2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
bahtsiz miranda! sen misin ogle aranda yarim saatcik disarida yuruyuse gideyim diyen! o sinek gelir seni bulur isirir iste.. hem de tam uc kere! ama be hain sinek, hadi isirdin da niye kolumdan bacagimdan degil, niye!! nicin ayak bilegimi isirdin? yetisemiyorum, kasiyamiyorum iste! bu kadar da iskence yapilmaz ki koca gobekli birine! kanim zikkim olsun insallah..

Anlayamıyorumki indimi inmedimi yok nefesiniz rahatlar yok şöyle böyle valla dedikleri varmıydıki diye düşünmeye başladım ay bide her gören doğum uzmanı kesilip yorum yapmıyomu ama çok zorlanıyorum artık herşey bana işkence geliyo bugün asansör kullanmadan dışarı çıktım mesela normal olsun diye uğraşcaz doktor herşey sende artık diyip üstüme koca bi yük bıraktı sağolsunn

bence de normal olsun ama... daha rahat sonrasi. normalde sanciyi bir gun cekiyorsun, sezeryanla iyilesmesi kac gun suruyor. bir de ustune hem rahminde hem de derinde iki tane kesik.
gerci hayirlisi neyse o olsun. insallah gelir yakinda bebisin.

Kızlar bende doğurdum normal doğum yaptım darısı size
masallah allah analı babalı büyütsün.
miranda_1986 sinek hikayene çok güldüm
gecen de sinekten olmasa da benim de ayagıma kasıntı girdi. allahım ne zor.
corap giymek ayakkabı giymek bile büyük iş oldu. allahım az kaldı sabırrr...

kusum sorma yaa, ayak bilegimde uc tane sislik cildiriyorum su anda resmen. ne sursem de gecse bilemedim. is yerindeyim de.. eve gidince kolonyayi boca edicem ustune.. insallah o iyi gelir!

kusum sorma yaa, ayak bilegimde uc tane sislik cildiriyorum su anda resmen. ne sursem de gecse bilemedim. is yerindeyim de.. eve gidince kolonyayi boca edicem ustune.. insallah o iyi gelir!
kanada da bile sinek sezonu açılmış demek. burada henüz başlamadı şükür.
kolonya iyi gelir oda olmadı yarısını kestiğin sarmısagı sür, böcek ısırıklarına kesin cözüm. arı dahil!

Merhaba taze anneler, bende hep takip eden ama yazamayanlardanım. Bugün doktora gittim. Bu haftaya kadar hep normal doğum istedim ama bebeğim hep 2 hafta önde çıkıyor. 3.550 gr çıktı bugün ve doğum pozisyonuna da gelmemiş. Doktorum haftaya çarşambaya gün verdi. Eğer o zamana kadar gelmezse bende haftaya epidural sezeryanla bebeğime kavuşucam

hadi yaaa! hic sarimsak denememistim ben. cok kotu isirilirim her zaman. bir deneyeyim bakayim bu aksam. insallah sarimsak ise yarar!

hadi yaaa! hic sarimsak denememistim ben. cok kotu isirilirim her zaman. bir deneyeyim bakayim bu aksam. insallah sarimsak ise yarar!
ben denedim. işe yarıyor. sivriler beni de çok sever. kanım favori içecekleridir.
sarmısak hele hele arı ısırıgının kesin çözümü. aklında bulunsun..

Ooo hadi maşallah:)Rabbim hayırlı etsin.Bahtı açık ömrü bereketli olsun canım.Günündemi oldu müsait olduğunda doğum nasıl geçti yazarsan sevinirim.Sağlıcakla...
39+4 haftada sancım başladı sonra sunu ile devam ettim kolay değil tabi ama sonrası kolay 2.5 saat zor sancıyla doğum oldu sezaryen olursalar üzülmeyin daha kolaydır bence

39+4 haftada sancım başladı sonra sunu ile devam ettim kolay değil tabi ama sonrası kolay 2.5 saat zor sancıyla doğum oldu sezaryen olursalar üzülmeyin daha kolaydır bence
Allah analı babalı sağlıklı huzurlu bi omur versin inşallah yavrunla ailecek
Darısı başıma yaa kaç kilo doğdu peki

5.gün bugün canım bugün iyiyim ve sezeryande tek iyi olmanın yolu bol bol hareket etmek bende yapabilsem normal isterdim bebeis de dönmedi bizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…