2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
40.haftayı geçirdikten sonra doğum yapan yok mu?? Stres yapıyorum sanki. Epidural vs istemiyorum sezaryen hiç istemiyorum. Dua edin de yarını beklemeden doğal süreciyle herşey yolunda gitsin. Suni sancıdan korkuyorummmm

Bizdede durumlar stabil ne sancı ne ağrıdan eser yok :)) yarın kontrole gidicez bakalım umarım açılmam vardır suni sancıdan korkuyorum.. Hepimizin anneler günü kutlu olsun.. Rabbim sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

Az önce otururken bi ıslaklık hissettim. Gittim tuvalete baktım çamaşırımda küçük bir ıslaklık var. Takip ediyorum şimdi gerisi gelecek mi diye? Bebek hareketli. Sizce hemen dr aramalı mıyım? Sonuçta gelen suyum mu emin değilim, miktarı çok az ama sanki çişimi de kaçırmadım o an hiç çişimi kaçırıyormuş gibi hissetmedim.

Evet canım başladım bende uzun uzun emzirme seansları yapıyorum bir saatte bir emxiriyorum mamayi günde iki yada üç kez veriyorum o da çok ağlama krizine girerse.benim doğum yapmam çok ani oldu doktora kontrole diye gidip apar topar ameliyata alındım sütum de bundan dolayı geç ve az geldi.tek istediğim atması ve likir likir İçmesi .bakalım inşallah

Malt içeceği al canım bide humana stel tea.bende eşime aldırdım bugün.bol su iç dere otu ye.bide sık sık emzir ne kadar çok emerse o kadar artar sütün.
Hepsini yapıyorum canım sadece malt icecegini denemedim onuda deneyeceğim doktorum günde dört litre sıvı tuket dedi komposto felan da icebilirsin dedi hepsini deniyorum azıcık artar gibi

Ayyy kime sorsam i
Canim ilk zamanlar iki bilemedin uc tatli kasigi kadar sut oluyor zaten... Sen dinleme memelerimden sut fiskirirdi diye anlatanlari
Ayy kime sorsam ilk gün hemen emzirdim sütum de gayet yeterli geldi diyor dedim bende bi Problem var sanırım ama şimdi çok şükür azıcık azıcık artar gibi

38+5
Suyum geldi kızımın gelmesini bekliyorum. Sanırım bugün son günümüz, anneler gününde gelmek istemiş kızım. Dua edin bana. İnşallah doğumdan sonra yine yazarım.
Ayy Lavin inşallah çok kolay olur dogumun bizi habersiz bırakma tamam mı. Biz seninle nerdeyse aynıydık ve sen doğuma gisiosun çok heyecanlandım. Kızını sağ salim kucağına alırsın insaallah.

Toplamda kaç kilo almıştın peki birde normal doğusm muydu
CANİM ben çok kilo aldım toplamda 21 kilo aldım 8 kilo gitti 10 gün içinde 29 nisanda doğum yaptım sezeryan ile.bende odem Çok olmustu şişlikler indi sanırım.birde ekmek hiç yemiyorum ogunlerime dikkat ediyorum bebeğime gaz yapacak şeyler de yemiyorum sıvı tuketiyorum bol bol

Bende 16 kilo aldım 17-18 olurum sanırım sen yine ii vermissin bence. Ben sanki sismedim gibi her gören öyle dio ama bende sismisim dün anladim. Hamilelikten once taktığımda bilegimde sallanan bi saatim vardı onu taktım resmen bilegime yapıştı artık nasıl sistiysem.

Normal canm bitti gitti nerdeyse biraz sabir

Allah yardimcin olsun canım tahminen dört gibi gelir ins sağ salim

Yok canm yani bence su değil su gelince baya bi ayırt ediyosun yani en azından benim öyle olmuştu istem dışı akiyo ilik bise

Ayyy kime sorsam i

Ayy kime sorsam ilk gün hemen emzirdim sütum de gayet yeterli geldi diyor dedim bende bi Problem var sanırım ama şimdi çok şükür azıcık azıcık artar gibi
seni strese sokanları kulağın duymasın canım.

slm kızlar bayadır takip edemedim. hepimizin anneler günü kutlu olsun. Allahım yavrularımızla birlikte bizlere uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin. doğum yapan arkadaşlara maşallah, bir an önce toparlanıp bebekleri ile beraber evlerinin yolunu tutmayı nasip etsin, doğumu bekleyen arkadaşlarada allahım bir avazda kurtarsın. ben yarın kontrole gideceğim. cuma günü doktorum salı gününe sezeryan verdi ben 16 mayısa bekleyemeyiz mi deyince mümkün değil pazartesi durumuna ve sancıya bakarım erteleyebilirsem perşembe cumaya ertelerim dedi oysaki benim eşim 15 mayıstan önce görevi bitmiyor. 15inden önce yanımda olamaz, Allaha dua ediyorum yarınki kontrolde sancı çıkmasın, bebeğin pozisyonu ve suyu yeterli olsun diye. İnaşllah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

bende bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…