- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.361
İyi geceler kızlar bende doğurdum bugün saat 18:45debugün sabAtan sancım basladı yarım saatte geliordu gaz sancısımı sancımı cözemedim derken bu arada evi temizleyeyim sonkez dedim o sancıyla evi temizledim arada vuruyordu carsamba demiştim zaten 09:00da sabah spinal sezeryan olucaktım...evde işlerimi bitirip yukarı kuaföre cıktım agdamı yaptırmk icin işim bitti arkadasımın gelinlik dükkanı kuaförün hemen yanında esim orda beni bekliyordu yarım saat oturdum ara ara yine sancı geliyordu sancımı cekeyim belki acılmam olur dedim bir umut ve pat diye birden suyum geldi nasıl akıyor ama bosaldı resmenn hemen cıktık atladık arabaya ama nasıl suyum bosalıyor o arada hastane zaten 5dk hemen geldik alttn muayane ettiler acıklık hic yok ntsye bagladılar zaten catım dar diye mecburi sezeryandım doktorumda hastanedeydi sansıma 17:50de hastanedeydim yarım saate aldılar beni kan verdim sonda takıldı 18:45 oglum can dogdu cok şükür spinal sezeryanla dünyaya geldi ilk ben gördüm cok güzeldi ameliyat sonrası agrı kontrolü yapmasıda cok güzel rahat tavsiye ederim gece 01:00 gibi hissetmeye basladım agrı yavastn kalktım yürüdüm ama 03:00 gibi
Agrı kesici yaptılar Agrım cogaldı biraz die şimdi cok iyiyim darısı sizin basınıza inşallahhhh
amin canım inş hepimiz için rahat doğum olur. benim ilk seferimde enfeksiyon geçirmişim. kesenin yukarıda bir tarafında yırtılma oldu bu yüzden. oğlum baya yukarıdaydı açılmamda yoktu . ama kese küçücük de olsa yırtıldığı için doğum yapmak zorunda kaldım. hatta oğlum doğdu ama kese içeride yapışık kaldı filan. ama bu sefer enfeksiyonum falan yok çok şükürbu sefer ki dogumun daha kolay olur insallah canim. ama bebeginin masallahi varmis. 3 kilo 110 gr normal bir dogum icin gayet ideal bence.
neyse ikinci dogumlar daha kolay olurmus. insallah bu sefer suni sancilara gerek kalmadan, bir avazda dogumunuz gerceklesir.
kafana takma canım bebek bakımı o kadar da zor değil. ayrıca etrafta ne kadar çok insan olursa o kadar karışıklık oluyor. herkes kendi bildiklerinden bişeyler yapmaya kalkıyorben başından beri işyerinde öğlenleri yürüyüş yapıyordum, şimdi evdeyim, bir kaç gün ufak bi moralsizlik yaşadım, kolumu kıpırdatmaya halim yoktu, akşama kadar zırıl zırıl evdeydim ama onun dışında yine çıkıp dolaşıyorum şimdi. öğlenleri yarım saat-bir saat kadar yürüyorum.
Platesi hayatım boyunca hiç beceremedim, işin aslı o top hep patlayacak gibi geliyor çok korkuyorum plates topundan
Genel olarak hareketli geçirdim hamileliği, şimdi yavaştan maydonoz nane yemeye başladım, magnezyumu günde 2 kere alıyordum, onu iki günde bir tane olacak şekilde almaya başladım. Gerçi hala bu hafta da beklesin haftaya gelsin istiyorum, bu hafta olursa kimse gelemeyecek yanıma. Ben de gitmek istemiyorum evimden başka bir yere ki herkeste gerginlik yapıyor bu olay onu da anlamış değilim. Herkes kendi bulunduğu şehirde doğurmamı istiyor ama kimse demiyor ki bu kızın düzeni ne olacak! Aman neyse ben dolmuşum baya, bebeğim için bunları düşünmemeye çalışıyorum şimdi. Sağlığıyla gelsin de oğlum, gerisi çözülür bi şekilde.
İlaç alma bence agrilarin ritmikmi onu say canmGünaydın. Sabahin erken satlerinde baslayan ağrım var. Hem belim hemde kasiklarim cok ağrıyor. Tipki adet sancilarim gibi. Dun akşamda coknkasilmam vardi. Bebek hareketlerimde bir degisiklik yok her zamanki gibi. Yarin doktora gidecektim o yüzden bugun gidip oralarda sürünmek istemiyorum. Aceba bir agri kesici alsam mi.
Doğum sancısına benziyo canım anlattıkların.takip et sıklaşırsa doktora git.Günaydın. Sabahin erken satlerinde baslayan ağrım var. Hem belim hemde kasiklarim cok ağrıyor. Tipki adet sancilarim gibi. Dun akşamda coknkasilmam vardi. Bebek hareketlerimde bir degisiklik yok her zamanki gibi. Yarin doktora gidecektim o yüzden bugun gidip oralarda sürünmek istemiyorum. Aceba bir agri kesici alsam mi.
Bizimde prematüre ve düşük kilolu doğduğu için sütüme protein tozu ekleyip veriyolardı canım demekki ilk başlarda yetersiz geliyor kilo alması için.olsun sütünde ona şifa olacak bi sürü madde var kilo için yetmese bile gelişimi için faydası olur.İnsallah canimm.
Anne sutune basladilar yine onlada az kilo aliyor daha tam vucudu kabul edemiyor galiba anlyamadim canim.
Insallah. Bilmiyorumki ilk dogumumu yapali 18 sene oldu. Unutmusuz gitmiş.Doğum sancısına benziyo canım anlattıkların.takip et sıklaşırsa doktora git.
canım bence dr a git benim de ilk doğumumda kahverengi akıntı oldu çocuk kakasını yapmışş diye acil sezeryana alındım. inşallah o değildir seninki asma ihmal etme benceKızlar merhaba herkese. Açıp bi sorum var size dün muayenem vardı alttan da baktı doktor sancim var diye kan geldi eline iki parmak açılmış dedi. Kendi saçını bekleyelim dedi. Bu sabah kalktigimda kahverengi piltilar geliyor sürekli sancim da var ama düzenli değil. Böyle bi durumla karşılaşan var mı ?
canım bu bi rahim açıcı ama çocuk inmediyse çok zorlanırsın bence doğal yolla gelmesini bekle ve dr 42. haftasını bekleyelim dediyse de o dr u sıkı sıkı tut böyle dr bulmak çok zorArkadaslar merhabalar dun muayenem vardi 40+0dayim suan fakat bebek asagi inmemis ve dr 42 ye kadar bekleyebiliriz dedi fakat secenekler de sundu , 41e kadar beklemek istiyorum 42daha riskli geliyor bana ve dr vajinaya ilac yerlestirip sanciyi baslatabileceklerini soyledi, propess diye birseymis sanirim yuzde 70etkili olabilirmis,bu sekilde dogum yapan var mi aranizda akil danismak istedim sizlere kafam cok karisik, direkt sezeryandansa bu yontemi pt gunu denemeyi dusunuyorum ama boyle dogim yapanlarin deneyimine ihtiyacim var ,ilac ise yariyor mu?
Benim bir onceki gebeligimde 4 aylik bebegim karnimda öldü ve hastanede bana rahimden bubilaci koydular. Saatlerce sanci çektim sonrasinda bayılmışım gözümü açtığımda kurtaj olmuştum. Ve bel ağrısı bana hediyr kaldi malesef.Arkadaslar merhabalar dun muayenem vardi 40+0dayim suan fakat bebek asagi inmemis ve dr 42 ye kadar bekleyebiliriz dedi fakat secenekler de sundu , 41e kadar beklemek istiyorum 42daha riskli geliyor bana ve dr vajinaya ilac yerlestirip sanciyi baslatabileceklerini soyledi, propess diye birseymis sanirim yuzde 70etkili olabilirmis,bu sekilde dogum yapan var mi aranizda akil danismak istedim sizlere kafam cok karisik, direkt sezeryandansa bu yontemi pt gunu denemeyi dusunuyorum ama boyle dogim yapanlarin deneyimine ihtiyacim var ,ilac ise yariyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?