2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlarr mide yanmasından başım fena halde dertte.İşyerindeyim ilacımda evde normalde gece oluyordu şimdi gün içindede olmaya başladı
Bu konuda çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum hemen bi su bardağı süt iç marketten al 1-2 saat idare eder canm arkasından da çubuk kraker ye

Merhabalar herkeslere kizlar ben persembe gunu dogum yaptim burada ln okadar sey ogrenmisken yazmamak olmaz diye dusundum ayrintilari umarim daha genis bi zamanda uzun uzun yazarim simdilik ikimizde cok iyiyiz cok sukurler olsun oglum 21 nisanda 3 kilo 140 gram 50 cm dogdu spinal sezaryen oldum simdide artik ilk defa dusa giricem onu arastiriyordum mesaj atayim dedim :)

Bi bebegimiz daha gelmis masallah oglusuna canim.
Dusla ilgili dr um 3. Gun aksam yapabilirsin demisti.

tebrik ederim canım, gözün aydın maşalah bebişe de
Ömrü uzun, sağlığı heep yerinde olsun, sen de bir an önce toparlan inşallah :)

hayırlı olsun canım darısı basımıza =)

Herkesin güzel dilekleri için teşekkür ederim. Aryamız doğdu. 3040 gr. İkimiz de iyiyiz. Darısı hepinizin başına...

bir oglumuz bir kizimiz daha olmus masallah ikisine de.. anali babali buyusunler, omurlu olsunlar insallah!

size de cok gecmis olsun kizlar. insallah en kisa zamanda yaralariniz dikisleriniz iyilesir, uykunuz duzene girer. sutunuz sular seller gibi aksin, bebisleri tombis tombis yapsin

35+5 te 2350 gram ve 45 cm olarak doğdu cnm. Küveze alınmadı.

Bugun artik hazirliklarimiz son buluyor kizlaar! bundan sonrasi sadece beklemece olacak.
Besigimizi aldik kurduk carsaflarimizi taktik haziriz. sallanan sandalyemizi de ismarladik bu aksam gelecek olmasi lazim. bebisimin dogunca odasi olmadi, anca odamin icinde kosesi oldu boyle. insallah evimizi satar da yenisini alabilirsek, yeni evde odasini da kurariz.

Eklentiler

• DSC_7803.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 148
  • DSC_7806.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 146
Cok sevimli olmus mirandacim.
O koltukta Devinle asik asik bakisarak emistiginiz mutlu gunleriniz olsun insallah canim.

Cok sevimli olmus mirandacim.
O koltukta Devinle asik asik bakisarak emistiginiz mutlu gunleriniz olsun insallah canim.
insallah canim, hepimzin.

ama su aralar ben kusum Devin'e. artik benim sesime hic tepki vermiyor. babasi oglum desin, kedimiz pirlasin hemen tekme ardina tekme. ben saatlerce ninni soyleyeyim bakan yok.

ay evde hep ikinci sinif vatandas muamelesi goruyorum. kedimiz de babaci!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…