2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
sen yanmazsan,
ben yanmazsam,
nasil cikacak bu bebekler aydinliga?

sen yanmazsan,
ben yanmazsam,
nasil cikacak bu bebekler aydinliga?
bugüne kadar sabırsızlık yoktu çantalarım hastane süslerim magnettlerim eşime tambihlerim bitti şimdi sadece beklemek kaldı o yüzden sabırsızlık alıyo insanı inşşalh çok bekletmezde gelir yakışıklılar prensesler

Kızlar benim kasilmam çoktu bugün,nefes almakta zorlaniyorum kasilinca.nst ye girdim sancı çıkmış.adalat başladılar,serum taktılar, ciger geliştirici iğne oldum....
Kendimi bir garip hissediyorum
İnş durur kasılmalar. Durmazsa sezeryana alacaklarmis

1 ayı geçti kilosunu ogrenemedim ama geçen ay dr şuan 2150 gr ama doğuma kadar 4 kiloyu rahat bulur demisti, 3 kiloyu geçmiştir mutlaka diye tahmin ediyorum 10 gün kadar ilerde oglus, hayirlisi 37 haftayı bitirdik çok şükür artık korkum yok dr bugün alcam dese al derim, artık zaman geçmez oldu yaaabeşik sallamak istiyorum

Geçmiş olsun canım inşallah sancı durur bebis zamanını bekler

Çok sağolun kızlar içim rahatladı biraz. İnsan ne yaşayacağını bilmeyince kafasında kuruyor da kuruyor. Hayırlısı inş

Kızlar bazen bebeğin hareketiyle mesanemde öyle bi batma oluyo ki saniyelik ama iğneliyolar sanki bu nedir sizde de oluyo mu ?

Bu soruyu okuyunca icimden 23 mayis diye bi ses haykirdi nedendir bilmem mirandacim. Bakalim icimdeki ses hakli cikicak mi

Sağol neff teyzesiidefnemde miracımda çok güçlüler maşallahsende kısa bi süre sonra kızçenin 2 sonrada 3 Kilo olduğu günleri göreceksin inşallah
İnsallah canimm.
Anne sutune basladilar yine onlada az kilo aliyor daha tam vucudu kabul edemiyor galiba anlyamadim canim.

Canım gözünüz aydın. Mutlulukla büyütün bebeğinizi inş. Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.
Suni sancı verilmeden önce hiç açılman var mıydı?
Allah razı olsun canım evet hastaneye gittiğimde 2 cm açılma vardı cnm suni sancı sonradan takıldı

İyi geceler kızlar bende doğurdum bugün saat 18:45de bugün sabAtan sancım basladı yarım saatte geliordu gaz sancısımı sancımı cözemedim derken bu arada evi temizleyeyim sonkez dedim o sancıyla evi temizledim arada vuruyordu carsamba demiştim zaten 09:00da sabah spinal sezeryan olucaktım...evde işlerimi bitirip yukarı kuaföre cıktım agdamı yaptırmk icin işim bitti arkadasımın gelinlik dükkanı kuaförün hemen yanında esim orda beni bekliyordu yarım saat oturdum ara ara yine sancı geliyordu sancımı cekeyim belki acılmam olur dedim bir umut ve pat diye birden suyum geldi nasıl akıyor ama bosaldı resmenn hemen cıktık atladık arabaya ama nasıl suyum bosalıyor o arada hastane zaten 5dk hemen geldik alttn muayane ettiler acıklık hic yok ntsye bagladılar zaten catım dar diye mecburi sezeryandım doktorumda hastanedeydi sansıma 17:50de hastanedeydim yarım saate aldılar beni kan verdim sonda takıldı 18:45 oglum can dogdu cok şükür spinal sezeryanla dünyaya geldi ilk ben gördüm cok güzeldi ameliyat sonrası agrı kontrolü yapmasıda cok güzel rahat tavsiye ederim gece 01:00 gibi hissetmeye basladım agrı yavastn kalktım yürüdüm ama 03:00 gibi
Agrı kesici yaptılar Agrım cogaldı biraz die şimdi cok iyiyim darısı sizin basınıza inşallahhhh

Hayırlı olsun . Gözünüz aydın. Allah uzun ömürler versin.

ben başından beri işyerinde öğlenleri yürüyüş yapıyordum, şimdi evdeyim, bir kaç gün ufak bi moralsizlik yaşadım, kolumu kıpırdatmaya halim yoktu, akşama kadar zırıl zırıl evdeydim ama onun dışında yine çıkıp dolaşıyorum şimdi. öğlenleri yarım saat-bir saat kadar yürüyorum.
Platesi hayatım boyunca hiç beceremedim, işin aslı o top hep patlayacak gibi geliyor çok korkuyorum plates topundan

Genel olarak hareketli geçirdim hamileliği, şimdi yavaştan maydonoz nane yemeye başladım, magnezyumu günde 2 kere alıyordum, onu iki günde bir tane olacak şekilde almaya başladım. Gerçi hala bu hafta da beklesin haftaya gelsin istiyorum, bu hafta olursa kimse gelemeyecek yanıma. Ben de gitmek istemiyorum evimden başka bir yere ki herkeste gerginlik yapıyor bu olay onu da anlamış değilim. Herkes kendi bulunduğu şehirde doğurmamı istiyor ama kimse demiyor ki bu kızın düzeni ne olacak! Aman neyse ben dolmuşum baya, bebeğim için bunları düşünmemeye çalışıyorum şimdi. Sağlığıyla gelsin de oğlum, gerisi çözülür bi şekilde.

Allah analı babalı büyütsün canım, bebeğiniz evinize sağlık, huzur, mutluluk getirsin... Ne güzel ayrıntılı anlatmışsın. Ben de spinal anestezi ile sezeryan oldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ayy ne güzel bi doğum maşallah allah analı babalı büyütsün canım.darısı bize inşallah benimde yarın kontrolüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…