2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bira içinde alkol olduğu için günah sarhoş ettiği için.bu mantığa göre üzüm suyuda günah olması lazım ondanda şarap yapılıyo.

Tşk ederim Can'ım jeli kullanıyorum bnde inş sonrasında onarım gerekmez

Canim benim de haftaya pazartesi sezeryan günüm, seninle 1 hafta arayla doğum olacak insallah, bende korkuyorum ama sonunda bebelerimize kavuşmak var, Rabbim kolaylik versin yar ve yardimcin olsun inşallahh, kendine gelince iyi olduğunuzun bilgisini ver mutlaka merak ederiz

Merhabalar Mayıs anneleri sorum normal doğum yapanlara doğum kesisi yapıldımı yapıldıysa çok acıyormu cvplarsanız sevinirim hepinizin anneler günü kutlu olsun

Belki analar gününde oglusum gelir dedim ama yok paşanın keyfi yerinde herhal gelesi yok

Yazmasamda takipteyim,dogum yapan herkesi tebrik ediyorum. Sağlıkla büyüsün bebisler inşallah

neff1316 defnecigin güzel haberlerini okudukça mutlu olan teyzeleri var,fırsat bukdukca hep yaz. Dualarimiz sizinle

Herkesler doğurdu valla benim gibiözlemle bekleyen hele hele 40 haftayı dolduran tüm annişlere dua edıyorum hepımız kavuşalım yavrularımıza:) bunun için yürüyorum hurma yıyoruz papatya çayına başladım başka bıldığım bişey yok ama bunlara rağmen bnde zerre sancı çıkmıyor zıplıycam yakında

Canım sen beşinde doğum yapmadınmı.bu arada bende perşembe doğurdum.ay bayadır göremiyodum seni özledim valla.

Merhaba kızlar
Bizde hala bekleyenlerdeniz
Yarın doktora gidicem geçen hafta çatı muayenesi yapılmıştı her gittiğimde açılma olup olmadığına bakarmı cuma günü 40 hafta olcak

Herkese iyi aksamlar kizlar. Bende genel olarak yazilanlari takip etmeye calisiyorum fakat pek yazamiyorum. Herkesin anneler gununu kutluyorum :) benim size bir sorun olacak. 38+2 gunumdeyim. Cuma gunu dr um cati muayenesi yapti ve catin dar dedi. Birkac gun icinde sezaryene alalim dedi. Ama ben normal dogum yapmayi cok istiyorum. Suana kadar da herhangi bir dogum belirtim yok. Benimle ayni durumda olan var midir ya da boyle bir durumda siz ne yapmayi dusunurdunuz?

40+3 e girdim sayılır artık. Ne ağrı ne sancı hiç birşey yok. Düne kadar karnım sertleşir taş gibi olur sonra gevşerdi o da azaldı. Bebeğin hareketleri iyi. Artık doğum başlasın diye hergün küvette yarım saat oturuyorum, yürüyüşe devam, bugün baya dansettim, üstgeçitin merdivenleri koşarak indim çıktım. Yarın sabah Dr ne diycek çok merak ediyorum. İnşallah doğumum normal ve sorunsuz olur

Canım bende 39+2 herşey normal olduğu için normal doğumu bekliyoruz arada ufak tefek sancılar oluyor.
Sertleşmede devam ediyo sonuna yaklaştıkça endişeler artıyor. Bu sabah uyuyodu sanırım hiç hareket etmediği için korkudan ağladım
Çok şükürki hareketlendi ama inanılmaz bi korku rabbim acılarını göstermesin
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz

Nst de sancı felan mi çok çıkıyor canım, seninle aramızda 1 gün var benim dr 16 mayisa sezeryan tarihi verdi, sanada verilir di bence

Senin de çok az kalmış. Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasip etsin. Bende de birkez aynısı olmuştu çikolata çok işe yarıyor bu konuda Yarın inş gzl haberler alırız.

Ya bende 29 nisanda sezaryen ile dogum yaptim ama sadece bebisin kilosu kadar gitmis bunun plesantasi suyu fazla kani nr oldu anlamadim

Slm kızlar bende mayıs annesi olucam sezeryan olduğu için mayıs sonu doğum var. Aranızda spinal doğum düşünen varmı

Bende suan için spinal düşünüyorum canım, benim 16 mayıs ta sezeryan olacak, hala araştırıyorum, panik yaparım diye genel düşünüyordum fakat kardeşim vazgeçirdi kendisi hemsir olur bu arada, genel anestezide uyanırken daha çok yan etki oluyormus, hayırlısı artık bakalım yarın dr ne tavsiye edecek

ikinci bir doktora gider muayene olurdum ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…