2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar şuan nst deyim. Dr muayene etti 40+3 e girmeme rağmen açılma yok, rahimağzı da hala arkada. Hissettiğim bir sancı da yok, Nst den sonra tekrar Görüşücez. Bakalım ne diycek

Biz de 40 + 5 te bekliyoruz hala :) sanirim en fazla 5 gun daha bekleriz..

vorones purplee1 kızlar doğum yaptım 17 gün oldu sezeryan oldum bebeğim makat gelişiydi ve kilo alımı durmuştu. Küçük doğdu 2452gr 47.5 cm ama cok sukur sağlığı yerinde. Ama emme problemi var onyüzden sürekli savas halindeyiz. İlk 4 gün sütüm gelmeyince biberona alışmış beni emmek istemiyor. Baya zorlu Zaman geçiriyoruz. Sorudgunuz için ayrıca teşekkür ederim sizde ne var ne yok ?

Sağlıkla kavuş inş.
Neden bu kadar erken alınıyor bebeğin,gelişimi mi yavaştı

Sağol canım biz iyiyiz çok şükür gün sayıyoruz bakalım. Senin yaramaz ters mi döndü tekrar? Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin illaki dogacaklar hakkımızda hayırlısı canım oyuzden hiç sıkma canını :)

gözün aydın, ikinizin de iyi olmasına sevindim. Umarım emmeyi de biberon kadar sever, sağlıkla büyür inşallah.

Biz de 40 + 5 te bekliyoruz hala :) sanirim en fazla 5 gun daha bekleriz..

Dr bebeğin durumu iyi, biraz daha bekleyelim dedi. Perşembe gününe kadar kendiliğinden gelmezse-ki inş gelir-yeniden Dr a gidicem. Perş 40+5 doluyor. Ama Dr perşembeden sonra daha fazla beklemek istemedi anladığım kadarıyla. Senin Dr iyi bekliyor o zmn. Ben de mi olmazsa beklemeliyim acabaaa

Maşallah canım epey olmuş kavuşmuşun yavruna darısı bize inşallah Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin hayırlı ömrü olsun inşallah çok geçmiş olsun sana da. Emme problemini de bir an önce çözersiniz inşallah. Benim bebiş de makat geliş hala bugün kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz

Günaydınlaar

Doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bugün kontrole gittik kızımız 3280gr olmuş ama kanala inmemiş daha nst de sancı çıkmadı herşeyimiz normal gidiyo .erken doğum riskimiz varken artık heralde hazirana kalıcaz bu gidişleee

Gunaydin kızlar
Gece boyunca kizimin tekmeleri, bel agrisi.ve gobek buyumesine bagli donememekle.gecen bir.geceden sonra zar zor.kalktim yine.
Gunduz iyiyim.de.aksam olacak yatacam sabah.olacak kalkmak.zorunda kalacam.diye kos.kos düşünmeye başlıyorum. Evet canim doktorum 1 haftada yine.ters.döndüğünü soyledi. Uzuldum evet ama yapacak birşeyler yoksa.sezeryan oluru napalim. Doktorum donecegi konusunda.umit.vermesede esim.bekleme taraftari. Dogumda bile dönenlerin oldugunu da duyunca umitleniyorum ister istemez. Bebegim kilolu olsada. Kismet. Bakalim.yarin doktor.ne.diyecek

Evet ya aynen benim de cisim geliyor o an. 15 ila 40.sn.sürüyor. Son 1 hafta on.gundur oluyor bu.bende. Karnim tepede toplanıyor gibi oluyor. Az gerilme hissi oluyir.hafif agri ile. Bele.vuran agri olmayinca ciddiye almıyorum bende.

Arkadaşlar herkese iyi günler 39+2 günlük olduk yaklaşık bir haftadır adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyo hele hele iç çamaşırının bitiş yeri bıçak kesiği gibi Ağrı'yo içten sanki daha önce sezeryan olmuşumda sezeryan kesik yeri Ağrıyo gibi ama bu ilk hamileliğim sizce neden böyle Ağrı'lar oluyo normal mi ve dünden beri affınıza sığınarak söylemek istiyorum vajinal akıntılar ara ara çok hafif süt kahve rengi gibi neden böyle oluyo bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

Haklısın Can'ım da heyecan arttı bende bide 38-39 da doğumları duydukça benımkıde gelsin istıyorum :)

Nişanın gelmiş olabilir mi

Canım o sezeryan ağrısı gibi dediğin ağrı doğumdan önce bendede vardı bebek kanala iniyo demişti doktorum.zor yürüyodum ağrıdan doğunca geçiyo merak etme.

Kızlar bizimkide çok fazla hareketli kaskatı oluyo karnım bacaklarımın arasının ağrısından yürüyemiyorum bugün gerçekten hiç iyi hissetmiyorum kendimi 2deki randevumu doktorum 5 e aldı dua edin gittiğimde doğumun başlamış desin dayancak gücüm kalmadı gece 4te zar zor uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…