- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.421
insallah sekerim. senin siran gelsin de sonra bana sav :) :)bilmem ki canım bana inmiş gibi geldi. aynada baktım öyle geldi gözüme.
insallah cok beklemeyiz artık. h. sonuna dogru gelse cok sevinirim.
evet sekerim hayatim boyunca hic sabirli bir insan oldugumu soyleyemem. her zaman hazirlikliyimdir ama. islerimi erkenden yapar bitirir sonra da gunler gecsin diye beklerim. huyum kurusun :)
senin yine az kalmis masallah. gunun bu cuma degil oburu. indi mi ki gobegin asagiya?
benim daha 3.5 hafta var (of of of!) ustelik sanirim karnim da hala yukarda yaaa.. bu bebisin gelmeye niyeti yok gibi. hic anasina cekmemis, bu ne sabir!
anali babali buyusun, omurlu olsun bebisin.Kızlar bende doğurdum normal doğum yaptım darısı size
bence de normal olsun ama... daha rahat sonrasi. normalde sanciyi bir gun cekiyorsun, sezeryanla iyilesmesi kac gun suruyor. bir de ustune hem rahminde hem de derinde iki tane kesik.Anlayamıyorumki indimi inmedimiyok nefesiniz rahatlar yok şöyle böyle valla dedikleri varmıydıki diye düşünmeye başladım ay bide her gören doğum uzmanı kesilip yorum yapmıyomu ama çok zorlanıyorum artık herşey bana işkence geliyo bugün asansör kullanmadan dışarı çıktım mesela normal olsun diye uğraşcaz doktor herşey sende artık diyip üstüme koca bi yük bıraktı sağolsunn
bence de normal olsun ama... daha rahat sonrasi. normalde sanciyi bir gun cekiyorsun, sezeryanla iyilesmesi kac gun suruyor. bir de ustune hem rahminde hem de derinde iki tane kesik.
gerci hayirlisi neyse o olsun. insallah gelir yakinda bebisin.
masallah allah analı babalı büyütsün.Kızlar bende doğurdum normal doğum yaptım darısı size
kusum sorma yaa, ayak bilegimde uc tane sislik cildiriyorum su anda resmen. ne sursem de gecse bilemedim. is yerindeyim de.. eve gidince kolonyayi boca edicem ustune.. insallah o iyi gelir!masallah allah analı babalı büyütsün.
miranda_1986 sinek hikayene çok güldüm
gecen de sinekten olmasa da benim de ayagıma kasıntı girdi. allahım ne zor.
corap giymek ayakkabı giymek bile büyük iş oldu. allahım az kaldı sabırrr...
kanada da bile sinek sezonu açılmış demek. burada henüz başlamadı şükür.kusum sorma yaa, ayak bilegimde uc tane sislik cildiriyorum su anda resmen. ne sursem de gecse bilemedim. is yerindeyim de.. eve gidince kolonyayi boca edicem ustune.. insallah o iyi gelir!
hadi yaaa! hic sarimsak denememistim ben. cok kotu isirilirim her zaman. bir deneyeyim bakayim bu aksam. insallah sarimsak ise yarar!kanada da bile sinek sezonu açılmış demek. burada henüz başlamadı şükür.
kolonya iyi gelir oda olmadı yarısını kestiğin sarmısagı sür, böcek ısırıklarına kesin cözüm. arı dahil!
ben denedim. işe yarıyor. sivriler beni de çok sever. kanım favori içecekleridir.hadi yaaa! hic sarimsak denememistim ben. cok kotu isirilirim her zaman. bir deneyeyim bakayim bu aksam. insallah sarimsak ise yarar!
Ooo hadi maşallah:)Rabbim hayırlı etsin.Bahtı açık ömrü bereketli olsun canım.Günündemi oldu müsait olduğunda doğum nasıl geçti yazarsan sevinirim.Sağlıcakla...Kızlar bende doğurdum normal doğum yaptım darısı size
39+4 haftada sancım başladı sonra sunu ile devam ettim kolay değil tabi ama sonrası kolay 2.5 saat zor sancıyla doğum oldu sezaryen olursalar üzülmeyin daha kolaydır benceOoo hadi maşallah:)Rabbim hayırlı etsin.Bahtı açık ömrü bereketli olsun canım.Günündemi oldu müsait olduğunda doğum nasıl geçti yazarsan sevinirim.Sağlıcakla...
Allah analı babalı sağlıklı huzurlu bi omur versin inşallah yavrunla ailecek39+4 haftada sancım başladı sonra sunu ile devam ettim kolay değil tabi ama sonrası kolay 2.5 saat zor sancıyla doğum oldu sezaryen olursalar üzülmeyin daha kolaydır bence
Kızlar bende doğurdum normal doğum yaptım darısı size
5.gün bugün canım bugün iyiyim ve sezeryande tek iyi olmanın yolu bol bol hareket etmekCanım allah mutluluk bol süt sana bebise sağlık versin. Normal olabilecek ken sezeryan mi tercih ettin. Yà böyle saatli kolay 10 dk da alınan bebisleré çok imrenmeye başladım ağrı sancı krizleri çekmeden . Normal doğum korkutucu gelmeye başladı iyice.. Tavsiye eder msin. Peki. Şimdi nasılsın ağrı ların geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?