2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ben normal doğum yanlısı bir dra daha giderdim. Hayırlı olsun

38+5
Suyum geldi kızımın gelmesini bekliyorum. Sanırım bugün son günümüz, anneler gününde gelmek istemiş kızım. Dua edin bana. İnşallah doğumdan sonra yine yazarım.
Canim yeni gördüm inşallah kolaycana su gibi doğum yapmissindir, iyi olduğunuzu bildir bize mutlaka

Selam güzel anneler göbeğim şekilden şekile giriyor şu an... Çok da sert ne bel ağrısı ne başka bir ağrı da yok... Acaba deyip duruyorum??? Gelir mi ki bebişim

Kızlar bebişlerinize emzik verdinizmi ben hiç düşünmemiştim ama oğlum hiç durmuyo sürekli emmek istiyo doysa bile.bide kızım var malum çok zor olcak.onun için eşime aldırdım şimdi.tutcak biraz uğraşırsak heralde.çok kolaylık diyolar sizin fikriniz ne kızlar.

38+5
Suyum geldi kızımın gelmesini bekliyorum. Sanırım bugün son günümüz, anneler gününde gelmek istemiş kızım. Dua edin bana. İnşallah doğumdan sonra yine yazarım.
ne gzel haber bunlar yaa maşşalh çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin prensensesss

ya aynı aprıdan bendede var canım ve dediğin gibi bacaklarımı acıp kapamayı bırak sağdan sola dönemiyorum

Canim bu emzik işini bende düşünüyorum, bi tane aldım ama dogunca Verirmiyim bilmiyorum, sonucu banada bildir

Ben ilk kizimda vermek istemedim o da almadı çok zorlandim.kısmetse buna vermeyi dusunuyorum

Emzık bence verılmeli yoksa bizi emzık olarak kullanır dozunda tabı ,süreklı emmek istıycektır aç olmasa bıle çünkü emme renklensin ile dünyaya gelmiyorlar şahsı fıkrım

Canim normal doğum tarihine 3 hafta var daha sanci çıkmaması çok normal.bnm bile çıkmıyor ki bnm 10 günüm var. Şimdiden bu Psikolojiye girersen sonrası daha zor olur. Sonuçta 41. Haftaya sarkan doğUmlar bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…