2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

gözün aydın canım, hayırlı olsun bebeğin sağlığıyla büyüsün inşallah
darısı biz doğurmayanların da başına olsun

Günaydın. Sabahin erken satlerinde baslayan ağrım var. Hem belim hemde kasiklarim cok ağrıyor. Tipki adet sancilarim gibi. Dun akşamda coknkasilmam vardi. Bebek hareketlerimde bir degisiklik yok her zamanki gibi. Yarin doktora gidecektim o yüzden bugun gidip oralarda sürünmek istemiyorum. Aceba bir agri kesici alsam mi.

amin canım inş hepimiz için rahat doğum olur. benim ilk seferimde enfeksiyon geçirmişim. kesenin yukarıda bir tarafında yırtılma oldu bu yüzden. oğlum baya yukarıdaydı açılmamda yoktu . ama kese küçücük de olsa yırtıldığı için doğum yapmak zorunda kaldım. hatta oğlum doğdu ama kese içeride yapışık kaldı filan. ama bu sefer enfeksiyonum falan yok çok şükür

kafana takma canım bebek bakımı o kadar da zor değil. ayrıca etrafta ne kadar çok insan olursa o kadar karışıklık oluyor. herkes kendi bildiklerinden bişeyler yapmaya kalkıyor

İlaç alma bence agrilarin ritmikmi onu say canm

Doğum sancısına benziyo canım anlattıkların.takip et sıklaşırsa doktora git.

İnsallah canimm.
Anne sutune basladilar yine onlada az kilo aliyor daha tam vucudu kabul edemiyor galiba anlyamadim canim.
Bizimde prematüre ve düşük kilolu doğduğu için sütüme protein tozu ekleyip veriyolardı canım demekki ilk başlarda yetersiz geliyor kilo alması için.olsun sütünde ona şifa olacak bi sürü madde var kilo için yetmese bile gelişimi için faydası olur.

Kızlar merhaba herkese. Açıp bi sorum var size dün muayenem vardı alttan da baktı doktor sancim var diye kan geldi eline iki parmak açılmış dedi. Kendi saçını bekleyelim dedi. Bu sabah kalktigimda kahverengi piltilar geliyor sürekli sancim da var ama düzenli değil. Böyle bi durumla karşılaşan var mı ?

minnos222 dünkü muayeneden kalma kanlar kahverengi olmuş olabilir. Sandalye veya masadan 2elinle tutarak tavas ve derin nefesle çömelip kalkmak iyi bir egzersiz bence. Iki doğumumdan önce öyle yaptım açılmalar cabuklasiyor. Nefesini kontrollü kullan ve asla hızlı alıp verme. Enerjini bağırıp bitirme. İnşallah kolay çıkar bebeğin

canım bence dr a git benim de ilk doğumumda kahverengi akıntı oldu çocuk kakasını yapmışş diye acil sezeryana alındım. inşallah o değildir seninki asma ihmal etme bence

Arkadaslar merhabalar dun muayenem vardi 40+0dayim suan fakat bebek asagi inmemis ve dr 42 ye kadar bekleyebiliriz dedi fakat secenekler de sundu , 41e kadar beklemek istiyorum 42daha riskli geliyor bana ve dr vajinaya ilac yerlestirip sanciyi baslatabileceklerini soyledi, propess diye birseymis sanirim yuzde 70etkili olabilirmis,bu sekilde dogum yapan var mi aranizda akil danismak istedim sizlere kafam cok karisik, direkt sezeryandansa bu yontemi pt gunu denemeyi dusunuyorum ama boyle dogim yapanlarin deneyimine ihtiyacim var ,ilac ise yariyor mu?

canım bu bi rahim açıcı ama çocuk inmediyse çok zorlanırsın bence doğal yolla gelmesini bekle ve dr 42. haftasını bekleyelim dediyse de o dr u sıkı sıkı tut böyle dr bulmak çok zor

Benim bir onceki gebeligimde 4 aylik bebegim karnimda öldü ve hastanede bana rahimden bubilaci koydular. Saatlerce sanci çektim sonrasinda bayılmışım gözümü açtığımda kurtaj olmuştum. Ve bel ağrısı bana hediyr kaldi malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…