- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.161
2160 cikti bizimki
Ben dalin granül aradım bulamadım bizim buralarda o nedenle sıvı aldım ama memnunum şimdilik. Hacı şakiri de deneyeceğim bu bitince.kızlar deterjan olarak ne kullandınız bebek kıyafetleri için. ben çok kararsız kaldım, ilk bebeğimde ilk zamanlar hacışakirin granüllü toz sabununu kullanmış, daha sonra dalin sıvı detarjana geçmiştim. ama bu defa uni baby sıvı deterjanmı yoksa dalanın toz sabununu mu kullanayım karar veremedim. sizler hangisinden memnun kaldınız.
Kizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt . Dua edin bana
Gözün aydın canııım. Çok geçmiş olsun. Merakla bekliyoruz ayrıntıları.Merhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Doğum ayrıntılarını simdi yazmayayim dinlenmem gerekiyor malesef. Sizlere anca haber verebiliyorum müsait zamanda tekrar geleceğim inşallah aranıza.
Allah hepinize benimkinden cok daha güzel dogum nasip etsin bir avazda su gıbı dogumlariniz olsun inşallah
,Gözün aydın olsun canım. Sen de bebeğinde sağlıkla evinize çıkın inşallah :)Kizlar cok sagolun. Spinal sezeryanla gunesim dogdu. Daha sonra ayrintilari yazarim. Hepinizi.opuyorum. agrim var.ama.bebegim iyi... sukur.
NicksizYumurta ve @guz_1 Allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin yavrularınizla inşallah
Ayy ben heyecanlı anne herkesi telase verdim kusura bakmayın kizlar ama dogurmadim o sancılar birden patt diye geçti oglum kandırdı beni gece yarısına kadar sürdü hatta kv kaldirdik kadın geldi gidelim diyo ben yok diyorum bi daha ki sefere dogsa da ben inanmam heralde
Yeni yeni kendime geliyorum, herkese günaydın, ya da artık tünaydın!
ne güzel konuşmalar olmuş, doğuran doğurana. Bu gidişle gerçekten mayısa kimse kalmayacak gibi :)
Bendeki erken doğum riski de bi garip anacım, muhtemelen bekle bekle haziranı bulacak
Bizim kızlar gerçekten doğururken ben de rüyamda doğurdum, ağrı sızı da yok gayet iyiyim ama yavrumu küveze koydular, neyi var diyorum 3 kilonun altında diyorlar, yuh diyorum başka bi derdi mi var, yok diyor sadece kilosu 3ün altında diyor hemşire. Boğuvercektim kadını ne sinir oldum! Rüya falan ama baya etkiledi beni, uyanınca kucağıma alacağım günü hayal ettim, çok güzeldi :) hayırlısıyla hepimiz kolay doğumlarla sağ salim alalım kucaklarımıza bebişlerimizi inşallah.
bende temizlige giristim yarin kv dem geliyo diye ama bir yapsan 3 oturuyorum neyi nasi yetistiricem bilemedim...sizler napiyosuz isi gucu evi vs...
ben de de yalancı sancılar başladı canım ben de çok tedirginim nasıl olacak nasıl gidecek diye Allah yardımcımız olsunbende çok gerginim canım korkuyorum nasıl doğum yapcam diye
arada belime sancı vuruyo elim ayağım titriyo korkudan
inşallah gerçek sancılar başladığında Allah yardım ederde sakin kalabiliriz
akıntı bir haftadır ben de de var yaa yaklaştığının göstergesi mi acaba arada yalancı sancılar da geliyor..benzeri bişey bende de 2 kere oldu, son dönemlerde akıntının artması normal dedi doktor, pembemsi hafif kanlı sümüksü gibi kıvamlı akıntı olursa o nişan olur dedi. Hatta nişan gelmesi de direk doğum başlıyor anlamına gelmeyebilir 2-3 gün sonrasına başlayabilir doğum dedi. Nişanla birlikte suyun gelirse hemen hastaneye dedi.
Yine de temkinli olmakta yarar var, son haftalarımıza girdik. Benim bildiğim nişan o değil ama herkeste aynı olmadığını da biliyoruz. İçin rahat etsin diye yine doktoruna danışabilirsin istersen.
ohhh maşallh ela hanıma ne gzel annesi merakla haberlerinizi bekliyoruz sağlıklı bol sütlü günlerMerhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Doğum ayrıntılarını simdi yazmayayim dinlenmem gerekiyor malesef. Sizlere anca haber verebiliyorum müsait zamanda tekrar geleceğim inşallah aranıza.
Allah hepinize benimkinden cok daha güzel dogum nasip etsin bir avazda su gıbı dogumlariniz olsun inşallah
Allahım hayırlı uğurlu etsin darısı başımıza inşallahMerhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Kızlar artık yürümelere başlıyım diyorum ben doğum için merdiven çıkıp inim inşşalh hepimiz pırt diye doğururuz :)
aynen ben başladım iki haftadır aynıymış doğum tarihlerimiz bol yürüyüş bol su ve sık cinsel ilişki önerdi doktorum kolay doğum için aklınızda bulunsun..Kızlar artık yürümelere başlıyım diyorum ben doğum için merdiven çıkıp inim inşşalh hepimiz pırt diye doğururuz :)
akıntı bir haftadır ben de de var yaa yaklaştığının göstergesi mi acaba arada yalancı sancılar da geliyor..nişan geldi mi hemen hastahaneye gitmek gerekir mi su gelmeden nişan gelirse yani..
Ay aklıma sen gelmiştin de öyle girdim topige . Senin de ela baharın önceden yani takvimden once gelecek die bekliodum. Hadi hayirli olsun. Darısı bize inşallahMerhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
aynen ben başladım iki haftadır aynıymış doğum tarihlerimiz bol yürüyüş bol su ve sık cinsel ilişki önerdi doktorum kolay doğum için aklınızda bulunsun..
Evet cnm gercekten soguk iki gundur :)
Merhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
ilşkiyi biz 4 aydır kestik acaba gerçekten etkısı olurmu ki sıkıntılı bı dururmum yok şükür bunu ben bi araştıryım cnımaynen ben başladım iki haftadır aynıymış doğum tarihlerimiz bol yürüyüş bol su ve sık cinsel ilişki önerdi doktorum kolay doğum için aklınızda bulunsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?