2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Pamukprncess cum su guzel gunlerinde bebeginin sut kokusu disinda hic bir sey kalmasin aklinda. kim ne derse desin, sen dedigin gibi takma :) zaten oglusunun sevgisi dunyalar bedel. bize de nasip olur tatmak insallah
İnşallah bitanem çok farklı bi duygu kendimi hiç böyle güçlü hissetmemistim iç güdüsel dedikleri çok doğru tatlım inş sağlıklı bir şekilde darısı sana

Az kaldı bitanem darısı başına inşallah

Hastanede lohusa şerbeti ikram edecek misiz kızlar ?
ben düşünmüyorum canım hastane ortamına bardak vs sokmak istemiyorum

Kızlar bende doğurdum normal doğum yaptım darısı size
ne güzel canım maşşalh bol sütlü günleriniz olsun inşşalh

kusum sorma yaa, ayak bilegimde uc tane sislik cildiriyorum su anda resmen. ne sursem de gecse bilemedim. is yerindeyim de.. eve gidince kolonyayi boca edicem ustune.. insallah o iyi gelir!
canım hala geçmediyse fenistil kaşıntı kremi bebeklerinizi sinek ısırır falan aklınızda bulundun hem kaşıntıyı alıyo hem kızarıklığı

Canim son hafta cokta kilo almiyor bebikler. Zaten bikac gune gelir bence bebisin. Stres yapma hic bi akslik olmadikca 4 kg a kadar mumkun oluyor norml dogum,.
kızlar pazartesi sabah 3.45te suyum geldi öğlen 13.40 ta doğum yaptım çok dikişim var içte dışta sütüm yok gibi bişey bebişim 3.160 kg 50cm doğdu epidural ile doğurdum şimdilik bu kadar

Canimm hersey cok hizli gelismis.ama sonuda coookk guzel olmus.
Herkes gidip cekirdek ailenizle kalinca bi oh diceksin. İnsallah her gununuz mutlukla gecsin canimm

Biraz sıkıntı cekmissin ama yoluna girmiş şükür, inşallah sutunde tez zamanda düzene girer canım. Oglusunla başbaşa kalınca daha rahat eder daha güzel vakitler gecirirsiniz, mis gibi kokuyor dur o şimdi doya doya çek içine, darısı zamanı gelince bizlerin başına inşallah.
Benim de sezeryan olacak ya çok merak ediyorum ne kadar sürede ayağa kalkıp ufaktanda olsa islerini yapmaya başladın canım, ameliyat gözümü korkutuyor biraz

kızlar pazartesi sabah 3.45te suyum geldi öğlen 13.40 ta doğum yaptım çok dikişim var içte dışta sütüm yok gibi bişey bebişim 3.160 kg 50cm doğdu epidural ile doğurdum şimdilik bu kadar
Canim hayirli olsun saglikla buyut insaallah bebegini.
Sende biran once iyilesirsin insallah. Acilar dikisler zamanla geciyor hic endiselenme. Sutunde stres yapma bol sivi tuket bol yesillik sebze yemegi ye gelir canim insallah

Canim benimde kismetse sezeryan olacak ama inan senin tersine normal doğum çok cazip geliyor gözüme, 10 dk ya 20 dk ya bakma ameliyat sonuçta, karnini kaç kat kesip dikiyorlar, kimbilir kaç dikiş atılıyor. Bi düşün azıcık parmagimizi kesiyoruzda ne kadar acıyor. Bugün sancı cekersin yarın hepsini unutur bebeğini rahatça kucağına alır seversin, ama sezeryan da onca dikisle çocuğunu bile rahatça emzirip sevmezsin, sen yine imkanın varsa normal dogumu düşün canım. Allah sağlıklı hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize

Buyudu teyzesi 1260 oldu bugun funtik kizcem.
Senden de bi suru opucukler gonderdim.
ah neffcim.. eminim ki sen gr gr sayiyorsun her gun ne kadar buyudugunu. ama ben burda uc bes gun de bir ogrenince o kadar cok seviniyorum ki! kocaman olmus gibi geliyor bana.
kalmis geriye 540 gramcik. bir o kadar daha alsa, annesinin kollarinda olacak defne bebek!

bakalim devin mi daha once gelecek yoksa defne mi daha cabuk buyuyecek? (defne'cim ben senden yanayim kizcem! hadi cuk cuk ic annenin sutlerini de once sen kavus annene!)

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah canım, cok geçmiş olsun ve gözün aydin

gecmis olsun canim. insallah en kisa zamanda iyilesirsin, dikislerin cabucak kaynayiverir agrilarinda geciverir..

bebegin omurlu olsun, anali babali buyusun. masallah ona.

darisi da bize olsun artik!

Alirsin tatlim kucagina hic endiselenme. Evet aci sizi oluyor. Ama o minnak bedenin annesine olan ihtiyaci insaana guc veriyuor kalkiyorsun herseyide yapiyorsun.
Aradan zaman gctikcede hic agri olmamis gibi iyi oluyorsun.
Kesilme fikri evet geriyuor insaani ama hissetmiyrsun ve mis kokulu bebisini gopruyorsun hemenn ardindan

Ay birde gunduz ictigi sut miktari 4cc iken aksama 6 cc ye cikmis onada ayri bir sevindim. Demek ki minnak midesi kabul etmis sutleri.
Devin cim vaktiyle tombik tombik gelicek annesine
Normal normal dogumuyla hemde
Aynen gramlari sayiyorum canim sonra hesap yapiyorum 20 gunde bu kadar aldiysa 20 gunde de bu kadar alirsa ooo kucagima almama ne kaldiki diyorum

İnşallah canım ya kendimi ameliyata hazırlamaya çalışıyorum, günü de çok yaklaştı, bi yanim biran önce bebegime kavuşmak istiyor bi yanim acidan yavruma bakamam diye üzülüyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Dayanilmiycak acilar asla degil canim. Sakin stres yapma emi. Ayaga bi kere kalkinca gerisi geliyor zaten.
Carsamba oldu benim dpgum. Ctesi gezmeye ciktik alikaan cok uzulmustu hastane halime diye. Azcik gezelim hem bizde kafa dagiutalim dedik. Hatta alikaan la biraz oyun alanina girdik oyun oynadik filan. Ama sen o akdar cok zorlama tabii bel agrisi cok oluyypr o zamanda.
Bana sezerryan olan tum yakinlasrim yatma cok fazla dediler hep. Yurudukce hareket ettikce daha cabuk iyilesirsin dediler. Hatta bi arkadasim ben 7. Gun cam sildim deyince iyi moral oldu gaz oldu banada sende cabucak atlatip bebeginede cok rahat bakicaksin

İyi moral oldun tesekkur ederim

Defnemiz de toparlanmaya büyümeye başlamış, yazmıyorum pek ama hep takip ediyorum inan, iyi haberlerini aldıkca mutlu oluyorum. Çok kısa zamanda sende kucağına alacaksın kızını koynunda uyutacaksin cennet kokusunu içine çekerek

Ay insallah canim. Bugunlerde hele biraz buyudu ya nasil kucagima alip koklayasim var. Ama bi kere enfeksiyon atlatti yok diyprum kalsin daha yerinde iyice buyusun guclensin oyle alim kizcemi kucagima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…