2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

3 kilo hiç de az değil aslında, 37. hafta itibariyle de gelişim tamamlanıyor diye biliyorum. Bir de doktoruna neden güvensizlik yaşıyorsun? yani bunun dışında bir sebep var mı? hani sen daha iyi bilirsin karar senin elbet. Ben sadece merak ettim..

ne dedi ki doktor? niye korkuttu seni? şu aşamada bize en uzak olması gereken şey stres ve gerginlik. Sen sakin ol, içine sinmediyse çok da dinleme. Zaten randevun varmış, bakalım o doktor ne dicek? ikisi de aynı şeyi söylerse de dikkat et ama. Son günlerdeyiz artık, temkinli olmakta fayda var. Umarım sorunsuz kavuşursun bebeğine

Günaydın bugün sancilarim ve kasilmalarima veda ediyorum oglen kavuşuyoruz NEFESimle inşallah rRabbim sizleri de tez zamanda evlatlariniza kavustursun

Ay geliyor nefes, çok heyecanlı. şimdiden gözünüz aydın olsun, umarım sorunsuz alırsın kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ozlendinizzz bilesinn
Ayy ben de özledim geldim

Oyy inşallah biz de o günleri görürüz canım o kadar cok seviyorum ki cikarmasi olmasa bi daha içime sokacagım severkendaha fazla nasıl sevilir bilemiyorum ama artacak olması da güzelmiş

Günaydın bugün sancilarim ve kasilmalarima veda ediyorum oglen kavuşuyoruz NEFESimle inşallah rRabbim sizleri de tez zamanda evlatlariniza kavustursun
Canım sağlıkla kucakla inşallah Nefes'imizi her sey yolunda gitsin Allah yardımcın olsun

39 +0 dan.günaydın.
Biz de erken kalktik gece hiic.uyumasakta. kontrol için
Yine kurt gibi aciz
Ooo Sherrycimmmmm az kalmış minik kuşun gelmesine çok heyecanlı

Teşekkürler canım inşallah artik sişlikler sancılar degil de gazlar cişler kakalar konuşulacak yakın zamanda

38+3'den günaydınlar efeem
doğum yapacaklara Allah kolaylık versin, güzel haberlerimiz olsun bugün de
Ayy ben de kızımı 38+3te kucagıma almıştım hoşuma gitti nedense

Camm öncelikle allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ....ilk zamanlar genelde herkesin başına geliyo heralde sonra sut artuyo bence ins seninde artacak ama mama vermeyinediye sakin cocugu tam doyurmamazlik etme gerekirse istemesede zorla ver bence çünkü sarilik biliyosunki ac kalıp kan şekeri düşünce oluyor dikkatli ol ve uzme kendini onunda zamanı gelcek allahın izniylebikac güne

Ayy yerim ben defnecigi masallah canm azmin sonu derlerya bu zor süreçte en büyük dayanma gücü onun verdiği mucadeledir heralde anne olmak çok güzel ama senin gibi bir annesi olması onun için herşeyden güzel

NicksizYumurta guzel haberlerini almak.cok.guzel.nasil.gipta.ediyorum sana anlatamam
neff1316 cim cok sevindim.guzel haberlere. Insallah defnis.yakinda.kollarında olacak. Ali.kaan.ile.de.sana.kolay.gelsin isin cok.zor.cidden. sabır dilerim.
Dogum yapan tum annelere gozunuz aydın.
Biz.simdi kontrolden çıktık.
Catim musait. Sanci azda olsa.var.
Ama bomba haber.
Bebisim.dönmüş
Cok.şükür.
Dun gece uykusuz kalmistim az uyuyup dinleneyim yürüyüş yapacam. Bebis.gerisin.geriye dönmesin.
Doktorum sanci.çıkıyor ama.acilma yok. Gununu bekleyelim. 4 kiloo.bile olsa.catin musait. Sen.bu.çocuğu dogurursun dedi.
Kendi.gelmezse haftaya.paZartesi hazirlikli gidecem. Olmadi suni sanci.ile.baslariz. umarım gerek.kalmaz.
Gerci doktorum pazartesi ye.kadar.yok ama önemli değil. Kısmet

Kızlar günaydın hepinizi kocaman opuyorum
Hala dogurmadim ve çok doğurmak istiyorum artık sinirlerim çok gergin bu ara çünkü sizde de var mı aynısi
Dun de.ben.cok.kotuydum.
Moralim oyle.bozuktu ki, bugun aldigim.haber iyi.hissettirdi.sadece.
Herkes.bebisini.seviyir kokluyor. Kaka.cis.gaz.emme.derdim paylasiyor.biz.hala.karnimizi.sevmek zorundayız,sisen.el.ve ayaklar. Egilip.dogrulamama. fil.gibi olmakta.cabasi.
Yalniz değilsin

canım çoook sevindim bebişin dönmesine ve işlerin yolunda gitmesine
kızın biliyor işini, durduk yere strese soktu herkesi. Umarım kolay doğumun sağlıklı bebişin olur

Normal olanı normal doğum dur elbette ama. Neden sezeryanı bu kadar istemiyorsun. Sezeryan oluversen ne olacak. Merak ettim.

Kızlar günaydın hepinizi kocaman opuyorum
Hala dogurmadim ve çok doğurmak istiyorum artık sinirlerim çok gergin bu ara çünkü sizde de var mı aynısi

var var olmaz mı, şimdiye kadar sadece soğana ağlayan ben artık her şeye ağlamaya başladım, durduk yere sinirlerim bozuluveriyor, hormonlar tavan yaptı heralde sonlara doğru

Artık doğurup rahatlamak hayatımı düzene sokmak bebeğime hemen adapte olmak telaşélerden kurtulmak ve sırtüstü uyumak istediğim hızda yürümek yorgun olmamak istiyorum hemen doğurmak istemek ama bundan çok korkmak ,lohusayken başımda çok kişi olursa daralırim stresi sütüm olmassa stresi.... üf lohusayken kimseyi istemiyorum. Hastahane dede eşim olsun istiyorum sadece. Ama mümkün değil onlarda haklı bende ne stresmis arkadaş!

41 i dolduruyoruz da ben alistim sanki hic dogmayacak gibi hissediyorum :) aceleye telasa gerek yok di mi ama

hahahaha ay koptum ya, ben şimdiden öyle hissetmeye başladım.
bi grup erken doğurdu bi grup 42. haftayı doldurmayı bekliyor resmen. Bu mayıs bebeklerinin ortası yok anacım

Normal olanı normal doğum dur elbette ama. Neden sezeryanı bu kadar istemiyorsun. Sezeryan oluversen ne olacak. Merak ettim.

Durduk yere o dr öyle istiyor diye sezeryan olmak istemiyorum. Yani tıbbi gereklilik olur tabi ki sezeryan. Ama 3 drun 2si bebiş normal gidiyor derken birinin 3 haftadır her hafta bu haftayı bitiremez alalım demesine sinir oluyorum.

Durduğu her gün kar biliyorsunuz. Biz 2haftadır durması için dru ikna ediyoruz.

Kimse bana normal doğum garantisi veremez biliyorum. Ama dr keyfine değil bebeğin keyfine hareket etmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…