2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Benim bir arkadaşıma da aynısı söylemişti doktor suyu geldikten sonra duşunu aldı çantasını kontrol etti öyle gitti. ve herşey normal bir şekildi gelişti hiç acele etmedi telaş yapmadı mis gibide doğurdu... benim ilk doğumda normal olsaydı bende öyle yapardım sanırım...

guz_1 yaaa ne güzell kuzuuum benim , hıkayenı daha ayrıntılı dınlemek isterim acaba bızım hıkayelerımız nasıl olucak

Kizlar bende plesenta previa gibi bir sıkıntılı durum mevcut dunku kontrolumde rahim agzinda 18 mm uzaklastigini gördüler. Ama her ihtimale karsi ameliyat hazirliklarimi tamamladilar. Dun sancim cikmadi dr biseyde demedi ama bugun cok fena migdem bulanıyor. Gebeligim basindada 5 ay kadar olmustu. Aiintimda arttı aceba dogum belirtisimi.
Ayni zamanda usg ölçülerinde bebeğim 2 hafta kadar önde gidiyor. Günümü bilmedimde 40 haftadamiyimki . Gelisimi onde giden bebekler erkenmi dogar. Allahim ne cok sorular var kafamda. Hayirlsii ile kurtulsaydik... bir nefeste tum uvuzlari tam saglikli vocuklarimizi kucagimiza alsaydık....

Allah bağışlasn bitanem ne mutlu sana yawruna kavuştun inşallah sende bir an önce iyilesirsin canım

guz_1 sezeryan günlerimiz aynıydı senle canım hayırlı olsun sağlıklı uzun omurler

Çok geçmiş olsun canım, cok şükür sonunda sende aldın bebisinin kokusunu, Rabbim saglikli sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, ağrıların hafifleyince bizi tekrar haberdar et

NicksizYumurta guz_1 hayırlı olsun kızlar ne güzel kavuştunuz bebişlerinize darısı bize inşallah

Gözün aydın Güneş'in doğdu:) Allah analı babalı büyütsün inşallahh

ay alemsin, şu halde yazdıklarına bak yaa maşallah moral süper
ne yaptın doğurdun mu devam ediyor mu? nasılsın şimdi? ay çatladım meraktan. Akşamları giremiyorum, gelişmeleri sabah görüyorum hep..

guz_1 Gözün aydın canım, tebrikler

kızlarrr hayırlı olsun allah bağışlasın evlatlarınızı. ayy okuyunca bi ağlayasım geldi.
doğum hikayelerinizi bekliyoruz. bebişleriniz kaç kg kaç cm doğdu. bize de haber verirseniz cok mutlu oluruz.

guz_1 yaaa ne güzell kuzuuum benim , hıkayenı daha ayrıntılı dınlemek isterim acaba bızım hıkayelerımız nasıl olucak

NicksizYumurta guz_1 Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah, çok sevndim darısı başımıza kızlarrr:)

NicksizYumurta guz_1 kızlaar çok sevindim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah inşallah.. böyle kolay doğumlar da bizim başımıza gelsn gerçi doğacakları yok bizimkilerin =)
Cok tesekkur.ederiz teyzoslar. BiZ iyiyiz. Sanirim bu aksam hastaneden cikariz..sezeryan sonrasi yurumek gerçekten zormus. Simdilik agrilarla bas etmeye calisyorum. Bebisimizi emmeye alistiriyoruz. Hanimefendi uykucu biraz. Cok opuyorum. Doğum hikayemi en kisa surede paylasicam sizlerle.

benim de bebisin gelisimi onde gidiyomus ama doktor onde giden bebek erken dogar demedi yine zamaninda bekliyolar ama biraz daha iri bi bebek olabilirmis. 3800 3900 olabilirmis dogum kilosu.mide bulantisi ara ara bende de oluyo.baya iarastirdim ama dogum belirtisi olma ihtimaliyle ilgili bisey okumadim.saglikla kicagina alirsin umarim..

canım benim yaa, siz iyi olun, toparlanın, alışın birbirinize, ondan sonra anlatırsın hikayeyi, daha çoook vaktimiz olacak buralarda :)
tebrik ederim tekrar gözün aydın

Kizlar cok sagolun. Spinal sezeryanla gunesim dogdu. Daha sonra ayrintilari yazarim. Hepinizi.opuyorum. agrim var.ama.bebegim iyi... sukur.
Guzcum gelmiş geçmiş olsun. Sen sırani savdin artık darısı başımıza olsun.
Minik güneş iyidir inşallah. Iyi haberlerini bekliyoruz kizcemizin. Analı babalı büyüsün, ömürlü olsun insallah

Eryesilcim demek dün Görkem bey yanlış alarm verdi ha? :)) olsun sakın üzme canını. Tabii ki bu sancıları dikkate almak zorundayız. Hele ilk defa anne olacak bizler için yalancı ve gerçek sancıları ayırt etmek çok zor.
Bu arada telefonuna muhakkak uygulama indir senin için sancılarını saysın. Mesela ben contracker diye bir uygulama indirdim ve tek yapmam gereken sancıyı hissettiğim an başladı düğmesine basmak. Gerisini telefon hallediyor. Bence son günlerde önemli bir uygulama.
Öpüyorum canım kocaman seni!

ilşkiyi biz 4 aydır kestik acaba gerçekten etkısı olurmu ki sıkıntılı bı dururmum yok şükür bunu ben bi araştıryım cnım
S __su
Kızlar ben bu soruyu ebeveynlik derslerimde hocaya sordum. Şimdi ilişki de asıl doğumu başlatan esimizin spermleri. Bunlar servikste bir hormon salgılanmasını ve serviksin biraz açılmasını sagliyormus böylece serviks kendiliğinden doguma hazırlaniyormus. Ama bunun için bayağı bir sperm lazimmis. Yani düzenli ilişki belki anca doğumu rahatlatır. Öyle bi kere sevismekle olmuyomus :)

Ay tarihlerimiz yakınmış seninle. Ben de bir kaç gündür sürekli ağlama modundayim yaaa niye böyle oluyor? Ki normalde biraz duygusuzumdur :))) filmlerde ağlamıyorum diye arkadaşlarım robot diyorlar bana. Şimdi de reklam görsem zir zir! Bıktım bu hallerimden (
Evet dün bayağı heyecanlı geçti. Çok güzel iki bebek haberi aldık. Ela bahar kizcemizle günes kizcemizi gruba sevinçle kattık. Darısı hepimizin bebeklerinin başına olsun. Su gibi dogumlarimiz olur inşallah

Ay şekerim ben de arada böyle rüyalar görüyorum. Ben erken gelsin diyorum ya bebek rüyamda bi bakıyorum prematur doğmuş küçücük kalmış. Diyorum kendi kendime hep senin suçun. Dedin dedin oldu. Ama tabi artık bebişler doğsa bile kuveze alınmazlar herhalde. Yeterince büyüdüler. Bi de sıcak oluyo yaa gece popo açık hep bende. Sanırım ondan

guz_1 NicksizYumurta gözünüz aydın arkadaşlar Allah hayırlı sağlıklı ömür versin bebişlerinize, analı babalı büyütmeyi nasip etsin sizlere de çook geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanıp evinize çıkarsınız. ne güzel kucağınıza aldınız kızlarınızı darısı bizlere inşallah

Merhaba canım uygulamanın adını tekrar yazar mısın iPhone da bulamadım

Merhaba canım uygulamanın adını tekrar yazar mısın iPhone da bulamadım
Baktım şimdi contracker adı tam olarak. Ama ben Android ten indirdim google da var da belki Apple için olmayabilir ama muhakkak benzeri vardır. Belki sancı sayar gibi kelimeler arayabilirsin. Hatta bulursan yazsana bize de :)

bya sıkıntılı bı durum ozamn ben hamıle kaldığımdan beri bızde pek tık yok olsada demekkı korunmamak gerekıyomuş bız korunuyoduk bebeğe zarar verir diye allahım daha neler öğrenıcez acabaa :) bekleyelım bıraz daha 40 ta gelmesse denerız artık yapıcak bışe yok

bence siz simdi duzenli iliskiye baslasaniz anca 40 ta gelir bebek :) cunku bizim hoca bastira bastira soyledi, oyle bir iki kere iliskiye girmekle hic bir sey olmuyor, ayrica her kadin da ayni sekilde acilmiyor. biz artik son ay bile cinsel iliskiye ok gozuyle bakiyoruz diye...

ama acikcasi son bir iki aydir bizde de tik yok ben kocami cok hazirladim gobegim buyucek ama bebek hissetmicek senin cekinmene gerek yok diye. nitekim son bir kac haftadir ben kendimi iyi hissetmiyorum. tam kendimi esim icin hazirliyorum bi bakmisim benim bebek basliyor tepinmeye. ay onu dusunmekten konsantre falan kalmiyor ayol bende. hele artik iyice canimi da acitiyor. kaburgama karacigerime, allah ne vertiyse tepinip duruyor. hatta biz adini Devin koyacagiz, devinip duruyor diyorum ben :)

hahahahaa ay çok güldüm, bu ara bizde de ev biraz sıcak ya da bana ateş basıyor emin değilim
sanırım bu rüyalar hep ondan

hahahahaa ay çok güldüm, bu ara bizde de ev biraz sıcak ya da bana ateş basıyor emin değilim
sanırım bu rüyalar hep ondan
bence de... zaten uykumuzu da alamiyoz. ben saatte iki kere wc ye kalkiyorum geceleri
sanirim ictigim suyun uc katini isiyorum ayiptir soylemesi!
arada yarimsar saatte boyle ruyalar oluyor iste.

hala calisiyor olmanin dezavantaji olsa gerek... bu arada sen isi birakacagim diyordun, biraktin mi mavitepecim?
biz bugun 34+4uz, sanirim ben 3 hafta daha calisacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…