- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.081
Allah kolaylık versin canımKizlar sabah 9da hastanede olucam 10da sezeryana alinmis olurum sanirim ,uykh tutmuyor 3saatlik uykuylayim ,dualariniza ihtiyacim var hepimiz saglikla bebeklerimkzi kucagimiza alalim insallah..41hafta doluyor bugun ve sancim yok mecburen epidural olucam://
anneyle saglikli bir emzirme dongusu kurduktan sonra sakinlestirici olarak verilebiliyor benim bildigim, yani sutun bollasmissa, bebek emme hareketini dogru ve guclu yapiyorsa ve karni doyuyorsa o zaman emzige baslardim yerinde olsam...ilk haftayi gectiysen bebegin kilosundan belli olur tum bunlar.Kızlar bebişlerinize emzik verdinizmi ben hiç düşünmemiştim ama oğlum hiç durmuyo sürekli emmek istiyo doysa bile.bide kızım var malum çok zor olcak.onun için eşime aldırdım şimdi.tutcak biraz uğraşırsak heralde.çok kolaylık diyolar sizin fikriniz ne kızlar.
Cnm gözün aydın darısı bize inşallah. Umarım ikinizde iyisinizdir. Detayları yazarsan çok seviniriz.Kızlar saat 13.50 de doğumum gerçekleşti. Normal sancım gelmeyince suni sancoyla doğurdum. Zor ama sonunda güzel kızıma kavuştum.
Aminn canım
Bende kısmetse yarın sabah oğluma kavuşuyorum. 7:30 da hastanede olacağız. Hem heyecan hem sevinç ama en çokta korku yaşıyorum. Bana dua edin Mirandacığım ve tüm yol arkadaşlarım
İnşallah yarın buraya tekrar gelip "biz iyiyiz" diye yazmak nasip olur...
Senin nasıl gidiyor Mirandam
Selam güzel anneler göbeğim şekilden şekile giriyor şu an... Çok da sert ne bel ağrısı ne başka bir ağrı da yok... Acaba deyip duruyorum??? Gelir mi ki bebişim
Kızlar saat 13.50 de doğumum gerçekleşti. Normal sancım gelmeyince suni sancoyla doğurdum. Zor ama sonunda güzel kızıma kavuştum.
Kızlar saat 13.50 de doğumum gerçekleşti. Normal sancım gelmeyince suni sancoyla doğurdum. Zor ama sonunda güzel kızıma kavuştum.
Sertlesme dediginiz sey ne kizlar? Bebek bazen bi tarafa toplanip karnimi geriyo o mu?
Kizlar sabah 9da hastanede olucam 10da sezeryana alinmis olurum sanirim ,uykh tutmuyor 3saatlik uykuylayim ,dualariniza ihtiyacim var hepimiz saglikla bebeklerimkzi kucagimiza alalim insallah..41hafta doluyor bugun ve sancim yok mecburen epidural olucam://
İnşallah canım benimde ilki baya bekletmişti bu çabuk geldi.allah sizede nasip etsin.I iremerve1990 canım sata göre seninlede aramızda 1 gün oynuyo maşallah sen hayırlısıyla almışsın kucağınabeklemek çok sıkıcı inşallah bizlerde sağlıkla alırız kucağımıza
Kuzuşunu güzel günlerde sağlıkla huzurla büyütürsün inşallah
Canim benim hic sorma her gece doguruyorum diyorum her sabah hic bisey yok cok az kaldi ya istiyorum ki kendi gelsin sen de durumlar nasileryesil canım nasılsın?günlerimiz aynı senle ağrıların varmı merak ettim:)benim adet ağrıları gibi devam ediyo hala.
Günaydın herkese Rabbim nasip ederse yarın kavuşuyorum kızıma
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın bol sütlü emmeli günler
Doğum yapmayanlar tez zamanda şansınız gelsin dogurun inşallah rabbim benim sancilarimi size versin hala 15 dk bir sancim var sizlere yeter sanırım
aynı durum bende de var 5-6 haftadır karnım sertleşip sertleşip duruyor ama ne bel ağrısı ne kasık ağrısı, bazen acaba doğum başladı da ilk olduğu için ben mi anlamıyorum diyorum ama doktor gerçek sancı olsa kesin hissedersin diyor. Zaten nişan falan da gelmedi. Bekleyelim bakalım ufaklık ne zaman gelmek isterse buyursun gelsin hayırlısıyla..
Gözünüz aydin Allah anali babali büyütsün inşallah darisi bizlerin basina..Kızlar saat 13.50 de doğumum gerçekleşti. Normal sancım gelmeyince suni sancoyla doğurdum. Zor ama sonunda güzel kızıma kavuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?