- 5 Ocak 2015
- 233
- 310
- 303
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.561
Makele: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9572223
Canım bak bebeği uygun pozisyona getirmek için yapılacakları çok güzel anlatan bir sayfa: https://doulamomma.wordpress.com/2009/06/10/optimal-fetal-positioning-for-a-better-birth/
Özetle yerde bağdaş kurarak otur, pilates topu üstünde gezersiz yap, doğru pozisyonda otur, yürü ve uyu diyor. Hepsinin detayları yukarıdaki sitede ve burada http://spinningbabies.com/learn-more/techniques/rest-smart/ var
Benimde 06.06 kizimin 11.11. Cok istiyorum buda 05.05 olsa nooolluuurrrrrr.aaaa minik sherrymiz mi geliyor bizimmmmm?? ay hadi insallah yaaaa.. valla yarin benim yegenimin dogum gunu. pek de guzel tarihi 05.05. kerata bizim sansli o bir de 2005 li de .
ama 05.05.16 da fena degil. belki senin prenses de oyle olur!
gonlunden gectigi gibi olsun insallah sekerim. belki de cikar gelir belli olmaz ki :)Benimde 06.06 kizimin 11.11. Cok istiyorum buda 05.05 olsa nooolluuurrrrrr.
Kızlar ya geçen hafta yani 35+4 te basasagi olan ogluş 36+4 te makat geliş. Döner di mi ya...doktor yuruyus yap ve bol bol su iç dedi. Canım çok sıkıldı. İlk doğumum normal olduğu için bunu da öyle istiyorum.
Insallah. Sen8nde gönlünün muradini versin rabbimgonlunden gectigi gibi olsun insallah sekerim. belki de cikar gelir belli olmaz ki :)
Benimde aynen boyle oldu 37 haftada makat gelis. Sonra bi teyze bana emekle dedi emekledim bir sonraki kontrolde bas gelise dönmüştü.Kızlar ya geçen hafta yani 35+4 te basasagi olan ogluş 36+4 te makat geliş. Döner di mi ya...doktor yuruyus yap ve bol bol su iç dedi. Canım çok sıkıldı. İlk doğumum normal olduğu için bunu da öyle istiyorum.
Evet canım doğumu hızlandırmak için yaptı.2 cm açılma var demiş eşime bana bugün doğcak gibi geliyo.alttan muayenede o kadar can yanmıyordu sanki, doğumu hızlandırmak için bişey mi yaptı ki canın yandı, çok ilginç.
anlamadım ben pek
strese girme canım, bi şekilde çıkacaklar içimizden. Umarım kolayca doğurup sağlıklı yavrunu kucağına alırsın hayırlısıyla.
Amin canım hepimiziAmin canım bir avazda inşallah allah kurtarsın.
İnşallah tatlım dua edin.bir avazda olur insallah iremcim. kendini stresten uzak tutmaya calis sekerim. sen zaten bu yollardan bir kere gectin, deneyimli bir annesin. bak kizina ne guzel kavustun. bebegine de kavusacaksin. hayirlisiyla olur dogumun sen hic kotu dusunup de moralini bozma.
guzel haberlerini bekliyoruz!
Emeklemek mi. Bak bunu deneyeyim.. Teşekkür..Benimde aynen boyle oldu 37 haftada makat gelis. Sonra bi teyze bana emekle dedi emekledim bir sonraki kontrolde bas gelise dönmüştü.
Tatlım benim doğum başlasın diye yaptı.normalde bu kadar olmuyo heralde.Ay şimdi bende korktum. Cati muayenesi bu.kadar acitiyor mu yaw.
Stres yapma canim sen.deneyimli anneSIN. BEBISINI kucagina alacagin ani.hayal et. Ben.oyle.avunuyorum korkmamak.icin
Ablam.ve yengem ya 3 ya bes mayis.diyorlardı.benim de icime oyle doğuyor dedim doktora. Oda aynen. Zaten ultrason 5 mayis diyor dedi.
Ama.bilemiyorum yanilabilirim de. Belki.benim.minik.sipam.dalga.geçiyor annesiyle.
Isircam o.pembis topuklari
@neff1316 canim ben defnenin.o.bogum bogum tonbul.kollarini.yerim yaaa.yerimmmm
İnşallah tatlım.halil güldene gidiyoruz bilşyosun.o şu gün der o gün doğar diyolar.bu gece sancıların başlayabilir dedi.benim hafiften var gibi gece şiddetlenebilir gibi geliyo.inşallah canım sağlıkla doğar kalan bebişlerde sizinkiler gibi.Oyy maşallah defneme yaane kalmışki canım miraç doğduktan sonra 1600 e düştü 1400-1300 olan bebişleride görmüştüm çokta iyi görünüyolardı.şimdi defneciği 1300 le hayal ettim kocaman olmuş annesi arkadaşım 10 nisanda 30.haftasında 1900 küsür doğurdu bebeğini,dün konuştuğumuzda her öğün 2 cc toplamda günde 12 cc alıyor dedi.kızçeme bak bi öğünde 6 cc alıyormuş maşallah..ayy çok az kalmış kucağına almana canım:)
Canım ilkinde olduğu gibi bundada kolayca doğurursun sen:)kızını o kiloyla hiç bişey anlamadan almışsın kucağına..tecrübelisin bu konuda stres yapma tatlım.güzel haberlerini bekliyorumm:)
canim benim gecen hafta one donuktu bugun arkaya donmus, bu durum sezeryan icin bir sebep degil yani...doktor bekleyeelim doner demisti.Hanımlar
Benim bebişimin kafası aşağıda ama yüzü karnıma dönük. (Ultrasonla bakınca yüzü görünüyo) doktorum diyor ki normal doğum için yüzünün sırtına dönük olması lazım. Ve beni sezeryana yönlendiriyor. Ben bebek zaten aşağıda yüzünü de döner diye düşünüyorum. Yani sonuçta daha kanala inmedi. Var mı benzer durumda olan. Doktoru böyle söyleyen. Bana sanki drum beni sezeryana yönlendirmek istiyor gibi geliyor. Baya güvenim kırıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?