- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.101
Kızlar şuan nst deyim. Dr muayene etti 40+3 e girmeme rağmen açılma yok, rahimağzı da hala arkada. Hissettiğim bir sancı da yok, Nst den sonra tekrar Görüşücez. Bakalım ne diycek
Sağlıkla kavuş inş.Günaydın herkese Rabbim nasip ederse yarın kavuşuyorum kızıma
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın bol sütlü emmeli günler
Doğum yapmayanlar tez zamanda şansınız gelsin dogurun inşallah rabbim benim sancilarimi size versin hala 15 dk bir sancim var sizlere yeter sanırım
oy masallah cok sevindim canım. allah analı babalı büyütsün evladını. darısı basımıza
kızmıyorum artık teyzesi. haksızlıktı bu kızceme. o ne zaman isterse o zaman gelsin. taklacı fırlamam benim. yani keşke fırlama olsa ama yoook o orda yatmayı daha çok seviyo. ya da göbek deliğime ayagını bastırmayı. bu kız zaten korkuyorum oradan çıkacak
gece sancısı genel bişi sanırım. ben de doktora öyle söyledim gece çok sancım oluyor ama sabah nst de tık yok. gün içinde çok yoruluyoruz ondan her halde.
kendini üzmemeye çalış canım. ne yazık ki hamile olunca bi kendimizi değil bebişleri de düşünmek zorundayız.
arkadasını da insallah allahım en kısa zamanda sevindirsin. kafasına çok takmamaya çalışsın bu durumu. ne kadar rahat olursan o kadar da kolay hamile kalabiliyorsun. bir de bir takım pozisyonlar var hamileliği kolaylaştıran. ben denemiştim kesinlikle işe yarıyor. şu yaşımda ilk denemede şükürler olsun allah bize evlat sahibi olma şansı verdi. onun da denemesini tavsiye ediyorum.
devam ediyorlar canım. benim bebiş 500 gr civarı almış bi haftada
amin canım cümlemize...
korkma canım. alttan verilen jel açılmaya yardımcı oluyor bildiğim kadarıyla. suni sancı serumla verilen bişi. ne güzel evladınıkucagına alman yaklaşmış. imrendim gıpta ettim sana. sakince durumu kabullenip evladını kucagına alacağın anı düşün. kesinlikle iyi gelecektir eminim
ne zamandır gönlümden aklımdan geçiyordun. ne oldu bu kıza diye. hatta msj atacaktım sana. sevindim senden haber aldıgıma. arada bize yaz habersiz bırakma canım. çok öptüm seni
ben de inanmıyorum. kesinlikle hurafe. 2 kez kestirdim. 3. ayım dolduktan sonra da bi kaç kere de boyattım ki ben sarışınım ( çakmasından) boyayı deriden almak çok mümkün değil ama solumamak lazımmıs. ben de ona dikkat ettim . kestirmek hele hiç sakıncaı olan bişi değil. annelerin psikolojisi de önemli. ben ona önem verdim kestirdim de boyattım da.
ayy canım ben de gecen hafta doktorum sezeryan olabilirsin dedi diye kafayı yiyordum. ne güzel işte normal bi şekilde dogurma şansın var. kendini olacaklara bırakıp sakin olmayı dene. ne güzel işte dogumdan hemen sonra evladına kavuscak ve ayaga kalkacaksın. sezeryanda ise ilk günlerde dikiş sancılarından evladını kucagına alamamakta var.
haydi bakalım saglıkla insallah
zencefil bal karışımı bana çok iyi geldi. defalarca kullandım sorun yok. günde 1 tatlı kaşığını aşmamaya çalış yeterli.
gecmis olsun..
gözün aydın canım. tarih belli oldu. sanırım spinali çok öneriyorlar. benim de olursa öyle düşünüyorum. komple uyumak istemiyorum. evladımı hemen göreyim isterdim.
sakın kötü şeyler aklına getirme canım. çok güzel olacak diye motive et kendini. sonucta hastanede olacaksın. bi komplikasyon gelişse anında müdahale edecekler sonucta. stres işi zorlaştırır.
geçenlerde tv de bir dogum psikologo anlatıyordu. dogum denilen olay kadınların cıglık cıglıga bagırıp korkunc acı cektirleri bir şey değil diyordu. ben de bol bol okudum ve gerçekten öyle değilmiş. bizim ülkemizde dogumu çok abartıyorlar sagda solda. işte çok acı çektim şu kadar dikişim var. şunca sancı cektim vs. yani takdir edelim. süper annesin diyelim diye mi bunu anlatırlar bilmem. ben çok rahatım. abimin eşi 3 cocuk dogurdu ve acayip korkak bi kızdır normalde. o da öyle diyor. ben dogurdu isem herkes dogurur diyor. içimizde böyle bir güç var. sadece kendine ve bebegine güven. allah bir avazda kavuştursun
toplar canım. bol bol protein yemeye calıs. benim bebis 2 hafta ileriden gidiyor. şimdiden 3,5 kiloyu geçti. doktorum da şaşırdı. neyle beslion sen bu kızı diye
sabahları peynirli yumurtam hiç eksik olmaz benim dedim. ondan olaiblir dedi iyi gelişimi. sen de dene bol bol peynir yumurta. et ve süt.
protein canım. bol bol protein . az ve sık beslenme. sol yana yatma. ayrıca 3 kilo bebiş bence çok güzel. dogurması da kolay olur. benimki 4 kiloyu bulacak. kara kara düşünmeye başladım nasıl cıkarcam diye
en kısa zamanda gelir insallah bebiş. ben de kendimce planlar yapıyorum. 14 ü gibi gelsin diye. cünkü kocam uzakta işe girecek. ha deyince gelemez. ya o yokken sancılarım gelir diye kafayı yicek oluyorum. ama zorlamayla olmuyormus. kendimi olacaklara hazırladım. artık ne zaman isterse o zaman gelsin diyorum ama mümkünse gününü de geçirmese demeden de duramıyorum. cünkü sag kolum ve elim calısmamaya basladı uyusukluktan. ayaga kalkmak kocaman bi iş oldu. dogursam da kurtulsam modundayım ama olmayınca olmuyor. sabredicem
vorones purplee1 kızlar doğum yaptım 17 gün oldu sezeryan oldum bebeğim makat gelişiydi ve kilo alımı durmuştu. Küçük doğdu 2452gr 47.5 cm ama cok sukur sağlığı yerinde. Ama emme problemi var onyüzden sürekli savas halindeyiz. İlk 4 gün sütüm gelmeyince biberona alışmış beni emmek istemiyor. Baya zorlu Zaman geçiriyoruz. Sorudgunuz için ayrıca teşekkür ederim sizde ne var ne yok ?
Biz de 40 + 5 te bekliyoruz hala :) sanirim en fazla 5 gun daha bekleriz..
Maşallah canım epey olmuş kavuşmuşun yavruna darısı bize inşallahvorones purplee1 kızlar doğum yaptım 17 gün oldu sezeryan oldum bebeğim makat gelişiydi ve kilo alımı durmuştu. Küçük doğdu 2452gr 47.5 cm ama cok sukur sağlığı yerinde. Ama emme problemi var onyüzden sürekli savas halindeyiz. İlk 4 gün sütüm gelmeyince biberona alışmış beni emmek istemiyor. Baya zorlu Zaman geçiriyoruz. Sorudgunuz için ayrıca teşekkür ederim sizde ne var ne yok ?
Evet canim doktorum 1 haftada yine.ters.döndüğünü soyledi. Uzuldum evet ama yapacak birşeyler yoksa.sezeryan oluru napalim. Doktorum donecegi konusunda.umit.vermesede esim.bekleme taraftari. Dogumda bile dönenlerin oldugunu da duyunca umitleniyorum ister istemez. Bebegim kilolu olsada. Kismet. Bakalim.yarin doktor.ne.diyecekSağol canım biz iyiyiz çok şükür gün sayıyoruz bakalım. Senin yaramaz ters mi döndü tekrar? Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin illaki dogacaklar hakkımızda hayırlısı canım oyuzden hiç sıkma canını :)
Evet ya aynen benim de cisim geliyor o an. 15 ila 40.sn.sürüyor. Son 1 hafta on.gundur oluyor bu.bende. Karnim tepede toplanıyor gibi oluyor. Az gerilme hissi oluyir.hafif agri ile. Bele.vuran agri olmayinca ciddiye almıyorum bende.yok komple karnın geriliyor, hem kasıklara baskı (ki çişi geliyor insanın) hem kaburgaya baskı aynı anda, zaten karnın davul gibi sertleşip öne doğru çıkıyor. O anda ben tansiyonum da artmış gibi hissediyorum, sanki beynime beynime kan gidiyor gibiöyle bişeyler, ama sancı ağrı acı hissetmiyorum sadece geriliyor rahatsızlık hissi veriyor. Bende böyle, herkeste aynı mı farklı mı bilmem..
Haklısın Can'ım da heyecan arttı bende bide 38-39 da doğumları duydukça benımkıde gelsin istıyorum :)Canim normal doğum tarihine 3 hafta var daha sanci çıkmaması çok normal.bnm bile çıkmıyor ki bnm 10 günüm var. Şimdiden bu Psikolojiye girersen sonrası daha zor olur. Sonuçta 41. Haftaya sarkan doğUmlar bile var.
Arkadaşlar herkese iyi günler 39+2 günlük olduk yaklaşık bir haftadır adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyo hele hele iç çamaşırının bitiş yeri bıçak kesiği gibi Ağrı'yo içten sanki daha önce sezeryan olmuşumda sezeryan kesik yeri Ağrıyo gibi ama bu ilk hamileliğim sizce neden böyle Ağrı'lar oluyo normal mi ve dünden beri affınıza sığınarak söylemek istiyorum vajinal akıntılar ara ara çok hafif süt kahve rengi gibi neden böyle oluyo bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım o sezeryan ağrısı gibi dediğin ağrı doğumdan önce bendede vardı bebek kanala iniyo demişti doktorum.zor yürüyodum ağrıdan doğunca geçiyo merak etme.Arkadaşlar herkese iyi günler 39+2 günlük olduk yaklaşık bir haftadır adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyo hele hele iç çamaşırının bitiş yeri bıçak kesiği gibi Ağrı'yo içten sanki daha önce sezeryan olmuşumda sezeryan kesik yeri Ağrıyo gibi ama bu ilk hamileliğim sizce neden böyle Ağrı'lar oluyo normal mi ve dünden beri affınıza sığınarak söylemek istiyorum vajinal akıntılar ara ara çok hafif süt kahve rengi gibi neden böyle oluyo bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Cati muayenesi olduysan sonrasinda birkac gun bahsettigin gibi akinti gelmesi normalNişanın gelmiş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?