2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
iliski olacak ama korunmadan olacak sanırım değil mi ? son haftalar yaklastıkca acılmayı ne kolaylastırır ben de arastrmaya basladım.
bizde son bir kac aydır azalmakla beraber tık yok noktasına gelinmedi ama ben olmasa da olur modundayım aslında. fakat dogumu kolaylastırırsa daha fazla olmalı sanırım senin dediğin gibi 1 - 2 kere olunca işe yaramıyor öyle mi ?

Öncelikle guz_1 ve @NicksizYumurtammmmmmmm çok çok hayırlı olsun allah anali babalı büyütsün ne guzel ya darisi hepimizin basina.....Bizde bugün kontrol diye gittik cati muayyenesinde dört cm acilmam oldugu cikti doktorum dogum baslamis dedi anlamadım bile ben nstde sanci cikmayinca suni sanci verelim istersen dedi ben istemedim eve geldim sancı gelmesini bekliyorum dua edin kizlarrrrr

evet korunmasiz olmasi gerekiyormus. ve 1-2 kereyle hic bir sey olmaz dedi kadin bana. ama tabi ben onun yalancisiyim. bi de son anda cart diye suyunuz gelirse bana kizmayin yani

biz de en son esimin dogum gununde beraber olduk. 6-7 haftadir tek tikimiz o. onda bile bebek cok hareketli yaaa. bana acayip geliyor. esim hissetmiyor tabi o daha rahat.. ama acikcasi ozledimde onunla olmayi. ama yalniz olmayi!

Canim once eşin asagida dedi cikmasini bekledik cikmadi artik gecen hafta da previa teshisini koydu. Teshisi koymadan once 32 ye kadar falan bekliyorlar cikarsa diye. Benim cikmadi umarim sizinkiler çıkar
Merhaba canim bendede aynı teşhis var bir kısmı kapatıyor alttan da bakti uzunluk 3.20 kötünün iyisi dedi ama çok korkuom yarın 29.hafta sukur kanama oldu istirat verdi ayakta kalma dedi yatiom genelde paylaşmak istedim korkularını.

Canim o biraz bunyeye göre değişir galiba ben çok inanmıyorum açıkçası, benim arkadaşım dogumu kolay olsun diye esiyle hergun iliskiye girdiğini felan soylerdi 10 gün önce doğum yaptı kıza 1 gün boyunca suni sancı verdiler 2 cm den fazla açılması olmadı sezeryan yapmak zorunda kaldılar, eltimde geçen sene doğum yapti ilişkiyi 4.ayda kestik demisti 2 dikişle kolaycana doğurdu valla, o bunye meselesi. Birde çocuk Sperm içinde doguyormus eli yüzü pis oluyormuş ebeler kiziyormus çok kişiden de böyle duydum

kızlar süt pompası aldınız mı ? sizce almalı mı? sütüm gelecek mi onu bile bilmezken belki fazla sütüm olur sagarım buzdolabına depolarım diye düşünmeye başladım. komik dimi ? :)))
yesilcan86 iyi de spermler nasıl oluyormusta rahme giriyormus. cocugun yüzünde ne alaka? ben anlamadım valla. komik geldi ebelerin söyledikleri..

yani cocugun sperm icinde dogup elinin yuzunun pis olmasi bana pek inandirici gelmedi. bebek zaten vernix le dogar ve vucudundaki yapiskan, onu amniyotik sividan koruyan bir tabaka olur. bebek boyle gelirken hemsire ne bilmis cocugun uzerindeki sperm mi vernix mi? mikroskopla mi arastiriyorlar... agzi olan da konusuyor sekerim. bazi seyler abarti. herseye inanamamak lazim. zaten olur da boyle bir hemsireyle karsilasirsaniz verin agzinin payini. onu ilgilendiren bir konu degil kim esiyle ne kadar iliskiye girmis. ne haddineymis kizmak!

ama daha onceki postlarimda da soyledim hocamiz, cinsel iliskinin tepkisi bunyeden bunyeye degisiyor diye soyledi. sen de bu konuda haklisin. zaten aldigimiz basit bir agri kesici bile herkeste farkli tepki yaratirken dogumun ayni olmamasi gayet dogal. hepimizin su gibi dogumlari olur insallah. ama olmazsa da tip var caresi var. er gec bebekler gelecek, ve dogum geri de kalacak

Canımcım valla bilmiyorum benim ilk olcak doğum nasipse, bi komsumuz söyledi, kendisi doğum yapınca çocuk pis doğmuş ebe kızmış Kocani uyarmadinmi içine boşalmaması icin diye, sağdan soldan ne duyduysam onu soyledim, net bilgi değil tabi

Cok gecmis olsun canim. Dr bana haftaya yatis verdi gozetim altinda tutmak icin benim ki tamamen kapatiyor 37 gibide sezaryen planlıyor. Bakalim hayirlisi olsun saglikla kucagimiza aliriz insallah.. Kanamam olmadi cok sukur ama bu ara kahverengi ve pembe akinti/lekelenmem var

hayatim ben almadim pompa. ozellikle elektrikli ve cift memeden sagan pompalar bayagi masrafli seyler. bi de alip kullanmamakta var. ona masraf yapacagima cocugun baska bir giderini karsilarim diye dusundum.

zaten ilk gunlerde gogusten gelen sut uzum tanesi kadarmis ve elle kasiga sagmak bile mumkunmus. bebege de biberona alismasin diye kasikla falan veriyorlarmis. bir de hastane de oluyor pompa. bir de bizim hastanenin karsisinda eczaci var. coook lazim olursa, esimi gonderir aldiririm diye dusundum. bilmiyorum sana da uyar mi..

bosver o zaman yesilcancim. bence hic dinleme komsunu. ama olurda oyle acayip bir hemsireye denk gelirsem ben en azindan kendi adima soyleyeyim, ya he he der gecerim ya da gonderirim yerine yenisi gelir. :) saglikta calisan herkesin amaci oraya gelen insanlara yardimci olmak kanimca. kimsenin oyle birine kizmaya hakki yok diye dusunuyorum. zaten bu cok absurd bir hikaye ama onun disinda bile diyelim bebegi yanlis tuttuk ya da ne bileyim altini degistiremedik vs.. vs... boyle bir durumda hemsire niye kizsin? zaten lohusa kadiniz. gelsin adam gibi bu sefer olmamis, boyle yaparsan daha guzel olur desin. insanligi oldurmeye de luzum yok ki degil mi?

komsu abla abartmıs olabilir. bazıları ozellikle dogum hikayelerinde bire bin katarak abartmayı pek severler.
ayrıca dediğin gibi ona ne ben kocamla beraber olmusum korunmusum korunmamısım. bebege bir zararı yok ki doktorlar son haftalara kadar yasaklamıyorlar. bazıları hakikaten cok oluyor

senin bitmiş şükür hastanedemi yatıyorsun rabbim yardımcın olsun

ya evet cok terbiyesizce bir sey yani bunun soylenmesi... hem zaten evliyiz biz. sevismemiz yasal

göğüs pompalarına baktım hangisinden alacağıma karar verdim ama almadım canım
eğer doğumdan sonra sağılacak kadar çok sütüm olursa pompayı ve süt torbasını internetten sipariş vereceğim şimdiden almaya gerek yok bence
ama biberon konusunda kararsızım alsammı acaba sen aldınmı ?

vala canımm kolay gelsin zor keşke alsaydın sunı sancıyı korkuttukları kadar kötü bişe değil biran önce alırdın bebeğini kuçağına allah yardımcın olsun tez vakitte gelsin inşşlh

yaaa ewet bemde duymuştum bunu ne kadar doğru bilmiyorum dr 'ada doramadım utancımdam ama spermlerin doğuma etkisi varmış nette okudum

ilşkiyi biz 4 aydır kestik acaba gerçekten etkısı olurmu ki sıkıntılı bı dururmum yok şükür bunu ben bi araştıryım cnım
Bana doktorum kendisi söyledi sana arkadaşça tavsiye bolbol yürü çokça seviş eşinle diye aynen böyle ..
vajina genişlemesi için dedi doktorumun yalancısıyım.. he tabi bu koca göbekle uygulayabiliyomuyum diye sorarsan pekde olduğu söylenemez olduğu kadar..

Doguranlar olmuş allah analı babalı büyütsün inşallah bizim kızda gelse artık zaten bi de alerji oldum kasinip duruyorum bahar alerjiSiy mis hayatımda olmadım Bu kız bana neler yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…