- 7 Ocak 2014
- 3.160
- 4.452
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.541
Günaydın kızlar, yarin sezeryana giricem bebegimin kilosu 2680 haftasına göre az dua edin cabuk toparlasın hatta kuveze girmesin
Kızlar şimdi muayeneden çıktım alttan muayene etti.çok canım yandı.doğumu hızlandırmak için dedi.bugün bile sancım tutabilirmiş.iki gün içinde doğar dedi.çok stresliyim ben kızlar.allahım hayırlısıyla bi doğursak artık.rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın.
teşekkür ederim canmbende oradan alıcam canım inş. ben denizliliyim dükkandaki bütün ürünleri meşhurdur memlekette. çikolatasının iyi olacağından eminim.
Çok teşekkür ederim ilgin için. Hayır hiç aklımı karıştırmadın tamamen haklısın. Bu esnada konu ile ilgili bir dr yazısı da buldum okudum sonunda. Burada 38de olup hala bebişin yüzünü gören ve dru normal doğum bekleyen çok insanvarmış. Bundan umut buldum. Pazartesi için çok dobra ve normal doğum yanlısı bir doktordan randevu aldım. Herşeyi sorucam ona dediğin gibi. Bebeği tehlikeye atamam asla. Benim isteklerimden önemli onun sağlığı
Aslında yaşadığım yerde şartları kötü olan sadece 1 devlet hastanesi var ki onlar en son 5 hafta önce beni doğurtmaya kalkmışlardı. Arka kapıdan kaçış o kaçış, halimi görmeliydinizbir de tıp merkezi var, doktoru iyi ama herkesi almıyorlar doğuma, sezeryan ve yoğun bakım ünitesi yok, pazar günleri doğum yok, öyle bi yer. sorun tamamen bundan kaynaklanıyor. Yakın bir şehirde süper bi hastane bulduk, yavaş gidişle 1,5 saat acil gidilirse daha da kısa olabilecek. Ona da annemler izin vermiyor, ne işimiz varmış oralarda. sadece o hastaneye de bi baktık dedim diye, (orda doğurcam bile demedim) annem küstü konuşmadı benle, o derece yani. İlla ki ankara olsun diyorlar, özel hastane devlet ne istersem ayarlayabilecek durumdalar, çevreleri geniş, maddi sorunumuz da yok şükür. ama benim sıpa ne zaman gelecek belli değil ki, zaten bırakmayacaklar da beni baya bi süre, o arada ben evimden uzak, eşim bi başına uzak, kv görümce gelemeyecek annemlere rahat rahat. Bu arada kv de istanbula gel orda doğur biz bakalım diyor, hani iyi de bakar melek gibi kadın on numara
Kısacası aynen dediğin gibi hamile olan onlar sanki, ben idare ediyorum
bu durumda mavitepeye de oğluna eşlik edip halay çekmek düşüyor, tey tey teyyyy!!!hadi hobaaaa
o zaman sansimiz bol olsun neffcim!Ahh insaallahh ama cokta heves etmek istemiyorum. Kendimi daha uzun zamana hazirliyporum. Daha kisa surede cikarsa sansa olsun
Kızlar şimdi muayeneden çıktım alttan muayene etti.çok canım yandı.doğumu hızlandırmak için dedi.bugün bile sancım tutabilirmiş.iki gün içinde doğar dedi.çok stresliyim ben kızlar.allahım hayırlısıyla bi doğursak artık.rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın.
Ay.ilahi mavitepecim.
Guldurdun.beni.
Bugun.kuafore.geldim. alt temizligi.icin. yarin.cati muayenem var.
Buradaki abla lardan biri de.karnin inmis dedi.sordugumda. sevindirik oldum
Bakalim.doktor.ne.dicek yarin. Dun.gece de bayağı sancim.oldu.belden.gelen. ay hadi.hayırlısı
Ay şimdi bende korktum. Cati muayenesi bu.kadar acitiyor mu yaw.Kızlar şimdi muayeneden çıktım alttan muayene etti.çok canım yandı.doğumu hızlandırmak için dedi.bugün bile sancım tutabilirmiş.iki gün içinde doğar dedi.çok stresliyim ben kızlar.allahım hayırlısıyla bi doğursak artık.rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın.
Ablam.ve yengem ya 3 ya bes mayis.diyorlardı.benim de icime oyle doğuyor dedim doktora. Oda aynen. Zaten ultrason 5 mayis diyor dedi.aaaa minik sherrymiz mi geliyor bizimmmmm?? ay hadi insallah yaaaa.. valla yarin benim yegenimin dogum gunu. pek de guzel tarihi 05.05. kerata bizim sansli o bir de 2005 li de .
ama 05.05.16 da fena degil. belki senin prenses de oyle olur!
Ah bu yavrucaklar yaa anneleri sabırsız işte dayanamıyobende de tam tersi 5 haftadır düzenli sancı çıkıyor nstde ama bende tık yok, hiç bişey hissetmiyorum. bazen paranoyaklaşıyorum, acaba var da ben mi hissetmiyorum diye..
Bence gelecekleri zamanları kendileri belirliyor bizim sıpalarsağ salim gelsinler de bekleriz artık son bir iki hafta kaldı zaten..
Ay bende almadim ama.tavsiye ediyorlar yeni anneler.Ah bu yavrucaklar yaa anneleri sabırsız işte dayanamıyo
Sancilarin zorluyor mu peki
Bu arada korse aldınız mı kızlar doğumdan sonra kullanmak için ben daha almadim
Ah bu yavrucaklar yaa anneleri sabırsız işte dayanamıyo
Sancilarin zorluyor mu peki
Bu arada korse aldınız mı kızlar doğumdan sonra kullanmak için ben daha almadim
Hanımlar
Benim bebişimin kafası aşağıda ama yüzü karnıma dönük. (Ultrasonla bakınca yüzü görünüyo) doktorum diyor ki normal doğum için yüzünün sırtına dönük olması lazım. Ve beni sezeryana yönlendiriyor. Ben bebek zaten aşağıda yüzünü de döner diye düşünüyorum. Yani sonuçta daha kanala inmedi. Var mı benzer durumda olan. Doktoru böyle söyleyen. Bana sanki drum beni sezeryana yönlendirmek istiyor gibi geliyor. Baya güvenim kırıldı.
Oyy maşallah defneme yaaBuyudu teyzesi 1260 oldu bugun funtik kizcem.
Senden de bi suru opucukler gonderdim.
Canım ilkinde olduğu gibi bundada kolayca doğurursun sen:)kızını o kiloyla hiç bişey anlamadan almışsın kucağına..tecrübelisin bu konuda stres yapma tatlım.güzel haberlerini bekliyorumm:)Kızlar şimdi muayeneden çıktım alttan muayene etti.çok canım yandı.doğumu hızlandırmak için dedi.bugün bile sancım tutabilirmiş.iki gün içinde doğar dedi.çok stresliyim ben kızlar.allahım hayırlısıyla bi doğursak artık.rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın.
Bana da herkes al mutlaka saramazsin diyolar hatta sen kalırsa da göbek uzulurum de nasıl yapsakAy bende almadim ama.tavsiye ediyorlar yeni anneler.
İnternette de.cok.etkisi yok. Gobek egzersizi daha iyi.yaziyor toparlanma.için. kafami bu karistirdi benim
Ayy ya en azından ağrı cekmemen iyi olmuş canım benim bende de sürekli sancı var ama öyle hissediyorum ama sıfıryok canım, ben hiç bişey hissetmiyorum ki. Normal hayatıma devam ettim ben. Arada bir karnım sert gibi oluyor ama ağrı sızı hiç bişey yok. Doğum sancısı olsa farkedersin diyor herkes, ben de bekliyorum bakalım
gebito canım bir makalede OP pozisyonundaki bebeklerin %87'sinin doğumda döndüğünü yazmışlar.
Makele: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9572223Çok teşekkür ederim :)
Makale adresini yazabilir misin kendim de okuyup eşime okutmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?