- 4 Kasım 2015
- 276
- 376
- 18
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.181
bizim hemşire nişan gelir gelmez hemen hastaneye koşma, duşunu al, çantanı kontrol et demişti,
suyun gelirse hiç bekleme git, hatta su yeşil gelirse herşeyi bırak uçarak git hastaneye dedi. Ama herkeste farklı oluyor, bir de ilk çocuk neyin ne olduğunu tam bilmiyoruz. Muhtemelen sonuna kadar bekleyemem ben, bişey oldu mu tetikte beklerim kapının ağzında
Allah bağışlasn bitanem ne mutlu sana yawruna kavuştuninşallah sende bir an önce iyilesirsin canım
guz_1 sezeryan günlerimiz aynıydı senle canım hayırlı olsun sağlıklı uzun omurler
NicksizYumurta ve guz_1 Allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin yavrularınizla inşallah
Ayy ben heyecanlı anne herkesi telase verdim kusura bakmayın kizlar ama dogurmadim o sancılar birden patt diye geçti oglum kandırdı beni gece yarısına kadar sürdü hatta kv kaldirdik kadın geldi gidelim diyo ben yok diyorum bi daha ki sefere dogsa da ben inanmam heralde
Çok geçmiş olsun canım, cok şükür sonunda sende aldın bebisinin kokusunu, Rabbim saglikli sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, ağrıların hafifleyince bizi tekrar haberdar et
Gözün aydın Güneş'in doğdu:) Allah analı babalı büyütsün inşallahh
Ah canim benimmm. Hayirli olsun. Allah anali babali büyütsün. Dun kizlar doguruyoruz diye bizi heyecanlandirinca sen aklima dustun. Bu kiz sık sık yazardi bu ara yazmiyor dogurdu galiba demistim. Hakli.ciktim. ela.baharimiz.gelmis. gozun aydin canimcim. Kendini.toparla en kisa zamanda seni yeniden aramiza yeni anne deneyimlerini paylaşmak icin bekliyoruz.
Canim.ya. gozun aydin. Hos geldi gunes kizimiz. Ikinizi.de opuyoruz. Iyilesince kendine gelince bekleriz.
Canim hic onemli değil.harika.heyecanalr yasadik. Aklim tum.gece sizdeydi. Bence yine eli kulaginda oglusunun. Heyecanla bekliyoruz. Ayy ne.guzel gunu.gelen geliyooo. Darisi benim.yavrum ecem'e...
NicksizYumurta , guz_1 başka doğuran var mı bilmiyorum arkadaşlar kaçırmış olabilirim gözünüz aydın kizlar .
Sabah uyanıp sayfaya baktigimda bu haberleri ve gece boyu süren @Sherrysherrylady ve @miranda_1986 arkadaşımızın muhteşem tesellileri ve yönlendirmeleri görüncesanki yıllardır can ciğer arkadaşımız gibi içim bi tuhaf oldu . ne güzel bi sayfa oldu böyle bu . heyecanlarda beraber üzüntüler,sevinclerde ..
Vallahi sabah sabah sayfalari okudukça hıçkıra hıçkıra ağladımzaten bi kaç gündür surekli ağlama modundayim .. Allahım hepimize nasip etsin güzel doğum haberlerimizi paylaşmayı
guz_1 ve NicksizYumurta gözünüz aydın kızlar yaa maşallah kavuşmuşsunuz bebeklerinize darısı başımıza
dün burda okuduklarımdan etkilandim sanırım rüyamda nişanım gelmiş güya kendi kendime diyorumki inşallah doğum hemen olmaz daha temizlik bitmedi
ay alemsin, şu halde yazdıklarına bak yaamaşallah moral süper
ne yaptın doğurdun mu devam ediyor mu? nasılsın şimdi? ay çatladım meraktan. Akşamları giremiyorum, gelişmeleri sabah görüyorum hep..
guz_1 Gözün aydın canım, tebrikler
kızlarrr hayırlı olsun allah bağışlasın evlatlarınızı. ayy okuyunca bi ağlayasım geldi.
doğum hikayelerinizi bekliyoruz. bebişleriniz kaç kg kaç cm doğdu. bize de haber verirseniz cok mutlu oluruz.
Bize doktor hep küçük bir bebek olcak çok tombul olmayacak deyip duruyor. Kontrol ediyorum haftasına uygun gidiyor ama bence takılma çünkü kuzenim doğum yaptı ona da tombul olacak dediler 32 haftada 2 kilo demişlerdi. 37 haftada 2600 olarak doğum yaptı. Ölçümler tamamen tahmini.
Ben dalin granül aradım bulamadım bizim buralarda o nedenle sıvı aldım ama memnunum şimdilik. Hacı şakiri de deneyeceğim bu bitince.
Allah bana da böyle rahatlık versin ya maşallah ne soğukkanlısıın ben de istiyoom
Gözün aydın canııım. Çok geçmiş olsun. Merakla bekliyoruz ayrıntıları.
,Gözün aydın olsun canım. Sen de bebeğinde sağlıkla evinize çıkın inşallah :)
Çok güldüm okurken bana da geliyo arada sancılar.her ağrıda doktora koşan tiplerden olmak istemiyorum diye gitmek istemiyom böyle böyle gerçek doğum sancısını ayırt edemicem evde beklicem heralde Gazdır falan diye bekliyorum baya geçmesini bazen.
Sözde bizimde öyle bi risk vardı ama daha doğurmadım bakalım 37 yi atlatsak iyi olur tabi de :) Erken doğum riski olanlar baya hala doğurmadı heralde
Yarın biz de girişiyoruz annem gelecek yarınEşimle birlikte yaparkar artık ben de bez falan sıkıp veririm
Tek başına imkansız hiç zorlama kv yi bekle birlikte yapın. Otura otura çok zor çünkü . ben hiç ellemiyorum bi haftadır temizlik yapılcak diye.
guz_1 yaaa ne güzell kuzuuum benim , hıkayenı daha ayrıntılı dınlemek isterim acaba bızım hıkayelerımız nasıl olucak
NicksizYumurta guz_1 Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah, çok sevndim darısı başımıza kızlarrr:)
Cok tesekkur.ederiz teyzoslar. BiZ iyiyiz. Sanirim bu aksam hastaneden cikariz..sezeryan sonrasi yurumek gerçekten zormus. Simdilik agrilarla bas etmeye calisyorum. Bebisimizi emmeye alistiriyoruz. Hanimefendi uykucu biraz. Cok opuyorum. Doğum hikayemi en kisa surede paylasicam sizlerle.NicksizYumurta guz_1 kızlaar çok sevindim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah inşallah.. böyle kolay doğumlar da bizim başımıza gelsn gerçi doğacakları yok bizimkilerin =)
Kizlar bende plesenta previa gibi bir sıkıntılı durum mevcut dunku kontrolumde rahim agzinda 18 mm uzaklastigini gördüler. Ama her ihtimale karsi ameliyat hazirliklarimi tamamladilar. Dun sancim cikmadi dr biseyde demedi ama bugun cok fena migdem bulanıyor. Gebeligim basindada 5 ay kadar olmustu. Aiintimda arttı aceba dogum belirtisimi.
Ayni zamanda usg ölçülerinde bebeğim 2 hafta kadar önde gidiyor. Günümü bilmedimde 40 haftadamiyimki . Gelisimi onde giden bebekler erkenmi dogar. Allahim ne cok sorular var kafamda. Hayirlsii ile kurtulsaydik... bir nefeste tum uvuzlari tam saglikli vocuklarimizi kucagimiza alsaydık....
Cok tesekkur.ederiz teyzoslar. BiZ iyiyiz. Sanirim bu aksam hastaneden cikariz..sezeryan sonrasi yurumek gerçekten zormus. Simdilik agrilarla bas etmeye calisyorum. Bebisimizi emmeye alistiriyoruz. Hanimefendi uykucu biraz. Cok opuyorum. Doğum hikayemi en kisa surede paylasicam sizlerle.
Guzcum gelmiş geçmiş olsun. Sen sırani savdin artık darısı başımıza olsun.Kizlar cok sagolun. Spinal sezeryanla gunesim dogdu. Daha sonra ayrintilari yazarim. Hepinizi.opuyorum. agrim var.ama.bebegim iyi... sukur.
Eryesilcim demek dün Görkem bey yanlış alarm verdi ha? :)) olsun sakın üzme canını. Tabii ki bu sancıları dikkate almak zorundayız. Hele ilk defa anne olacak bizler için yalancı ve gerçek sancıları ayırt etmek çok zor.Kızlar dün gece sancı çektim biliyorsunuz vemiranda_1986 dediği nefes egzersizleri çok rahatlatıyor belki çektiğim doğum sancısı değildi doktora gitmedim ama o ağrılar geldikçe yaptım ve rahatlattı
S __suilşkiyi biz 4 aydır kestik acaba gerçekten etkısı olurmu ki sıkıntılı bı dururmum yok şükür bunu ben bi araştıryım cnım
Ay tarihlerimiz yakınmış seninle. Ben de bir kaç gündür sürekli ağlama modundayim yaaa niye böyle oluyor? Ki normalde biraz duygusuzumdur :))) filmlerde ağlamıyorum diye arkadaşlarım robot diyorlar bana. Şimdi de reklam görsem zir zir! Bıktım bu hallerimdenNicksizYumurta , guz_1 başka doğuran var mı bilmiyorum arkadaşlar kaçırmış olabilirim gözünüz aydın kizlar .
Sabah uyanıp sayfaya baktigimda bu haberleri ve gece boyu süren @Sherrysherrylady ve @miranda_1986 arkadaşımızın muhteşem tesellileri ve yönlendirmeleri görüncesanki yıllardır can ciğer arkadaşımız gibi içim bi tuhaf oldu . ne güzel bi sayfa oldu böyle bu . heyecanlarda beraber üzüntüler,sevinclerde ..
Vallahi sabah sabah sayfalari okudukça hıçkıra hıçkıra ağladımzaten bi kaç gündür surekli ağlama modundayim .. Allahım hepimize nasip etsin güzel doğum haberlerimizi paylaşmayı
Ay şekerim ben de arada böyle rüyalar görüyorum. Ben erken gelsin diyorum ya bebek rüyamda bi bakıyorum prematur doğmuş küçücük kalmış. Diyorum kendi kendime hep senin suçun. Dedin dedin oldu. Ama tabi artık bebişler doğsa bile kuveze alınmazlar herhalde. Yeterince büyüdüler. Bi de sıcak oluyo yaa gece popo açık hep bende. Sanırım ondanYeni yeni kendime geliyorum, herkese günaydın, ya da artık tünaydın!
ne güzel konuşmalar olmuş, doğuran doğurana. Bu gidişle gerçekten mayısa kimse kalmayacak gibi :)
Bendeki erken doğum riski de bi garip anacım, muhtemelen bekle bekle haziranı bulacak
Bizim kızlar gerçekten doğururken ben de rüyamda doğurdum, ağrı sızı da yok gayet iyiyim ama yavrumu küveze koydular, neyi var diyorum 3 kilonun altında diyorlar, yuh diyorum başka bi derdi mi var, yok diyor sadece kilosu 3ün altında diyor hemşire. Boğuvercektim kadını ne sinir oldum! Rüya falan ama baya etkiledi beni, uyanınca kucağıma alacağım günü hayal ettim, çok güzeldi :) hayırlısıyla hepimiz kolay doğumlarla sağ salim alalım kucaklarımıza bebişlerimizi inşallah.
Merhaba canım uygulamanın adını tekrar yazar mısın iPhone da bulamadımEryesilcim demek dün Görkem bey yanlış alarm verdi ha? :)) olsun sakın üzme canını. Tabii ki bu sancıları dikkate almak zorundayız. Hele ilk defa anne olacak bizler için yalancı ve gerçek sancıları ayırt etmek çok zor.
Bu arada telefonuna muhakkak uygulama indir senin için sancılarını saysın. Mesela ben contracker diye bir uygulama indirdim ve tek yapmam gereken sancıyı hissettiğim an başladı düğmesine basmak. Gerisini telefon hallediyor. Bence son günlerde önemli bir uygulama.
Öpüyorum canım kocaman seni!
Baktım şimdi contracker adı tam olarak. Ama ben Android ten indirdim google da var da belki Apple için olmayabilirMerhaba canım uygulamanın adını tekrar yazar mısın iPhone da bulamadım
bya sıkıntılı bı durum ozamn ben hamıle kaldığımdan beri bızde pek tık yok olsada demekkı korunmamak gerekıyomuş bız korunuyoduk bebeğe zarar verir diye allahım daha neler öğrenıcez acabaa :) bekleyelım bıraz daha 40 ta gelmesse denerız artık yapıcak bışe yokS __su
Kızlar ben bu soruyu ebeveynlik derslerimde hocaya sordum. Şimdi ilişki de asıl doğumu başlatan esimizin spermleri. Bunlar servikste bir hormon salgılanmasını ve serviksin biraz açılmasını sagliyormus böylece serviks kendiliğinden doguma hazırlaniyormus. Ama bunun için bayağı bir sperm lazimmis. Yani düzenli ilişki belki anca doğumu rahatlatır. Öyle bi kere sevismekle olmuyomus :)
bence siz simdi duzenli iliskiye baslasaniz anca 40 ta gelir bebek :) cunku bizim hoca bastira bastira soyledi, oyle bir iki kere iliskiye girmekle hic bir sey olmuyor, ayrica her kadin da ayni sekilde acilmiyor. biz artik son ay bile cinsel iliskiye ok gozuyle bakiyoruz diye...bya sıkıntılı bı durum ozamn ben hamıle kaldığımdan beri bızde pek tık yok olsada demekkı korunmamak gerekıyomuş bız korunuyoduk bebeğe zarar verir diye allahım daha neler öğrenıcez acabaa :) bekleyelım bıraz daha 40 ta gelmesse denerız artık yapıcak bışe yok
Ay şekerim ben de arada böyle rüyalar görüyorum. Ben erken gelsin diyorum ya bebek rüyamda bi bakıyorum prematur doğmuş küçücük kalmış. Diyorum kendi kendime hep senin suçun. Dedin dedin oldu. Ama tabi artık bebişler doğsa bile kuveze alınmazlar herhalde. Yeterince büyüdüler. Bi de sıcak oluyo yaa gece popo açık hep bende. Sanırım ondan
bence de... zaten uykumuzu da alamiyoz. ben saatte iki kere wc ye kalkiyorum gecelerihahahahaaay çok güldüm, bu ara bizde de ev biraz sıcak ya da bana ateş basıyor emin değilim
sanırım bu rüyalar hep ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?