2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Allah hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin. Bu ayın sonuna kalmadan sağlıcakla al kucağına inş.

Selam herkesee.
Bikac gun giremedim her sayfada mutlu dogum haberleri okudum cok mutlu oldum.
Bebeklerimiz saglikla mutlulukla buyusunler insallah.
Dogumlarla beraber tabii emzirme sut yetip yetmeme e birde uykusuz gece sıkıntilarida basladi.
Ben emzirme ve sut yetip yetmeme ile ilgili fikrimi paylasmak istiyrpum kizlar. Normal olarak bi hastalik asiri uzuntu gibi bir durum yasanmadiysa bebeginize gelen sut mutlaka yeter. Sut yetmeme degilde bebek ememiyor olabilir. Tutus sekli yanlis olabilir. Yani sutum yetmiyor diye erken bi kaniya varmayin derim canlar. Bebisin her aglamasi ac kalmaktan doyamamaktan olmaz. İlk zamanlar hele annenin etrafindaki cok bilen kitle hep cocugun acliktan agladigini iddia eder. Oglumda bu durumla cok savastim ac galiba cok agliyor vs vs her seferinde gerekli cevabi net ve keskin bi sekilde verdim. Sutumun yetmedigini hic dusunmedim buna inandirmaya cok calisan oldu ama aldirmadim.cunku dr um kilo aliminin iyi oldugunu ilave biseye ihtiyaci olmadigini soyledi hep. O yuzden cok aldirmadim cevresel baskiya.
Mesela kizcem suan kuvozde biliyosunuz bazen agliyor hemsireyi cagiriyuorum azcik dpkunuyorlar seviyprlsr agzina emzik veriyorlasr hemen susuyor. O an acliktan degil'ilgi arsizliligindan agliyor
Demem o ki stres yapmayin canlar bu bebeler ne olsa aglar ama bir gulerler oh dersin yaa cennet koynumda

Slm kızlar bn doğumu yaptım. 1 haftalık olduk, emme sıkıntımız var, aranızda bnm gibi sıkıntı çeken var mı?
Emme değil de gaz sıkıntımız var bizim de.. gerci 2. Gününde geceden emzik vermistik gündüz o kadar halsizdiki bir türlü emmedi çok korkuttu bizi önce mama aldık verdik sonra süt anne bulduk emdikten sonra toparladı kendine geldi oğlum gogsum henüz çok sert olduğundan zorlaniyormus

Ayyy ben daha yeni gördüm hikayeni cnm. Oysaki her gün hikayeni yazdın mi die özellikle senin için girdim kk ya. Ağlaya ağlaya okudum Rabbim bize de nasip etsin bebisimize sağ salim kavuşmayı inşallah.

NicksizYumurta canım çok güzel yazmışsın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. Darısı da sabırla bebeklerine kavuşmayı bekleyen bizlerin başına
Cok tesekkur ederim kızlar uzun zamandır bakamiyorum sayfaya yazamadim bi türlü. Allah isteyen herkese yasatsın bu güzel duyguyu

Tomris in emzirme notlarını tavsiye ederim kızlar.... Orda aradığınız pek çok bilgiyi bulabilirsiniz. Benim oglusunla 36+4 te makat gelişti. Doktor yuruyus ve bol su iç demişti. Bunları yaptım. Bugün 37+2 de gittik. Dönmüş. Baş geliş olmuş. Çok mutluyum. Doktor teyzemiz konuş daha donmesin diyor. Bende de şöyle bi sıkıntı var. Baş aşağı oldumukafasi ile nasıl baskı yapıyorsa yuruyemrz hale geliyorum.

Ah yesilcanim daha gormeden bunlari yapiypr bana. Kizcem eve gelince napicaz diye korku aldi esimle beni.
İnan cok zorlaniyorum bu aralar. Bak mesela bugun ne icin agladi. Kv ye gitmistik yaprak sarma yapmis oglumda cok sever normalde. 3 tane yedi 4.nun yarisini yedi birakti doydum yemicem dedi. Bende cok severim kv de guzel yapar yemeye basladim. Benim sipa yeme benim yemegimi diye kizdi. Benimde agzimda son lokma o bagirieken yuttum. Vay arkadas nasil yutarim. Tukur onu cikar yeme benim yemegimi diye bi aghlamya bagirmaya basladi. Yicek misin bak baska var diyuprum. Hayir yemicem diyuor. Benim yedigimimi yicektin diyorum hayir diyor.
Kendini ata ata 15 dk agladi. Hadi bunu atlattik.
Eve geldik. Onun yataginin nevresimini degistiriyprum. Carsafi koydum koyma onu ben carsafsiz yaticam diye bi basladi yine. Bu sefer bende delirdim. Karsilikli bagristik biraz. Sonra kovdu beni. Sakinlesince konustuk anlasrtik baristik. Cojta uzuldum bagirdim diye. Ama bu ara herseye ama herseye karsi cikiyor. Ben defne yi ghormeye gidiyorum diye yapiyor biliyoprum ama yapicakta bisey yok. Henuz bi cozum bulamadim. İnsaallah uzlascaz

Iyi akşamlar güzel anneler Uzun zamandır giremedim malum NicksizYumurtacık dogurdu ve kızıyla ilgileniyor sürekli ay ben anneligi cok sevdim yaacok zor ama harikaymış Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyudoğum yapanlar olmus gecmisi okuyamadim. Allah analı babalı büyütsün kuzucukların ömrü de bahtı de güzel olsun, henuz doğum yapmayanlar sizler de sağlıklı bir sekilde kavusun yavrulariniza inşallah

Kızlar bugünkü muayenemizde çok şükür herşeyimiz normal cuma günü miadımız doluyo tekrar kontrole çağırdı o güne kadar gelmezse bizimki bi kaç gün daha bekleyeceğiz dedi doktorumuz
Artık doğumlar böyle 40 haftayı bile geçtiğini söyledi bende sizlerden gördüğüm kadarıyla gerçekten öyle Allah yardımcımız olsun ağlıyorum canım sıkıldıkça durumuma

ay evet canm squat gercekten cok zor. ben de onceleri tutunarak yavas yavas yapiyordum. bi arada bacak kaslarim bayagi cayir cayir yandi. ama su anda dokuz taneyi cok rahat tutunmadan yapabiliyorum. onuncu az zorluyor hala ne yalan soyliyeyim. ama o da kolaylasinca cikaracagim sayisini.
bir de bu arada sen de diyabet var miydi yesilcancim? benim diyabetim var ya, ona da cok iyi geliyor squat. valla ne istersem yemege basladim. sekerim hic de cikmiyor artik.

Ahh annelik nasil guzel nasil ypgun bisey.
İyiki anneyiz.
Arada cildirtsalarda ben ozellikle bu ara oynatmaya az kaldi doktorum nerde modundayim. Ama aonra annecim ben seni cok seviyprum. Seni cok begeniyorum diyor gelip basini boynuma sokuyor hic bi dert tasa kalmiyuor.
Temmuz anneleri topigindeyken ikinci bebesini bekleyen bi anne soyle bisey demisti. İlk zamanlarki sevgimle simdiki sevgim cpk baska evet o zamanda seviyprdum ama gundenn gune artiypr cok baska bi boyut kazanoyopr heleki konusmaya baslayinca muhtesem oluyor demisti. Tabii o an tam anlayamamistim sevginin katlanarak artmasi degismesi fikrini yasamadan anlamak zor. Simdi onu anliyprum. Ve ayni seyi soyluyorum. Gun gectikce buyuyen bir sevgi bu cok sukur rabbime bunu bize yasattigi icin

miranda_1986 nasilsin yakisikli Devinimin annesi
simdi yazilarini okuyordum neffcim sana yazacaktim :) defne den guzel haberler aldim yine keyfim yerine geldi valla. sekerparecigimiz ne guzel de buyurmus, bol bol annesinin sutunu icermis!

tabi bu arada ali kaani da merak ettim birden. duzeni bozulmasin diye cok ayrilamiyorum demissin yanindan. nasil moralleri? yazik yavrucum abilikten de birsey anlamadi daha. defne gelsin eve, tum gun onunla oynayarak gecirmek isteyecek!

biz de iyiyiz neffcim. gun doldurmaya calisiyoruz. 37 bitti artik. bir iki haftaya devin bey de tesrif ederler insallah

Cok asi bi cocuk aoldu canim alikaan 2 yas sendromunu fazlasiyla yasiyupruz bu aralar. İnsallah duzwlicek diye bekliyorum cabaliyprum. Kardesini cok merak ediyor. Benim bebegim doktordan ne zaman gelicek diye soruyor ara ara. Suanki en buyuk skintisi benim hastaneye gidiyuor olmam. Cunku o bu durumu tam anlayamiyor. Hala benim hasta olmam yuzunden gittigimi ve kalicami dusunuyuor. Hala inaniyorum defne yi gorunce normala donucek hersey.
Oh 37 de bitmis artik fazla yol kalmadi. Mis kokusyla gelicek Devin
Heyecanla bekliyorum canim dogumunu. Hislerini ozellikle merakla bekliyorum. Cunku cok muhtesem bir an dogum ani

canım ben sezeryan oldum ilk etapta hastabezi kullanıyorlar onu zaten hastane veriyor sonrasında da kendin ne goturduysen onu kullanıyorsun ben deepent tek Kullanımlık kilolardan aldım inanılmaz rahat ettim onunla kesinlikle tavsiye ederim

Malesef bende de var diyabet, ama bana dr yürümeyi ve fazla hareket etmeyi onermiyor, bi anda şişiyorum. Ne yalan söyleyim çokta dikkat etmiyorum sekerime ama bu hafta dikkat ediyim basitte olsa sonuçta ameliyat, şekerin üzerinde durdular dikkat et diye, zaten nasipse son haftam az disimi sıkıyim

Canim benim ya senin içinde çok zor bi durum kendimi senin yerine koyup anlamaya çalışıyorum, tecrübesiz bi anne adayiyim malesef, o yaşta bi çocuğa nasıl davranilir, kardeşi nasıl anlatılır sevdirilir bilmiyorum açıkçası. Allah yardimcin olsun canım, biliyorum ki sen çok güçlü bi annesin, tamam seninde bi sabrin sınırın var, canın yandimi birilerine patlayip bagirabilirsin ama bu işi sen cozersin bi şekilde, kimbilir ali kaan kardeşi gelince farklı bi tepki verip onu bağrına basar, biraz sabredip arayı bulmak gerekiyor gibi geliyor bana, en doğrusunu yine sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…