- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.121
Iran (islam cumhuriyeti olan :)) da malt içeceği hatta alkolsüz bira satılıyor marketlerde, hatta ben armutlu malt icecegini icmi stim ikram ettiklerinde. Cok guzel demislerdiama ben begenmemistim. Yani haram olsa her kosede icki yasak olan iranda satilmazdi bence.Bira içinde alkol olduğu için günah sarhoş ettiği için.bu mantığa göre üzüm suyuda günah olması lazım ondanda şarap yapılıyo.
Aynı canım ya agrılar bi geliyo bi bakıyorum bişey yok az kaldı sanırım iki haftadır böyle arada yalancı ağrılar tutuyo.İnş sağ salim kolayca doğururuz.Canim benim hic sorma her gece doguruyorum diyorum her sabah hic bisey yok cok az kaldi ya istiyorum ki kendi gelsin sen de durumlar nasil
@baldamlasxixmelis evet Zaten 1.5 aydır sancilarim var yatarak geçti hep kızım da büyümemek için direniyordu o yüzden suyuda bitti
benim ilk bebeğimde sütümün az olduğunu düşünüp malt içeceği içmek istedim. nedense nette araştırmak yerine alo fetva hattını aramak geldi aklıma ve oradan verilen cevapta kesinlikle içilemiyeceği yönündeydi. bende içmedim . size söledikten sonra nette de bir bakayım dedim yapılışının uzun ve meşakatli olduğu ancak mayalanmadığı ifade ediliyor .yani haram olamaz bu durumda. yine de belki bir ilahiyat hocasına falan danışmak lazım bilemiyorum.Iran (islam cumhuriyeti olan :)) da malt içeceği hatta alkolsüz bira satılıyor marketlerde, hatta ben armutlu malt icecegini icmi stim ikram ettiklerinde. Cok guzel demislerdiama ben begenmemistim. Yani haram olsa her kosede icki yasak olan iranda satilmazdi bence.
Hayırlı olsun canım bebişin.Rabbim bereketli ömür versin.Sağlığınız iyidir umarım.Kızlar saat 13.50 de doğumum gerçekleşti. Normal sancım gelmeyince suni sancoyla doğurdum. Zor ama sonunda güzel kızıma kavuştum.
Allah bol enerji sabır versin kolaylıkla geçsin.Sağlıcakla kucağına al inş.Kizlar sabah 9da hastanede olucam 10da sezeryana alinmis olurum sanirim ,uykh tutmuyor 3saatlik uykuylayim ,dualariniza ihtiyacim var hepimiz saglikla bebeklerimkzi kucagimiza alalim insallah..41hafta doluyor bugun ve sancim yok mecburen epidural olucam://
Canım sen çoktan bitirmişsin işi darısı bize.Rabbim bebeğinizi size bağışlasın ömrü bereketli uzun olsun.Sağlıcakla kal.vorones @purplee1 kızlar doğum yaptım 17 gün oldu sezeryan oldum bebeğim makat gelişiydi ve kilo alımı durmuştu. Küçük doğdu 2452gr 47.5 cm ama cok sukur sağlığı yerinde. Ama emme problemi var onyüzden sürekli savas halindeyiz. İlk 4 gün sütüm gelmeyince biberona alışmış beni emmek istemiyor. Baya zorlu Zaman geçiriyoruz. Sorudgunuz için ayrıca teşekkür ederim sizde ne var ne yok ?
41+1 den merhaba,
Mayıs bebekleri hızlı çıktı derken, bir kısmı da pek bir rahat çıktı. Yarın biz hastaneye yatıyoruz ve doktorumuz suni sancı ile doğumu başlatacak.
Sevgiler
Canım bildiğim kadarıyla nişan daha koyu renk oluyo bu bahsettiğim adetimizin son günü kanlı akıntı olmaz ama çok açık kahve tonu olur ya onun gibiNişanın gelmiş olabilir mi
Çayı muanesi perşrmbe oldum ama dünden beri öyleyim muane den sonra ki iki gün hiçbişey yoktuCati muayenesi olduysan sonrasinda birkac gun bahsettigin gibi akinti gelmesi normal
Çok kötü bi ağrı yürüyemiyosyn resmen adımını attıkça sanki karnın yırtılıp ordan çıkacakmış gibi oluyoCanım o sezeryan ağrısı gibi dediğin ağrı doğumdan önce bendede vardı bebek kanala iniyo demişti doktorum.zor yürüyodum ağrıdan doğunca geçiyo merak etme.
Canım. SevindimSağlığı yerinde oldugundan masallahhhhh minnosa. Ben de şimdi hastaneden geliorum. Sonum sana benzersé die içim içim ı yedi . Ama dediğin gibi bebisin sağlıklı ise benimki de olur dimi.vorones @purplee1 kızlar doğum yaptım 17 gün oldu sezeryan oldum bebeğim makat gelişiydi ve kilo alımı durmuştu. Küçük doğdu 2452gr 47.5 cm ama cok sukur sağlığı yerinde. Ama emme problemi var onyüzden sürekli savas halindeyiz. İlk 4 gün sütüm gelmeyince biberona alışmış beni emmek istemiyor. Baya zorlu Zaman geçiriyoruz. Sorudgunuz için ayrıca teşekkür ederim sizde ne var ne yok ?
Benimde dun gece ağrılı ve uykusuz geçti canım sol yanım curudu resmen belim ve sirtim fenaydi bakalim bizimde yarin kont var ne diyecek dr geçen hafta gittiğimde çatı kont yaptı normale musaitsin dedi ınş öyle olur bakalim nasibimiz neyse artık bekliyoruz mira hanımın keyfini.Gunaydin kızlar
Gece boyunca kizimin tekmeleri, bel agrisi.ve gobek buyumesine bagli donememekle.gecen bir.geceden sonra zar zor.kalktim yine.
Gunduz iyiyim.de.aksam olacak yatacam sabah.olacak kalkmak.zorunda kalacam.diye kos.kos düşünmeye başlıyorum.
Evet canim doktorum 1 haftada yine.ters.döndüğünü soyledi. Uzuldum evet ama yapacak birşeyler yoksa.sezeryan oluru napalim. Doktorum donecegi konusunda.umit.vermesede esim.bekleme taraftari. Dogumda bile dönenlerin oldugunu da duyunca umitleniyorum ister istemez. Bebegim kilolu olsada. Kismet. Bakalim.yarin doktor.ne.diyecek
Bende bihaftaya kadar oyleydim canm elimde biberon mama sut pompası çok zor geçti bide anne sutu olmadigi icin sarilikta cikinca iki satte bir uyandirmak zorundaydim ama masallah barekallah simdi mamayi herseyi biraktim sadece anne sutu veriyorum oda biberonsuz inat ettim çünkü alistirirsam ben bu işin içinden çıkamam diye şimdi sutum gümbür gümbür gelmiyo ama azimle dewam edecem pompayla sagdim ben ucum da yoktu yavaş yavaş çıktı sut artırıcı çay aldım komposto sut su bunları içtim allah ins suyumuzu bol eyler umutsuzluğa kapılma yeterSlm kızlar bn doğumu yaptım. 1 haftalık olduk, emme sıkıntımız var, aranızda bnm gibi sıkıntı çeken var mı?
Ah canm şimdiye ins bebisini kucana almisindir allah anali babalı buyutsunKizlar sabah 9da hastanede olucam 10da sezeryana alinmis olurum sanirim ,uykh tutmuyor 3saatlik uykuylayim ,dualariniza ihtiyacim var hepimiz saglikla bebeklerimkzi kucagimiza alalim insallah..41hafta doluyor bugun ve sancim yok mecburen epidural olucam://
Allah anali babali buyutsun canmKızlar saat 13.50 de doğumum gerçekleşti. Normal sancım gelmeyince suni sancoyla doğurdum. Zor ama sonunda güzel kızıma kavuştum.
Bu isin tek caresi bayir cikmak agda ve cati muayenesi ucu birlesince dogum hizlaniyo bence canm :)Günaydınlaar
Doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bugün kontrole gittik kızımız 3280gr olmuş ama kanala inmemiş daha nst de sancı çıkmadı herşeyimiz normal gidiyo .erken doğum riskimiz varken artık heralde hazirana kalıcaz bu gidişleee
Allah yardimcin olsun canm yalniz simdiden nefes tekniklerine bak ve dogum aninda asla bagirma sadece ıkın ve bebenin sagligini dusun dogum anina kadar sancili bi surec epidural yapcaksan erkenden karar ver ki etkisi olsun kolay dogumlar nasip olsun41+1 den merhaba,
Mayıs bebekleri hızlı çıktı derken, bir kısmı da pek bir rahat çıktı. Yarın biz hastaneye yatıyoruz ve doktorumuz suni sancı ile doğumu başlatacak.
Sevgiler
Hayırlısı neyse o olsun ins canm onca acıyı çekip sezaryan olmaksa baştan netleşmesi daha iyi bence...Az kaldı ins bitmesine o ağrıların yalnız normal bile olsa en azından bi kac gün yanında biri keske olsa canm çünkü insan çok yorgun oluyo banyosu vs. ..yoksada Allah yardımcınız olsun sen üstesinden geleceksin insGunaydin kızlar
Gece boyunca kizimin tekmeleri, bel agrisi.ve gobek buyumesine bagli donememekle.gecen bir.geceden sonra zar zor.kalktim yine.
Gunduz iyiyim.de.aksam olacak yatacam sabah.olacak kalkmak.zorunda kalacam.diye kos.kos düşünmeye başlıyorum.
Evet canim doktorum 1 haftada yine.ters.döndüğünü soyledi. Uzuldum evet ama yapacak birşeyler yoksa.sezeryan oluru napalim. Doktorum donecegi konusunda.umit.vermesede esim.bekleme taraftari. Dogumda bile dönenlerin oldugunu da duyunca umitleniyorum ister istemez. Bebegim kilolu olsada. Kismet. Bakalim.yarin doktor.ne.diyecek
hiç öyle bir acı hissetmedim canım, her iki doğumumda da sedyede oturur vaziyetteyken öne doğru eğiliyorsun omurların arasından bir iğne yapılıyor. sinek ısırığı gibi bir acı kesinlikle üstünde durmaya değecek bir acısı yok endişelenme sakın.. şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. umarım sen ve kuzun hemencecik iyileşip mutlu ve keyifli günlere başlarsınız...Onemseyip asil uzun yazdigin icin ben tesekkur ederim canim ,bi tanidigim belden igneyi yapan anestezistin kemigi eliyle ayirip cok acidigini soylemisti, o igne olayini cok merak ediyorum orada ne hissettin acaba.. cok tesekkurler simdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?