2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Mrb kızlar 37 haftalık hamileyim ve çok kötü ishal oldum ne yapmam gerekiyor doğal çözümlerle gidermek istiyorum

Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Geceleri artık uyumak cok zor sağdan sola dönmek hareketler biraz yavaşlıyor normal mi bu haftalarda.

Mrb kızlar 37 haftalık hamileyim ve çok kötü ishal oldum ne yapmam gerekiyor doğal çözümlerle gidermek istiyorum
kuru kahveyi denedin mi? canım belki işe yarar.

Canım virütikse ishali kesmek sakıncalı bence gaita kültürü ver bol bol sıvı al kahve ve limonu karıştırıp yiyebilirsin ama önce kaynağını öğren derim

Herkese günaydınnnnn...ara ara yazıyordum hatırlarsınız :) artık sonlara yaklaştıkça beni bir korku, heyecan ve telaş aldı...çantamı hazırladım. işyerinde son 2 haftam ama son haftayı kessem mi diyorum gerçi işim rahat masabaşı ama yol zorluyor...

bir de bu karnın aşağı inmesi olayı var...sanki bacaklarımda çocuk otururken tam olarak karnın aşağı inmesi nasıl oluyor biliyor musunuz?? cuma günü kontrolde doktora soracağım..Kız bebek erken derler de bakalım ne yaşayacağız kaderde ne var...kafası hep sol kasığımda pozisyonu aldı 4 haftadır ama kanala fln girmedi tabi ki...

ay bir şey daha soracaktım..siz çikolataları kaç gün önceden yaptırdınız da evde hazır ettiniz?

canım bazen bebekler zamanından sonrasını bekleyebiliyorlar. Annem beni 43. haftanın sonlarına doğru normal yolla doğurmuş. Doktorların da söylediği 2 hafta öncesi 2 hafta sonrası şeklinde. Bence zamanını bebek ayarlayacak, stres yapma. Doktoruna güven

Günaydın kızlar..doğum yapmış annelerimize çabucak iyileşmeyi doğan minnoşlarımıza da sağlıkla büyümeyi nasip etsin Rabbim..Bi sorum olacak size sabahtan beri adetin ilk gününde yaşanan sızı tarzı ağrılarım var.Yalancı kasılma dedikleri bu mu yaşayan varmı böyle birşey.Yoksa bizim bebişte mi aceleci tüm mayıs bebişleri gibi

benim de son haftam çok zor geliyorum ama bebeğim doğduktan sonra keşke bir haftam daha olsaydı diyeceğim eminim o yüzden direndim sen de diren güçlü anne :)

benim de karnım sanki aşağı indi gibi ama ben öyle hissediyo da olabilirim boyum uzun. ben çikolata yaptırmadım kahve dünyasından filan bi kutu çikolata alırım yeter bebek şekeri olarak lavanta şişesi yaptırdım

Günaydın güzel anneler
Günaydın kızlar çok gerginim normal doğumu bekliyorum gelcek gibi değil ama

Günaydın güzel anneler

Günaydın güzel anneler sanciyla uyandım bu sabah ve dua ettim rabbime allahım günü dolupta sanci bekleyenlere ver benim sancimi kolayca dogursunlar amin

günaydın herkeslere,
hem doğurmuş, hem doğurmayı bekleyen annelere,
mutlu sağlıklı kıpır kıpır bebeklere

hepinize benden de günaydın :) artık son zamanlarımız hepimiz ciyaklamalara uyanacağız çok heyecanlıııııııııııııııııııı

benim de vardı doktorum bölgeselse sorun yok ama komple rahmin ağrıyor ve bele vuruyorsa doğum sancısıdır demişti

benim de vardı doktorum bölgeselse sorun yok ama komple rahmin ağrıyor ve bele vuruyorsa doğum sancısıdır demişti
Komple bi ağrı yok bele de vurmuyor sadece bacaklarda halsizlik ve karında hafif ağrı var.Ozaman bu doğum alıştırması demekki.Bebişte önden gidince biraz korktum açıkcası geliyo mu yoksa diyeee

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli uzun ömürleri olsun.
ben dün sormuştum burdan, çoğunluk ağda yaptırdıktan sonra doğurmuş. bende karar verdim, perşembe ağda yaptırmaya. cuma günü kontrolüm var en azından doğurursam hastaneye zaten gitmiş olacağım.
doktorum da doğur zaten artık diyor. bakalım ne olavak. riske atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…