2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydınlar, bende şimdi hastaneden geldim, nst için gitmiştik. sancı anlamında tık yok bende de. doktorum artık heran olabilir diyor.
göbek düşmesini soranlar olmuş. benimki düştü. nasıl anlaşılır derseniz, göğsünüzün altına ellerinizi koyup bastırınca içinde boşluk oluyor. benim doktorum o şekilde bakıyor her hafta. eğer boşluk her seferinde artıyorsa bebek aşağıya inmiş oluyormuş.

aa teşekkürler..ben bastırınca hala bebeğin ayaklarını hissediyorum..bu yöntem iyi oldu :)

Mrb kızlar 37 haftalık hamileyim ve çok kötü ishal oldum ne yapmam gerekiyor doğal çözümlerle gidermek istiyorum
Geçmiş olsun Can'ım patates haşla ye bol sıvı al ve pirinç lapası yap yağsız iyi gelir kuru kahveye ıkı damla lımonda ıyı gelıyor

Selam kızlar ya moralim çok bozuk kızımın suyu gittikçe azaliyor ve dr cuma günü yuksek ihtimalle alicam dedi ve kilosu geçen hafta cuma günü 2538 di... dr kilosu az dedi ve ciğerleri için iğne yapilacakmiyim dedim hayır ben uygun görmüyorum vs dedi. Kuveze girer mi dedim bilemem dedi... ya kafam bi dünya oldu ya

çok güzel bi yöntemmiş, iyi oldu öğrendiğimiz, teşekkürler. Bizimki daha tepelerde, hala ayaklarını kaburgamın altına sokmaya çalışıyor sıpa

canım stres yapma, doktorunun vardır bir bildiği, tarihimiz aynı görünüyor, benim doktorum da 35 bitince bi aksilik olmazsa küveze girmeden atlatır, ama belli de olmaz her çocuğun gelişimi kendine özgü olur demişti. İğne yapılabiliyor diye biliyorum, tabi artık 37yi doldurmuş gibi oluyoruz o tarihte, o da normal doğum tarihi kabul ediliyor, belki o nedenle gerek duymamıştır iğneye. Bence doktoruna güven, kilosu da az değil 2500 iyi bir kilo bence. Şimdiden Allah yardımcın olsun. Bizi habersiz bırakma olur mu

aa teşekkürler..ben bastırınca hala bebeğin ayaklarını hissediyorum..bu yöntem iyi oldu :)
çok güzel bi yöntemmiş, iyi oldu öğrendiğimiz, teşekkürler. Bizimki daha tepelerde, hala ayaklarını kaburgamın altına sokmaya çalışıyor sıpa

ayaklarını baz almayın kızlar, ayaklarını uzatabiliyor çünkü. gövdesini dikkate alın. sırtı ile yaslanıyor ya. kafası aşağıda düşünürsek bebeği, poposu ve sırtının aşağıya inmesi gerekiyor.

İnş cnm ya evet seninle ayni tarihimiz... daha çok kafama takılan da iğne kısmı herkes yapılıyor bir de ?

canım sıkma canını, allahım sağlıcakla kucağımıza verir inşallah yavrularımızı.

kızlar kafam bin parçaya bölündü sanki, dün kontrol için gittim nst ye girdim önce cihaz hemen sinyal vermeye başladı hemşireler geldi, sancıların başlamış hemen poliklinikteki doktora göster sonucunu dedi, kendi doktorumdan önce poliklinikteki doktor baktı hemen serum takılsın, ilk hamileliği sezeryan olan hastalardı nst de sancı istemediğimiz bir durum, erken doğum görünüyor demezmi, nst sancı serun, tekrar nst sancı yine serum, benim yanımda kimse yok annem adanada eşim nusaybinde görevli, evde 3,5 yaşında bir oğlum daha var ne yapacağımı bilemedim, yatış verdi ben kabul etmedim yatışı formları imzalayıp çıktım. bu sabah kendi doktoruma gittim sancılar önemsenecek derecede değil, 10 dakikada 3 defa olan ve karnının tamamını geren sancılar bizim için doğum belirtisidir, bendeki sancıların doğuma hazırlık olan yalancı kasılmalar olduğunu söyledi, önemli olan 37. haftayı doldurmak o nedenle nisandan sonra her an bebeği alabiliriz demezmi, bense olmaz 12 mayısta eşim anca döner görevden 12 mayıstan önce almayın dedim ama o kadar bekletemeyiz dedi. şimdi allaha dua ediyorum bebeğim babasının gelişini beklesin öyle dünyaya gelsin ama hayırlısı, rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin

Herkesin güzel dilekleri için teşekkür ederim. Aryamız doğdu. 3040 gr. İkimiz de iyiyiz. Darısı hepinizin başına...
amiiin inşallah biz de alırız kucağımıza artık sabırsızlanmaya başladık bebekler geldikçe gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin

Canım hayırlı vakit ne zaman ise o zmana gelsin inşallah bebeğin sağlıkla sen sakin olup dinlenmeye gayret etannende gelebilecek durumda ise gelsin yanına istersen çokta bir süre kalmamış gibi görünüyor.Allah yardımcın olsun

Ay cnm benim de esim polis bugün donuyor çok şükür o da ama daha önce doğsaydı yapacak bisey yoktu hayırlı zaman da doğsunlar inş... ailenden biri geldin bence bu satten sonra yanina yalniz kalma bence

Kizlar hastanedeyim hala bebegim biraz buyuk cikti 4 kilo gorunuyo.. nasil dogcak bilmiyorum doktorum normal bekliyoruz son anda dusunuruz sezeryan diyor.. nst mizi begenmedi simdi tekrar cekincez bakalim

İnş cnm ya evet seninle ayni tarihimiz... daha çok kafama takılan da iğne kısmı herkes yapılıyor bir de ?
Benim bildigim kadariyla 36. Haftaya kadar yapiliyor igne sonrasinda gerek olmuyor hatta doktor bana vermisti sonra 36. Haftada yaptirdin mi yaptirmadiysan artik gerek yok dedi.

hmmm..popo ve sırt hala hep hissettğm yerde yani bariz bi inme yok henüz..çok şükür...hayırlısı olsun teşekkürler cvp için :)

Allahım ne kötüdür asker yolu gözlemek askere evlat vermek allah ikinizinde yardımcısı olsun inşşalh bebeğin inşşalh babasını bekler rabbim bu mutluluğu beraber yaşatsın size inşşalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…