- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.461
Amin cnm. Ins ben de normal dogum yaparim.Kızlar bende doğurdum normal doğum yaptım darısı size
Hayırlı ugurlu olsun bebisin kardes.Rabbim size bağışlasin .bebiste sende sagliklisindir inş. Allaha emanetKüçük paşam kerem e bugün Kavuştuk çok şükür spinal sezeryan oldum bebeğimde kordon dolanmasi vardı çok şükür ikimiz de ıyiyiz .. yeni hayatımıza alışmaya calisiyoruz Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
20 gün sürmez bile bence neffcim. O artık daha hızlı büyüyecek. Baksana midesi daha çok süt alır olmuş bile!Ay birde gunduz ictigi sut miktari 4cc iken aksama 6 cc ye cikmis onada ayri bir sevindim. Demek ki minnak midesi kabul etmis sutleri.
Devin cim vaktiyle tombik tombik gelicek annesine
Normal normal dogumuyla hemde
Aynen gramlari sayiyorum canim sonra hesap yapiyorum 20 gunde bu kadar aldiysa 20 gunde de bu kadar alirsa ooo kucagima almama ne kaldiki diyorum
canım sen bekle belli mi olur doğar belki 41. haftada bugün kandil bolca dua et. ama 41 de olmazsa 42 yi de bekle 42 haftayı bekleyen iki arkadaşım var hiçbir sorunları olmamış niye korkasın ki
Merhaba cnm allah hayırlı uzun ömür nasip etsin kordon dolanması vardı demişsin cnm bunun bi belirtisi varmı idiKüçük paşam kerem e bugün Kavuştuk çok şükür spinal sezeryan oldum bebeğimde kordon dolanmasi vardı çok şükür ikimiz de ıyiyiz .. yeni hayatımıza alışmaya calisiyoruz Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Merhaba cnm allah sana öyle bi güç kuvvet versin ki inşllah sancıları sana hafif gelsin allah yar yardımcın olsun kolay bi doğum olur bakrsın ki gelmiş olur inşllahKızlar gece 1 de suyum geldi 3te hast geldik 3 cm açılmam varmış şuan öyla aman aman sancım yok arada bi yokluyo dua edin bana ok
ay aman mavitepecim, salla gitsin yaaa. gelen hosgelir, gelmeyen de bos kalir. insan dogum yapacagi yeri degistirir mi baskalarina gore. senin kac aydir gittigin doktorun var. galiba sen hastaneye biraz uzaktin yasadigin yerden dolayi ama olsun, su saniyede hangi hastane olacagini bilmek bile insana guven verir.
zaten onlar ne nazlaniyor yaaaa. surda nazlanabilecegimiz bir iki hafta kaldi. rica edicem kimse hamilelik rolumuzu calmasin, degil mi ama?yok calacaklarsa da bir zahmet gece uykumuzu geri versinler.
insallah dogumun icine siner. sen ne zaman nerde istiyorsan o zaman gelir oglusun.
Slm kızlar yine sanci ve erken gelmeye çalışan nefesin kasilmalariyla başladık güne yarım saatte gelen sancılar 20 dk gelince doktora gittik iki saat cekmisim sanci evi topladım çocuk odasını topladım nasil dayandiysam sancılar 15/dk dusmustu doktorda iğne serum derken sancilarim hafifledi şimdi evdeyim cuma günü kontrolüm var tekrardan büyük bir ihtimal cumartesi doğum olacak bu kız daha fazla durmayacak
canım nette araştırırsan bazı hareketler var yabancılar o hareketlerle bebeği döndürüyolarmış. korkma basit hareketler bir dene istersen .Merhaba taze anneler, bende hep takip eden ama yazamayanlardanım. Bugün doktora gittim. Bu haftaya kadar hep normal doğum istedim ama bebeğim hep 2 hafta önde çıkıyor. 3.550 gr çıktı bugün ve doğum pozisyonuna da gelmemiş. Doktorum haftaya çarşambaya gün verdi. Eğer o zamana kadar gelmezse bende haftaya epidural sezeryanla bebeğime kavuşucam
bilmem ki canım bana inmiş gibi geldi. aynada baktım öyle geldi gözüme.
insallah cok beklemeyiz artık. h. sonuna dogru gelse cok sevinirim.
Kızlar bende doğurdum normal doğum yaptım darısı size
dikişler çabuk geçiyor canım oraya takılma. benim hem içte hem dışta baya dikişim ,bir de yırtılmadan dolayı dikişim vardı. acıdığını hatırlamıyorum bile çabucak ta geçti. Sütünün az olduğuna nasıl karar verdin? bebeğini önce 1 ay emzir sadece. kilo almazsa o zaman az olduğunu anlarsın.kızlar pazartesi sabah 3.45te suyum geldi öğlen 13.40 ta doğum yaptım çok dikişim var içte dışta sütüm yok gibi bişey bebişim 3.160 kg 50cm doğdu epidural ile doğurdum şimdilik bu kadar
Buyudu teyzesi 1260 oldu bugun funtik kizcem.
Senden de bi suru opucukler gonderdim.
kızlar pazartesi sabah 3.45te suyum geldi öğlen 13.40 ta doğum yaptım çok dikişim var içte dışta sütüm yok gibi bişey bebişim 3.160 kg 50cm doğdu epidural ile doğurdum şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?