2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
nişan olabilir canım kaç haftalıksın. sancın da bir kaç güne gelir eğer nişansa

Bel Ağrı'm kaç gündür çok var şimdi ise adet olacakmışım gibi belim Ağrıyo vucüdüm adete girecek gibi halsiz

39+3 günlük hamileyim sümük gibi değilde peçeteyi pembeye boyayan sulu boyaymış gibiydi

Canm mrb bende geçen hafta perşembe yaşadım aynı şeyi . ama öncesinde bayağı bi kasık agrim olmuştu
Dra gittim usgde baktı ve nst istedi sıkıntılı bi durum yok demisti bidahada olmadı aynısı

Çok sağol canım cevabın için. Hasta bezleri kocaman gibi geliyordu bana. Öyle yapayım o zaman.

canım hasta bezlerinin bedenleri oluyor, ben biraz aradım taradım en son bi yerde buldum S bedenini. Hamilelik bitmek üzere anca 60 kilo oldum, diğer bedenleri büyük gelir diye düşündüm.. Normalde marketlerde de oluyor ama önce küçük bedenlerini tüketiyorlar sanırım. Ona dikkat edebilirsin.

oy kıyamam ya durum hem ali kaan için hem sizin için çok zor gerçekten. İkinci çocuk olunca kıskanması normal ilk aşamada. Hani ne yapılır ben de çok bilmiyorum ama sonrasında çok iyi bi ikili, harika bi oyun arkadaşı olacaklar diye düşünüyorum. Umarım bu başlangıç sürecini kolay atlatırsınız.

güzel haberlerini almak iyi geldi bize de. özlemişiz seni :)
biz de hayırlısıyla doğum yapalım, bebeklerimizi kucağımıza alalım diye bekliyoruz. hayırlısıyla istedikleri zaman sağlıklı bir şekilde gelsinler inşallah.

ben işyerinde mecburen dosyadır evraktır eğilip kalkıyordum da eve geldim geleli tembellikte üstüme yok. akşama kadar yatar oldum en çok hareket etmem gereken zamanda. Yavaştan ben de deniyim bari bu squat olayını. Becerebilir miyim acep, işe yarar umarım. hazirana kadar bekletecek yoksa bizim minik..

Benim.bebis 2.hafta önden.gidiyor 3700.gr.idi.gecen.hafta. Ama.bana.gününü bekleriz demisti doktor makat gelis.olduğunu görene kadar.
Benim de.pek inanasim.gelmedi senin doktora acikcasi

ben kahvaltıyı hazırlayaa kadar bi posta atistiriyorum
Yoksa mümkün değil enerji kalmiyo
Son 3 haftadir cok.istahliyim. öyle böyle değil. Bu gece 3 gibi kalkıp yogurt yemis halim. Düşün. Demek yalnizdegilim.
Off ellerim kollarim feci uyusuk.yine sabaha kadar sancidi durdu.

gözün aydın canım hayırlı olsun. Stres yapma, süt gelmesi olayını en çok stres etkiliyormuş. Umarım bir an önce toparlanırsınız ikiniz de düzeninizi kurarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…