- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.221
Can'ım bende senin gibi tecrübesizim ne oldu son durum beni de bilgilendirirmisin sancılar başladı mı sendeselam kızlar.Benim pembe akıntı var bu doğum işaretimi acaba tecrübeli anneler bu nişanmı sizce.Nişansa ne yapmam gerek ağrı sancı yok.
nişan olabilir canım kaç haftalıksın. sancın da bir kaç güne gelir eğer nişansaArkadaşlar bu demin tuvalete gidince peçete de hafif bi pembelik gördüm bu nişan mı acaba nişansa gittikçe rengi koyulaşırmı yoksa okadar azmı gelir nişan dedikleri şey bu arada bel Ağrı'm tek var onun dışında sancım yok bugün hst gitmelimiyim ?
39+3 günlük hamileyim sümük gibi değilde peçeteyi pembeye boyayan sulu boyaymış gibiydinişan olabilir canım kaç haftalıksın. sancın da bir kaç güne gelir eğer nişansa
39+3 günlük hamileyim sümük gibi değilde peçeteyi pembeye boyayan sulu boyaymış gibiydi
39 +0 dan.günaydın.Günaydın taze anneler ve anneliği bekleyenler :) bugün kontrolumuz var erken kalktik biz
Çok sağol canım cevabın için. Hasta bezleri kocaman gibi geliyordu bana. Öyle yapayım o zaman.
Ah yesilcanim daha gormeden bunlari yapiypr bana. Kizcem eve gelince napicaz diye korku aldi esimle beni.
İnan cok zorlaniyorum bu aralar. Bak mesela bugun ne icin agladi. Kv ye gitmistik yaprak sarma yapmis oglumda cok sever normalde. 3 tane yedi 4.nun yarisini yedi birakti doydum yemicem dedi. Bende cok severim kv de guzel yapar yemeye basladim. Benim sipa yeme benim yemegimi diye kizdi. Benimde agzimda son lokma o bagirieken yuttum. Vay arkadas nasil yutarim. Tukur onu cikar yeme benim yemegimi diye bi aghlamya bagirmaya basladi. Yicek misin bak baska var diyuprum. Hayir yemicem diyuor. Benim yedigimimi yicektin diyorum hayir diyor.
Kendini ata ata 15 dk agladi. Hadi bunu atlattik.
Eve geldik. Onun yataginin nevresimini degistiriyprum. Carsafi koydum koyma onu ben carsafsiz yaticam diye bi basladi yine. Bu sefer bende delirdim.Karsilikli bagristik biraz. Sonra kovdu beni. Sakinlesince konustuk anlasrtik baristik. Cojta uzuldum bagirdim diye. Ama bu ara herseye ama herseye karsi cikiyor. Ben defne yi ghormeye gidiyorum diye yapiyor biliyoprum ama yapicakta bisey yok. Henuz bi cozum bulamadim. İnsaallah uzlascaz
Iyi akşamlar güzel annelerUzun zamandır giremedim malum NicksizYumurtacık dogurdu ve kızıyla ilgileniyor sürekli ay ben anneligi cok sevdim yaa cok zor ama harikaymış Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu doğum yapanlar olmus gecmisi okuyamadim. Allah analı babalı büyütsün kuzucukların ömrü de bahtı de güzel olsun, henuz doğum yapmayanlar sizler de sağlıklı bir sekilde kavusun yavrulariniza inşallah
Hadi.bakalim saglikla inşallah. Biz de nst.deyiz. darisi.basimizaGünaydın bugün sancilarim ve kasilmalarima veda ediyorum oglen kavuşuyoruz NEFESimle inşallah rRabbim sizleri de tez zamanda evlatlariniza kavustursun
ay evet canm squat gercekten cok zor. ben de onceleri tutunarak yavas yavas yapiyordum. bi arada bacak kaslarim bayagi cayir cayir yandi. ama su anda dokuz taneyi cok rahat tutunmadan yapabiliyorum. onuncu az zorluyor hala ne yalan soyliyeyim. ama o da kolaylasinca cikaracagim sayisini.
bir de bu arada sen de diyabet var miydi yesilcancim? benim diyabetim var ya, ona da cok iyi geliyor squat. valla ne istersem yemege basladim. sekerim hic de cikmiyor artik.
Hadi bakalım öğleden sonra güzel haberlerini bekliyoruz ..Günaydın bugün sancilarim ve kasilmalarima veda ediyorum oglen kavuşuyoruz NEFESimle inşallah rRabbim sizleri de tez zamanda evlatlariniza kavustursun
39 +0 dan.günaydın.
Biz de erken kalktik gece hiic.uyumasakta. kontrol için
Yine kurt gibi aciz
Benim.bebis 2.hafta önden.gidiyor 3700.gr.idi.gecen.hafta. Ama.bana.gününü bekleriz demisti doktor makat gelis.olduğunu görene kadar.Kızlar Dr dün gün verdi sezeryan olduğu için haftaya Çarşamba bir hafta önden gittiği için de fazla durmasına gerek yok dedi ama benim hiç içime sinmedi ya daha 3 kilo imiş a3 buçuk bile olmaz haftaya kadar dedi buna rağman neden erken alıcak anlayamıyorum adet günüme göre 39 haftalık mış ama gelişimi bitirmiş haftaya 40 hafta doluyor ultrasona göre dedi. pazartesi tekrar gidip konuşup ikna etmeye çalışıcam bir hafta daha. dünden beri sürekli aklımda çok büyük stres oldum
Son 3 haftadir cok.istahliyim. öyle böyle değil. Bu gece 3 gibi kalkıp yogurt yemis halim. Düşün. Demek yalnizdegilim.ben kahvaltıyı hazırlayaa kadar bi posta atistiriyorum
Yoksa mümkün değil enerji kalmiyo
Merhaba kızlar yazılanları okuyamadım inş kısa sürede okuycam buarada doğuran olduysa kutlarım. Ben de anneler gününün son saatlerinde 4cm den sonra sancılara dayanamayıp epidural normalle meleğimi kıcağma aldım. 2800 anca dedi dr ama kuzum 3180 geldi 51cm. İlk gün gayet iyiydi henüz açılmadığından mı bilmiyorum oğluşum ama bugün ewe geldiğimizden snra ağlamaya başladı kuzum.sütüm yol canım çok sıkkın mama wermk istemyorm sarılık olmasını da istemiyorm lütfen dua edin çok çaresizim sütüm olsun. Onun derdine deva olamamak çok zormuş habire ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?