2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar dün gece sancı çektim biliyorsunuz ve miranda_1986 dediği nefes egzersizleri çok rahatlatıyor belki çektiğim doğum sancısı değildi doktora gitmedim ama o ağrılar geldikçe yaptım ve rahatlattı

2160 cikti bizimki

Bize doktor hep küçük bir bebek olcak çok tombul olmayacak deyip duruyor. Kontrol ediyorum haftasına uygun gidiyor ama bence takılma çünkü kuzenim doğum yaptı ona da tombul olacak dediler 32 haftada 2 kilo demişlerdi. 37 haftada 2600 olarak doğum yaptı. Ölçümler tamamen tahmini.

Ben dalin granül aradım bulamadım bizim buralarda o nedenle sıvı aldım ama memnunum şimdilik. Hacı şakiri de deneyeceğim bu bitince.

Kizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt. Dua edin bana

Allah bana da böyle rahatlık versin ya maşallah ne soğukkanlısıın ben de istiyoom
Gözün aydın canııım. Çok geçmiş olsun. Merakla bekliyoruz ayrıntıları.

Kizlar cok sagolun. Spinal sezeryanla gunesim dogdu. Daha sonra ayrintilari yazarim. Hepinizi.opuyorum. agrim var.ama.bebegim iyi... sukur.
,Gözün aydın olsun canım. Sen de bebeğinde sağlıkla evinize çıkın inşallah :)

Çok güldüm okurken bana da geliyo arada sancılar.her ağrıda doktora koşan tiplerden olmak istemiyorum diye gitmek istemiyom böyle böyle gerçek doğum sancısını ayırt edemicem evde beklicem heralde Gazdır falan diye bekliyorum baya geçmesini bazen.

Sözde bizimde öyle bi risk vardı ama daha doğurmadım bakalım 37 yi atlatsak iyi olur tabi de :) Erken doğum riski olanlar baya hala doğurmadı heralde

bende temizlige giristim yarin kv dem geliyo diye ama bir yapsan 3 oturuyorum neyi nasi yetistiricem bilemedim...sizler napiyosuz isi gucu evi vs...

Yarın biz de girişiyoruz annem gelecek yarın Eşimle birlikte yaparkar artık ben de bez falan sıkıp veririm
Tek başına imkansız hiç zorlama kv yi bekle birlikte yapın. Otura otura çok zor çünkü . ben hiç ellemiyorum bi haftadır temizlik yapılcak diye.

İşten güçten pek giremiyorum kızlar çalışanlar doğum izni aldı ama evden çalışanlara öyle bi izin yok
Bu ara yoğunduk şimdilerde rahatız bu fırsatı temizliğe çeviriyorum ben de.
Güzel haberler gelmiş maşallah doğum yapan annişlerimize ve bebeklerine.
Darısı tüm bekleyenlere. Allah sağlıklı hayırlı vakitli doğumlar versin.

Doğum yapan herkesi tebrık edıyorum mayıs bebişleri aceleci çıktı :)

bende çok gerginim canım korkuyorum nasıl doğum yapcam diye
arada belime sancı vuruyo elim ayağım titriyo korkudan
inşallah gerçek sancılar başladığında Allah yardım ederde sakin kalabiliriz
ben de de yalancı sancılar başladı canım ben de çok tedirginim nasıl olacak nasıl gidecek diye Allah yardımcımız olsun

akıntı bir haftadır ben de de var yaa yaklaştığının göstergesi mi acaba arada yalancı sancılar da geliyor.. nişan geldi mi hemen hastahaneye gitmek gerekir mi su gelmeden nişan gelirse yani..

ohhh maşallh ela hanıma ne gzel annesi merakla haberlerinizi bekliyoruz sağlıklı bol sütlü günler

Kızlar artık yürümelere başlıyım diyorum ben doğum için merdiven çıkıp inim inşşalh hepimiz pırt diye doğururuz :)

Allahım hayırlı uğurlu etsin darısı başımıza inşallah

kızlar NicksizYumurta dan haber aldım, ela baharımız 3.250 gr doğmuş, küveze girmemiş, iyiymiş durumu çok şükür.
Doğumun detaylarını kendisi anlatır sanırım hastaneden çıktığında :)
ay çok güzel şeyler, heyecanlandım, galiba ben de hayırlısıyla sağ salim elime almak istiyorum artık yavrumu

Kızlar artık yürümelere başlıyım diyorum ben doğum için merdiven çıkıp inim inşşalh hepimiz pırt diye doğururuz :)
aynen ben başladım iki haftadır aynıymış doğum tarihlerimiz bol yürüyüş bol su ve sık cinsel ilişki önerdi doktorum kolay doğum için aklınızda bulunsun..

akıntı bir haftadır ben de de var yaa yaklaştığının göstergesi mi acaba arada yalancı sancılar da geliyor.. nişan geldi mi hemen hastahaneye gitmek gerekir mi su gelmeden nişan gelirse yani..

bizim hemşire nişan gelir gelmez hemen hastaneye koşma, duşunu al, çantanı kontrol et demişti,
suyun gelirse hiç bekleme git, hatta su yeşil gelirse herşeyi bırak uçarak git hastaneye dedi. Ama herkeste farklı oluyor, bir de ilk çocuk neyin ne olduğunu tam bilmiyoruz. Muhtemelen sonuna kadar bekleyemem ben, bişey oldu mu tetikte beklerim kapının ağzında

doğum yapan arkadaşlara sorum olcak yalancı sancılardan ne kadar sonra doğum yaptınız

Ay aklıma sen gelmiştin de öyle girdim topige . Senin de ela baharın önceden yani takvimden once gelecek die bekliodum. Hadi hayirli olsun. Darısı bize inşallah

aynen ben başladım iki haftadır aynıymış doğum tarihlerimiz bol yürüyüş bol su ve sık cinsel ilişki önerdi doktorum kolay doğum için aklınızda bulunsun..

Magnezyum kullanıyor muydun sen? magnezyumu ne zaman kesmemiz gerekiyor acep onunla ilgili bişey dedi mi doktor? benim randevu teee bir hafta sonra, ve ben günde 2 tane alıyorum şimdilerde. İyice erteler mi doğumu

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatlı olmanızı nasip etsin ne güzel ....

ilşkiyi biz 4 aydır kestik acaba gerçekten etkısı olurmu ki sıkıntılı bı dururmum yok şükür bunu ben bi araştıryım cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…