2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Allah kolaylık versin canım

anneyle saglikli bir emzirme dongusu kurduktan sonra sakinlestirici olarak verilebiliyor benim bildigim, yani sutun bollasmissa, bebek emme hareketini dogru ve guclu yapiyorsa ve karni doyuyorsa o zaman emzige baslardim yerinde olsam...ilk haftayi gectiysen bebegin kilosundan belli olur tum bunlar.

Kızlar saat 13.50 de doğumum gerçekleşti. Normal sancım gelmeyince suni sancoyla doğurdum. Zor ama sonunda güzel kızıma kavuştum.
Cnm gözün aydın darısı bize inşallah. Umarım ikinizde iyisinizdir. Detayları yazarsan çok seviniriz.

hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz :)

Selam güzel anneler göbeğim şekilden şekile giriyor şu an... Çok da sert ne bel ağrısı ne başka bir ağrı da yok... Acaba deyip duruyorum??? Gelir mi ki bebişim

aynı durum bende de var 5-6 haftadır karnım sertleşip sertleşip duruyor ama ne bel ağrısı ne kasık ağrısı, bazen acaba doğum başladı da ilk olduğu için ben mi anlamıyorum diyorum ama doktor gerçek sancı olsa kesin hissedersin diyor. Zaten nişan falan da gelmedi. Bekleyelim bakalım ufaklık ne zaman gelmek isterse buyursun gelsin hayırlısıyla..

Son düzenleme:
Kızlar saat 13.50 de doğumum gerçekleşti. Normal sancım gelmeyince suni sancoyla doğurdum. Zor ama sonunda güzel kızıma kavuştum.

Canim benim gözün aydın ve geçmiş olsun, zorda olsa mis kokuluna kavusmussun, Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Sertlesme dediginiz sey ne kizlar? Bebek bazen bi tarafa toplanip karnimi geriyo o mu?

yok komple karnın geriliyor, hem kasıklara baskı (ki çişi geliyor insanın) hem kaburgaya baskı aynı anda, zaten karnın davul gibi sertleşip öne doğru çıkıyor. O anda ben tansiyonum da artmış gibi hissediyorum, sanki beynime beynime kan gidiyor gibi öyle bişeyler, ama sancı ağrı acı hissetmiyorum sadece geriliyor rahatsızlık hissi veriyor. Bende böyle, herkeste aynı mı farklı mı bilmem..

Allah yardımcın olsun, sağ salim yavrunu kucağına alırsın inşallah, iyi haberlerini bekliyoruz..

İnşallah canım benimde ilki baya bekletmişti bu çabuk geldi.allah sizede nasip etsin.

Kolay doğumun, sağlıklı mutlu bebişin olsun inşallah, Allah yardımcın olsun. Darısı da bize artık..

Canlarim bu ara internetim yok kocisden girip takip ediyorum sizi
Doguranlar Rabbim hayirli saglikli huzurlu omurler versin yavrularinizla size darisi basimza
Bizim yavru hala gelmiyo yuruyus tam gaz devam her gun merdiven inip cikiyorum kocise de yesil isik yaktik hala tik yok ama geceleri cok agrim oluyo gunduz hic biseyim yok cok dincim dogurmak istiyorum bende artik bu hafta takvim de bitiyor en korktugum suni sanci insallah gerek kalmaz hepimizin su gibi dogumu olsun

fazla geç kalmadan gelirler inşallah sabrım kalmadı benim galiba

Gözünüz aydin Allah anali babali büyütsün inşallah darisi bizlerin basina..

Günaydın herkse mutlu kolay vakti gelenlerin doğurduğu guzel dogumlu bi hafta olsun inşallah

Kızlar şuan nst deyim. Dr muayene etti 40+3 e girmeme rağmen açılma yok, rahimağzı da hala arkada. Hissettiğim bir sancı da yok, Nst den sonra tekrar Görüşücez. Bakalım ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…