- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.401
hayirlisiyla gelsin canim.Slm kızlar yine sanci ve erken gelmeye çalışan nefesin kasilmalariyla başladık güne yarım saatte gelen sancılar 20 dk gelince doktora gittik iki saat cekmisim sanci evi topladım çocuk odasını topladım nasil dayandiysam sancılar 15/dk dusmustu doktorda iğne serum derken sancilarim hafifledi şimdi evdeyim cuma günü kontrolüm var tekrardan büyük bir ihtimal cumartesi doğum olacak bu kız daha fazla durmayacak
ay bi gunde indi mi oyle sherricim????? bakarmissin sira sen de olurmus. kizcemiz geliverirmis. ay hadi insallahbkalp ve diğer dogum yapanlar. Tebrik ederim. Allah anali babali büyütsün. Sira bize gelsin inşallah.
Benim karnim bu sabah indi galiba. Epey aşağıda hissediyorum bilemiyorum belki de yaniliyorumdur
Cok teşekkürler duygucum bende inciyi opuyorum annesi Allah bizlere bağışlasn bebişlerihayırlı olsun GülcümRabbim analı babalı büyütsün Çınarı kokla benim için
Cnm hayırlı ugurlu olsun bebisin inşallah ikinizde iyisinizdir. Neden aniden sezeryan oldu ki.
Canım çok sevindim darısı bize inşallah.neden sezeryan oldu canım.bizim yaramazda kordon dolamış boynuna.ama bir sefer olduğu için normal doğuma engel değil dedi doktor.senin kordondan dolayımı sezeryan oldu.
Aaaaaa mehmet çınar imiz geldi miiiiii! Küçük aricik bak sen yaaaa. Süpriz mi yaptı annesine!
Analı babalı buyur ömürlü olur inşallah mgulcum. Sana da çok geçmiş olsun insallah dikişlerin en kısa zamanda iyileşir. Vaktin gücün olduğunda doğum hikayeni yaz bize. Kendi adıma çok merak ediyorum :) öpüyoruz ikinizi de kocaman!
r
Ay canım benim çok geçmiş olsun ve gözün aydın,Rabbim saglikli sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Canım kaygılanma Rabbim onu korur.Sen dinlen iyileş bir an önce bebişi sağlam karşıla:)
Kardeş hayırlı olsun bebişin hoşgeldi:)Rabbim ömrünü bereketli etsin.Sağlıkla kalın bizede dua et.
Canım benim ya gorunce nasıl mutlu oldum bilemezsiniz demek çınar pasa da annesini bekletmeden geldi ne güzel Rabbim onla birlikte analı babalı sağlıklı huzurlu bir omur versin
gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin
yaa masallh sizee ne gZel sağlıkla buyusun pasa
ay kiyamam. sen cok ozlemissindir de bebisini!
ama 37 bittigine gore artik yakindir kavusmaniz yesilcancim. ben senden bir kac gun gerideyim ben bile geciremiyorum zamani. sabah kalktim yatagima bakiyorum islaklik var mi diye. hani belki suyum gelmeye baslamistir falan. gelmedi diye de uzuldum kendi kendime. ay sabirsizlik cok zor bisiii!
bebegin omurlu olur, bundan sonra hep kokusu yaninda olur insallah. 8 sene de masallah..Aynen öyle valla sabirsizlik çok kötü, ben normalde sabır taşı gibi biriyimdir ama gebelik insanı sabırsız yapıyormus, hamile kalmak için sabırla 8 sene bekledim, şu son ayı bekleyemiyorum, ay bile yok tahminim en fazla 10 güne alırım kucağıma inşallah ta o 10 gun nasil gececek, bebişler için dayanacaz Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki sabır kolay
Canım allah mutluluk bol süt sana bebise sağlık versin. Normal olabilecek ken sezeryan mi tercih ettin. Yà böyle saatli kolay 10 dk da alınan bebisleré çok imrenmeye başladım ağrı sancı krizleri çekmeden . Normal doğum korkutucu gelmeye başladı iyice.. Tavsiye eder msin. Peki. Şimdi nasılsın ağrı ların geçti miGüzeller hepinize teşekkürler şimdi ben 40haftaya girerken kontrolüm vardi eşimde ilçede isteydi. Tramvayda az ağrım vardı nts de sancı çıktı doktorum alttan muayene yaptı bebek hala yukarıda inmemis kilosu fazla ikinizide zora sokariz dedi ve bana bıraktı ister normal ister sezeryan.. Baya da yukarıda oynuyodu hala bebiş. Tabi karar vermem gerek kimse yok kendimi çok kötü çaresiz hissettim hem heyecanlı daha çok endişeli.. Eşim geldi ve konuştuk sezeryanda karar kıldık. Zaten ameliyathane dolu ama senin bekleyecek zamanın yok aradan alcam dedi seni. Ailemizi aradık adıyaman dan yola çıktılar 6 satt sürecek doğum sonrasına yetisecekler tabi annemde şokta moralsiz yanımda değil diye.. Ben arkadaşımı aradım çantamızi gelip aldık evden ve hastanede arkadaşım 1 yaşında çocuğu var çok samimiyiz yanımdan ayrılmadi odayı süsledi.. Ben spinal istedim tabi hiçbirşey hissetmedim doğum sırasında başlar başlamaz doktor 10 dkya çıktı bebiş bana kaldırdı gosterdi yukarıdan ben duygulandim ağladımyanıma koydular kokladimmm Miss gibi ve ben dikilme aşamasında yarım saat daha durdum.. Odaya gittim şaşkın şoktaki moralsiz eşim bebeği gorunce baya keyifli beraber mutlu bi tablo arkadaşım emzirmeye filan yardım etti.. Annemler 3 saat sonra yanimizdaydi.. Sonra bebeğim sarılık oldu evde beslenememis ve bi gece kuvezde kaldı 300 gr kaybetmiş sarılık ve idrarda kristallesme oluşmuş nyeseki değerler bir günde normale yaklaştı yeterince beslenemediginden şimdi mama da veriyorum ek ve iki gün sonra kontrol var. Kayinvalide yle de çalıştık çok müdahale ediyor diye küstü bile bi ara ama takan kim kendi kendine geldi konuştu bende geç yazdim kızlar bu sebeplerden annemle kaynana yanımda pazar günü bebişle başbaşa kalıyoruz bakalım opuyorum hepinize teşekkürler inşallah hepimizin sağlıklı olur bebişleri, kolay dogumlariniz olsun inşallah
Ben de sıkılirsam die . Daha yıkama ütüleme çanta işine girismedim.ben de yum alışverişleri eksikleri tamamladim o yönden rahatım. P.teşi randevumdan sonra 36 da bitince yapıver cem artık herseyi . İnşallahbenim de iki hafta kadardir cantalar ve susler arabanin bagajinda. en son besigini ismarladik eve getirip kurduk, carsaflarini yikayip gecirdik ve ben de artik bugun bebek gelse hazir durumdayim. hatta fotograf cekimimi bile hallettim gecen h. sonu.
boyle beklemesi cok zor oluyor yaa.. hem de ben bu cuma degil obur cumaya kadar calisacagimda. ise gelip gideyim de zaman cabuk gecsin diye. ama inadina da is yerinde kimse is vermiyor bana. sen hamilesin bosver otur gunlerini gecir diyorlar. sanki oturunca gun geciyor!
iyi yapmissin tatlim, ben cok erken bitirmisim. benim alisveris biteli haftalar oluyor.Ben de sıkılirsam die . Daha yıkama ütüleme çanta işine girismedim.ben de yum alışverişleri eksikleri tamamladim o yönden rahatım. P.teşi randevumdan sonra 36 da bitince yapıver cem artık herseyi . İnşallah
miranda_1986 canım sende ben gibi sabırsızlanıyosun valla bizim bütün haZırlıklar bitti kız çocuk erken gelir diye 31.haftada bütün çamaşırlar yıkanıp ütülendi çanta hazır ben hazır sanırım bizim kızçe hala hazır değil hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuklar inşallah bu mübarek günde herkes için dua edelim
Çok sağol canım benim doktor da herşeyi iyi dedi çok şükürbence normal kilosu, doktor da bişey demediyse için rahat olsun.
Son zamanlarda çok şaşıyor kilo ölçümleri. İki gün peş peşe birinde 2700 diğerinde 3 kilo çıktık.
bilmem ki canım bana inmiş gibi geldi. aynada baktım öyle geldi gözüme.ay bi gunde indi mi oyle sherricim????? bakarmissin sira sen de olurmus. kizcemiz geliverirmis. ay hadi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?