- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.481
Onu doktor ulturasonda görüyo canım.bizimde 1 sefer dolanmış.ama normal doğuma engel değil dedi.Merhaba cnm allah hayırlı uzun ömür nasip etsin kordon dolanması vardı demişsin cnm bunun bi belirtisi varmı idi
Allah a sığınıyoruz canım bebeğin ya da bizim başımıza bişey gelme olasılığı hep var zaten. hatta doğumdan sonra daha çok korkuyor insan. ben ilk bebeğimde doğum yorgunluğu olmasına rağmen hiç uyumadım sabaha kadar .ya battaniye falan yüzünü kapatırda nefes alamazsa diye. saflıkmış şimdi anlıyorum. sen içini ferah tut.Oyle mi ya ne guzel ,benim cevremdejiler hep negatif, ya su olursa bu olursa diye beni de bunalttilar
Merhaba arkadaşlar, doğumu yaklaştırmak için neler yapabılırız merdıven ve hurma duydum gözüm korkuyor 42 e kadar beklersem dıye şimdiden başlım varsa bu formül
Küçük paşam kerem e bugün Kavuştuk çok şükür spinal sezeryan oldum bebeğimde kordon dolanmasi vardı çok şükür ikimiz de ıyiyiz .. yeni hayatımıza alışmaya calisiyoruz Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Kızlar gece 1 de suyum geldi 3te hast geldik 3 cm açılmam varmış şuan öyla aman aman sancım yok arada bi yokluyo dua edin bana ok
Bende hiç uyumamıştım canım ya bebeğimi çalarlarsa diye.bu doğum sonrası sendromu işte.bazı annelerde oluyomuş.bunda olmaz inşallah.Allah a sığınıyoruz canım bebeğin ya da bizim başımıza bişey gelme olasılığı hep var zaten. hatta doğumdan sonra daha çok korkuyor insan. ben ilk bebeğimde doğum yorgunluğu olmasına rağmen hiç uyumadım sabaha kadar .ya battaniye falan yüzünü kapatırda nefes alamazsa diye. saflıkmış şimdi anlıyorum. sen içini ferah tut.
Öğleden sonra kontrolümüz var.ne diycek bakalım.bizimkinin hiç çıkmaya niyeti yok.Günaydın Kızlar
Güzel bi gün olsun hepimize, bakalım bugün kaç yeni bebeğimiz olacak
inşallah canım.ikincide ilkindeki tecrübeler işe yarar belkiBende hiç uyumamıştım canım ya bebeğimi çalarlarsa diye.bu doğum sonrası sendromu işte.bazı annelerde oluyomuş.bunda olmaz inşallah.
Bakıcam canım teşekkür ederimcanım nette araştırırsan bazı hareketler var yabancılar o hareketlerle bebeği döndürüyolarmış. korkma basit hareketler bir dene istersen .
Günaydın kızlar, yarin sezeryana giricem bebegimin kilosu 2680 haftasına göre az dua edin cabuk toparlasın hatta kuveze girmesin
Anladım cnm ben paristeyiö burda hamileliğim başından beri 3 kez girebiliyorsun ultrasyona o zamanlar bi problem yok demişti ama benim bebeğin hareketleri çok azaldı buda beni korkutuyo bide artık takvim bile bitti bizimkinin gelmeye niyeti yok bide cnm bursa gün olrak en son 13 mayıs verdiler bana tr dekş ile farklı hepOnu doktor ulturasonda görüyo canım.bizimde 1 sefer dolanmış.ama normal doğuma engel değil dedi.
Maşallah cnm bebişine aramızda pek bi fark yok bende eğer o zamana kadar olmazsa gelecek cuma gidicm uf ne olur kendi sancın ile gel diyrm ama hiç bi belirti yok ne nişan ne sancıBugün kontrole gittik bizde ams hala gelen giden yok paşam içerde gayet rahatmış kanala bile girmemiş bakalım ptesi çağardı tekrar doktorumuz beklicez artık ama iyce tosba olmuş içerde 3600 kilomuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?