- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.381
canım bu bi rahim açıcı ama çocuk inmediyse çok zorlanırsın bence doğal yolla gelmesini bekle ve dr 42. haftasını bekleyelim dediyse de o dr u sıkı sıkı tut böyle dr bulmak çok zor
canım sen bekle belli mi olur doğar belki 41. haftada bugün kandil bolca dua et. ama 41 de olmazsa 42 yi de bekle 42 haftayı bekleyen iki arkadaşım var hiçbir sorunları olmamış niye korkasın kicanım bu bi rahim açıcı ama çocuk inmediyse çok zorlanırsın bence doğal yolla gelmesini bekle ve dr 42. haftasını bekleyelim dediyse de o dr u sıkı sıkı tut böyle dr bulmak çok zor
Cok uzuldum allah sabir versin,cevap icin de sagok canim ne diycegimi bilemiyorum..benimde kafam cok karisik..Benim bir onceki gebeligimde 4 aylik bebegim karnimda öldü ve hastanede bana rahimden bubilaci koydular. Saatlerce sanci çektim sonrasinda bayılmışım gözümü açtığımda kurtaj olmuştum. Ve bel ağrısı bana hediyr kaldi malesef.
minnos222 dünkü muayeneden kalma kanlar kahverengi olmuş olabilir. Sandalye veya masadan 2elinle tutarak tavas ve derin nefesle çömelip kalkmak iyi bir egzersiz bence. Iki doğumumdan önce öyle yaptım açılmalar cabuklasiyor. Nefesini kontrollü kullan ve asla hızlı alıp verme. Enerjini bağırıp bitirme. İnşallah kolay çıkar bebeğin
Anladım canım.inşallah o kadar bekletmez annesi.I iremerve1990 tatlım bende korkuyorum 41 haftaya kadar okadar beklemek istemiyorum
canım bence dr a git benim de ilk doğumumda kahverengi akıntı oldu çocuk kakasını yapmışş diye acil sezeryana alındım. inşallah o değildir seninki asma ihmal etme bence
muayene sonrası değildi benim ki az az suyum geliyordu birden şeffaf renk kahve renge döndükahverengi akıntı muayeneden sonra normal değil mi? bende de muayenede bikaç damla kan geldi, sonraki 2-3 gün de kahverengi akıntı oldu ama akıntı olması normal diye biliyorum, o nedenle endişelenmemiştim. Şimdi sen böyle deyince acaba doktora tekrar gitsem mi diye düşündüm.. kakasını yaptığını dışardan anlamanın bir yolu olsa keşke..
sende muayeneden sonra mı gelmişti akıntı, durduk yere mi?
Canlarim herkese hayırlı kandiller
Butun gece sancim tuttu ama yalancı hepsi sabaha bisey kalmadı maalesef nst de bisey çıkmadı son zamanlar ne kadar da zor geçiyor
Bu arada bebeğin kilosunu doktorum 2800 2900dedi iyi mi kızlar sizce nasıl bilemedim iyi dedi doktor ama
İyi geceler kızlar bende doğurdum bugün saat 18:45debugün sabAtan sancım basladı yarım saatte geliordu gaz sancısımı sancımı cözemedim derken bu arada evi temizleyeyim sonkez dedim o sancıyla evi temizledim arada vuruyordu carsamba demiştim zaten 09:00da sabah spinal sezeryan olucaktım...evde işlerimi bitirip yukarı kuaföre cıktım agdamı yaptırmk icin işim bitti arkadasımın gelinlik dükkanı kuaförün hemen yanında esim orda beni bekliyordu yarım saat oturdum ara ara yine sancı geliyordu sancımı cekeyim belki acılmam olur dedim bir umut ve pat diye birden suyum geldi nasıl akıyor ama bosaldı resmenn hemen cıktık atladık arabaya ama nasıl suyum bosalıyor o arada hastane zaten 5dk hemen geldik alttn muayane ettiler acıklık hic yok ntsye bagladılar zaten catım dar diye mecburi sezeryandım doktorumda hastanedeydi sansıma 17:50de hastanedeydim yarım saate aldılar beni kan verdim sonda takıldı 18:45 oglum can dogdu cok şükür spinal sezeryanla dünyaya geldi ilk ben gördüm cok güzeldi ameliyat sonrası agrı kontrolü yapmasıda cok güzel rahat tavsiye ederim gece 01:00 gibi hissetmeye basladım agrı yavastn kalktım yürüdüm ama 03:00 gibi
Agrı kesici yaptılar Agrım cogaldı biraz die şimdi cok iyiyim darısı sizin basınıza inşallahhhh
benim de iki hafta kadardir cantalar ve susler arabanin bagajinda. en son besigini ismarladik eve getirip kurduk, carsaflarini yikayip gecirdik ve ben de artik bugun bebek gelse hazir durumdayim. hatta fotograf cekimimi bile hallettim gecen h. sonu.bugüne kadar sabırsızlık yoktu çantalarım hastane süslerim magnettlerim eşime tambihlerim bitti şimdi sadece beklemek kaldı o yüzden sabırsızlık alıyo insanı inşşalh çok bekletmezde gelir yakışıklılar prensesler
gecmis olsun canim, zor bir dogum atlatmissin. ama bu sefer daha guzel olacak.amin canım inş hepimiz için rahat doğum olur. benim ilk seferimde enfeksiyon geçirmişim. kesenin yukarıda bir tarafında yırtılma oldu bu yüzden. oğlum baya yukarıdaydı açılmamda yoktu . ama kese küçücük de olsa yırtıldığı için doğum yapmak zorunda kaldım. hatta oğlum doğdu ama kese içeride yapışık kaldı filan. ama bu sefer enfeksiyonum falan yok çok şükür
ben başından beri işyerinde öğlenleri yürüyüş yapıyordum, şimdi evdeyim, bir kaç gün ufak bi moralsizlik yaşadım, kolumu kıpırdatmaya halim yoktu, akşama kadar zırıl zırıl evdeydim ama onun dışında yine çıkıp dolaşıyorum şimdi. öğlenleri yarım saat-bir saat kadar yürüyorum.
Platesi hayatım boyunca hiç beceremedim, işin aslı o top hep patlayacak gibi geliyor çok korkuyorum plates topundan
Genel olarak hareketli geçirdim hamileliği, şimdi yavaştan maydonoz nane yemeye başladım, magnezyumu günde 2 kere alıyordum, onu iki günde bir tane olacak şekilde almaya başladım. Gerçi hala bu hafta da beklesin haftaya gelsin istiyorum, bu hafta olursa kimse gelemeyecek yanıma. Ben de gitmek istemiyorum evimden başka bir yere ki herkeste gerginlik yapıyor bu olay onu da anlamış değilim. Herkes kendi bulunduğu şehirde doğurmamı istiyor ama kimse demiyor ki bu kızın düzeni ne olacak! Aman neyse ben dolmuşum baya, bebeğim için bunları düşünmemeye çalışıyorum şimdi. Sağlığıyla gelsin de oğlum, gerisi çözülür bi şekilde.
Bu soruyu okuyunca icimden 23 mayis diye bi ses haykirdinedendir bilmem mirandacim. Bakalim icimdeki ses hakli cikicak mi
1 ayı geçti kilosunu ogrenemedim ama geçen ay dr şuan 2150 gr ama doğuma kadar 4 kiloyu rahat bulur demisti, 3 kiloyu geçmiştir mutlaka diye tahmin ediyorum 10 gün kadar ilerde oglus, hayirlisi 37 haftayı bitirdik çok şükür artık korkum yok dr bugün alcam dese al derim, artık zaman geçmez oldu yaaabeşik sallamak istiyorum
İnsallah canimm.
Anne sutune basladilar yine onlada az kilo aliyor daha tam vucudu kabul edemiyor galiba anlyamadim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?