2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Gözün aydın canım sağlıklı sihhatli buyutursun inşallah

Ne güzel bir doğumun olmuş canım,Rabbim saglikli sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah, bol bol sütun olsun inşallahh

ıstanbulu hiç bilmiyorum canm malesef
peki doğar doğmaz sünnet ettirmek doğrumu doktormu önerdi bunu
benimde oğlum olacak inşallah merak ediyorum sünnet için dığru zaman ne diye
Doğru doktoru bulmak çok önemli sanırım. Biz doğumun ertesi günü yaptırdık. Toplamda 15 dakikada odamdaydı ve uyuyordu geldiğinde. Ağrı sızı kesi yara ilaç krem hiçbir şey yok. Ve göbeği düşmeden pipisi iyileşti. Bezini alırken biraz dikkat ettik aparata. Onun dışında kaka da gelse üstüne suyla yıkıyorduk sadece. Böylece dört beş günde düştü o çan denilen aparat. Sonuçta çok memnun kaldık.

Kızlar adet sancısı gibi ağrılardan bahsetmissiniz, bu sancilari bendeki yaşıyorum, tuvaleti biraz tutsam veya one doğru egilsem fena halde belim karnım ağrıyor, sanki adet olcam altımdan çocuk çıkacak gibi oluyorum, dr um normal artık bundan sonra dedi, kanaman veya fazla su gelirse acil gel dedi. Bunlar ayak ağrısı dedikleri ağrılar galiba cevremde hep öyle diyorlar

Ben de İstanbul'da iyi daha da önemlisi bu konuda tecrübeli bir doktor bakıyorum. Bir iki isme ulaştım ama diğer önerilere de açığım. Ama ilk günlerde yaptıracağım orasına karar verdim.

ay çok iyiymiş o zaman canım bizde iyi bi doktor bulup yaptırsak keşke
eşime söyledim bugün ama asla olmaz yeni doğmuş çocuk sünnet ettirilirmi filan dedi doktoruma bi sorayım belki söyledikleri eşimi ikna eder

ay çok iyiymiş o zaman canım bizde iyi bi doktor bulup yaptırsak keşke
eşime söyledim bugün ama asla olmaz yeni doğmuş çocuk sünnet ettirilirmi filan dedi doktoruma bi sorayım belki söyledikleri eşimi ikna eder

Canim bende aynı durumdayım, inan gerildim artık hep benim ki 37 38 de olur diyodum sanci manci hiç bişey yok

Kızlar iyi akşamlar çık sıkıldım artık nst ye giriyorum hep ama sanci falan cikmiyo azıcık Bile ben böyle sonlara kalacağımi hiç düşünmemiştim :/ korkuyorum da bu kaka yapma olayından nasıl anlaşılır ki hareketlerimi yavaşlar acaba bir yandan normal diye anlaştık Dr um la ama suan kilosu 3500 e dogum başlayana kadar 4 u geçti diyip sezaryan a alırsa o kadar bekleyip sezeryan olmak da canım sıkacak kafam çok ama çok bulandi artık

Olumsuz düşünmeyin arkadaşlar dua edin bolbol illaki cikacak icerden bebislerimiz Rabbim sagsalim kucagna almak nasip etsin herkesin.. Etrafimizdakilere kulak asmamayi ogrenmek zorundayiz cok zor olsada bebislerimiz icin..

canım üzme kendini benim bi arkadaşımında öyle olmuştu bebek gününü doldurdu sancı filan yok doktor pazartesi sezeryanla alıcam dedi o gece sancısı tuttu ve normal doğurdu
seninde normal olur inşallah stres yapma

Canım vakti var daha demekki benim kızımda doktorun verdiği tarihi 3 gün geçirmişti.çok şükür hiç bişey olmadı.hemde normal doğdu.onun için merak etme bol dua et.

Canim ayni sekilde benim de kasilma agri var ama nst de bisey cikmiyor, 3650 kilo olarak ama doktor normal dogum icin sorun degil dedi, cok siki diyet yapiyorun sekerli bisey yok beyaz un yok , bebek kilo almasn diyr,ne kadar zamanini beklerse o kadar iyi, kaka olayi falan daha da sonrasi icin sanirim. Benim doktorun huc bir endisesi yok onunla ilgili, sonucta 40 hafta zaten normali di mi yaa

Haaa bu arada ek bilgi doktor artik saka olarak mi dedi ciddi mi bilmiyorum ama nst de sanci falan olmayinca dogum basliycak hemen kolayca dogurcaksin dedi... Ilk dogumum da son ana kadar nstde biseycikmadi vakti gelince epidural normal dogum cok az br doz verdi 45 dakika surdu dogum... Belki senin de bana benziyordur kolayca agri sanci cekmeden dogumunu yaparsin

Bende 30. Haftamdan beri ağrılar var. Bir akşam yattım ertesi gün kalktim daha doğrusu kalkamadim. Çatı ağrıları. Doktorum normal dedi. İlk oglumda 37 den sonra başlamıştı. Şimdi daha da fenayim. Hele ki bide tuvaletin varsa iki büklüm gidiyorum tuvalete. Sağlık olsun. Bebislerimiz iyi olsunda. Gerisi önemli değil. Dayaniriz.

Panikleme. Kotu düşünüp kotuyu cekme. Duyuyoru nst de sancisi cikmayip aksamina doguranlari. Ben ilk cocugumu 42 haftada suni sanci ile doğurdum. Bunun icinde 42 ye kadar yolu var diye sartlandim. Bugun nasil belim ağrıyor birde yalnizim evde ama o kadar rahatimki. Stres yaparsan cekersin negatifi.

Canım belki geç döllenmiştir sıkma canını aramzda 3gün var ben de de hiç bi hareket yok ama kaka olayını ben de çok merak ediyorum ya bilen yok mu ????

Ben şekerim olmamasına rağmen hiç şekerli falan yemedim ekmek falan ama geçer sanırım 4 u geçer 4 den sonra özel yapmıyo sanırım normal o da bahaneleri işte ama bakalım artık canım sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…