- 22 Ağustos 2015
- 199
- 90
- 98
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.481
Bu konuda çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum hemen bi su bardağı süt iç marketten al 1-2 saat idare eder canm arkasından da çubuk kraker yeKızlarr mide yanmasından başım fena halde dertte.İşyerindeyim ilacımda evde normalde gece oluyordu şimdi gün içindede olmaya başladı
Saolasın canım şuanda herşeyi deneyebilirimBu konuda çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum hemen bi su bardağı süt iç marketten al 1-2 saat idare eder canm arkasından da çubuk kraker ye
Ohhh en ideali aslında mis gibi ben ertesi gün değil aynı hafta içinde olsa bile razıyım
Bi bebegimiz daha gelmis masallah oglusuna canim.Merhabalar herkeslere kizlar ben persembe gunu dogum yaptim burada ln okadar sey ogrenmisken yazmamak olmaz diye dusundum ayrintilari umarim daha genis bi zamanda uzun uzun yazarim simdilik ikimizde cok iyiyiz cok sukurler olsun oglum 21 nisanda 3 kilo 140 gram 50 cm dogdu spinal sezaryen oldum simdide artik ilk defa dusa giricem onu arastiriyordum mesaj atayim dedim :)
Merhabalar herkeslere kizlar ben persembe gunu dogum yaptim burada ln okadar sey ogrenmisken yazmamak olmaz diye dusundum ayrintilari umarim daha genis bi zamanda uzun uzun yazarim simdilik ikimizde cok iyiyiz cok sukurler olsun oglum 21 nisanda 3 kilo 140 gram 50 cm dogdu spinal sezaryen oldum simdide artik ilk defa dusa giricem onu arastiriyordum mesaj atayim dedim :)
Benimde ayni yururken sanki cikacak gibi cocuk adet sancisi gibide agrim oluyo zor azellikle 3. Daha da zorMerhaba arkadaşlar yürürken aşırı zorlanıyorum sizde de var mı bu durum yoksa doğum belirtisi mi acaba ve vajinada aşağıda hafif hafıf adet sökmesi gibi oramda ağrı oluyor
ben hamıleliğimin başından beri ayda bir yarım ampul kullanıyorum canımslm arkadaşlar devit 3 damla kullananınız var mıydı?
bende de var canımaynı agrılarMerhaba arkadaşlar yürürken aşırı zorlanıyorum sizde de var mı bu durum yoksa doğum belirtisi mi acaba ve vajinada aşağıda hafif hafıf adet sökmesi gibi oramda ağrı oluyor
Merhabalar herkeslere kizlar ben persembe gunu dogum yaptim burada ln okadar sey ogrenmisken yazmamak olmaz diye dusundum ayrintilari umarim daha genis bi zamanda uzun uzun yazarim simdilik ikimizde cok iyiyiz cok sukurler olsun oglum 21 nisanda 3 kilo 140 gram 50 cm dogdu spinal sezaryen oldum simdide artik ilk defa dusa giricem onu arastiriyordum mesaj atayim dedim :)
Herkesin güzel dilekleri için teşekkür ederim. Aryamız doğdu. 3040 gr. İkimiz de iyiyiz. Darısı hepinizin başına...
ne güzel anlatmışsın.Gözün aydın, analı babalı büyütmek nasip olur inşallah. Kaç kilo kaç cm doğdu? küveze alındı mı? ay çok soruyorum hep, merak ediyor insan.. uygun olduğun bir zaman detay verebilir misin birazcık :) umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olur, sağlıklı uzuun ömürleri olur ufaklığın :)
35+5 te 2350 gram ve 45 cm olarak doğdu cnm. Küveze alınmadı.ne güzel anlatmışsın.Gözün aydın, analı babalı büyütmek nasip olur inşallah. Kaç kilo kaç cm doğdu? küveze alındı mı? ay çok soruyorum hep, merak ediyor insan.. uygun olduğun bir zaman detay verebilir misin birazcık :) umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olur, sağlıklı uzuun ömürleri olur ufaklığın :)
Cok sevimli olmus mirandacim.Bugun artik hazirliklarimiz son buluyor kizlaar! bundan sonrasi sadece beklemece olacak.
Besigimizi aldik kurduk carsaflarimizi taktik haziriz. sallanan sandalyemizi de ismarladik bu aksam gelecek olmasi lazim. bebisimin dogunca odasi olmadi, anca odamin icinde kosesi oldu boyle. insallah evimizi satar da yenisini alabilirsek, yeni evde odasini da kurariz.
Hosgeldin prenses aryaHerkesin güzel dilekleri için teşekkür ederim. Aryamız doğdu. 3040 gr. İkimiz de iyiyiz. Darısı hepinizin başına...
insallah canim, hepimzin.Cok sevimli olmus mirandacim.
O koltukta Devinle asik asik bakisarak emistiginiz mutlu gunleriniz olsun insallah canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?