

Sabah uyanıp sayfaya baktigimda bu haberleri ve gece boyu süren Kedibochi ve @miranda_1986 arkadaşımızın muhteşem tesellileri ve yönlendirmeleri görünce sanki yıllardır can ciğer arkadaşımız gibi içim bi tuhaf oldu . ne güzel bi sayfa oldu böyle bu . heyecanlarda beraber üzüntüler,sevinclerde ..
Vallahi sabah sabah sayfalari okudukça hıçkıra hıçkıra ağladım zaten bi kaç gündür surekli ağlama modundayim .. Allahım hepimize nasip etsin güzel doğum haberlerimizi paylaşmayı

Kizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt. Dua edin bana

ay alemsin, şu halde yazdıklarına bak yaa maşallah moral süper
ne yaptın doğurdun mu devam ediyor mu? nasılsın şimdi? ay çatladım meraktan. Akşamları giremiyorum, gelişmeleri sabah görüyorum hep..

eneee süper, ela bahar gelmiş hoşgelmiş :) şimdi nasılsın canım? gözün aydın, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Sen dinlen kendine gel, sonra yaz bize mutlaka :) öperim ikinizide

Kizlar cok sagolun. Spinal sezeryanla gunesim dogdu. Daha sonra ayrintilari yazarim. Hepinizi.opuyorum. agrim var.ama.bebegim iyi... sukur.

geçten geçten takip ediyorum, bunu da yeni gördüm. Çok geçmiş olsun ve de gözün aydın, sen kendini toparla iyileş, ayrıntıları yaz bize sonra :) Gözün aydın ve de Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :) Tebrikler

Ay gözlerim doldu. Allah Ela bahar'a hayırlı huzurlu mutlu uzun bir ömür nasip etsin.

Yeni yeni kendime geliyorum, herkese günaydın, ya da artık tünaydın!
ne güzel konuşmalar olmuş, doğuran doğurana. Bu gidişle gerçekten mayısa kimse kalmayacak gibi :)
Bendeki erken doğum riski de bi garip anacım, muhtemelen bekle bekle haziranı bulacak
Bizim kızlar gerçekten doğururken ben de rüyamda doğurdum, ağrı sızı da yok gayet iyiyim ama yavrumu küveze koydular, neyi var diyorum 3 kilonun altında diyorlar, yuh diyorum başka bi derdi mi var, yok diyor sadece kilosu 3ün altında diyor hemşire. Boğuvercektim kadını ne sinir oldum! Rüya falan ama baya etkiledi beni, uyanınca kucağıma alacağım günü hayal ettim, çok güzeldi :) hayırlısıyla hepimiz kolay doğumlarla sağ salim alalım kucaklarımıza bebişlerimizi inşallah.

bende temizlige giristim yarin kv dem geliyo diye ama bir yapsan 3 oturuyorum neyi nasi yetistiricem bilemedim...sizler napiyosuz isi gucu evi vs...

Bu arada duyduğuma göre guz_1 ve eryesil de doğuma gitmiş Allah kolaylık versin ikinize de coook güzel olsun yavrulariniza kavusma anınız

kızlarrr hayırlı olsun allah bağışlasın evlatlarınızı. ayy okuyunca bi ağlayasım geldi.
doğum hikayelerinizi bekliyoruz. bebişleriniz kaç kg kaç cm doğdu. bize de haber verirseniz cok mutlu oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…