2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba arkadaşlar, doğumu yaklaştırmak için neler yapabılırız merdıven ve hurma duydum gözüm korkuyor 42 e kadar beklersem dıye şimdiden başlım varsa bu formül

Hayırlı ugurlu olsun bebisin kardes.Rabbim size bağışlasin .bebiste sende sagliklisindir inş. Allaha emanet

20 gün sürmez bile bence neffcim. O artık daha hızlı büyüyecek. Baksana midesi daha çok süt alır olmuş bile!

canım sen bekle belli mi olur doğar belki 41. haftada bugün kandil bolca dua et. ama 41 de olmazsa 42 yi de bekle 42 haftayı bekleyen iki arkadaşım var hiçbir sorunları olmamış niye korkasın ki

Oyle mi ya ne guzel ,benim cevremdejiler hep negatif, ya su olursa bu olursa diye beni de bunalttilar

Merhaba cnm allah hayırlı uzun ömür nasip etsin kordon dolanması vardı demişsin cnm bunun bi belirtisi varmı idi

Kızlar gece 1 de suyum geldi 3te hast geldik 3 cm açılmam varmış şuan öyla aman aman sancım yok arada bi yokluyo dua edin bana ok
Merhaba cnm allah sana öyle bi güç kuvvet versin ki inşllah sancıları sana hafif gelsin allah yar yardımcın olsun kolay bi doğum olur bakrsın ki gelmiş olur inşllah

Aslında yaşadığım yerde şartları kötü olan sadece 1 devlet hastanesi var ki onlar en son 5 hafta önce beni doğurtmaya kalkmışlardı. Arka kapıdan kaçış o kaçış, halimi görmeliydiniz bir de tıp merkezi var, doktoru iyi ama herkesi almıyorlar doğuma, sezeryan ve yoğun bakım ünitesi yok, pazar günleri doğum yok, öyle bi yer. sorun tamamen bundan kaynaklanıyor. Yakın bir şehirde süper bi hastane bulduk, yavaş gidişle 1,5 saat acil gidilirse daha da kısa olabilecek. Ona da annemler izin vermiyor, ne işimiz varmış oralarda. sadece o hastaneye de bi baktık dedim diye, (orda doğurcam bile demedim) annem küstü konuşmadı benle, o derece yani. İlla ki ankara olsun diyorlar, özel hastane devlet ne istersem ayarlayabilecek durumdalar, çevreleri geniş, maddi sorunumuz da yok şükür. ama benim sıpa ne zaman gelecek belli değil ki, zaten bırakmayacaklar da beni baya bi süre, o arada ben evimden uzak, eşim bi başına uzak, kv görümce gelemeyecek annemlere rahat rahat. Bu arada kv de istanbula gel orda doğur biz bakalım diyor, hani iyi de bakar melek gibi kadın on numara
Kısacası aynen dediğin gibi hamile olan onlar sanki, ben idare ediyorum
bu durumda mavitepeye de oğluna eşlik edip halay çekmek düşüyor, tey tey teyyyy!!! hadi hobaaaa

hayırlısıyla sağlığıyla gelsin prenses :) kolay doğumların olsun inşallah :)

canım nette araştırırsan bazı hareketler var yabancılar o hareketlerle bebeği döndürüyolarmış. korkma basit hareketler bir dene istersen .

bilmem ki canım bana inmiş gibi geldi. aynada baktım öyle geldi gözüme.
insallah cok beklemeyiz artık. h. sonuna dogru gelse cok sevinirim.

h.sonu kısmını hafta sonu değil de bi an haziran sonu diye okudum, sonra döndüm bi daha okudum, nasıl yaa diye sağlıklı olsunlar da istedikleri zaman gelsinler minişler

kızlar pazartesi sabah 3.45te suyum geldi öğlen 13.40 ta doğum yaptım çok dikişim var içte dışta sütüm yok gibi bişey bebişim 3.160 kg 50cm doğdu epidural ile doğurdum şimdilik bu kadar
dikişler çabuk geçiyor canım oraya takılma. benim hem içte hem dışta baya dikişim ,bir de yırtılmadan dolayı dikişim vardı. acıdığını hatırlamıyorum bile çabucak ta geçti. Sütünün az olduğuna nasıl karar verdin? bebeğini önce 1 ay emzir sadece. kilo almazsa o zaman az olduğunu anlarsın.

kızlar pazartesi sabah 3.45te suyum geldi öğlen 13.40 ta doğum yaptım çok dikişim var içte dışta sütüm yok gibi bişey bebişim 3.160 kg 50cm doğdu epidural ile doğurdum şimdilik bu kadar

gözün aydın, analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah, sağlıklı uzun ömürlü olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…