- 5 Aralık 2014
- 1.665
- 2.788
- 63
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.021
40.haftayı geçirdikten sonra doğum yapan yok mu?? Stres yapıyorum sanki. Epidural vs istemiyorum sezaryen hiç istemiyorum. Dua edin de yarını beklemeden doğal süreciyle herşey yolunda gitsin. Suni sancıdan korkuyorummmmGünaydın herkese, benim sat göre beklenen doğum 7 mayıstı. Şuan 40+2 oldum ama sancıdan eser yok. 6 mayısta Dr a gittiğimde pazartesiye kadar gelmezse p.tesi suni sancıyla başlatırız dedi ki bu durumda yarın 40+3 olmuş olcam. Ne dersiniz daha beklemelimiyim yoksa suni sancıyla mı doğurcam. En son gittiğimde açılma falan da yoktu. Hiç birşeyim yok yaniii...
Evet canım başladım bende uzun uzun emzirme seansları yapıyorum bir saatte bir emxiriyorum mamayi günde iki yada üç kez veriyorum o da çok ağlama krizine girerse.benim doğum yapmam çok ani oldu doktora kontrole diye gidip apar topar ameliyata alındım sütum de bundan dolayı geç ve az geldi.tek istediğim atması ve likir likir İçmesi .bakalım inşallahYok canım senin sütün az değildir. bak aynı şey başıma geldi çok pişmanım şimdi. pompalrla ,mızmızlanmayla anlaşılmıyor. Sen yarın sabahtan bebeğini tart ve yarından itibaren mamayı kes tamamen. bebeğin her istediğinde emzir hatta 5 dakika arayla bile istese emzir hiç bırakma. Tam bir ay sonra tekrar tart eğer kilo vermişse o zaman sütün yetmiyordur. ben bunu yapmadım canım çok pişmanım şimdi.oysa hakikaten az değilmiş sütüm ne streslere girdim yetmiyor çocuk aç kaldı mama vereyim , süt sağayım diye.doğum hemşiresi komşum var o bu yöntemi denedi.
Benden de sekiz kilo birden gitti valla :)))28 inde doğum yaptım , 64 kg dan 54 e düşmüşüm kızlar eski kiloma düşerim gibi 42 kg uydum
Hepsini yapıyorum canım sadece malt icecegini denemedim onuda deneyeceğim doktorum günde dört litre sıvı tuket dedi komposto felan da icebilirsin dedi hepsini deniyorum azıcık artar gibiMalt içeceği al canım bide humana stel tea.bende eşime aldırdım bugün.bol su iç dere otu ye.bide sık sık emzir ne kadar çok emerse o kadar artar sütün.
Toplamda kaç kilo almıştın peki birde normal doğusm muyduBenden de sekiz kilo birden gitti valla :)))
Ayy kime sorsam ilk gün hemen emzirdim sütum de gayet yeterli geldi diyorCanim ilk zamanlar iki bilemedin uc tatli kasigi kadar sut oluyor zaten... Sen dinleme memelerimden sut fiskirirdi diye anlatanlari
Ayy Lavin inşallah çok kolay olur dogumun bizi habersiz bırakma tamam mı. Biz seninle nerdeyse aynıydık ve sen doğuma gisiosun çok heyecanlandım. Kızını sağ salim kucağına alırsın insaallah.38+5
Suyum geldi kızımın gelmesini bekliyorum. Sanırım bugün son günümüz, anneler gününde gelmek istemiş kızım. Dua edin bana. İnşallah doğumdan sonra yine yazarım.
CANİM ben çok kilo aldım toplamda 21 kilo aldım 8 kilo gitti 10 gün içinde 29 nisanda doğum yaptım sezeryan ile.bende odem Çok olmustu şişlikler indi sanırım.birde ekmek hiç yemiyorum ogunlerime dikkat ediyorum bebeğime gaz yapacak şeyler de yemiyorum sıvı tuketiyorum bol bolToplamda kaç kilo almıştın peki birde normal doğusm muydu
Bende 16 kilo aldım 17-18 olurum sanırım sen yine ii vermissin bence. Ben sanki sismedim gibi her gören öyle dio ama bende sismisim dün anladim. Hamilelikten once taktığımda bilegimde sallanan bi saatim vardı onu taktım resmen bilegime yapıştı artık nasıl sistiysem.CANİM ben çok kilo aldım toplamda 21 kilo aldım 8 kilo gitti 10 gün içinde 29 nisanda doğum yaptım sezeryan ile.bende odem Çok olmustu şişlikler indi sanırım.birde ekmek hiç yemiyorum ogunlerime dikkat ediyorum bebeğime gaz yapacak şeyler de yemiyorum sıvı tuketiyorum bol bol
Normal canm bitti gitti nerdeyse biraz sabirBir de kızlar gecelerim işkenceye dönüştü, sezaryenimde bile o kadar acı çekmemiştim. Çatı ağrısı dedikleri şey bebek büyüdükçe arttı. Bir yandan bir yana dönemiyorum. Gündüz çok daha iyiyim ve hiç oturmaya fırsat bulamıyorum. Ondan mı acaba? Son 4 gün, sabır inşallah. Aranızda bu ağrıyı çeken var mı? Normal mi?
Allah yardimcin olsun canım tahminen dört gibi gelir ins sağ salimKızlar yatışım yapıldı 9gbi 4cm di açıklık. Sancı çekiyorm nst baya yüksek çıkyo akşamüstnü bulmaz gelir muhtemlen oğluşum dua edin suniye epidurale gerek kalmasın inş çıkınca da yazarım
Yok canm yani bence su değil su gelince baya bi ayırt ediyosun yani en azından benim öyle olmuştu istem dışı akiyo ilik biseAz önce otururken bi ıslaklık hissettim. Gittim tuvalete baktım çamaşırımda küçük bir ıslaklık var. Takip ediyorum şimdi gerisi gelecek mi diye? Bebek hareketli. Sizce hemen dr aramalı mıyım? Sonuçta gelen suyum mu emin değilim, miktarı çok az ama sanki çişimi de kaçırmadım o an hiç çişimi kaçırıyormuş gibi hissetmedim.
seni strese sokanları kulağın duymasın canım.Ayyy kime sorsam i
Ayy kime sorsam ilk gün hemen emzirdim sütum de gayet yeterli geldi diyordedim bende bi Problem var sanırım ama şimdi çok şükür azıcık azıcık artar gibi
Günaydın herkese, benim sat göre beklenen doğum 7 mayıstı. Şuan 40+2 oldum ama sancıdan eser yok. 6 mayısta Dr a gittiğimde pazartesiye kadar gelmezse p.tesi suni sancıyla başlatırız dedi ki bu durumda yarın 40+3 olmuş olcam. Ne dersiniz daha beklemelimiyim yoksa suni sancıyla mı doğurcam. En son gittiğimde açılma falan da yoktu. Hiç birşeyim yok yaniii..
Okuyunca cevap vermek istedim.cunku benim ilk gebelikte yaşadığı m şeyler anlatmış sin.bekled im senin kadar ama ne sancı çıkıyordu ne de açılma falan. Dr.suni sancı da vermek bosuna sancı çekmiş olursun dedi ve iki gün daha bekledim sonuçta sezaryen oldum:))
40.haftayı geçirdikten sonra doğum yapan yok mu?? Stres yapıyorum sanki. Epidural vs istemiyorum sezaryen hiç istemiyorum. Dua edin de yarını beklemeden doğal süreciyle herşey yolunda gitsin. Suni sancıdan korkuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?