2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim merhaba bendd emzirme problemi yasiyorum ayni durumdayim sut pompasi mama elimde dolasiyorum nasil basardin acaba
Annem esim biyandan kafası ittiler memeyedoğru tabi benimki emmekistemiyo kafasını gene geri çekmeye calisiyo agliyo biberona alismisya hazir agzina dokulsun istiyo ben o ter kan içinde kaldik ama esimin baskisiylada yılmadım çünkü diğer türlüsü çok daha zor gece kalkip isitiyosun yemiyo sonra soguyo tekrar isit vs çok zor ilk günler sarilik tehlikesi olduğu için ama mamada olsa kesinlikle ver daha sonra böyle yapmaya çalış o inatsa sen daha inat ol aglasin boşver hatta agladinda ağzını aciyoya daha iyi memeyi kavrar ustende biberondaki dağılmış sutunu memeye doğru damlatki memedem sut geliyo sansin canm allah yardimcimiz olsun

Canım depend al bide normal pedal hastanenin verdiği bez sanırım xxxl çok igrenc ya ben normal yaptım ve kanamam çok oldu hasta bezinin içine ped koydum gene de tasiyodu düşün

Çok haklısın canımm. Tabİ normal doğumu yapabilme cesareti de yok ben de . Dün doktor bebeğin kilo alımının iki hafta geri olduğunu söyleyince hemen sezeryan à adapte oldum. Ve ısrarla normal doğru dese de ben sezeryan isticem.. kafamda kuramıyorum vajinadan bebek çıkması olayını. Psikolojik deli olucam bu gidisle

Dr sadece anne babaya izin veriuor. Hic goremedi. Sadece resmini gostrdik. Onun ayagimi aciyuor anne dedi. Cok uzun sure kalan bebeklerde kardese izin veriyprmus.ama dunku dr la konusmamizdan ben sanki ay sonuna yani 40 gunu tamamladiginda cikaricakmis gibi hissettim. Zaten serumda verilmiyor artik. Sadece anne sutu aliyor. İnsallah evinde gorur alikaan imda kardesinj

Canım gözünaydın çok sevindim hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah
Demek bu zamanlardada dönebiliyomuş kendini boşuna üzdün akıllı bebişin seni duydu tekrar eski pozisyonuna döndü annesi

Aglama canim uzuntu stres yok bunlar sutunu etkiler. İyui dusun. Motivasyon cok onemli. Sutum olucak siutum bebegime yeticek diye dusun hep.

Hersey yolunda olucak canim hic endiselenme.
Bazen dr lar gereksiz stres yaratiyuor insanda

Kızlar günaydın hepinizi kocaman opuyorum
Hala dogurmadim ve çok doğurmak istiyorum artık sinirlerim çok gergin bu ara çünkü sizde de var mı aynısi

Olmazmı canım cuma günü günümüz bitiyo sanki benim doğuma 1 ay falan var öyle hissedip üzülüyorum streste engel oluyo sanırım gelmelerine ama elimden gelmiyo ne yazıkki sakin olamıyorum

Bizde 40+1 iz bugün hislerime tamamen tercüman oldun Rabbim biran önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerçekten çok zor geçiyor artık günler saatler

Günaydın kızlar :)
Bu gece de doğuramadık :) nedense sancı hep gece gelirmiş gibi geceleri bekliyorum

S sfer canım gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş. Sütün illaki gelecek, Allah o şekilde yaratmış. Bunu düşün ve kendini rahatlat. Sıcak kompleks yap. Bebişin emdikçe çoğalacak sadece biraz sabır. Herkes az yada çok ilk zamanlar aynı problemi yaşıyor.

İnsallah mavitepecim.
Sanirim skintilarimi anlatip biraz kafami rahatlatmam lazimmis. Dun size yazinca saknki iyi geldi. Bu sabah cok motive uyandim. Zaten bu durumun duzelmesi icin once benim sakin olmam lazim. Bugunden sonra hersey daha iyui olucak inandim

Ayy hadi gözün aydın nasıl sevindim döndüğüne bebişinin dönmesi için bişey yapmış mıydın dün bizim de kontrol vardı benim oğluş hala popo üstü oturuyor

Bizde 40+1 iz bugün hislerime tamamen tercüman oldun Rabbim biran önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerçekten çok zor geçiyor artık günler saatler
Atlaticaz inşallah bu günlerde geçicek. Seninki bendende yakın gibi eli kulağındadır bebişin. Bizkiiii 9 ay dayandıKKK bu günlerde geçer elbet

Canım depend al bide normal pedal hastanenin verdiği bez sanırım xxxl çok igrenc ya ben normal yaptım ve kanamam çok oldu hasta bezinin içine ped koydum gene de tasiyodu düşün

Çok sağol, canım öyle yapayım. Depend aklıma yattı. Baktık baş edemiyorum başka bir şeye ihtiyac doğdu o zaman da eczaneden yada medikalcilerden alır eşim. Ama herkes memnun gibi dependden.

Ayy yerim ben defnecigi masallah canm azmin sonu derlerya bu zor süreçte en büyük dayanma gücü onun verdiği mucadeledir heralde anne olmak çok güzel ama senin gibi bir annesi olması onun için herşeyden güzel
Defnem herrseye inat simsiki tutundu canim.
Cok sukurr.

Canim hiicc merak etme cok guzel bi dogumun olucak
Suni sancida o kadar korkulcak bisey degil aslinda banada vermislerdi. Zaten sonra dogum cabuk basladi. Suyumda patlatilinca

Bencede canım geceleri yatmadan 1 tane içşyorum ben çok güzel süt yapıyo.

Canım iki sefer normal doğum yapmış biri olarak şiddetle tavsiye ederim.anneliği dibine kadar yaşıyosun tamam sancısı filan zor ama bebeğini kucağına aldığın an hepsini unutuyosun.sezeryanında daha sonra ağrısını hep çekceksin.belki çok kolay bi doğum olur.bebeğin seni hiç üzmeden gelir annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…