- 27 Kasım 2015
- 274
- 553
- 103
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.141
Canımm gözün aydın güzel günler görün kuzunla inşallahMerhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Doğum ayrıntılarını simdi yazmayayim dinlenmem gerekiyor malesef. Sizlere anca haber verebiliyorum müsait zamanda tekrar geleceğim inşallah aranıza.
Allah hepinize benimkinden cok daha güzel dogum nasip etsin bir avazda su gıbı dogumlariniz olsun inşallah
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir avazda kurtulursun güzel haberlerini bekliyoruz..
Allah analı babalı büyütsün inşallah:) hayırlı, sağlıklı evlat olsun. Ayrıntıları bekliyoruz müsait oluncaMerhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Doğum ayrıntılarını simdi yazmayayim dinlenmem gerekiyor malesef. Sizlere anca haber verebiliyorum müsait zamanda tekrar geleceğim inşallah aranıza.
Allah hepinize benimkinden cok daha güzel dogum nasip etsin bir avazda su gıbı dogumlariniz olsun inşallah
Gözün aydın Güneş'in doğdu:) Allah analı babalı büyütsün inşallahhKizlar cok sagolun. Spinal sezeryanla gunesim dogdu. Daha sonra ayrintilari yazarim. Hepinizi.opuyorum. agrim var.ama.bebegim iyi... sukur.
Ah canim benimmm. Hayirli olsun. Allah anali babali büyütsün. Dun kizlar doguruyoruz diye bizi heyecanlandirinca sen aklima dustun. Bu kiz sık sık yazardi bu ara yazmiyor dogurdu galiba demistim. Hakli.ciktim. ela.baharimiz.gelmis. gozun aydin canimcim. Kendini.toparla en kisa zamanda seni yeniden aramiza yeni anne deneyimlerini paylaşmak icin bekliyoruz.Merhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Canim.ya. gozun aydin. Hos geldi gunes kizimiz. Ikinizi.de opuyoruz. Iyilesince kendine gelince bekleriz.Kizlar cok sagolun. Spinal sezeryanla gunesim dogdu. Daha sonra ayrintilari yazarim. Hepinizi.opuyorum. agrim var.ama.bebegim iyi... sukur.
Canim hic onemli değil.harika.heyecanalr yasadik. Aklim tum.gece sizdeydi. Bence yine eli kulaginda oglusunun. Heyecanla bekliyoruz. Ayy ne.guzel gunu.gelen geliyooo. Darisi benim.yavrum ecem'e...NicksizYumurta ve guz_1 Allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin yavrularınizla inşallah
Ayy ben heyecanlı anne herkesi telase verdim kusura bakmayın kizlar ama dogurmadim o sancılar birden patt diye geçti oglum kandırdı beni gece yarısına kadar sürdü hatta kv kaldirdik kadın geldi gidelim diyo ben yok diyorum bi daha ki sefere dogsa da ben inanmam heralde
Amin canım benim bence de dünden sonra anladım ki çok fazla yok benim dogumuma da kalmadı yani Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallahAh canim benimmm. Hayirli olsun. Allah anali babali büyütsün. Dun kizlar doguruyoruz diye bizi heyecanlandirinca sen aklima dustun. Bu kiz sık sık yazardi bu ara yazmiyor dogurdu galiba demistim. Hakli.ciktim. ela.baharimiz.gelmis. gozun aydin canimcim. Kendini.toparla en kisa zamanda seni yeniden aramiza yeni anne deneyimlerini paylaşmak icin bekliyoruz.
Canim.ya. gozun aydin. Hos geldi gunes kizimiz. Ikinizi.de opuyoruz. Iyilesince kendine gelince bekleriz.
Canim hic onemli değil.harika.heyecanalr yasadik. Aklim tum.gece sizdeydi. Bence yine eli kulaginda oglusunun. Heyecanla bekliyoruz. Ayy ne.guzel gunu.gelen geliyooo. Darisi benim.yavrum ecem'e...
Gözün aydın canım haberlerinizi bekliyoruzMerhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Merhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Kizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt . Dua edin bana
Merhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Kizlar cok sagolun. Spinal sezeryanla gunesim dogdu. Daha sonra ayrintilari yazarim. Hepinizi.opuyorum. agrim var.ama.bebegim iyi... sukur.
Kizlar cok sagolun. Spinal sezeryanla gunesim dogdu. Daha sonra ayrintilari yazarim. Hepinizi.opuyorum. agrim var.ama.bebegim iyi... sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?