- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.341
sen yanmazsan,canım hiç korkma ve kafana takma benimde en cok korktuğum şey oydu ama iğne yapıldı bana ve uyuştu oram komple hatta bebeğin kafası çıkarken dr kesti beni düşün hiç bişe anlamadım
hemen hemen tutuyo canım 100 200 +- oynuyor sadece
işin falcılara kaldıysa yandın sen tatlımm
bugüne kadar sabırsızlık yoktu çantalarım hastane süslerim magnettlerim eşime tambihlerim bitti şimdi sadece beklemek kaldı o yüzden sabırsızlık alıyo insanı inşşalh çok bekletmezde gelir yakışıklılar prenseslersen yanmazsan,
ben yanmazsam,
nasil cikacak bu bebekler aydinliga?
kuzum senin pasanin zaten cigerleri gelismistir artik. 37. haftanizi doldurmussunuz. bu zamandan sonra benim bildigim kadariyla bebek sadece kilo aliyor icerde. yoksa tum organlari gelismis ve doguma hazir bekliyorlar. seninkinin kilosu da yerindeyse hayirlisiyla gelebilir artik.
bizim de son 7 gunumuz kaldi. full term olmamiza. ben de heyecanla bekliyorum
Kızlar benim kasilmam çoktu bugün,nefes almakta zorlaniyorum kasilinca.nst ye girdim sancı çıkmış.adalat başladılar,serum taktılar, ciger geliştirici iğne oldum....
Kendimi bir garip hissediyorum
İnş durur kasılmalar. Durmazsa sezeryana alacaklarmis
Tşk ederim canım inşGeçmiş olsun canım inşallah sancı durur bebis zamanını bekler
Sagol canim benim 3940 gr dogdu canim biraz iri bi bebekti kafasi da uc hafta onden gidiyodu kesi atildi ama disarda atildi icerde yirtik olustu bi de kesinin disinda bi dikislik yirtigim var disarda gorunen bes dikisim varmis..
Doğum aninda hicbirsey hissetmiyorsun canim ikinmakla uğraşıyorsun zaten bebegin kafasini tutup cekiveriyorlar..masaya geçince hersey bes dk suruyo.. masadan önce de ben vajinamda hic aci agri hissetmedim tabi acilma kontrolleri dışında onu da huylandigimdan sevemedim :)
canım hiç korkma ve kafana takma benimde en cok korktuğum şey oydu ama iğne yapıldı bana ve uyuştu oram komple hatta bebeğin kafası çıkarken dr kesti beni düşün hiç bişe anlamadım
hemen hemen tutuyo canım 100 200 +- oynuyor sadece
işin falcılara kaldıysa yandın sen tatlımm
Bu soruyu okuyunca icimden 23 mayis diye bi ses haykirdidogum yapan arkadaslara gecmis olsun.. bebisleri anali babali buyusun, omurlu olsun insallah
benim de normal dogum yapan arkadaslara bir sorum var. karninizin asagiya indigini anladiniz mi? bir de karniniz asagiya indikten ne kadar zaman sonra dogumunuz gerceklesti??
bir de falci arkadaslara bir sorum var, ay benim ki ne zaman gelecek!
İnsallah canimm.Sağol neff teyzesiidefnemde miracımda çok güçlüler maşallah sende kısa bi süre sonra kızçenin 2 sonrada 3 Kilo olduğu günleri göreceksin inşallah
Allah razı olsun canım evet hastaneye gittiğimde 2 cm açılma vardı cnm suni sancı sonradan takıldıCanım gözünüz aydın. Mutlulukla büyütün bebeğinizi inş. Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.
Suni sancı verilmeden önce hiç açılman var mıydı?
Allah razı olsun canım size de hayırlı dogumlar diliyorum sağlıkla ve zamanında gelsin bebisleriniz :)Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Bencede bekle çnm...onlar açıklıktan dolayı dediler suyu patlatıncada bi kaç cm açılır suni sancı yla hemen doğurursun dediler bende bekleme taraftarıyım yine de sormak istedim galiba bekle kelimesini duymaya ihtiyacım var =)
Hayırlı olsun . Gözünüz aydın. Allah uzun ömürler versin.İyi geceler kızlar bende doğurdum bugün saat 18:45debugün sabAtan sancım basladı yarım saatte geliordu gaz sancısımı sancımı cözemedim derken bu arada evi temizleyeyim sonkez dedim o sancıyla evi temizledim arada vuruyordu carsamba demiştim zaten 09:00da sabah spinal sezeryan olucaktım...evde işlerimi bitirip yukarı kuaföre cıktım agdamı yaptırmk icin işim bitti arkadasımın gelinlik dükkanı kuaförün hemen yanında esim orda beni bekliyordu yarım saat oturdum ara ara yine sancı geliyordu sancımı cekeyim belki acılmam olur dedim bir umut ve pat diye birden suyum geldi nasıl akıyor ama bosaldı resmenn hemen cıktık atladık arabaya ama nasıl suyum bosalıyor o arada hastane zaten 5dk hemen geldik alttn muayane ettiler acıklık hic yok ntsye bagladılar zaten catım dar diye mecburi sezeryandım doktorumda hastanedeydi sansıma 17:50de hastanedeydim yarım saate aldılar beni kan verdim sonda takıldı 18:45 oglum can dogdu cok şükür spinal sezeryanla dünyaya geldi ilk ben gördüm cok güzeldi ameliyat sonrası agrı kontrolü yapmasıda cok güzel rahat tavsiye ederim gece 01:00 gibi hissetmeye basladım agrı yavastn kalktım yürüdüm ama 03:00 gibi
Agrı kesici yaptılar Agrım cogaldı biraz die şimdi cok iyiyim darısı sizin basınıza inşallahhhh
ay al benim sipadan da o kadar. turkiye'deki ablamlarla annem telefonda konusuyor burda. ay devin cok hareketli, ay karni soyle oynuyor boyle oynuyor. bizimkiler de basliyor videosunu cek gonder demeye. cekiliyor mu! en son gecen gun is yerinde actim gobegimi bir on sn yakalayabildim. ama kendim nasil yakalanmadim onu bilmiyorum. biri gorse delirdi bu kadin der
peki mavitepecim sen dogum olsun diye bisiler yapiyor musun? yuruyustur, acidir, pilates topudur, neyindir. ya bunlar ise yariyor mu ki acep?
Allah analı babalı büyütsün canım, bebeğiniz evinize sağlık, huzur, mutluluk getirsin... Ne güzel ayrıntılı anlatmışsın. Ben de spinal anestezi ile sezeryan oldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.İyi geceler kızlar bende doğurdum bugün saat 18:45debugün sabAtan sancım basladı yarım saatte geliordu gaz sancısımı sancımı cözemedim derken bu arada evi temizleyeyim sonkez dedim o sancıyla evi temizledim arada vuruyordu carsamba demiştim zaten 09:00da sabah spinal sezeryan olucaktım...evde işlerimi bitirip yukarı kuaföre cıktım agdamı yaptırmk icin işim bitti arkadasımın gelinlik dükkanı kuaförün hemen yanında esim orda beni bekliyordu yarım saat oturdum ara ara yine sancı geliyordu sancımı cekeyim belki acılmam olur dedim bir umut ve pat diye birden suyum geldi nasıl akıyor ama bosaldı resmenn hemen cıktık atladık arabaya ama nasıl suyum bosalıyor o arada hastane zaten 5dk hemen geldik alttn muayane ettiler acıklık hic yok ntsye bagladılar zaten catım dar diye mecburi sezeryandım doktorumda hastanedeydi sansıma 17:50de hastanedeydim yarım saate aldılar beni kan verdim sonda takıldı 18:45 oglum can dogdu cok şükür spinal sezeryanla dünyaya geldi ilk ben gördüm cok güzeldi ameliyat sonrası agrı kontrolü yapmasıda cok güzel rahat tavsiye ederim gece 01:00 gibi hissetmeye basladım agrı yavastn kalktım yürüdüm ama 03:00 gibi
Agrı kesici yaptılar Agrım cogaldı biraz die şimdi cok iyiyim darısı sizin basınıza inşallahhhh
Ayy ne güzel bi doğum maşallah allah analı babalı büyütsün canım.darısı bize inşallah benimde yarın kontrolüm var.İyi geceler kızlar bende doğurdum bugün saat 18:45debugün sabAtan sancım basladı yarım saatte geliordu gaz sancısımı sancımı cözemedim derken bu arada evi temizleyeyim sonkez dedim o sancıyla evi temizledim arada vuruyordu carsamba demiştim zaten 09:00da sabah spinal sezeryan olucaktım...evde işlerimi bitirip yukarı kuaföre cıktım agdamı yaptırmk icin işim bitti arkadasımın gelinlik dükkanı kuaförün hemen yanında esim orda beni bekliyordu yarım saat oturdum ara ara yine sancı geliyordu sancımı cekeyim belki acılmam olur dedim bir umut ve pat diye birden suyum geldi nasıl akıyor ama bosaldı resmenn hemen cıktık atladık arabaya ama nasıl suyum bosalıyor o arada hastane zaten 5dk hemen geldik alttn muayane ettiler acıklık hic yok ntsye bagladılar zaten catım dar diye mecburi sezeryandım doktorumda hastanedeydi sansıma 17:50de hastanedeydim yarım saate aldılar beni kan verdim sonda takıldı 18:45 oglum can dogdu cok şükür spinal sezeryanla dünyaya geldi ilk ben gördüm cok güzeldi ameliyat sonrası agrı kontrolü yapmasıda cok güzel rahat tavsiye ederim gece 01:00 gibi hissetmeye basladım agrı yavastn kalktım yürüdüm ama 03:00 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?