- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.521
Canım belki geç döllenmiştir sıkma canını aramzda 3gün var ben de de hiç bi hareket yok ama kaka olayını ben de çok merak ediyorum ya bilen yok mu ????
Yok canım benim zaten geç döllenmis hali 1 Mayıs adet tarihim göre 27 nisan ben geç döllenmeye göre bakıyorum zatenCanım belki geç döllenmiştir sıkma canını aramzda 3gün var ben de de hiç bi hareket yok ama kaka olayını ben de çok merak ediyorum ya bilen yok mu ????
Icimi rahatlatin miranda cim Ben bu konuyu tam net bilmiyorum çünkü ınsallah yaşamayız hiç birimizbabybabycat
kizlar benim bildigim kadariyla bebegin diskisini anne karninda yapmasi dogum sirasinda sorun cikartiyor daha oncesinde degil.
yani bebek kanala girip, agzindan nefes almaya calistigi sirada eger diskisi amniyon sivisinin icindeyse akcigerine kacabiliyor ve bu da tehlike yaratiyor. tabi bunun icin oksijen aliyor olmasi gerekiyor. yani normalde de bebek amniyon sivisi yutuyor ama bildigim kadariyla bu akcigere degil mideye gidiyor. o yuzden eger suyumuz patladiginda yesil renkli mekonyum gorursek, yani bebegin diskisini, o zaman acile gitmemiz ve hemen doktorumuza bunu soylememiz gerekli.
40 haftayi gecen hamileliklerde bu daha riskli oluyor, ayni benim gibi gebelik diyabeti olan hamilelerde oldugu gibi. ama dogumdan once tehlike olusturmuyor cunku bebek aspirasyon yapmiyor. insallah hic birimiz boyle birseyle karsilasmayiz
sekerim gebelik diyabetim oldugu icin ben riskli gruptayim mekonyum aspirasyonu icin. ben de o yuzden arastirip ogrendim...Icimi rahatlatin miranda cim Ben bu konuyu tam net bilmiyorum çünkü ınsallah yaşamayız hiç birimiz
Ay inşallah miranda ya gelse keşke yok valla görsen neler yapıyorum temizlik vs zaten 1 haftadır sürekli dışardayım oturamadim hollanda dan dayımla geldi onları ağırladim ama nafile rahat galiba bizim kız bide bu göbek aşağı inme muhabbeti var acaba herkes de oluyor mu bu bakıyorum hergün yukarda gayet :))sekerim gebelik diyabetim oldugu icin ben riskli gruptayim mekonyum aspirasyonu icin. ben de o yuzden arastirip ogrendim...
ama hic belli olmaz, belki senin kiz bugun yarin cikip geliverir :) bir de annesi cok mu rahat tuttun sen bebisi nedir. azicik rahatini boz yaw :) soyle bol acili bir kebap falan mi yesen napsan? :)
valla o konu da benim icin muamma... anneme 35 hafta bitti 2 hafta sonra her an gelebilir bebek dedim, annem o karinla hayatta gelmez once bi asagiya insin bakalim dedi. ben de artik maydanoz ve baharat yemege basliyorum yavastan. gunluk yarim saat de yuruyorum. bakalim annem hakli cikacak mi :)Ay inşallah miranda ya gelse keşke yok valla görsen neler yapıyorum temizlik vs zaten 1 haftadır sürekli dışardayım oturamadim hollanda dan dayımla geldi onları ağırladim ama nafile rahat galiba bizim kız bide bu göbek aşağı inme muhabbeti var acaba herkes de oluyor mu bu bakıyorum hergün yukarda gayet :))
Sağol canm silikon meme ucu aldirdilar en iyisi weeymis öyle dedi bakalim bol bol sutlu günlerimiz olsun ins canmCanim bu silikon meme uclarindan verdiler mi hastanede onu dene yada sut sagma makinesi vakumluyor ya o cikariyir meme ucunu oyle belirginlestirip vermeyi dene...
Masallahhhhh c anmmm allah bağışlasın minik aryayi:)Herkesin güzel dilekleri için teşekkür ederim. Aryamız doğdu. 3040 gr. İkimiz de iyiyiz. Darısı hepinizin başına...
Sağol canm benimmmmm darisi herkesin başınaCan'ım Nasıl sevindim ben demiştim açılman olmuştur diye neyseki sağsalim güzel bi doğum olmuş gözünaydın rabbim bize de nasip etsin inşallah. Allah analı babalı büyütsün.
Anneye naz yapiyorsa demek kiinsallah canim, hepimzin.
ama su aralar ben kusum Devin'e. artik benim sesime hic tepki vermiyor. babasi oglum desin, kedimiz pirlasin hemen tekme ardina tekme. ben saatlerce ninni soyleyeyim bakan yok.
ay evde hep ikinci sinif vatandas muamelesi goruyorum. kedimiz de babaci!
Aynen Can'ım. Ben de öyle hissediyordum. Bu kadar beklemiyordum. Çevremde de hep o haftalarda doğumlar olduğu için herhalde normali bu diyordum. Kısmet artık. Çarşamba doluyor 40 hafta. Doktora gidiyoruz o gün. Çantanızla gelin Dedi. Merak içindeyimCanim bende aynı durumdayım, inan gerildim artık hep benim ki 37 38 de olur diyodum sanci manci hiç bişey yok
Bende 30. Haftamdan beri ağrılar var. Bir akşam yattım ertesi gün kalktim daha doğrusu kalkamadim. Çatı ağrıları. Doktorum normal dedi. İlk oglumda 37 den sonra başlamıştı. Şimdi daha da fenayim. Hele ki bide tuvaletin varsa iki büklüm gidiyorum tuvalete. Sağlık olsun. Bebislerimiz iyi olsunda. Gerisi önemli değil. Dayaniriz.
Canim son haftada o kadar kilo almaz artik.Kızlar iyi akşamlar çık sıkıldım artık nst ye giriyorum hep ama sanci falan cikmiyo azıcık Bileben böyle sonlara kalacağımi hiç düşünmemiştim :/ korkuyorum da bu kaka yapma olayından nasıl anlaşılır ki hareketlerimi yavaşlar acaba bir yandan normal diye anlaştık Dr um la ama suan kilosu 3500 e dogum başlayana kadar 4 u geçti diyip sezaryan a alırsa o kadar bekleyip sezeryan olmak da canım sıkacak kafam çok ama çok bulandi artık
bu kadar stres yapma canım ya normal coğu bebekte oluyo bu ve okadar çok kilo almaz endişelenme son haftalarda kilo kaybı bile olur bazı bebeklerde ii düşün iyiyi çağır hep hayırlı doğumlar şimdidenKızlar iyi akşamlar çık sıkıldım artık nst ye giriyorum hep ama sanci falan cikmiyo azıcık Bileben böyle sonlara kalacağımi hiç düşünmemiştim :/ korkuyorum da bu kaka yapma olayından nasıl anlaşılır ki hareketlerimi yavaşlar acaba bir yandan normal diye anlaştık Dr um la ama suan kilosu 3500 e dogum başlayana kadar 4 u geçti diyip sezaryan a alırsa o kadar bekleyip sezeryan olmak da canım sıkacak kafam çok ama çok bulandi artık
Benim de bu hafta basladi adet sancisina benzer agrilarim. Kafasi baya asagida galiba kramp falan giriyor ayaklarima :-(
tahminimce susuzluktan dolayi olabilir. nst ye girip cikmis arkadaslardan duydugum kadariyla gebelerin yeterince su icmedigimi zamanlarda sancilari artiyormus. gun boyu elimizde su bardagiyla geziyoruz ama tabi gece su alimimiz azaliyor. herhalde sancilar bu yuzden basliyor, dogum zamani da iyice artiyor. ya da iste salladim tutarsaİyi geceler kızlarr
Bu ağrılar neden hep gece başlar bilimsel olarak açıklandımı acabahareketleri azalır diyolar yok öyle bişey benimki karnımı delipte gelcek sanki derlerdi inanmazdım son zamanlar en zoru diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?