- 24 Haziran 2010
- 480
- 362
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.161
hayatim ben sabhalari 10 squat la basliyorum ise. 1 saatlik oglen aramin yarim saatini yuruyerek geciriyorum. bunlar her gun. iki gunde bir aksamlari da havuzla son buluyoruz.Can'ım ne kadar yürüyorsun ben 45 dk ya çıktım son 3 gündür bugün de iki part seklınde bi 50 bi 25 dk yaptım ama bnmde inmedi daha mı fazla yürüsek ki
Ben de kocamdan yardım isteyim o kadar ara verdık ko sanırım unuttum napmam gerektiğini bende hurma ve papatya cayı tüketiyorum merdiven inip çıkıyorum korkum 42 ye kalacaklar diye şöyle bi 39 da gelseler keşke, bide bende artık şişme başladı ödem oluyor ay sonunda nolurum bilmiyorum hastane için aldığım gecelık takımım şuan tam oluyor ama dediğim gibi doğum gevıkırse giyemem bidaha da almaya gıdemem zaten zor bulmuştumhayatim ben sabhalari 10 squat la basliyorum ise. 1 saatlik oglen aramin yarim saatini yuruyerek geciriyorum. bunlar her gun. iki gunde bir aksamlari da havuzla son buluyoruz.
bu hafta son calistigim. haftaya 1 saate cikarmayi planliyorum yuruyusleri. ama ondan daha fazla yapmak sakincali olabilir. en azindan bir sefer de degil. cunku ozellikle sicakta yururken cok su kaybimiz oluyor.
valla ben bunun yaninda artik her gun maydanoz nane falan da yiyorum. ustune de ahu dudu yapragi cayini aldim. gunde iki kere iciyorum. kocam da aksamlari pek bi mutlu :) bunlara ragmen inme sifir! sanirim bu bebekler ne zaman isterlerse o zaman gelecekler.
olur olur o, odeminde iner merak etme. ben biraz bol almistim o yuzden pek bir korkum yok o konuda. olmazsa da evde ne varsa onu giyeriz artik...Ben de kocamdan yardım isteyim o kadar ara verdık ko sanırım unuttum napmam gerektiğini bende hurma ve papatya cayı tüketiyorum merdiven inip çıkıyorum korkum 42 ye kalacaklar diye şöyle bi 39 da gelseler keşke, bide bende artık şişme başladı ödem oluyor ay sonunda nolurum bilmiyorum hastane için aldığım gecelık takımım şuan tam oluyor ama dediğim gibi doğum gevıkırse giyemem bidaha da almaya gıdemem zaten zor bulmuştum
Tsk ederim canım gunler gecermi şimdi bilmiyorumsaglikla kucagina alirsin insallah yesilcancim. ne guzel sen de kavusuyorsun bebegine. darisi bize olsun artik!
Bence pek bir farkları yok canım, anestezistin hangi yönteme hakim olduğu önemli spinalden sonra baş ağrısı olabilir diyorlar. Onun için bol bol su ve 2-3 gün boyunca en az iki fincan şekersiz kahve içmek gerekiyor. Ben baş ağrısı falan yaşamadım.
selam kızlar.Benim pembe akıntı var bu doğum işaretimi acaba tecrübeli anneler bu nişanmı sizce.Nişansa ne yapmam gerek ağrı sancı yok.
Evet cnm gördüm, instagramda Zeynepserdar on sitesinde görmüştümKızlar selam bişey sorcam ya ben bi kere internette bebek odası kuralları gibi bişey görmüştüm mesela işte lütfen bana dokunmadan önce ellerinizi yıkayın evimizde sigara içmeyin beni öpmeyin vs tarzı şeyler yazıodu hiç öyle bişey gördünüz müü??
Evet Can'ım normalmiş ananas yememi söyledi ebeler sende dene maydonozda yardımcı olur doğrusu, aynı günde doğurcaz gibi senle yürüyüşe devamolur olur o, odeminde iner merak etme. ben biraz bol almistim o yuzden pek bir korkum yok o konuda. olmazsa da evde ne varsa onu giyeriz artik...
bu arada benim de bu ara ellerim ve ayaklarim cok sisiyor. bol bol su icip tuzu azalttim ama bana misin demedi. herhalde normal su zamanlarda...
sağol canım yarın randevum var zaten heycanlandım şimdiden:)İnş kolay geçer.Ewt nişan canim.2 3 gün içinde bir haftayı da bulabilir doğumun .Benim ilk kizimda oldu 3 gün sonra doğum gerçekleşti.Siz yine dr.danisip haber verin o sizi yonlendirecektir...
ahahahah benimki de oyle yaaa.. ama sola da yapiyo benim ki :) solda da poposunun ustune geliyor herhalde rahat edemiyor yer degistiriyor. aslinda benim sipaya gore en iyisi sirt ustu olmak. o zaman cok guzel uyuyor da, bizim oyle uyumamamiz lazimmis yaa.. arada b,r on dk kaliyorum sirt ustu sonra soluma donuyorum valla... kendin bul oglum rahat pozisyonunu diyorum. cok rahat edemezsen de cik gel
Yaa çok tesekkür ederim süpersin hemen bakıyorumEvet cnm gördüm, instagramda Zeynepserdar on sitesinde görmüştüm
Canim cook sagol. Bu ara hic bakamiyorum. Kendime nefes almaya firsat bulamiyprum. Oglumun sendromlariyla basim dertte. O biraz daha iyi olsun duzeni iyoce bozulmasin diye defne min gunde iki'kere olan ziyaretlerinin birine gidebiliyorum. Defnem cok sukur iyiye gidiyor. Serumla beslenmesi kesildi pazar gunu. Artik sadece anne sutu aliyor insallah kilo alimida devam ederse serum verilmicek bi daha. Hatta biberonla kasikla sut vermeyi deniceklermis emmek istiyor diye. İnsallah biberonla emebilirse beni emzirmem icin cagiricaklar. Bunun devaminda da taburculuk geliyor insallah. Hersey yolynda giderse bu ayin sonunda belki kizcem evinde olurBelki analar gününde oglusum gelir dedim ama yok paşanın keyfi yerinde herhal gelesi yok
Yazmasamda takipteyim,dogum yapan herkesi tebrik ediyorum. Sağlıkla büyüsün bebisler inşallah
neff1316 defnecigin güzel haberlerini okudukça mutlu olan teyzeleri var,fırsat bukdukca hep yaz. Dualarimiz sizinle
Ben oglumda cok ugrastim emzik alsin diye her turlusunu aldim hicbirini kabul etmedi. Kizcemse daha kucagima alamadim emzik emiyor essek sipasi. Bence al canim gercekten rahatlik bneceKızlar bebişlerinize emzik verdinizmi ben hiç düşünmemiştim ama oğlum hiç durmuyo sürekli emmek istiyo doysa bile.bide kızım var malum çok zor olcak.onun için eşime aldırdım şimdi.tutcak biraz uğraşırsak heralde.çok kolaylık diyolar sizin fikriniz ne kızlar.
hayatim ben sabhalari 10 squat la basliyorum ise. 1 saatlik oglen aramin yarim saatini yuruyerek geciriyorum. bunlar her gun. iki gunde bir aksamlari da havuzla son buluyoruz.
bu hafta son calistigim. haftaya 1 saate cikarmayi planliyorum yuruyusleri. ama ondan daha fazla yapmak sakincali olabilir. en azindan bir sefer de degil. cunku ozellikle sicakta yururken cok su kaybimiz oluyor.
valla ben bunun yaninda artik her gun maydanoz nane falan da yiyorum. ustune de ahu dudu yapragi cayini aldim. gunde iki kere iciyorum. kocam da aksamlari pek bi mutlu :) bunlara ragmen inme sifir! sanirim bu bebekler ne zaman isterlerse o zaman gelecekler.
Kızlar hastane çantanıza ped olarak ne koydunuz?
Normal doğumla sezeryan arasında da fark oluyor sanırım akıntı miktarı olarak.
Mesane pedi mi almak lazım hasta bezi mi? Yoksa normal hijyenik ped mi?
Kimisi de hastane verir sen bir şey koyma diyor bilemedim. Bir de çamaşır olarak tam bedene göre mi yoksa bir beden büyük çamaşır mı koymak lazım? Siz ne yaptınız ?
Canim cook sagol. Bu ara hic bakamiyorum. Kendime nefes almaya firsat bulamiyprum. Oglumun sendromlariyla basim dertte. O biraz daha iyi olsun duzeni iyoce bozulmasin diye defne min gunde iki'kere olan ziyaretlerinin birine gidebiliyorum. Defnem cok sukur iyiye gidiyor. Serumla beslenmesi kesildi pazar gunu. Artik sadece anne sutu aliyor insallah kilo alimida devam ederse serum verilmicek bi daha. Hatta biberonla kasikla sut vermeyi deniceklermis emmek istiyor diye. İnsallah biberonla emebilirse beni emzirmem icin cagiricaklar. Bunun devaminda da taburculuk geliyor insallah. Hersey yolynda giderse bu ayin sonunda belki kizcem evinde olur
Canim benim sezeryan olacak kismetse, bende Ped alacaktım ama yeni sezeryan olan bi arkadaşım aman bende Ped aldım ama kanamam yogun oldu çocuğun bezlerinden takmak zorunda kaldım dedi, o yüzden hasta bezi aldım yinede bi paket Ped koymaktada fayda var, hastanenin vermeyecegini düşün yanına al derim. İç çamaşırı ben büyük beden aldım kesigin üzerine denk gelmeyecek şekilde rahatça giyerim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?