2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
h.sonu kısmını hafta sonu değil de bi an haziran sonu diye okudum, sonra döndüm bi daha okudum, nasıl yaa diye sağlıklı olsunlar da istedikleri zaman gelsinler minişler
Ay.ilahi mavitepecim.
Guldurdun.beni.
Bugun.kuafore.geldim. alt temizligi.icin. yarin.cati muayenem var.
Buradaki abla lardan biri de.karnin inmis dedi.sordugumda. sevindirik oldum
Bakalim.doktor.ne.dicek yarin. Dun.gece de bayağı sancim.oldu.belden.gelen. ay hadi.hayırlısı

benim birkaç haftadır yüzü arkaya dönük. o yüzden bebeğimin suratının nasıl olduğunu bilmiyorum. doktorun dediği doğru, yani bana da söyledi. normal doğum için arkaya dönük olması gerekiyormuş. ama bence sezeryan için zorunluluk değil. sonuçta pozisyonu iyiyse, doktor eliyle bile döndürebilir bebeğin kafasını.

Senin zaten daha haftan var doğum için doktorun şimdiden konuşması manasız şı kadarını bıkıyorum son dakıka bıle kanala girebiliyorlar baş aşağıdaysa bence takılma hıc düşünme bıle

Maşallah cnm bebişine aramızda pek bi fark yok bende eğer o zamana kadar olmazsa gelecek cuma gidicm uf ne olur kendi sancın ile gel diyrm ama hiç bi belirti yok ne nişan ne sancı
Bende de öyle canım sancım çok ama yalancı sancıymış doktorum ayırt edersin diğer sancıyı diyo ama bakalım :)

Çok teşekkür ederim ilgin için. Hayır hiç aklımı karıştırmadın tamamen haklısın. Bu esnada konu ile ilgili bir dr yazısı da buldum okudum sonunda. Burada 38de olup hala bebişin yüzünü gören ve dru normal doğum bekleyen çok insanvarmış. Bundan umut buldum. Pazartesi için çok dobra ve normal doğum yanlısı bir doktordan randevu aldım. Herşeyi sorucam ona dediğin gibi. Bebeği tehlikeye atamam asla. Benim isteklerimden önemli onun sağlığı

Ben de doğum yapmak istiyorum ameliyat olmak değil o nedenle takıntı yaptım sanırım. Teşekkür ederim.

Benimde kafam karıştı canım şimdi bende bebeğimin yüzünü hep görüyorum ultrasonda bugün bile tombik yanaklarını gördül gayet vesikalık çektirir gibi bakıyordu ams doktorum herhangi bişey demedi pozisyonuyla alakalı

Bana kalsa ben de düşünmeyeceğim. Evde istirahat edip normal doğumu bekleyeceğim ama doktor böyle konuşunca düşünmek zorunda kaldım. Yoksa bu karar için erken. Ultrason ve nstlerim gayet iyi. Kızım hareketli. Kilo alıyor plesanta yaşlandı ama besliyor. Ben olumlu bakıp herşey yolumda dedikçe doktorum hep olumsuz konuşuyor.

Endişelenme canım benim doktorum hariç kimsenin dru birşey dememiş. Senin gibi yazan çok insan var. Rahat ol doktoruna güven. Benim doktor güven sorunum arttı. Senin doktorun diğer doktorlar gibi.

ay heyecanlandım, bu sefer kızçemiz geliyor gibi sanki. sağlığıyla kolayca kucağına alırsın inşallah prensesi. Haber ver bize de fırsatın olunca

Canım benim geçen hafta söyledi daha.yeri dar artık hareketlerinin azalması normal.kızım 40+3 te doğdu benim.hiç bi sorun olmadı.inşallah seninde olmaz.

ay heyecanlandım, bu sefer kızçemiz geliyor gibi sanki. sağlığıyla kolayca kucağına alırsın inşallah prensesi. Haber ver bize de fırsatın olunca
Ayi inşallah canim. Umarim yanılmıyorumdur ve bebisim.hayırlısı ile gelir artik

Doğum yapanlar Rabbim sağlıklı analı babalı huzurlu bi omur versin evlatlarinizla size inşallah
Benim gibi sürekli ağrısı olan var mı acaba benim sürekli belim ağrıyo sancı var gibi hissediyorum ama yok sıfır sancı cikiyo nst de maalesef istiyorum ki hemen gelsin artık kızlar bilmiyorum bencillik mi yapıyorum ama yanımda olsun artık diyorum son günler en zor zamanlarda gerçekten
neff1316 defneye bak senin maşallah maşallah maşallah o bizim prensesimiz yaaa eminim en yakın zamanda kucağında olucak

41 e kadar hersey normal canim bekle bi skinti yoksa. Anneyi strese sokan dr lardan hic hoslanmiyorum. Sorun olmayacak duzelebilecek bir durumu gereksiz yere soyleyip strese sokuyorlar insani.

Bi doktorla daha goruserek iyi yaparsin. Hic olmazsa kafanda suphe kalmaz. En hayirlisi neyse o ciksin insallah karsina

Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı hayırlısıyla biz bekleyenlerin başına

bende de tam tersi 5 haftadır düzenli sancı çıkıyor nstde ama bende tık yok, hiç bişey hissetmiyorum. bazen paranoyaklaşıyorum, acaba var da ben mi hissetmiyorum diye..
Bence gelecekleri zamanları kendileri belirliyor bizim sıpalar sağ salim gelsinler de bekleriz artık son bir iki hafta kaldı zaten..

alttan muayenede o kadar can yanmıyordu sanki, doğumu hızlandırmak için bişey mi yaptı ki canın yandı, çok ilginç.
anlamadım ben pek
strese girme canım, bi şekilde çıkacaklar içimizden. Umarım kolayca doğurup sağlıklı yavrunu kucağına alırsın hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…