- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.441
İnşallah bitanem çok farklı bi duygu kendimi hiç böyle güçlü hissetmemistimPamukprncess cum su guzel gunlerinde bebeginin sut kokusu disinda hic bir sey kalmasin aklinda. kim ne derse desin, sen dedigin gibi takma :) zaten oglusunun sevgisi dunyalar bedel. bize de nasip olur tatmak insallah
Az kaldı bitanem darısı başına inşallahPamukprncess ve bkalp gözünüz aydın. Sağlıkla mutlulukla büyütün inş bebişlerinizi.
Sizlere tanık olunca insan sabırsızlanıyor kavuşmak için.
Bugün karnımdan ayaklarını sevdim kızımın. Ama on gün daha beklesin istiyorum ben. 40. Hafta dolmadan da gelsin hayırlısıyla :)) ama hiç gelecekmiş gibi de gelmiyor bana
ben düşünmüyorum canım hastane ortamına bardak vs sokmak istemiyorumHastanede lohusa şerbeti ikram edecek misiz kızlar ?
ne güzel canım maşşalh bol sütlü günleriniz olsun inşşalhKızlar bende doğurdum normal doğum yaptım darısı size
canım hala geçmediyse fenistil kaşıntı kremi bebeklerinizi sinek ısırır falan aklınızda bulundun hem kaşıntıyı alıyo hem kızarıklığıkusum sorma yaa, ayak bilegimde uc tane sislik cildiriyorum su anda resmen. ne sursem de gecse bilemedim. is yerindeyim de.. eve gidince kolonyayi boca edicem ustune.. insallah o iyi gelir!
Buyudu teyzesi 1260 oldu bugun funtik kizcem.kiyamam ben ona.. insallah en kisa zamanda buyuyuverir annesi. hala 1060 gr mi? yoksa az daha buyudu mu defne kizimiz?
kızlar pazartesi sabah 3.45te suyum geldi öğlen 13.40 ta doğum yaptım çok dikişim var içte dışta sütüm yok gibi bişey bebişim 3.160 kg 50cm doğdu epidural ile doğurdum şimdilik bu kadarCanim son hafta cokta kilo almiyor bebikler. Zaten bikac gune gelir bence bebisin. Stres yapma hic bi akslik olmadikca 4 kg a kadar mumkun oluyor norml dogum,.
Canimm hersey cok hizli gelismis.ama sonuda coookk guzel olmus.Güzeller hepinize teşekkürler şimdi ben 40haftaya girerken kontrolüm vardi eşimde ilçede isteydi. Tramvayda az ağrım vardı nts de sancı çıktı doktorum alttan muayene yaptı bebek hala yukarıda inmemis kilosu fazla ikinizide zora sokariz dedi ve bana bıraktı ister normal ister sezeryan.. Baya da yukarıda oynuyodu hala bebiş. Tabi karar vermem gerek kimse yok kendimi çok kötü çaresiz hissettim hem heyecanlı daha çok endişeli.. Eşim geldi ve konuştuk sezeryanda karar kıldık. Zaten ameliyathane dolu ama senin bekleyecek zamanın yok aradan alcam dedi seni. Ailemizi aradık adıyaman dan yola çıktılar 6 satt sürecek doğum sonrasına yetisecekler tabi annemde şokta moralsiz yanımda değil diye.. Ben arkadaşımı aradım çantamızi gelip aldık evden ve hastanede arkadaşım 1 yaşında çocuğu var çok samimiyiz yanımdan ayrılmadi odayı süsledi.. Ben spinal istedim tabi hiçbirşey hissetmedim doğum sırasında başlar başlamaz doktor 10 dkya çıktı bebiş bana kaldırdı gosterdi yukarıdan ben duygulandim ağladımyanıma koydular kokladimmm Miss gibi ve ben dikilme aşamasında yarım saat daha durdum.. Odaya gittim şaşkın şoktaki moralsiz eşim bebeği gorunce baya keyifli beraber mutlu bi tablo arkadaşım emzirmeye filan yardım etti.. Annemler 3 saat sonra yanimizdaydi.. Sonra bebeğim sarılık oldu evde beslenememis ve bi gece kuvezde kaldı 300 gr kaybetmiş sarılık ve idrarda kristallesme oluşmuş nyeseki değerler bir günde normale yaklaştı yeterince beslenemediginden şimdi mama da veriyorum ek ve iki gün sonra kontrol var. Kayinvalide yle de çalıştık çok müdahale ediyor diye küstü bile bi ara ama takan kim kendi kendine geldi konuştu bende geç yazdim kızlar bu sebeplerden annemle kaynana yanımda pazar günü bebişle başbaşa kalıyoruz bakalım opuyorum hepinize teşekkürler inşallah hepimizin sağlıklı olur bebişleri, kolay dogumlariniz olsun inşallah
Güzeller hepinize teşekkürler şimdi ben 40haftaya girerken kontrolüm vardi eşimde ilçede isteydi. Tramvayda az ağrım vardı nts de sancı çıktı doktorum alttan muayene yaptı bebek hala yukarıda inmemis kilosu fazla ikinizide zora sokariz dedi ve bana bıraktı ister normal ister sezeryan.. Baya da yukarıda oynuyodu hala bebiş. Tabi karar vermem gerek kimse yok kendimi çok kötü çaresiz hissettim hem heyecanlı daha çok endişeli.. Eşim geldi ve konuştuk sezeryanda karar kıldık. Zaten ameliyathane dolu ama senin bekleyecek zamanın yok aradan alcam dedi seni. Ailemizi aradık adıyaman dan yola çıktılar 6 satt sürecek doğum sonrasına yetisecekler tabi annemde şokta moralsiz yanımda değil diye.. Ben arkadaşımı aradım çantamızi gelip aldık evden ve hastanede arkadaşım 1 yaşında çocuğu var çok samimiyiz yanımdan ayrılmadi odayı süsledi.. Ben spinal istedim tabi hiçbirşey hissetmedim doğum sırasında başlar başlamaz doktor 10 dkya çıktı bebiş bana kaldırdı gosterdi yukarıdan ben duygulandim ağladımyanıma koydular kokladimmm Miss gibi ve ben dikilme aşamasında yarım saat daha durdum.. Odaya gittim şaşkın şoktaki moralsiz eşim bebeği gorunce baya keyifli beraber mutlu bi tablo arkadaşım emzirmeye filan yardım etti.. Annemler 3 saat sonra yanimizdaydi.. Sonra bebeğim sarılık oldu evde beslenememis ve bi gece kuvezde kaldı 300 gr kaybetmiş sarılık ve idrarda kristallesme oluşmuş nyeseki değerler bir günde normale yaklaştı yeterince beslenemediginden şimdi mama da veriyorum ek ve iki gün sonra kontrol var. Kayinvalide yle de çalıştık çok müdahale ediyor diye küstü bile bi ara ama takan kim kendi kendine geldi konuştu bende geç yazdim kızlar bu sebeplerden annemle kaynana yanımda pazar günü bebişle başbaşa kalıyoruz bakalım opuyorum hepinize teşekkürler inşallah hepimizin sağlıklı olur bebişleri, kolay dogumlariniz olsun inşallah
Hayirli olsun saglikla buyut insallah bebegini. Ne kadar dogdu bebisin. Sen nasilsun bebisin nasilKızlar bende doğurdum normal doğum yaptım darısı size
Canim hayirli olsun saglikla buyut insaallah bebegini.kızlar pazartesi sabah 3.45te suyum geldi öğlen 13.40 ta doğum yaptım çok dikişim var içte dışta sütüm yok gibi bişey bebişim 3.160 kg 50cm doğdu epidural ile doğurdum şimdilik bu kadar
Canım allah mutluluk bol süt sana bebise sağlık versin. Normal olabilecek ken sezeryan mi tercih ettin. Yà böyle saatli kolay 10 dk da alınan bebisleré çok imrenmeye başladım ağrı sancı krizleri çekmeden . Normal doğum korkutucu gelmeye başladı iyice.. Tavsiye eder msin. Peki. Şimdi nasılsın ağrı ların geçti mi
ah neffcim.. eminim ki sen gr gr sayiyorsun her gun ne kadar buyudugunu. ama ben burda uc bes gun de bir ogrenince o kadar cok seviniyorum ki! kocaman olmus gibi geliyor bana.Buyudu teyzesi 1260 oldu bugun funtik kizcem.
Senden de bi suru opucukler gonderdim.
kızlar pazartesi sabah 3.45te suyum geldi öğlen 13.40 ta doğum yaptım çok dikişim var içte dışta sütüm yok gibi bişey bebişim 3.160 kg 50cm doğdu epidural ile doğurdum şimdilik bu kadar
gecmis olsun canim. insallah en kisa zamanda iyilesirsin, dikislerin cabucak kaynayiverir agrilarinda geciverir..kızlar pazartesi sabah 3.45te suyum geldi öğlen 13.40 ta doğum yaptım çok dikişim var içte dışta sütüm yok gibi bişey bebişim 3.160 kg 50cm doğdu epidural ile doğurdum şimdilik bu kadar
Alirsin tatlim kucagina hic endiselenme. Evet aci sizi oluyor. Ama o minnak bedenin annesine olan ihtiyaci insaana guc veriyuor kalkiyorsun herseyide yapiyorsun.Canim benimde kismetse sezeryan olacak ama inan senin tersine normal doğum çok cazip geliyor gözüme, 10 dk ya 20 dk ya bakma ameliyat sonuçta, karnini kaç kat kesip dikiyorlar, kimbilir kaç dikiş atılıyor. Bi düşün azıcık parmagimizi kesiyoruzda ne kadar acıyor. Bugün sancı cekersin yarın hepsini unutur bebeğini rahatça kucağına alır seversin, ama sezeryan da onca dikisle çocuğunu bile rahatça emzirip sevmezsin, sen yine imkanın varsa normal dogumu düşün canım. Allah sağlıklı hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize
Ay birde gunduz ictigi sut miktari 4cc iken aksama 6 cc ye cikmis onada ayri bir sevindim. Demek ki minnak midesi kabul etmis sutleri.ah neffcim.. eminim ki sen gr gr sayiyorsun her gun ne kadar buyudugunu. ama ben burda uc bes gun de bir ogrenince o kadar cok seviniyorum ki! kocaman olmus gibi geliyor bana.
kalmis geriye 540 gramcik. bir o kadar daha alsa, annesinin kollarinda olacak defne bebek!
bakalim devin mi daha once gelecek yoksa defne mi daha cabuk buyuyecek? (defne'cim ben senden yanayim kizcem! hadi cuk cuk ic annenin sutlerini de once sen kavus annene!)
Alirsin tatlim kucagina hic endiselenme. Evet aci sizi oluyor. Ama o minnak bedenin annesine olan ihtiyaci insaana guc veriyuor kalkiyorsun herseyide yapiyorsun.
Aradan zaman gctikcede hic agri olmamis gibi iyi oluyorsun.
Kesilme fikri evet geriyuor insaani ama hissetmiyrsun ve mis kokulu bebisini gopruyorsun hemenn ardindan
Dayanilmiycak acilar asla degil canim. Sakin stres yapma emi. Ayaga bi kere kalkinca gerisi geliyor zaten.İnşallah canım ya kendimi ameliyata hazırlamaya çalışıyorum, günü de çok yaklaştı, bi yanim biran önce bebegime kavuşmak istiyor bi yanim acidan yavruma bakamam diye üzülüyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Dayanilmiycak acilar asla degil canim. Sakin stres yapma emi. Ayaga bi kere kalkinca gerisi geliyor zaten.
Carsamba oldu benim dpgum. Ctesi gezmeye ciktikalikaan cok uzulmustu hastane halime diye. Azcik gezelim hem bizde kafa dagiutalim dedik. Hatta alikaan la biraz oyun alanina girdik oyun oynadik filan. Ama sen o akdar cok zorlama tabii bel agrisi cok oluyypr o zamanda.
Bana sezerryan olan tum yakinlasrim yatma cok fazla dediler hep. Yurudukce hareket ettikce daha cabuk iyilesirsin dediler. Hatta bi arkadasim ben 7. Gun cam sildim deyince iyi moral oldu gaz oldu banadasende cabucak atlatip bebeginede cok rahat bakicaksin
Ay insallah canim. Bugunlerde hele biraz buyudu ya nasil kucagima alip koklayasim var. Ama bi kere enfeksiyon atlatti yok diyprum kalsin daha yerinde iyice buyusun guclensin oyle alim kizcemi kucagima.İyi moral oldun tesekkur ederim
Defnemiz de toparlanmaya büyümeye başlamış, yazmıyorum pek ama hep takip ediyorum inan, iyi haberlerini aldıkca mutlu oluyorum. Çok kısa zamanda sende kucağına alacaksın kızını koynunda uyutacaksin cennet kokusunu içine çekerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?