- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.181
Canim cook sagol. Bu ara hic bakamiyorum. Kendime nefes almaya firsat bulamiyprum. Oglumun sendromlariyla basim dertte. O biraz daha iyi olsun duzeni iyoce bozulmasin diye defne min gunde iki'kere olan ziyaretlerinin birine gidebiliyorum. Defnem cok sukur iyiye gidiyor. Serumla beslenmesi kesildi pazar gunu. Artik sadece anne sutu aliyor insallah kilo alimida devam ederse serum verilmicek bi daha. Hatta biberonla kasikla sut vermeyi deniceklermis emmek istiyor diye. İnsallah biberonla emebilirse beni emzirmem icin cagiricaklar. Bunun devaminda da taburculuk geliyor insallah. Hersey yolynda giderse bu ayin sonunda belki kizcem evinde olur
Emme değil de gaz sıkıntımız var bizim de.. gerci 2. Gününde geceden emzik vermistik gündüz o kadar halsizdiki bir türlü emmedi çok korkuttu bizi önce mama aldık verdik sonra süt anne bulduk emdikten sonra toparladı kendine geldi oğlum gogsum henüz çok sert olduğundan zorlaniyormusSlm kızlar bn doğumu yaptım. 1 haftalık olduk, emme sıkıntımız var, aranızda bnm gibi sıkıntı çeken var mı?
Ay canimmm oyle guzel anlatmissin ki dogumunu. Oglumdaki dogum animi yasadim hissetiim her anini ozellikle en son bebisin gelisi onu gpordugun an. Ahhh anlatilmaz yasaniz. 100 yil gecse unutamayacagim bir an. Kizcemde korkularin endiselerim vardi o kadar buyulu yasayamadim o ani. Oglumun dogumu hep daha ozelolarak kalicak sanirim hafizamda.
Beni o gune gotudun canim.
Hep mutlulukla saglikla yasayin guzel mutlu ailenizde insallah
Ayyy ben daha yeni gördüm hikayeni cnm. Oysaki her gün hikayeni yazdın mi die özellikle senin için girdim kk ya. Ağlaya ağlaya okudum Rabbim bize de nasip etsin bebisimize sağ salim kavuşmayı inşallah.
Cok tesekkur ederim kızlar uzun zamandır bakamiyorum sayfaya yazamadim bi türlü. Allah isteyen herkese yasatsın bu güzel duyguyuNicksizYumurta canım çok güzel yazmışsın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. Darısı da sabırla bebeklerine kavuşmayı bekleyen bizlerin başına
Ah yesilcanim daha gormeden bunlari yapiypr bana. Kizcem eve gelince napicaz diye korku aldi esimle beni.Ay ne güzel haberler bunlar, süper bebek defne herkesi sollayacak desene, canım benim ya minicik ne tatlıdır o şimdi çıtır çıtır yemelik. Oğlunda birazcık kıskandı galiba ki huzursuzluk yapıyor, canım onada yazık sevgi paylaşıldı ya kıskanır tabi
İnsaallah canim. Bugun dr cok olumlu yonde konustu sanki bu ay sonu cikicak gibi hissettim o yuzdenAllah hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin. Bu ayın sonuna kalmadan sağlıcakla al kucağına inş.
Ozlendinizzz bilesinnCok tesekkur ederim kızlar uzun zamandır bakamiyorum sayfaya yazamadim bi türlü. Allah isteyen herkese yasatsın bu güzel duyguyu
ay evet canm squat gercekten cok zor. ben de onceleri tutunarak yavas yavas yapiyordum. bi arada bacak kaslarim bayagi cayir cayir yandi. ama su anda dokuz taneyi cok rahat tutunmadan yapabiliyorum. onuncu az zorluyor hala ne yalan soyliyeyim. ama o da kolaylasinca cikaracagim sayisini.Canim valla maşallahbu squatı iyi yapıyorsun, iyiki benimki normal doğum değil diyorum bazen, ben 1 tane yapsam ikincide öylece kalırım dizlerim çok ağrıyor benim, oturdugum yerden kalkamiyorum, şu son haftam geçsin hem yavruma kavusuyum hemde odemlerim kilolarim kismende olsa gitsin biraz rahatlayim istiyorum
Ahh annelik nasil guzel nasil ypgun bisey.Iyi akşamlar güzel annelerUzun zamandır giremedim malum NicksizYumurtacık dogurdu ve kızıyla ilgileniyor sürekli ay ben anneligi cok sevdim yaa cok zor ama harikaymış Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu doğum yapanlar olmus gecmisi okuyamadim. Allah analı babalı büyütsün kuzucukların ömrü de bahtı de güzel olsun, henuz doğum yapmayanlar sizler de sağlıklı bir sekilde kavusun yavrulariniza inşallah
ay evet maydanoz ve ananas da zaten dogumu kolaylastiriyormus. yemek lazim bol bol.Evet Can'ım normalmiş ananas yememi söyledi ebeler sende dene maydonozda yardımcı olur doğrusu, aynı günde doğurcaz gibi senle yürüyüşe devam
simdi yazilarini okuyordum neffcim sana yazacaktim :) defne den guzel haberler aldim yine keyfim yerine geldi valla. sekerparecigimiz ne guzel de buyurmus, bol bol annesinin sutunu icermis!
Cok asi bi cocuk aoldu canim alikaan 2 yas sendromunu fazlasiyla yasiyupruz bu aralar. İnsallah duzwlicek diye bekliyorum cabaliyprum. Kardesini cok merak ediyor. Benim bebegim doktordan ne zaman gelicek diye soruyor ara ara. Suanki en buyuk skintisi benim hastaneye gidiyuor olmam. Cunku o bu durumu tam anlayamiyor. Hala benim hasta olmam yuzunden gittigimi ve kalicami dusunuyuor. Hala inaniyorum defne yi gorunce normala donucek hersey.simdi yazilarini okuyordum neffcim sana yazacaktim :) defne den guzel haberler aldim yine keyfim yerine geldi valla. sekerparecigimiz ne guzel de buyurmus, bol bol annesinin sutunu icermis!
tabi bu arada ali kaani da merak ettim birden. duzeni bozulmasin diye cok ayrilamiyorum demissin yanindan. nasil moralleri? yazik yavrucum abilikten de birsey anlamadi daha. defne gelsin eve, tum gun onunla oynayarak gecirmek isteyecek!
biz de iyiyiz neffcim. gun doldurmaya calisiyoruz. 37 bitti artik. bir iki haftaya devin bey de tesrif ederler insallah
canım ben sezeryan oldum ilk etapta hastabezi kullanıyorlar onu zaten hastane veriyor sonrasında da kendin ne goturduysen onu kullanıyorsun ben deepent tek Kullanımlık kilolardan aldım inanılmaz rahat ettim onunla kesinlikle tavsiye ederimKızlar hastane çantanıza ped olarak ne koydunuz?
Normal doğumla sezeryan arasında da fark oluyor sanırım akıntı miktarı olarak.
Mesane pedi mi almak lazım hasta bezi mi? Yoksa normal hijyenik ped mi?
Kimisi de hastane verir sen bir şey koyma diyor bilemedim. Bir de çamaşır olarak tam bedene göre mi yoksa bir beden büyük çamaşır mı koymak lazım? Siz ne yaptınız ?
ay evet canm squat gercekten cok zor. ben de onceleri tutunarak yavas yavas yapiyordum. bi arada bacak kaslarim bayagi cayir cayir yandi. ama su anda dokuz taneyi cok rahat tutunmadan yapabiliyorum. onuncu az zorluyor hala ne yalan soyliyeyim. ama o da kolaylasinca cikaracagim sayisini.
bir de bu arada sen de diyabet var miydi yesilcancim? benim diyabetim var ya, ona da cok iyi geliyor squat. valla ne istersem yemege basladim. sekerim hic de cikmiyor artik.
Ah yesilcanim daha gormeden bunlari yapiypr bana. Kizcem eve gelince napicaz diye korku aldi esimle beni.
İnan cok zorlaniyorum bu aralar. Bak mesela bugun ne icin agladi. Kv ye gitmistik yaprak sarma yapmis oglumda cok sever normalde. 3 tane yedi 4.nun yarisini yedi birakti doydum yemicem dedi. Bende cok severim kv de guzel yapar yemeye basladim. Benim sipa yeme benim yemegimi diye kizdi. Benimde agzimda son lokma o bagirieken yuttum. Vay arkadas nasil yutarim. Tukur onu cikar yeme benim yemegimi diye bi aghlamya bagirmaya basladi. Yicek misin bak baska var diyuprum. Hayir yemicem diyuor. Benim yedigimimi yicektin diyorum hayir diyor.
Kendini ata ata 15 dk agladi. Hadi bunu atlattik.
Eve geldik. Onun yataginin nevresimini degistiriyprum. Carsafi koydum koyma onu ben carsafsiz yaticam diye bi basladi yine. Bu sefer bende delirdim.Karsilikli bagristik biraz. Sonra kovdu beni. Sakinlesince konustuk anlasrtik baristik. Cojta uzuldum bagirdim diye. Ama bu ara herseye ama herseye karsi cikiyor. Ben defne yi ghormeye gidiyorum diye yapiyor biliyoprum ama yapicakta bisey yok. Henuz bi cozum bulamadim. İnsaallah uzlascaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?