- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.261
Annem esim biyandan kafası ittiler memeyedoğru tabi benimki emmekistemiyo kafasını gene geri çekmeye calisiyo agliyo biberona alismisya hazir agzina dokulsun istiyo ben o ter kan içinde kaldik ama esimin baskisiylada yılmadım çünkü diğer türlüsü çok daha zor gece kalkip isitiyosun yemiyo sonra soguyo tekrar isit vs çok zor ilk günler sarilik tehlikesi olduğu için ama mamada olsa kesinlikle ver daha sonra böyle yapmaya çalış o inatsa sen daha inat ol aglasin boşver hatta agladinda ağzını aciyoya daha iyi memeyi kavrar ustende biberondaki dağılmış sutunu memeye doğru damlatki memedem sut geliyo sansin canm allah yardimcimiz olsunCanim merhaba bendd emzirme problemi yasiyorum ayni durumdayim sut pompasi mama elimde dolasiyorum nasil basardin acaba
Canım depend al bide normal pedal hastanenin verdiği bez sanırım xxxl çok igrenc ya ben normal yaptım ve kanamam çok oldu hasta bezinin içine ped koydum gene de tasiyodu düşünKızlar hastane çantanıza ped olarak ne koydunuz?
Normal doğumla sezeryan arasında da fark oluyor sanırım akıntı miktarı olarak.
Mesane pedi mi almak lazım hasta bezi mi? Yoksa normal hijyenik ped mi?
Kimisi de hastane verir sen bir şey koyma diyor bilemedim. Bir de çamaşır olarak tam bedene göre mi yoksa bir beden büyük çamaşır mı koymak lazım? Siz ne yaptınız ?
Çok haklısın canımm. Tabİ normal doğumu yapabilme cesareti de yok ben de . Dün doktor bebeğin kilo alımının iki hafta geri olduğunu söyleyince hemen sezeryan à adapte oldum. Ve ısrarla normal doğru dese de ben sezeryan isticem.. kafamda kuramıyorum vajinadan bebek çıkması olayını. Psikolojik deli olucam bu gidisleDurduk yere o dr öyle istiyor diye sezeryan olmak istemiyorum. Yani tıbbi gereklilik olur tabi ki sezeryan. Ama 3 drun 2si bebiş normal gidiyor derken birinin 3 haftadır her hafta bu haftayı bitiremez alalım demesine sinir oluyorum.
Durduğu her gün kar biliyorsunuz. Biz 2haftadır durması için dru ikna ediyoruz.
Kimse bana normal doğum garantisi veremez biliyorum. Ama dr keyfine değil bebeğin keyfine hareket etmek istiyorum.
Dr sadece anne babaya izin veriuor. Hic goremedi. Sadece resmini gostrdik. Onun ayagimi aciyuor anne dedi. Cok uzun sure kalan bebeklerde kardese izin veriyprmus.ama dunku dr la konusmamizdan ben sanki ay sonuna yani 40 gunu tamamladiginda cikaricakmis gibi hissettim. Zaten serumda verilmiyor artik. Sadece anne sutu aliyor. İnsallah evinde gorur alikaan imda kardesinjAy kıyamam annesi. Ali kaan çok haklı. Aylardır bebek bebek. Herkes konuşuyor. Şimdi bir türlü eve gelemedi. Peki Defne özel bakimdayken gösterdiniz mi hiç? Ya da ali kaanin oraya girmesi serbest mi?
Ben de o güzel duyguyu tatmayi çok istiyorum. Oglusuma kavuşacağım günü dört gözle bekliyorum!
@NicksizYumurta guzel haberlerini almak.cok.guzel.nasil.gipta.ediyorum sana anlatamam
neff1316 cim cok sevindim.guzel haberlere. Insallah defnis.yakinda.kollarında olacak. Ali.kaan.ile.de.sana.kolay.gelsin isin cok.zor.cidden. sabır dilerim.
Dogum yapan tum annelere gozunuz aydın.
Biz.simdi kontrolden çıktık.
Catim musait. Sanci azda olsa.var.
Ama bomba haber.
Bebisim.dönmüş
Cok.şükür.
Dun gece uykusuz kalmistim az uyuyup dinleneyim yürüyüş yapacam. Bebis.gerisin.geriye dönmesin.
Doktorum sanci.çıkıyor ama.acilma yok. Gununu bekleyelim. 4 kiloo.bile olsa.catin musait. Sen.bu.çocuğu dogurursun dedi.
Kendi.gelmezse haftaya.paZartesi hazirlikli gidecem. Olmadi suni sanci.ile.baslariz. umarım gerek.kalmaz.
Gerci doktorum pazartesi ye.kadar.yok ama önemli değil. Kısmet
Yani bence 37.haftadan sonra ise yarayabilir genel geçer bi doğruymuş gibi söyleyemem canm ama benim iki uc gün sonra dogumum oldu agdadan sonrada catimda çok agriyodu zaten bana benzer olayı yasayanlarida duyduğum için öyle yazdım totemde olabilir:)Ağda mı? Ağda doğumu tetikliyor mu Can'ım?
Aglama canim uzuntu stres yok bunlar sutunu etkiler. İyui dusun. Motivasyon cok onemli. Sutum olucak siutum bebegime yeticek diye dusun hep.Merhaba kızlar yazılanları okuyamadım inş kısa sürede okuycam buarada doğuran olduysa kutlarım. Ben de anneler gününün son saatlerinde 4cm den sonra sancılara dayanamayıp epidural normalle meleğimi kıcağma aldım. 2800 anca dedi dr ama kuzum 3180 geldi 51cm. İlk gün gayet iyiydi henüz açılmadığından mı bilmiyorum oğluşum ama bugün ewe geldiğimizden snra ağlamaya başladı kuzum.sütüm yol canım çok sıkkın mama wermk istemyorm sarılık olmasını da istemiyorm lütfen dua edin çok çaresizim sütüm olsun. Onun derdine deva olamamak çok zormuş habire ağlıyorum
Hersey yolunda olucak canim hic endiselenme.Günaydın :)
Biz bu sabah çok erkenciyiz.
Dün doktorum gene beni çok korkutup psikolojimi bozdu. Saat 4e kadar gayet sağlıklı, huzurlu bir hamile olan ben muayeneden çıktığım 5.30 itibariyle sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Gerginlikten sancım çıktı. Bu 9 aydor gittiğim doktoruma son gidişimdi. Bir daha gitmem o kadına. İnşallah herşey yolundadır. Bugun bir dra daha gitmek istemiyorum. Zaten yarın yeni başladığım dr ile randevum var. Nevrotik oldum resmen. Şu çocuk sağlıkla bir dünyaya gelsin inşallah.
Kızlar günaydın hepinizi kocaman opuyorum
Hala dogurmadim ve çok doğurmak istiyorum artık sinirlerim çok gergin bu ara çünkü sizde de var mı aynısi
Bizde 40+1 iz bugün hislerime tamamen tercüman oldun Rabbim biran önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerçekten çok zor geçiyor artık günler saatlerArtık doğurup rahatlamak hayatımı düzene sokmak bebeğime hemen adapte olmak telaşélerden kurtulmak ve sırtüstü uyumak istediğim hızda yürümek yorgun olmamak istiyorum hemen doğurmak istemek ama bundan çok korkmak ,lohusayken başımda çok kişi olursa daralırim stresi sütüm olmassa stresi.... üf lohusayken kimseyi istemiyorum. Hastahane dede eşim olsun istiyorum sadece. Ama mümkün değil onlarda haklı bende ne stresmis arkadaş!
İnsallah mavitepecim.oy kıyamam ya durum hem ali kaan için hem sizin için çok zor gerçekten. İkinci çocuk olunca kıskanması normal ilk aşamada. Hani ne yapılır ben de çok bilmiyorum ama sonrasında çok iyi bi ikili, harika bi oyun arkadaşı olacaklar diye düşünüyorum. Umarım bu başlangıç sürecini kolay atlatırsınız.
Ayy hadi gözün aydın nasıl sevindim döndüğüne bebişinin dönmesi için bişey yapmış mıydın dün bizim de kontrol vardı benim oğluş hala popo üstü oturuyor@NicksizYumurta guzel haberlerini almak.cok.guzel.nasil.gipta.ediyorum sana anlatamam
neff1316 cim cok sevindim.guzel haberlere. Insallah defnis.yakinda.kollarında olacak. Ali.kaan.ile.de.sana.kolay.gelsin isin cok.zor.cidden. sabır dilerim.
Ama bomba haber.
Bebisim.dönmüş
Cok.şükür.
Dun gece uykusuz kalmistim az uyuyup dinleneyim yürüyüş yapacam. Bebis.gerisin.geriye dönmesin.
Doktorum sanci.çıkıyor ama.acilma yok. Gununu bekleyelim. 4 kiloo.bile olsa.catin musait. Sen.bu.çocuğu dogurursun dedi.
Kendi.gelmezse haftaya.paZartesi hazirlikli gidecem. Olmadi suni sanci.ile.baslariz. umarım gerek.kalmaz.
Atlaticaz inşallah bu günlerde geçicek. Seninki bendende yakın gibi eli kulağındadır bebişin. Bizkiiii 9 ay dayandıKKK bu günlerde geçer elbetBizde 40+1 iz bugün hislerime tamamen tercüman oldun Rabbim biran önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerçekten çok zor geçiyor artık günler saatler
Canım depend al bide normal pedal hastanenin verdiği bez sanırım xxxl çok igrenc ya ben normal yaptım ve kanamam çok oldu hasta bezinin içine ped koydum gene de tasiyodu düşün
Defnem herrseye inat simsiki tutundu canim.Ayy yerim ben defnecigi masallah canm azmin sonu derlerya bu zor süreçte en büyük dayanma gücü onun verdiği mucadeledir heralde anne olmak çok güzel ama senin gibi bir annesi olması onun için herşeyden güzel
Canim hiicc merak etme cok guzel bi dogumun olucak@NicksizYumurta guzel haberlerini almak.cok.guzel.nasil.gipta.ediyorum sana anlatamam
Ama bomba haber.
Bebisim.dönmüş
Cok.şükür.
Bencede canım geceleri yatmadan 1 tane içşyorum ben çok güzel süt yapıyo.Iran (islam cumhuriyeti olan :)) da malt içeceği hatta alkolsüz bira satılıyor marketlerde, hatta ben armutlu malt icecegini icmi stim ikram ettiklerinde. Cok guzel demislerdiama ben begenmemistim. Yani haram olsa her kosede icki yasak olan iranda satilmazdi bence.
Bende artik emzirmek istoiyorum. Surekli sut sagmak cok zahmetli oluyor.Bencede canım geceleri yatmadan 1 tane içşyorum ben çok güzel süt yapıyo.
Canım iki sefer normal doğum yapmış biri olarak şiddetle tavsiye ederim.anneliği dibine kadar yaşıyosunAy Mirandam sen geldin bi mutlu oldum. Valla kafam gene dağıldı takıldı. Ben zaten herseyi hemen dert etmeye hazırım. En son eşim öyle kaza yapıp arabamiz yok olunca. Çok üzüldüm falan galiba bebeğim ondan geriledi. . Bunu dahi kendime suç bulur oldum. Doktora sordum. Epidural ı tavsiye etmiyoruz bu hastanede yok dedi. Anlamadım. Sezeryan yapıolar.ama.bu hafta doğan bebekleri gönderiyoruz dedi. Erken Yenidoğan üniteleri yok zaten.. ve sen Mirandam eminim bana çok uzunca normal dogumun gerekliliği ve faydalarını anlatabilirsin ama bugünden itibaren fena halde sezeryan düşünür oldum.hani bebeğin duruşu suyu kalbi hareketleri sukur iyi. Ama ben normal doğumdan çoook korkuyorm. Hiç de ikna olacak gibj değilim. Ameliyat hiç yaşamadım ama korkuyorm. Uyuyacak olmak. Uyandığımda herseyin bitmiş olacak olması planlı olması cazip gelio. Haftaya bakalım durum ne olur . Ama.37 bitmiş olacak. Ve doktor demesé bile ben sezeryan için gün isticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?