- 12 Ekim 2008
- 7.120
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.346
- 773
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.061
Herkese iyi aksamlar kizlar. Bende genel olarak yazilanlari takip etmeye calisiyorum fakat pek yazamiyorum. Herkesin anneler gununu kutluyorum :) benim size bir sorun olacak. 38+2 gunumdeyim. Cuma gunu dr um cati muayenesi yapti ve catin dar dedi. Birkac gun icinde sezaryene alalim dedi. Ama ben normal dogum yapmayi cok istiyorum. Suana kadar da herhangi bir dogum belirtim yok. Benimle ayni durumda olan var midir ya da boyle bir durumda siz ne yapmayi dusunurdunuz?
Canim yeni gördüm inşallah kolaycana su gibi doğum yapmissindir, iyi olduğunuzu bildir bize mutlaka38+5
Suyum geldi kızımın gelmesini bekliyorum. Sanırım bugün son günümüz, anneler gününde gelmek istemiş kızım. Dua edin bana. İnşallah doğumdan sonra yine yazarım.
ne gzel haber bunlar yaa maşşalh çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin prensensesss38+5
Suyum geldi kızımın gelmesini bekliyorum. Sanırım bugün son günümüz, anneler gününde gelmek istemiş kızım. Dua edin bana. İnşallah doğumdan sonra yine yazarım.
ya aynı aprıdan bendede var canım ve dediğin gibi bacaklarımı acıp kapamayı bırak sağdan sola dönemiyorumBir de kızlar gecelerim işkenceye dönüştü, sezaryenimde bile o kadar acı çekmemiştim. Çatı ağrısı dedikleri şey bebek büyüdükçe arttı. Bir yandan bir yana dönemiyorum. Gündüz çok daha iyiyim ve hiç oturmaya fırsat bulamıyorum. Ondan mı acaba? Son 4 gün, sabır inşallah. Aranızda bu ağrıyı çeken var mı? Normal mi?
Kızlar bebişlerinize emzik verdinizmi ben hiç düşünmemiştim ama oğlum hiç durmuyo sürekli emmek istiyo doysa bile.bide kızım var malum çok zor olcak.onun için eşime aldırdım şimdi.tutcak biraz uğraşırsak heralde.çok kolaylık diyolar sizin fikriniz ne kızlar.
Ben ilk kizimda vermek istemedim o da almadı çok zorlandim.kısmetse buna vermeyi dusunuyorumKızlar bebişlerinize emzik verdinizmi ben hiç düşünmemiştim ama oğlum hiç durmuyo sürekli emmek istiyo doysa bile.bide kızım var malum çok zor olcak.onun için eşime aldırdım şimdi.tutcak biraz uğraşırsak heralde.çok kolaylık diyolar sizin fikriniz ne kızlar.
Doğurdun mı naptın lavin :)38+5
Canim normal doğum tarihine 3 hafta var daha sanci çıkmaması çok normal.bnm bile çıkmıyor ki bnm 10 günüm var. Şimdiden bu Psikolojiye girersen sonrası daha zor olur. Sonuçta 41. Haftaya sarkan doğUmlar bile var.Herkesler doğurdu valla benim gibiözlemle bekleyen hele hele 40 haftayı dolduran tüm annişlere dua edıyorum hepımız kavuşalım yavrularımıza:) bunun için yürüyorum hurma yıyoruz papatya çayına başladım başka bıldığım bişey yok ama bunlara rağmen bnde zerre sancı çıkmıyor zıplıycam yakında
Gözün aydın canım. Kızın analı babalı büyüsün ömürlü olsun insallah.Kızlar saat 13.50 de doğumum gerçekleşti. Normal sancım gelmeyince suni sancoyla doğurdum. Zor ama sonunda güzel kızıma kavuştum.
Kızlar saat 13.50 de doğumum gerçekleşti. Normal sancım gelmeyince suni sancoyla doğurdum. Zor ama sonunda güzel kızıma kavuştum.
Sertlesme dediginiz sey ne kizlar? Bebek bazen bi tarafa toplanip karnimi geriyo o mu?
Sertlesme olunca dogum yaklasti anlamina mi geliyor canimEvet canım o
Gözün aydın canım darısı bizim başımızaKızlar saat 13.50 de doğumum gerçekleşti. Normal sancım gelmeyince suni sancoyla doğurdum. Zor ama sonunda güzel kızıma kavuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?