- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.541
kuru kahveyi denedin mi? canım belki işe yarar.Mrb kızlar 37 haftalık hamileyim ve çok kötü ishal oldum ne yapmam gerekiyor doğal çözümlerle gidermek istiyorum
Herkesin güzel dilekleri için teşekkür ederim. Aryamız doğdu. 3040 gr. İkimiz de iyiyiz. Darısı hepinizin başına...
35+5 te 2350 gram ve 45 cm olarak doğdu cnm. Küveze alınmadı.
Canım virütikse ishali kesmek sakıncalı bence gaita kültürü ver bol bol sıvı al kahve ve limonu karıştırıp yiyebilirsin ama önce kaynağını öğren derimMrb kızlar 37 haftalık hamileyim ve çok kötü ishal oldum ne yapmam gerekiyor doğal çözümlerle gidermek istiyorum
Kızlar iyi akşamlar çık sıkıldım artık nst ye giriyorum hep ama sanci falan cikmiyo azıcık Bileben böyle sonlara kalacağımi hiç düşünmemiştim :/ korkuyorum da bu kaka yapma olayından nasıl anlaşılır ki hareketlerimi yavaşlar acaba bir yandan normal diye anlaştık Dr um la ama suan kilosu 3500 e dogum başlayana kadar 4 u geçti diyip sezaryan a alırsa o kadar bekleyip sezeryan olmak da canım sıkacak kafam çok ama çok bulandi artık
benim de son haftam çok zor geliyorum ama bebeğim doğduktan sonra keşke bir haftam daha olsaydı diyeceğim eminim o yüzden direndim sen de diren güçlü anne :)Herkese günaydınnnnn...ara ara yazıyordum hatırlarsınız :) artık sonlara yaklaştıkça beni bir korku, heyecan ve telaş aldı...çantamı hazırladım. işyerinde son 2 haftam ama son haftayı kessem mi diyorum gerçi işim rahat masabaşı ama yol zorluyor...
bir de bu karnın aşağı inmesi olayı var...sanki bacaklarımda çocuk otururkentam olarak karnın aşağı inmesi nasıl oluyor biliyor musunuz?? cuma günü kontrolde doktora soracağım..Kız bebek erken derler de bakalım ne yaşayacağız kaderde ne var...kafası hep sol kasığımda pozisyonu aldı 4 haftadır ama kanala fln girmedi tabi ki...
ay bir şey daha soracaktım..siz çikolataları kaç gün önceden yaptırdınız da evde hazır ettiniz?
Günaydın güzel anneler
Günaydın kızlar çok gerginim normal doğumu bekliyorum gelcek gibi değil ama
Günaydın güzel anneler
Günaydın güzel anneler sanciyla uyandım bu sabah ve dua ettim rabbime allahım günü dolupta sanci bekleyenlere ver benim sancimi kolayca dogursunlar amin
günaydın herkeslere,
hem doğurmuş, hem doğurmayı bekleyen annelere,
mutlu sağlıklı kıpır kıpır bebeklere
benim de vardı doktorum bölgeselse sorun yok ama komple rahmin ağrıyor ve bele vuruyorsa doğum sancısıdır demiştiGünaydın kızlar..doğum yapmış annelerimize çabucak iyileşmeyi doğan minnoşlarımıza da sağlıkla büyümeyi nasip etsin Rabbim..Bi sorum olacak size sabahtan beri adetin ilk gününde yaşanan sızı tarzı ağrılarım var.Yalancı kasılma dedikleri bu mu yaşayan varmı böyle birşey.Yoksa bizim bebişte mi aceleci tüm mayıs bebişleri gibi
Komple bi ağrı yok bele de vurmuyor sadece bacaklarda halsizlik ve karında hafif ağrı var.Ozaman bu doğum alıştırması demekki.Bebişte önden gidince biraz korktum açıkcası geliyo mu yoksa diyeeebenim de vardı doktorum bölgeselse sorun yok ama komple rahmin ağrıyor ve bele vuruyorsa doğum sancısıdır demişti
:) gelirse de artık bişeycik olmaz tontişe korkmaKomple bi ağrı yok bele de vurmuyor sadece bacaklarda halsizlik ve karında hafif ağrı var.Ozaman bu doğum alıştırması demekki.Bebişte önden gidince biraz korktum açıkcası geliyo mu yoksa diyeee
Mrba kızlar herkese iyi akşamlar hastaneden çıktık asyacikla evimize geldik ben hep merak ederdim oyuzden sırf bunu yazmak için girdim...Kızlar biloyosunuzki normal dogum yaptım oyuzden hastanede ne gerekli diye düşünenlere yazayim anne icin en elzem bence depend hasta bezi ve orkid cunku kanama cok yogun oluyo bir gecelik bir pijama takımı yeterli alt açma örtüsü muhakkak götürün bir patik bir terlik oda yeterli hastanede havlu var çok şey koymayın çocuk içinde bez on tane yeterli altli üstlü takımlar daha kullanışlı dört tane goturun bence battaniyede iki tane yeterli biberon silikon meme ucu ve gogus kremi mühim mamayi hastanede veriyorlar pisik kremi falan gereksizmis uni baby yeni dogan bi paket islak mendil goturun bence tabi şimdilik aklima gelen bu herkese hayirli dogumlar kizlar bu arada bende ağda yaptırdıktan üç gün sonra dogurdum:)
benim de son haftam çok zor geliyorum ama bebeğim doğduktan sonra keşke bir haftam daha olsaydı diyeceğim eminim o yüzden direndim sen de diren güçlü anne :)
benim de karnım sanki aşağı indi gibi ama ben öyle hissediyo da olabilirim boyum uzun. ben çikolata yaptırmadım kahve dünyasından filan bi kutu çikolata alırım yeterbebek şekeri olarak lavanta şişesi yaptırdım
di mi!! ben de direneyim diorum..son hafta gibi değil de son 5 gün diye bakayım olaya...biraz dolanayım insanlarla vedalaşayım fln..evde hiç vakit geçmez kesin kalkar iş yaparım çünkü....benim de boyum normalden biraz daha uzun 1.73 fln ama sanki indi gibime geiyor hayırlısı :) hediyelikler vs bizde de tamam şükür ama çikolata yaptıracağım 2 kilo fln mevlüte de kalsıncimrilikte son nokta amaaa ne zaman yaptırsam sipariş sonrası 2-3 güne gelir sanırım...izne çıkınca yaptırayım madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?