- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.041
Bira içinde alkol olduğu için günah sarhoş ettiği için.bu mantığa göre üzüm suyuda günah olması lazım ondanda şarap yapılıyo.Kızlar naçizane bir bilgi vereyim de ne kadar önemsersiniz size kalmış. Malt içeceği arpanın mayalanmasıyla yapılır( bira gibi) bu nedenle süt için bile olsa içimi dinimizce uygun kabul edilmemekte. Gerisi size kalmış .
Seçim size kalmış. Ben bu kanıya kendim varmadım. Kendi araştırmanı yapar uzmanına danışırsın.Bira içinde alkol olduğu için günah sarhoş ettiği için.bu mantığa göre üzüm suyuda günah olması lazım ondanda şarap yapılıyo.
Tşk ederim Can'ım jeli kullanıyorum bnde inş sonrasında onarım gerekmezBen marka ürün adı verilmiyor diye veremedim ama hepimizin bildiği bir ürün Lierac'ın jelini kullandım hep. Doğum sonrası çatlarsan da oluşanları onarsın diye solüsyonu var. Çok işe yaradığını söylüyorlar. 75 ml serum solüsyonu az gibi sanki ama ben onu kullanmadım.
Aminn canım
Bende kısmetse yarın sabah oğluma kavuşuyorum. 7:30 da hastanede olacağız. Hem heyecan hem sevinç ama en çokta korku yaşıyorum. Bana dua edin Mirandacığım ve tüm yol arkadaşlarım
İnşallah yarın buraya tekrar gelip "biz iyiyiz" diye yazmak nasip olur...
Senin nasıl gidiyor Mirandam
Canım sen beşinde doğum yapmadınmı.bu arada bende perşembe doğurdum.ay bayadır göremiyodum seni özledim valla.Aminn canım
Bende kısmetse yarın sabah oğluma kavuşuyorum. 7:30 da hastanede olacağız. Hem heyecan hem sevinç ama en çokta korku yaşıyorum. Bana dua edin Mirandacığım ve tüm yol arkadaşlarım
İnşallah yarın buraya tekrar gelip "biz iyiyiz" diye yazmak nasip olur...
Senin nasıl gidiyor Mirandam
40+3 e girdim sayılır artık. Ne ağrı ne sancı hiç birşey yok. Düne kadar karnım sertleşir taş gibi olur sonra gevşerdi o da azaldı. Bebeğin hareketleri iyi. Artık doğum başlasın diye hergün küvette yarım saat oturuyorum, yürüyüşe devam, bugün baya dansettim, üstgeçitin merdivenleri koşarak indim çıktım. Yarın sabah Dr ne diycek çok merak ediyorum. İnşallah doğumum normal ve sorunsuz olur
slm kızlar bayadır takip edemedim. hepimizin anneler günü kutlu olsun. Allahım yavrularımızla birlikte bizlere uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin. doğum yapan arkadaşlara maşallah, bir an önce toparlanıp bebekleri ile beraber evlerinin yolunu tutmayı nasip etsin, doğumu bekleyen arkadaşlarada allahım bir avazda kurtarsın. ben yarın kontrole gideceğim. cuma günü doktorum salı gününe sezeryan verdi ben 16 mayısa bekleyemeyiz mi deyince mümkün değil pazartesi durumuna ve sancıya bakarım erteleyebilirsem perşembe cumaya ertelerim dedi oysaki benim eşim 15 mayıstan önce görevi bitmiyor. 15inden önce yanımda olamaz, Allaha dua ediyorum yarınki kontrolde sancı çıkmasın, bebeğin pozisyonu ve suyu yeterli olsun diye. İnaşllah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Canım bende 39+2 herşey normal olduğu için normal doğumu bekliyoruz arada ufak tefek sancılar oluyor.
Sertleşmede devam ediyo sonuna yaklaştıkça endişeler artıyor. Bu sabah uyuyodu sanırım hiç hareket etmediği için korkudan ağladım
Çok şükürki hareketlendi ama inanılmaz bi korku rabbim acılarını göstermesin
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz
Ya bende 29 nisanda sezaryen ile dogum yaptim ama sadece bebisin kilosu kadar gitmis bunun plesantasi suyu fazla kani nr oldu anlamadimCANİM ben çok kilo aldım toplamda 21 kilo aldım 8 kilo gitti 10 gün içinde 29 nisanda doğum yaptım sezeryan ile.bende odem Çok olmustu şişlikler indi sanırım.birde ekmek hiç yemiyorum ogunlerime dikkat ediyorum bebeğime gaz yapacak şeyler de yemiyorum sıvı tuketiyorum bol bol
Slm kızlar bende mayıs annesi olucam sezeryan olduğu için mayıs sonu doğum var. Aranızda spinal doğum düşünen varmı
ikinci bir doktora gider muayene olurdum ben olsamHerkese iyi aksamlar kizlar. Bende genel olarak yazilanlari takip etmeye calisiyorum fakat pek yazamiyorum. Herkesin anneler gununu kutluyorum :) benim size bir sorun olacak. 38+2 gunumdeyim. Cuma gunu dr um cati muayenesi yapti ve catin dar dedi. Birkac gun icinde sezaryene alalim dedi. Ama ben normal dogum yapmayi cok istiyorum. Suana kadar da herhangi bir dogum belirtim yok. Benimle ayni durumda olan var midir ya da boyle bir durumda siz ne yapmayi dusunurdunuz?
ilk dogumda ben kesildigini dikildigini farketmedim bile..Merhabalar Mayıs anneleri sorum normal doğum yapanlara doğum kesisi yapıldımı yapıldıysa çok acıyormu cvplarsanız sevinirim hepinizin anneler günü kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?