2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım bu bi rahim açıcı ama çocuk inmediyse çok zorlanırsın bence doğal yolla gelmesini bekle ve dr 42. haftasını bekleyelim dediyse de o dr u sıkı sıkı tut böyle dr bulmak çok zor

Cevap icin cok sagol, kakasini yutarsa, kordon dolanirsa diye cok korkuyorum napicam ben( insallah kendiliginden gelir..

canım bu bi rahim açıcı ama çocuk inmediyse çok zorlanırsın bence doğal yolla gelmesini bekle ve dr 42. haftasını bekleyelim dediyse de o dr u sıkı sıkı tut böyle dr bulmak çok zor
canım sen bekle belli mi olur doğar belki 41. haftada bugün kandil bolca dua et. ama 41 de olmazsa 42 yi de bekle 42 haftayı bekleyen iki arkadaşım var hiçbir sorunları olmamış niye korkasın ki

Cok uzuldum allah sabir versin,cevap icin de sagok canim ne diycegimi bilemiyorum..benimde kafam cok karisik..

Tesekkur ederim canım benim de ikinci doğumum ama ilkinde suyum gelmişti gitmistim. Muayeneden sonra olur demişti zaten doktorun ama sabah çok fazla vardı sildikce jöle gibi geldi. Şimdi yok. Sancim var onu takip edilen bakalım düzene girecek mi.

Herkese hayırlı kandiller...özellikle normal doğum yapanlar, süreç başında...suyu gelen, sancısı başlayan veya kanaması olanlar yani :) bunlar başlatıcı etkenler evet...gerçi suni de öyle neyse :) benim merak ettiğim..bütün bunlar olmadan "karnın aşağı inmesi" durumu sizde yaşandı mı? nasıl bir şey? hani hepimiz aynada bakıyoruz şöyle böyle ama asıl inme daha farklı olur diyor etrafımdakiler. baya baya dizlerinize kadar düşüyor mu?

canım bence dr a git benim de ilk doğumumda kahverengi akıntı oldu çocuk kakasını yapmışş diye acil sezeryana alındım. inşallah o değildir seninki asma ihmal etme bence

kahverengi akıntı muayeneden sonra normal değil mi? bende de muayenede bikaç damla kan geldi, sonraki 2-3 gün de kahverengi akıntı oldu ama akıntı olması normal diye biliyorum, o nedenle endişelenmemiştim. Şimdi sen böyle deyince acaba doktora tekrar gitsem mi diye düşündüm.. kakasını yaptığını dışardan anlamanın bir yolu olsa keşke..

sende muayeneden sonra mı gelmişti akıntı, durduk yere mi?

Yok canım
muayene sonrası değildi benim ki az az suyum geliyordu birden şeffaf renk kahve renge döndü

Canlarim herkese hayırlı kandiller
Butun gece sancim tuttu ama yalancı hepsi sabaha bisey kalmadı maalesef nst de bisey çıkmadı son zamanlar ne kadar da zor geçiyor
Bu arada bebeğin kilosunu doktorum 2800 2900dedi iyi mi kızlar sizce nasıl bilemedim iyi dedi doktor ama

bence normal kilosu, doktor da bişey demediyse için rahat olsun.
Son zamanlarda çok şaşıyor kilo ölçümleri. İki gün peş peşe birinde 2700 diğerinde 3 kilo çıktık.

Canim benim güzel bir doğum sürecin olmuş, Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı basimiza

Benim de yarın 40 bitiyo kızlar aynı telaşlar bende de var ya kaka yaparsa ya kordon dolanırsa vs vs geç döllenme de olabilir ama bu durumları dışardan anlayamamak çok kötü Allahım bu hayırlı mübarek günde dualarımızı boş çevirmesin birbirimize bolca dua edelim patır patır doğuralım inş arka arkaya gün geçirmeden alalım kuzuları kucişlere

benim de iki hafta kadardir cantalar ve susler arabanin bagajinda. en son besigini ismarladik eve getirip kurduk, carsaflarini yikayip gecirdik ve ben de artik bugun bebek gelse hazir durumdayim. hatta fotograf cekimimi bile hallettim gecen h. sonu.

boyle beklemesi cok zor oluyor yaa.. hem de ben bu cuma degil obur cumaya kadar calisacagimda. ise gelip gideyim de zaman cabuk gecsin diye. ama inadina da is yerinde kimse is vermiyor bana. sen hamilesin bosver otur gunlerini gecir diyorlar. sanki oturunca gun geciyor!

gecmis olsun canim, zor bir dogum atlatmissin. ama bu sefer daha guzel olacak.

ay aman mavitepecim, salla gitsin yaaa. gelen hosgelir, gelmeyen de bos kalir. insan dogum yapacagi yeri degistirir mi baskalarina gore. senin kac aydir gittigin doktorun var. galiba sen hastaneye biraz uzaktin yasadigin yerden dolayi ama olsun, su saniyede hangi hastane olacagini bilmek bile insana guven verir.
zaten onlar ne nazlaniyor yaaaa. surda nazlanabilecegimiz bir iki hafta kaldi. rica edicem kimse hamilelik rolumuzu calmasin, degil mi ama? yok calacaklarsa da bir zahmet gece uykumuzu geri versinler.

insallah dogumun icine siner. sen ne zaman nerde istiyorsan o zaman gelir oglusun.

Bu soruyu okuyunca icimden 23 mayis diye bi ses haykirdi nedendir bilmem mirandacim. Bakalim icimdeki ses hakli cikicak mi

yaaaaaaaaaa nefcim... 13 u yapalim dicem onu ama o da 13 cumaymis. 12si olsun duz hesap olsun :)))
hakikaten devin in gelecegi yok yaaa. sanirim daha karnim bile inmedi asagiya.. hatta braxton hicks bile yasamiyorum ben. ama artik gelsin yaaaa cok SIkildim hamile olmaktan!

ay kiyamam. sen cok ozlemissindir de bebisini!
ama 37 bittigine gore artik yakindir kavusmaniz yesilcancim. ben senden bir kac gun gerideyim ben bile geciremiyorum zamani. sabah kalktim yatagima bakiyorum islaklik var mi diye. hani belki suyum gelmeye baslamistir falan. gelmedi diye de uzuldum kendi kendime. ay sabirsizlik cok zor bisiii!

Slm kızlar yine sanci ve erken gelmeye çalışan nefesin kasilmalariyla başladık güne yarım saatte gelen sancılar 20 dk gelince doktora gittik iki saat cekmisim sanci evi topladım çocuk odasını topladım nasil dayandiysam sancılar 15/dk dusmustu doktorda iğne serum derken sancilarim hafifledi şimdi evdeyim cuma günü kontrolüm var tekrardan büyük bir ihtimal cumartesi doğum olacak bu kız daha fazla durmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…