- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.241
Kızlar Dr dün gün verdi sezeryan olduğu için haftaya Çarşamba bir hafta önden gittiği için de fazla durmasına gerek yok dedi ama benim hiç içime sinmedi ya daha 3 kilo imiş a3 buçuk bile olmaz haftaya kadar dedi buna rağman neden erken alıcak anlayamıyorum adet günüme göre 39 haftalık mış ama gelişimi bitirmiş haftaya 40 hafta doluyor ultrasona göre dedi. pazartesi tekrar gidip konuşup ikna etmeye çalışıcam bir hafta daha. dünden beri sürekli aklımda çok büyük stres oldum
Günaydın :)
Biz bu sabah çok erkenciyiz.
Dün doktorum gene beni çok korkutup psikolojimi bozdu. Saat 4e kadar gayet sağlıklı, huzurlu bir hamile olan ben muayeneden çıktığım 5.30 itibariyle sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Gerginlikten sancım çıktı. Bu 9 aydor gittiğim doktoruma son gidişimdi. Bir daha gitmem o kadına. İnşallah herşey yolundadır. Bugun bir dra daha gitmek istemiyorum. Zaten yarın yeni başladığım dr ile randevum var. Nevrotik oldum resmen. Şu çocuk sağlıkla bir dünyaya gelsin inşallah.
Günaydın bugün sancilarim ve kasilmalarima veda ediyorum oglen kavuşuyoruz NEFESimle inşallah rRabbim sizleri de tez zamanda evlatlariniza kavustursun
Ayy ben de özledim geldimOzlendinizzz bilesinn
Oyy inşallah biz de o günleri görürüz canım o kadar cok seviyorum ki cikarmasi olmasa bi daha içime sokacagım severkenAhh annelik nasil guzel nasil ypgun bisey.
İyiki anneyiz.
Arada cildirtsalarda ben ozellikle bu ara oynatmaya az kaldi doktorum nerde modundayim. Ama aonra annecim ben seni cok seviyprum. Seni cok begeniyorum diyor gelip basini boynuma sokuyor hic bi dert tasa kalmiyuor.
Temmuz anneleri topigindeyken ikinci bebesini bekleyen bi anne soyle bisey demisti. İlk zamanlarki sevgimle simdiki sevgim cpk baska evet o zamanda seviyprdum ama gundenn gune artiypr cok baska bi boyut kazanoyopr heleki konusmaya baslayinca muhtesem oluyor demisti. Tabii o an tam anlayamamistim sevginin katlanarak artmasi degismesi fikrini yasamadan anlamak zor. Simdi onu anliyprum. Ve ayni seyi soyluyorum. Gun gectikce buyuyen bir sevgi bu cok sukur rabbime bunu bize yasattigi icin
Canım sağlıkla kucakla inşallah Nefes'imizi her sey yolunda gitsin Allah yardımcın olsunGünaydın bugün sancilarim ve kasilmalarima veda ediyorum oglen kavuşuyoruz NEFESimle inşallah rRabbim sizleri de tez zamanda evlatlariniza kavustursun
Ooo Sherrycimmmmm az kalmış minik kuşun gelmesine çok heyecanlı39 +0 dan.günaydın.
Biz de erken kalktik gece hiic.uyumasakta. kontrol için
Yine kurt gibi aciz
Teşekkürler canımgüzel haberlerini almak iyi geldi bize de.özlemişiz seni :)
biz de hayırlısıyla doğum yapalım, bebeklerimizi kucağımıza alalım diye bekliyoruz. hayırlısıyla istedikleri zaman sağlıklı bir şekilde gelsinler inşallah.
Ayy ben de kızımı 38+3te kucagıma almıştım hoşuma gitti nedense38+3'den günaydınlar efeem
doğum yapacaklara Allah kolaylık versin, güzel haberlerimiz olsun bugün de
Camm öncelikle allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ....ilk zamanlar genelde herkesin başına geliyo heralde sonra sut artuyo bence ins seninde artacak ama mama vermeyinediye sakin cocugu tam doyurmamazlik etme gerekirse istemesede zorla ver bence çünkü sarilik biliyosunki ac kalıp kan şekeri düşünce oluyor dikkatli ol ve uzme kendini onunda zamanı gelcek allahın izniylebikac güneMerhaba kızlar yazılanları okuyamadım inş kısa sürede okuycam buarada doğuran olduysa kutlarım. Ben de anneler gününün son saatlerinde 4cm den sonra sancılara dayanamayıp epidural normalle meleğimi kıcağma aldım. 2800 anca dedi dr ama kuzum 3180 geldi 51cm. İlk gün gayet iyiydi henüz açılmadığından mı bilmiyorum oğluşum ama bugün ewe geldiğimizden snra ağlamaya başladı kuzum.sütüm yol canım çok sıkkın mama wermk istemyorm sarılık olmasını da istemiyorm lütfen dua edin çok çaresizim sütüm olsun. Onun derdine deva olamamak çok zormuş habire ağlıyorum
Ayy yerim ben defnecigi masallah canm azmin sonu derlerya bu zor süreçte en büyük dayanma gücü onun verdiği mucadeledir heralde anne olmak çok güzel ama senin gibi bir annesi olması onun için herşeyden güzelSelam herkesee.
Bikac gun giremedim her sayfada mutlu dogum haberleri okudum cok mutlu oldum.
Bebeklerimiz saglikla mutlulukla buyusunler insallah.
Dogumlarla beraber tabii emzirme sut yetip yetmeme e birde uykusuz gece sıkıntilarida basladi.
Ben emzirme ve sut yetip yetmeme ile ilgili fikrimi paylasmak istiyrpum kizlar. Normal olarak bi hastalik asiri uzuntu gibi bir durum yasanmadiysa bebeginize gelen sut mutlaka yeter. Sut yetmeme degilde bebek ememiyor olabilir. Tutus sekli yanlis olabilir. Yani sutum yetmiyor diye erken bi kaniya varmayin derim canlar. Bebisin her aglamasi ac kalmaktan doyamamaktan olmaz. İlk zamanlar hele annenin etrafindaki cok bilen kitle hep cocugun acliktan agladigini iddia eder. Oglumda bu durumla cok savastim ac galiba cok agliyor vs vs her seferinde gerekli cevabi net ve keskin bi sekilde verdim. Sutumun yetmedigini hic dusunmedim buna inandirmaya cok calisan oldu ama aldirmadim.cunku dr um kilo aliminin iyi oldugunu ilave biseye ihtiyaci olmadigini soyledi hep. O yuzden cok aldirmadim cevresel baskiya.
Mesela kizcem suan kuvozde biliyosunuz bazen agliyor hemsireyi cagiriyuorum azcik dpkunuyorlar seviyprlsr agzina emzik veriyorlasr hemen susuyor. O an acliktan degil'ilgi arsizliligindan agliyor
Demem o ki stres yapmayin canlar bu bebeler ne olsa aglarama bir gulerler oh dersin yaa cennet koynumda
Bence doktorunla gorus dogum baslamis olabilirBel Ağrı'm kaç gündür çok var şimdi ise adet olacakmışım gibi belim Ağrıyo vucüdüm adete girecek gibi halsiz
Dun de.ben.cok.kotuydum.Kızlar günaydın hepinizi kocaman opuyorum
Hala dogurmadim ve çok doğurmak istiyorum artık sinirlerim çok gergin bu ara çünkü sizde de var mı aynısi
41 i dolduruyoruz da ben alistim sanki hic dogmayacak gibi hissediyorum :) aceleye telasa gerek yok di mi amaKızlar günaydın hepinizi kocaman opuyorum
Hala dogurmadim ve çok doğurmak istiyorum artık sinirlerim çok gergin bu ara çünkü sizde de var mı aynısi
NicksizYumurta guzel haberlerini almak.cok.guzel.nasil.gipta.ediyorum sana anlatamam
neff1316 cim cok sevindim.guzel haberlere. Insallah defnis.yakinda.kollarında olacak. Ali.kaan.ile.de.sana.kolay.gelsin isin cok.zor.cidden. sabır dilerim.
Dogum yapan tum annelere gozunuz aydın.
Biz.simdi kontrolden çıktık.
Catim musait. Sanci azda olsa.var.
Ama bomba haber.
Bebisim.dönmüş
Cok.şükür.
Dun gece uykusuz kalmistim az uyuyup dinleneyim yürüyüş yapacam. Bebis.gerisin.geriye dönmesin.
Doktorum sanci.çıkıyor ama.acilma yok. Gununu bekleyelim. 4 kiloo.bile olsa.catin musait. Sen.bu.çocuğu dogurursun dedi.
Kendi.gelmezse haftaya.paZartesi hazirlikli gidecem. Olmadi suni sanci.ile.baslariz. umarım gerek.kalmaz.
Gerci doktorum pazartesi ye.kadar.yok ama önemli değil. Kısmet
Normal olanı normal doğum dur elbette ama. Neden sezeryanı bu kadar istemiyorsun. Sezeryan oluversen ne olacak. Merak ettim.Ben normal doğum yapmak istiyorum. En baştan beri iki doktorum var. Asıl drumun muayenehanesi ultrason cihazı çok eski o nedenle bebeği görebilmek için bi dra daha gidiyorum. Asıl drum 3 haftadır tutturdu bu bebeğin suyu az, başı aşağoda ama karnına dönük, normal doğum olmaz. Diğer dr suyu az ama yeterli, pozisyonu normal doğum pozisyonu dedi. Bir dra daha gittim diğer drun dediklerinin aynısını söyledi.
Ben asıl drumu normal doğuma yönlendirmeye çalıştıkça bugun bir de muayenenin sonuna doğru kordon boynuna dolanmış dedi. Ne yalan söyleyeyim hiç inanmadım. Normal doğumun önüne bir set daha çekmek için söylediğini düşünüyorum.
Kızlar günaydın hepinizi kocaman opuyorum
41 i dolduruyoruz da ben alistim sanki hic dogmayacak gibi hissediyorum :) aceleye telasa gerek yok di mi ama
Normal olanı normal doğum dur elbette ama. Neden sezeryanı bu kadar istemiyorsun. Sezeryan oluversen ne olacak. Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?