- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.501
merak etme canım. benim kızım 2480 gr doğdu, kuveze girmedi. hem zayıf doğan bebekler hızlı kilo alıyor. birinci ayında normal kiloya ulaşmıştı.Günaydın kızlar, yarin sezeryana giricem bebegimin kilosu 2680 haftasına göre az dua edin cabuk toparlasın hatta kuveze girmesin
Hayirli olsun canim.Küçük paşam kerem e bugün Kavuştuk çok şükür spinal sezeryan oldum bebeğimde kordon dolanmasi vardı çok şükür ikimiz de ıyiyiz .. yeni hayatımıza alışmaya calisiyoruz Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Ahh insaallahh ama cokta heves etmek istemiyorum. Kendimi daha uzun zamana hazirliyporum. Daha kisa surede cikarsa sansa olsun20 gün sürmez bile bence neffcim. O artık daha hızlı büyüyecek. Baksana midesi daha çok süt alır olmuş bile!
Buyuyor ya mavitrepecimm hic buyumiycek gibi geliyordu. Simdi gidisi bile cikti. Minicik kollartinda minicik bogumlari var minciklayasim geliypr her bi yeriniayy mesajını görünce nasıl sevindimmaşallah büyümüş kocaman olmuş defnemiz daha da iyi olacak yakında :))))
Bi saglik sorunu yoksa bu kiloda kuvoze girmez canim bebegin. İnsallah hemen kucagina alicaksin hic endiselenmeGünaydın kızlar, yarin sezeryana giricem bebegimin kilosu 2680 haftasına göre az dua edin cabuk toparlasın hatta kuveze girmesin
Canimm allah kabul etsin insallah. Tum bebelerimiz saglikli olsunlar hemen anneciklerine kavussunlar.Günaydın güzel bayanlar ddoğum edenleri tebrik ediyorum gozunuz aydın
SŞükür rabbime bugünde dogurmadim diyorum sancilarim ara sıra devam eediyorneff1316 canim defne icin bol bol dua ettim rabbim kabul eder insallah nefesimle hepinizi opuyoruz
Hic bilgim yok canim. Dr ne dedi bu konuyla ilgili. Belki dogumdan sonra cocuk kalp dr u gormesi gerekir bilemedimHanımlar bebekte taşikardi hakkında bilginiz var mı? Nstde kalp atışı 190 200 civarlarına çıkınca serum verdiler. Sonra normale döndü elhamdülillah. Benim tshım çok düşük. Ondan mı oldu acaba? Çok üzgünüm ve tedirginim
Banada sanki sezeryan icin sebpep ariyormus gibi geldi. Hicte boyle sebep duymadim biraz manasiz geldi bana canim. Normal dogum istiyorsan bekle canim. Ters olan bebekler bile normal dogumla dogabiliyuor ve sorun olmuyorHanımlar
Benim bebişimin kafası aşağıda ama yüzü karnıma dönük. (Ultrasonla bakınca yüzü görünüyo) doktorum diyor ki normal doğum için yüzünün sırtına dönük olması lazım. Ve beni sezeryana yönlendiriyor. Ben bebek zaten aşağıda yüzünü de döner diye düşünüyorum. Yani sonuçta daha kanala inmedi. Var mı benzer durumda olan. Doktoru böyle söyleyen. Bana sanki drum beni sezeryana yönlendirmek istiyor gibi geliyor. Baya güvenim kırıldı.
Banada sanki sezeryan icin sebpep ariyormus gibi geldi. Hicte boyle sebep duymadim biraz manasiz geldi bana canim. Normal dogum istiyorsan bekle canim. Ters olan bebekler bile normal dogumla dogabiliyuor ve sorun olmuyor
ne sezeryan meraklısı bu dr ya bende her gidişte yÜzünü görüyorum bana hiç bişe demedi normal bekliyoruz bizHanımlar
Benim bebişimin kafası aşağıda ama yüzü karnıma dönük. (Ultrasonla bakınca yüzü görünüyo) doktorum diyor ki normal doğum için yüzünün sırtına dönük olması lazım. Ve beni sezeryana yönlendiriyor. Ben bebek zaten aşağıda yüzünü de döner diye düşünüyorum. Yani sonuçta daha kanala inmedi. Var mı benzer durumda olan. Doktoru böyle söyleyen. Bana sanki drum beni sezeryana yönlendirmek istiyor gibi geliyor. Baya güvenim kırıldı.
ne sezeryan meraklısı bu dr ya bende her gidişte yÜzünü görüyorum bana hiç bişe demedi normal bekliyoruz biz
Hanımlar
Buyuyor ya mavitrepecimm hic buyumiycek gibi geliyordu. Simdi gidisi bile cikti. Minicik kollartinda minicik bogumlari var minciklayasim geliypr her bi yerini
bende oradan alıcam canım inş. ben denizliliyim dükkandaki bütün ürünleri meşhurdur memlekette. çikolatasının iyi olacağından eminim.hacı şerifden çikolta alan varmı kızlar tavsiye eder misiniz
Gebitocum burda sabahın altısı ve ben wc ye kalktığımda mesajlasmanizi gördüm. Sana bu yazdıklarımı yarı açık yarı kapalı gözle yazıyorum ama sonradan unutmak istemedim.Mesajınızı okuyunca bi gülümsedim. Teşekkür ederim umut oldunuz bana :)
Hanımlar
Benim bebişimin kafası aşağıda ama yüzü karnıma dönük. (Ultrasonla bakınca yüzü görünüyo) doktorum diyor ki normal doğum için yüzünün sırtına dönük olması lazım. Ve beni sezeryana yönlendiriyor. Ben bebek zaten aşağıda yüzünü de döner diye düşünüyorum. Yani sonuçta daha kanala inmedi. Var mı benzer durumda olan. Doktoru böyle söyleyen. Bana sanki drum beni sezeryana yönlendirmek istiyor gibi geliyor. Baya güvenim kırıldı.[/QUOTE)
Bir profesörün yazısını okumuştum canım makat gelişli bebekler bile normal doğabilir sadece doktorlara zor geliyor diye. sanki biraz doktorun sezeryana yönlenmek istemiş gibi geldi. eğer imkanın varsa bir başka doktora görünsene bir kereliğine ama kendi doktorunun sölediğini söylemeden. en azından doğru söylüyorsa güvenin tazelenir
Sağol Can'ım artık kavuşmak istıyorum bı 10 gün içinde :)Benim bildiğim, bol yürüyüş, hamile platesi hatta, ama kendini zorlayıp bebeğe zarar vermeden tabi ki.
Yiyecek olarak da hurma, maydonoz, nane, kekik. Bunlar benim bildiğim şeyler ama işe yarar mı, başka ne yapılabilir pek bilmiyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?