2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar gebe eğitm hocamdan aldığım taktiklere göre doğuma 3 hafta kala bol ahududu yaprrağı çayı içilmesi oldukça etkiliymiş. beraberinde hurma ve ananas iki gün önce doğuran arkadaşm etkisini gördüm diyor aklınızda bulunsun..

Merhaba kızlar :)
Doğum yapan anneler hayırlı olsun. Allah bebişlerinizi analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmenizi nasip etsin inş.
Doğum bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun, güç kuvvet versin inş.
Ben inanılmaz stresli bir insanken hamileliğimi bir o kadar rahat ve mutlu geçirdim. Herkese de çok iyiyim, çok rahatım çok mutluyum deyip durdum. Nazara mı geldim nedir hiç yerinde durmayan ben iki gündür elimi kolumu kaldıramıyorum. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Eşimin her hareketi de gözüme batıyor. Takacak bir şeyler arıyorum. Doğum yaklaştı diye mi böyle oldum yoksa anlamıyorum.
Böyle olan var mı?
Bir an önce toparlanıp, iyi şeyler düşünüp bu ruh Halinden kurtulmam lazım

Ay canım allah razı olsun

Basiretim bağlandı herhalde ben hiç bilgi bulamamıştım. Çok çok çok yardımcı oldun. Ncbi daokuduktan sonra daha sağlam kaynak yok zaten :)

aaaa minik sherrymiz mi geliyor bizimmmmm?? ay hadi insallah yaaaa.. valla yarin benim yegenimin dogum gunu. pek de guzel tarihi 05.05. kerata bizim sansli o bir de 2005 li de .
ama 05.05.16 da fena degil. belki senin prenses de oyle olur!
Benimde 06.06 kizimin 11.11. Cok istiyorum buda 05.05 olsa nooolluuurrrrrr.

Kızlar ya geçen hafta yani 35+4 te basasagi olan ogluş 36+4 te makat geliş. Döner di mi ya...doktor yuruyus yap ve bol bol su iç dedi. Canım çok sıkıldı. İlk doğumum normal olduğu için bunu da öyle istiyorum.

Döner canım bunun için egzersizler var bak istersen netten. Ne güzel ilki normal olmuş, bu da olur inş hiç sıkma canını.

Benimde aynen boyle oldu 37 haftada makat gelis. Sonra bi teyze bana emekle dedi emekledim bir sonraki kontrolde bas gelise dönmüştü.

Evet canım doğumu hızlandırmak için yaptı.2 cm açılma var demiş eşime bana bugün doğcak gibi geliyo.

İnşallah tatlım dua edin.

Tatlım benim doğum başlasın diye yaptı.normalde bu kadar olmuyo heralde.

İnşallah tatlım.halil güldene gidiyoruz bilşyosun.o şu gün der o gün doğar diyolar.bu gece sancıların başlayabilir dedi.benim hafiften var gibi gece şiddetlenebilir gibi geliyo.inşallah canım sağlıkla doğar kalan bebişlerde sizinkiler gibi.

canim benim gecen hafta one donuktu bugun arkaya donmus, bu durum sezeryan icin bir sebep degil yani...doktor bekleyeelim doner demisti.

selam kızlar bi şey danışıcam size benim ikinci doğumum bu ilki sezeryan bu da sezeryan olacak hayırlısıyla. daha yeni 38. haftaya girdik fakat dr 38 de alıyor diye korkudan gidemiyorum ağrım yok sancım yok şimdi neden olsun doğum di mi ama. en son 15 gün önce gitmiştim 10 gün sonra gitsem bi problem olur mu sizce. dr bu hafta bekliyor değilse

Kızlar ya benim vajinamda sızı var sanki amelıyat olmuşum da iyileşme aşamasında gibi ağrı var Regl döneminde ilk iki gün çok yoğunluk olunca ağrı olur ya tıpkı öyle.bnm gibi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…