- 7 Ocak 2014
- 3.157
- 4.450
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.201
Çok sağol canım cevabın için. Hasta bezleri kocaman gibi geliyordu bana. Öyle yapayım o zaman.
Bu isin tek caresi bayir cikmak agda ve cati muayenesi ucu birlesince dogum hizlaniyo bence canm :)
Kesinlikle cok fazla sabir gerekiyor canim. Daha oncede yasadim bu durumlari ama cok kolay atlattik cunku ben cok sakindim. Ama bu ara tahammul seviyem cok dustu o yuzdende bu kadar uzun ve yipratici oldu bu surec. İnsallah atlaticaz canim. Kardesini cok merak ediyor hergun soruyor eve gelsin istiyor. Ama daha gormedighi icin birde ben hastaneye gidiyuorum hergun durumu anlayamayip baska seyelre sinir yapiyor. Benim daha sakin ve sabirli olmam lazim. Dedighin gibi canim ancak ben cozebiolirim bu durumu. Cunku bu sipanin tek derdi benim suanCanim benim ya senin içinde çok zor bi durum kendimi senin yerine koyup anlamaya çalışıyorum, tecrübesiz bi anne adayiyim malesef, o yaşta bi çocuğa nasıl davranilir, kardeşi nasıl anlatılır sevdirilir bilmiyorum açıkçası. Allah yardimcin olsun canım, biliyorum ki sen çok güçlü bi annesin, tamam seninde bi sabrin sınırın var, canın yandimi birilerine patlayip bagirabilirsin ama bu işi sen cozersin bi şekilde, kimbilir ali kaan kardeşi gelince farklı bi tepki verip onu bağrına basar, biraz sabredip arayı bulmak gerekiyor gibi geliyor bana, en doğrusunu yine sen bilirsin
Ay kıyamam annesi. Ali kaan çok haklı. Aylardır bebek bebek. Herkes konuşuyor. Şimdi bir türlü eve gelemedi. Peki Defne özel bakimdayken gösterdiniz mi hiç? Ya da ali kaanin oraya girmesi serbest mi?Cok asi bi cocuk aoldu canim alikaan 2 yas sendromunu fazlasiyla yasiyupruz bu aralar. İnsallah duzwlicek diye bekliyorum cabaliyprum. Kardesini cok merak ediyor. Benim bebegim doktordan ne zaman gelicek diye soruyor ara ara. Suanki en buyuk skintisi benim hastaneye gidiyuor olmam. Cunku o bu durumu tam anlayamiyor. Hala benim hasta olmam yuzunden gittigimi ve kalicami dusunuyuor. Hala inaniyorum defne yi gorunce normala donucek hersey.
Oh 37 de bitmis artik fazla yol kalmadi. Mis kokusyla gelicek Devin
Heyecanla bekliyorum canim dogumunu. Hislerini ozellikle merakla bekliyorum. Cunku cok muhtesem bir an dogum ani
Ay ben çok dikkat etmeye çalışiyorum. Çünkü şekerin çıkması sadece bebeğe ve anneye kilo aldırmiyor, aynı zamanda bebeğin ilerki hayatında diyabet olma şansını arttırıyor.Malesef bende de var diyabet, ama bana dr yürümeyi ve fazla hareket etmeyi onermiyor, bi anda şişiyorum. Ne yalan söyleyim çokta dikkat etmiyorum sekerime ama bu hafta dikkat ediyim basitte olsa sonuçta ameliyat, şekerin üzerinde durdular dikkat et diye, zaten nasipse son haftam az disimi sıkıyim
canım ben sezeryan oldum ilk etapta hastabezi kullanıyorlar onu zaten hastane veriyor sonrasında da kendin ne goturduysen onu kullanıyorsun ben deepent tek Kullanımlık kilolardan aldım inanılmaz rahat ettim onunla kesinlikle tavsiye ederim
o şekilde depent markasını görmüştüm ama yırtılır mı dayanıklı mı bilememiştim. Çok sağolBen canped in çamaşır şeklinde giyilenden aldım çok kaba değil gibi geldi bana, bi bakarsın sende, hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh
Kızlar Dr dün gün verdi sezeryan olduğu için haftaya Çarşamba bir hafta önden gittiği için de fazla durmasına gerek yok dedi ama benim hiç içime sinmedi ya daha 3 kilo imiş a3 buçuk bile olmaz haftaya kadar dedi buna rağman neden erken alıcak anlayamıyorum adet günüme göre 39 haftalık mış ama gelişimi bitirmiş haftaya 40 hafta doluyor ultrasona göre dedi. pazartesi tekrar gidip konuşup ikna etmeye çalışıcam bir hafta daha. dünden beri sürekli aklımda çok büyük stres oldum
hayırdır neden stres e soktu drGünaydın :)
Biz bu sabah çok erkenciyiz.
Dün doktorum gene beni çok korkutup psikolojimi bozdu. Saat 4e kadar gayet sağlıklı, huzurlu bir hamile olan ben muayeneden çıktığım 5.30 itibariyle sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Gerginlikten sancım çıktı. Bu 9 aydor gittiğim doktoruma son gidişimdi. Bir daha gitmem o kadına. İnşallah herşey yolundadır. Bugun bir dra daha gitmek istemiyorum. Zaten yarın yeni başladığım dr ile randevum var. Nevrotik oldum resmen. Şu çocuk sağlıkla bir dünyaya gelsin inşallah.
iyide zaten sezeryan neden karnımda kilo almasını beklemiyorrki doğum zor olur diye de bi şey diyemez 4 kilo olsa ne farkeder beklesin 1 hafta 10 gün daha ben dr lara hi güvenmiyorum 18 mayıs ta alıca benim aklıma ertesi gün tatil cumartesi pazar la birleştirecek işte bir hafta önceden alma sebebi bu gibi geliyor işte banaCanım konuş bir doktorunla belki erteler birkaç gün daha. Ama kilosunun bu saatten sonra çok da önemi yok önemli olan sağlıklı olması. 2500ları geçtikten sonra zamanında dünyaya gelen bebek sağlıkla büyüyor zaten. Doşarıda da güzel kilo alıyor bu nedenle hiç ücme kendini. Sağlıķla doğsun inşallah bebişin
iyide zaten sezeryan neden karnımda kilo almasını beklemiyorrki doğum zor olur diye de bi şey diyemez 4 kilo olsa ne farkeder beklesin 1 hafta 10 gün daha ben dr lara hi güvenmiyorum 18 mayıs ta alıca benim aklıma ertesi gün tatil cumartesi pazar la birleştirecek işte bir hafta önceden alma sebebi bu gibi geliyor işte bana
hayırdır neden stres e soktu dr
kesinlikle haklısın dr değiştirmekle canım. aslında son ay sancı gelene kadar hiç gitmememk lazım değilse türlü türlü şeyle uyduruyorlarBen normal doğum yapmak istiyorum. En baştan beri iki doktorum var. Asıl drumun muayenehanesi ultrason cihazı çok eski o nedenle bebeği görebilmek için bi dra daha gidiyorum. Asıl drum 3 haftadır tutturdu bu bebeğin suyu az, başı aşağoda ama karnına dönük, normal doğum olmaz. Diğer dr suyu az ama yeterli, pozisyonu normal doğum pozisyonu dedi. Bir dra daha gittim diğer drun dediklerinin aynısını söyledi.
Ben asıl drumu normal doğuma yönlendirmeye çalıştıkça bugun bir de muayenenin sonuna doğru kordon boynuna dolanmış dedi. Ne yalan söyleyeyim hiç inanmadım. Normal doğumun önüne bir set daha çekmek için söylediğini düşünüyorum.
Ve böyle uykularımızı kaçırıyorlar. Gerçekten çok üzülüyorum kendi halime. Çok güzel bir hamilelik geçiriyordum. 3 hafta önce az bi kanamam oldu. O gün bugundür nstler ultrason ve bebek hareketleri iyi olduğu halde doktor hep olumsuz konuştu.kesinlikle haklısın dr değiştirmekle canım. aslında son ay sancı gelene kadar hiç gitmememk lazım değilse türlü türlü şeyle uyduruyorlar
canım biraz rahat ol bol bol dua edelim gerisini allaha bırakalım sen de hiç stres yapma rahat bir dr bul benceVe böyle uykularımızı kaçırıyorlar. Gerçekten çok üzülüyorum kendi halime. Çok güzel bir hamilelik geçiriyordum. 3 hafta önce az bi kanamam oldu. O gün bugundür nstler ultrason ve bebek hareketleri iyi olduğu halde doktor hep olumsuz konuştu.
Allah anali babali buyutsun...canim mamadan korkma ama zaten 1-2 cay kasigi vereceksin, ama biberonla verme.. Sutunu de pompayla sag, hatta bir iki dakika sagip oyle emzirmeyi dene bebeyi, boylelikle bebekte emme guclugu varsa onune gecersin.. Senin sutunde ilk anda sari findik tanesi kadar gelecek oyle cok bisey beklmee..emzik vermedjysen de 1-2 gun sutun bolllasana kadar bekle.. Bol su ve stressiz kafa disinda birseye ihtiyacin yok sut icin... Ilik havlu koy goguslerine bir de kanallarda tikaniklik varsa onune gecersin... Evde canini sikan kim verse defet, sana yardim edecek kimse varsa o kalsin... Muzigini ac, gevseMerhaba kızlar yazılanları okuyamadım inş kısa sürede okuycam buarada doğuran olduysa kutlarım. Ben de anneler gününün son saatlerinde 4cm den sonra sancılara dayanamayıp epidural normalle meleğimi kıcağma aldım. 2800 anca dedi dr ama kuzum 3180 geldi 51cm. İlk gün gayet iyiydi henüz açılmadığından mı bilmiyorum oğluşum ama bugün ewe geldiğimizden snra ağlamaya başladı kuzum.sütüm yol canım çok sıkkın mama wermk istemyorm sarılık olmasını da istemiyorm lütfen dua edin çok çaresizim sütüm olsun. Onun derdine deva olamamak çok zormuş habire ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?