2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

1 numaranın küçük paketinden al tatlım sende 20 li 30 lu paketler var, sonrasında duruma göre ne alacagina karar vermiş olursun

Kızım 4 kilo doğdu normal doğumla buda önde gidiyo en aşağı 4 doğar sanırım bunuda normal istiyorum.doğumum gayet kolay oldu.

Merhaba arkadaşlar yürürken aşırı zorlanıyorum sizde de var mı bu durum yoksa doğum belirtisi mi acaba ve vajinada aşağıda hafif hafıf adet sökmesi gibi oramda ağrı oluyor

ne güzel anlatmışsın. Gözün aydın, analı babalı büyütmek nasip olur inşallah. Kaç kilo kaç cm doğdu? küveze alındı mı? ay çok soruyorum hep, merak ediyor insan.. uygun olduğun bir zaman detay verebilir misin birazcık :) umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olur, sağlıklı uzuun ömürleri olur ufaklığın :)

Merhaba canım hatta oğlumu ben haziran da doğurmuştum :) hayır hic bir sıkıntı yaşamadım, bezini de bagliyorsunuz problem olmuyor. Bizim dr muz krem verdi her altını actigim da ondan surdum başka da bisey yapmadim direk bezliyorsunuz 3 gün de de iyileşti

Merhaba arkadaşlar yürürken aşırı zorlanıyorum sizde de var mı bu durum yoksa doğum belirtisi mi acaba ve vajinada aşağıda hafif hafıf adet sökmesi gibi oramda ağrı oluyor

Bebeğin kafası iyice aşağı inmiş olabilir canım doktoruna bir sor istersen. ben en son gittiğimde bebeğin kafasının aşağıda olduğunu söyledi doktorum. bende senin gibi zor yürüyorum. bacak bacak üstüne falan atamıyorum sanki kafası sıkışıyormuş gibi hissediyorum.
adet sökmesi gibi ağrılar genelde idrar yolu enfeksiyonunda oluyor sanırım. tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir ama benim bir kere oldu, doktorum hemen idrar tahlili istemişti.

Kızlarr mide yanmasından başım fena halde dertte.İşyerindeyim ilacımda evde normalde gece oluyordu şimdi gün içindede olmaya başladı

tecrübeli anneler yine bir sorum olacak ama ya kaç zamandır düşünüyorum, ağda işini naptınız?
ben geçen hafta doktoruma sordum. normal doğumu tetikler diyorlar siz ne düşünüyorsunuz yaptırayım mı dedim. tetiklesin zaten doğur artık dedi. şimdi de korkuyorum. napsam karar veremedim. sizler ne yaptınız?

Ben gittim 15 gün önce canım.Sadece canım öncekilere göre daha çok yandı oda gebelikten daha hassas oluyoruz onun haricinde bi tetikleme durumu olmadı bana.Bir hafta on gün sonra yine gidicem bebiş sürpriz yapıp gelmezse tabi

canım teşekkür ederim cevabın için. biraz bakındım internetten de, yaptıran da var, tetikler ben yaptırmam diyen de. riske atıp bende gidicem sanırım bu hafta sonuna doğru.

Herkese merhaba kontrolden geldim azönce 3 kontroldür çatı muayenesini ertrliyor dr um bebeğin kilosu düşük tetiklemeyelim diye gecen hafta 2600lerdeydi bu hafta 2700 lerde. 9 günüm kaldı ağrı sancı yok kafa inmemiş. İnmesin de zaten beklesin kilo alsın dedi dr. Kendim de çok zayıfım ama bu haftalarda 3500 olanlar fln var insanı düşündürmyo değil... Çok daha düşük olanları da düşünüp şükrediyorum tabi Benden haberler böyle cumartesi tekrar gidicem bakalım...

Yok canım çoktan döndü doktoruma sorduğumda gayet normal yerleşiyo iyice dedi
Kasıklarımda bende kasılma hissediyorum dün akşam alt karında ağrılar oldu gece sol tarafım belden kalçaya yayılan bi ağrı daha oldu
Kız bebek bekliyoruz kısmetse genelde 38 de gelirlermiş her an geliyorum diyebilir bizimki:))

bizim de biraz tombul gidiyo ama bezleri aldığımızda henüz 4 aylık hamileydim o zaman herşey normal görünüyodu =) =) artık kullandığımız kadar kullanırız geri kalanını da birine ya da bi yere veririz napalım.

benim de o civarda dogcak sanırım canım ve primanın o mavisinden aldık hep =( insallah alerji olmaz yazık kuzuma =( acemiliğimize geldi simdi olsa aldırmazdım valla.

Kızlarr mide yanmasından başım fena halde dertte.İşyerindeyim ilacımda evde normalde gece oluyordu şimdi gün içindede olmaya başladı

bulabilirsen bi kaç yudum soğuk süt iç canım rahatlatıyor biraz cok değil ama üç dört yudum

ben gecen gün gittim canım zaten hamileliğim boyunca da hiç birakmadım gittim hep bi sorun da olmadı sadece kendini sıkma çekerken o kadar =)

evet gelme ihtimali yüksek =) ablam doğum sancıları belden kalcaya yayılıyor demişti once iki saatte bir baslar sonra azalır dedi takipte kal mutlaka =)

Ben başından beri yaptırıyorum canm ama tabi gebeliği öğrendiğimden beri daha yavaş yapıyo kuaförüm, mesela gebelikten önce sıcagı sıcagına hemen bitsin diye hızlıca yaptırırdm, şimdi yavaş yavaş, bide kendimi çok sıkarım ben, şimdi sıkmamayaçalışıyormmümkün oldugunca tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…