2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oyle mi ya ne guzel ,benim cevremdejiler hep negatif, ya su olursa bu olursa diye beni de bunalttilar
Allah a sığınıyoruz canım bebeğin ya da bizim başımıza bişey gelme olasılığı hep var zaten. hatta doğumdan sonra daha çok korkuyor insan. ben ilk bebeğimde doğum yorgunluğu olmasına rağmen hiç uyumadım sabaha kadar .ya battaniye falan yüzünü kapatırda nefes alamazsa diye. saflıkmış şimdi anlıyorum. sen içini ferah tut.

Merhaba arkadaşlar, doğumu yaklaştırmak için neler yapabılırız merdıven ve hurma duydum gözüm korkuyor 42 e kadar beklersem dıye şimdiden başlım varsa bu formül

Benim bildiğim, bol yürüyüş, hamile platesi hatta, ama kendini zorlayıp bebeğe zarar vermeden tabi ki.
Yiyecek olarak da hurma, maydonoz, nane, kekik. Bunlar benim bildiğim şeyler ama işe yarar mı, başka ne yapılabilir pek bilmiyorum ben de.

ay ne güzel peş peşe doğum haberleri ve hem annelerimiz hem bebeklerimiz iyi durumda
gözün aydın canım, sağlıklı uzun ömürlü bi bebek olur inşallah

Bende hiç uyumamıştım canım ya bebeğimi çalarlarsa diye.bu doğum sonrası sendromu işte.bazı annelerde oluyomuş.bunda olmaz inşallah.

Günaydın kızlar, yarin sezeryana giricem bebegimin kilosu 2680 haftasına göre az dua edin cabuk toparlasın hatta kuveze girmesin

tarihlerimiz aynıymış canım, büyük ihtimalle küveze gerek kalmaz gibi bu saatten sonra. Kilosu da az değil, illa ki 4 kilo olması gerekmiyor bebeklerin. Umarım sağlığıyla alırsın kucağına bebeğini ve bir an evvel de toparlanırsın

Onu doktor ulturasonda görüyo canım.bizimde 1 sefer dolanmış.ama normal doğuma engel değil dedi.
Anladım cnm ben paristeyiö burda hamileliğim başından beri 3 kez girebiliyorsun ultrasyona o zamanlar bi problem yok demişti ama benim bebeğin hareketleri çok azaldı buda beni korkutuyo bide artık takvim bile bitti bizimkinin gelmeye niyeti yok bide cnm bursa gün olrak en son 13 mayıs verdiler bana tr dekş ile farklı hep

Bugün kontrole gittik bizde ams hala gelen giden yok paşam içerde gayet rahatmış kanala bile girmemiş bakalım ptesi çağardı tekrar doktorumuz beklicez artık ama iyce tosba olmuş içerde 3600 kilomuz :)
Maşallah cnm bebişine aramızda pek bi fark yok bende eğer o zamana kadar olmazsa gelecek cuma gidicm uf ne olur kendi sancın ile gel diyrm ama hiç bi belirti yok ne nişan ne sancı

Hanımlar bebekte taşikardi hakkında bilginiz var mı? Nstde kalp atışı 190 200 civarlarına çıkınca serum verdiler. Sonra normale döndü elhamdülillah. Benim tshım çok düşük. Ondan mı oldu acaba? Çok üzgünüm ve tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…