- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.281
İnşallah tatlım.az kaldı.biraz daha sabret.kaç kilo oldu defnoş canım.Bende artik emzirmek istoiyorum. Surekli sut sagmak cok zahmetli oluyor.
Normalde kullandığım pedi kullandım canım sıkıntı olmamıştı. Hamilelikte giydiğin çamaşırlardan giydim doğumdan sonrada rahattıKızlar hastane çantanıza ped olarak ne koydunuz?
Normal doğumla sezeryan arasında da fark oluyor sanırım akıntı miktarı olarak.
Mesane pedi mi almak lazım hasta bezi mi? Yoksa normal hijyenik ped mi?
Kimisi de hastane verir sen bir şey koyma diyor bilemedim. Bir de çamaşır olarak tam bedene göre mi yoksa bir beden büyük çamaşır mı koymak lazım? Siz ne yaptınız ?
Serum kesilince biraz kilo kaybetti sonra yine basladi canim almaya suan 1310 grİnşallah tatlım.az kaldı.biraz daha sabret.kaç kilo oldu defnoş canım.
evet canım aslında ben inanmıştım döneceğine bir şekilde.Canım gözünaydın çok sevindim hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah
Demek bu zamanlardada dönebiliyomuş kendini boşuna üzdün akıllı bebişin seni duydu tekrar eski pozisyonuna döndü annesi
valla acıkcası hiç bişi yapmadım. ne olur dönsün diye geçirdim içimden ve bir kaç kez kızım hadi annem dön dedim ona da.Ayy hadi gözün aydın nasıl sevindim döndüğüne bebişinin dönmesi için bişey yapmış mıydın dün bizim de kontrol vardı benim oğluş hala popo üstü oturuyor
Benim oğluşta 3.510 doğdu bugün sağlık ocağında tartıldı 3.720 olmuş.bu bile bana minicik geliyo canım defne kim bilir ne minnak ne şeker bişeydirSerum kesilince biraz kilo kaybetti sonra yine basladi canim almaya suan 1310 grsenin oglus nasil. Kucuk abla ne durumda. Kardesle iliskiler nasil gidiyuor. Benim bu ara korkularim kardes iliskileri
valla hiç sorma. bugün doktoru bile şaşırtım. dönmüş deyince ama doktor hanım siz bana geçen hafta hiç umut vermediniz dedim.canım çoook sevindim bebişin dönmesine ve işlerin yolunda gitmesine
kızın biliyor işini, durduk yere strese soktu herkesi. Umarım kolay doğumun sağlıklı bebişin olur
valla aslında agrısı cok diye korkuyorum. bir de seruma baglı sancı çekmek bana çok korkunc geliyor. kalkıp yürüyebilmek kımıldayabilmek istiyorum. hayatımda gecenlerde rahatsızlanınca yediğim serum haric hic serum bile takılmadı. hiç hastaneye yatmadım. ilk olacak.Canim hiicc merak etme cok guzel bi dogumun olucak
Suni sancida o kadar korkulcak bisey degil aslinda banada vermislerdi. Zaten sonra dogum cabuk basladi. Suyumda patlatilinca
oyy ben sana kıyamam yaa. insallah minnak kızını alırsınn en kısa zamanda kollarına.kurban olur şeri teyzesi ona yavrum benimmmBende artik emzirmek istoiyorum. Surekli sut sagmak cok zahmetli oluyor.
gecenlerde tüp bebegini normal doguran bir anne vardı canım burada. bence israr et eger bir sorun yoksa senin için de bebiş için de normal en iyisiBnm dr umda hersey normalken dun beni sezeryana ikna etmeye calisti. Sebebi tup bebek olmasi. Bu kadar ugrastiktan sonra riske atma ben olsam atnazdim fln dedi. Bebegin ztn 32. Haftadan beri donmustu. Duruşu iyi. Sende normal dogum yapacak potansiyel goremiyrm dedi. Bu kadar yil bekledikten sonra hassas oluyorlar. Dogunda tansiyon yukseliyor bebk etkileniyor falan filan. Bi 10 gun sonra gidicem ona gore yeniden konusucaz
Serum kesilince biraz kilo kaybetti sonra yine basladi canim almaya suan 1310 grsenin oglus nasil. Kucuk abla ne durumda. Kardesle iliskiler nasil gidiyuor. Benim bu ara korkularim kardes iliskileri
Mavitepecim benim tabi kondisyonum çok zayıftı belki senin daha fazladır ama ne olur ne olmaz ilk bir kaç sefer muhakkak tutunarak yap. Ben sandalyeye kocamı oturtup arkasına tutunarak yaptım. Şimdi artık tutunmaya ihtiyaç duymuyorum.ben işyerinde mecburen dosyadır evraktır eğilip kalkıyordum da eve geldim geleli tembellikte üstüme yok. akşama kadar yatar oldum en çok hareket etmem gereken zamanda. Yavaştan ben de deniyim bari bu squat olayını. Becerebilir miyim acep, işe yarar umarım. hazirana kadar bekletecek yoksa bizim minik..
Ayyy ben de öyle. Bir açım bir açım. Aklım hep bi daha ki öğün ne yesem!Son 3 haftadir cok.istahliyim. öyle böyle değil. Bu gece 3 gibi kalkıp yogurt yemis halim. Düşün. Demek yalnizdegilim.
Off ellerim kollarim feci uyusuk.yine sabaha kadar sancidi durdu.
doguma yakın mide bulantısı olur diye okumuştum canım. inşallah sıkıntılarına degecek..Herkese merhabaa..uzun zamandir ilk kez bissutu sayfa birikmis bi solukta okudum ne guzel konusulmus :) guzel haberler verilmis... Darisi basimiza..
Arkadaslar bende son 2 3 gundur sabah bulantilari basladi ve gunumu zehir ediyor resmen basimi kaldiramiyorum canim cok sikiliyor.son gunleri boyle hayal etmemistimnormal mi ki?
dün de çok kötüydüm. depresyonun dibindeydim. kızcemden haber aldım simdi iyiyim ama zaman cidden gecmiyor.Bugün 40+4 deyiz. Tıbben tam 40+3 sayılıyorum sanırım. Bende hala sancı vs yok maalesef. Belirsizlik iice strese sokuyor insanı. Depresyona girmekten korkuyorum Yarından sonra yeniden Dr a gidicem. Yerleri normalde viledayla silerdim şimdi elimle siliyorum belki esner açılır falan die
Aaaaa çok sevindim sherrycimmm!!! Demek bizim prenses ışığa doğru bırakmış kendini!! Peki karnım aşağıya indi gibi diyordun belki o zaman yapmış olabilir mi? Yesin onu miranda teyzesii!!@NicksizYumurta guzel haberlerini almak.cok.guzel.nasil.gipta.ediyorum sana anlatamam
neff1316 cim cok sevindim.guzel haberlere. Insallah defnis.yakinda.kollarında olacak. Ali.kaan.ile.de.sana.kolay.gelsin isin cok.zor.cidden. sabır dilerim.
Dogum yapan tum annelere gozunuz aydın.
Biz.simdi kontrolden çıktık.
Catim musait. Sanci azda olsa.var.
Ama bomba haber.
Bebisim.dönmüş
Cok.şükür.
Dun gece uykusuz kalmistim az uyuyup dinleneyim yürüyüş yapacam. Bebis.gerisin.geriye dönmesin.
Doktorum sanci.çıkıyor ama.acilma yok. Gununu bekleyelim. 4 kiloo.bile olsa.catin musait. Sen.bu.çocuğu dogurursun dedi.
Kendi.gelmezse haftaya.paZartesi hazirlikli gidecem. Olmadi suni sanci.ile.baslariz. umarım gerek.kalmaz.
Gerci doktorum pazartesi ye.kadar.yok ama önemli değil. Kısmet
Hayırlısı neyse öyle olsun neffcim. İnşallah ali kaan kardesini gördüğünde Defne büyümüş azıcık ele gelir senin kollarında rahat ermiş olur. Ali kaan böylece daha rahat hissedecektir kendisini.Dr sadece anne babaya izin veriuor. Hic goremedi. Sadece resmini gostrdik. Onun ayagimi aciyuor anne dedi. Cok uzun sure kalan bebeklerde kardese izin veriyprmus.ama dunku dr la konusmamizdan ben sanki ay sonuna yani 40 gunu tamamladiginda cikaricakmis gibi hissettim. Zaten serumda verilmiyor artik. Sadece anne sutu aliyor. İnsallah evinde gorur alikaan imda kardesinj
YA evet çok Haklisn da ben biraz bencilce düşünüyorum hiç de öyle anneliği dibine kadar yaşamak istemiyorum hatta .bebeği temizleyip getirsinler öyle ilkten görme heyecanım yok.. be biliyim ya. Ben nie böyleyim. Anne olmak güzel bişidir kesin ve cok istiyorm ama bana acılar verecek bi ani korkuyu yaşamak istemiyorm. Karnım yara die çekerim sonra sonra acıyı belki ama bebek doğsun die vajinadan deforme olmak .. tercih edemiyorum.Canım iki sefer normal doğum yapmış biri olarak şiddetle tavsiye ederim.anneliği dibine kadar yaşıyosuntamam sancısı filan zor ama bebeğini kucağına aldığın an hepsini unutuyosun.sezeryanında daha sonra ağrısını hep çekceksin.belki çok kolay bi doğum olur.bebeğin seni hiç üzmeden gelir annesi
sana gıpta ediyorum mirandoş :)) o squatın 1 tanesi bile benim için imkansız. bacaklarımı kıvıramıyorum bile. sen iyi yapıyorsun bravo ! sanırım bende bacaklarda ödem de çok. eklemlerde filan olabilir. çok isterdim yapabileyim. ama yok denedim olmuyorMavitepecim benim tabi kondisyonum çok zayıftı belki senin daha fazladır ama ne olur ne olmaz ilk bir kaç sefer muhakkak tutunarak yap. Ben sandalyeye kocamı oturtup arkasına tutunarak yaptım. Şimdi artık tutunmaya ihtiyaç duymuyorum.
Bu arada squat dogumda da çok yardımcı oluyormuş. Yani bebeklerin gelmesine etki etmese bile belki kolay doğum yaşatir :))
demek ki ! ben iki saatte bir mutlaka bişi yiyorum. kendimi ekmekten makarnadan uzak tutmaya calısıyorum. meyveye saldırıyorum. kilo kilo meyve yiyorum ama yemekte yiyorum. bi tatlıyı çok abartmamaya çalışıyorum şekerim olmasa da. en azından kilo alımım dursun deidm. bu hafta 300 gr eksilmiş. muhtemelen sudandır ama olsun en azından almadım dedim. bebiş gelsin daha da dikkat edicem diyorum ama böyle iştahım olursa ki emzirirken de oluyormuş naparım bilmiyorum. bol bol meyve kompostosu içmeyi düşünüyrum. hem süt olur hem iştaha iyidir diyorum.Ayyy ben de öyle. Bir açım bir açım. Aklım hep bi daha ki öğün ne yesem!
Ama işin komik yani şekerim de kaldırıyor. Yani kaç aydır yediğim karb sayılarını çıkardım ve şekerim çıkmıyor. Demek ki bebekler istiyor sherrycim. Yani en azından ben kendimi öyle teselli ediyorum :)
geçen babasına dedim ki. cagır kızını gelsin. o da seslendi. yeavrıamm hadi gel babana.Aaaaa çok sevindim sherrycimmm!!! Demek bizim prenses ışığa doğru bırakmış kendini!! Peki karnım aşağıya indi gibi diyordun belki o zaman yapmış olabilir mi? Yesin onu miranda teyzesii!!
Valla bu arada işin is haa. Doğunca çok hareketli olacak bu bebiş!
Sherrycim ben yine sabah kalktım her zamanki gibi yedi saat geriden okuyorum yazılanları :))sana gıpta ediyorum mirandoş :)) o squatın 1 tanesi bile benim için imkansız. bacaklarımı kıvıramıyorum bile. sen iyi yapıyorsun bravo ! sanırım bende bacaklarda ödem de çok. eklemlerde filan olabilir. çok isterdim yapabileyim. ama yok denedim olmuyor
demek ki ! ben iki saatte bir mutlaka bişi yiyorum. kendimi ekmekten makarnadan uzak tutmaya calısıyorum. meyveye saldırıyorum. kilo kilo meyve yiyorum ama yemekte yiyorum. bi tatlıyı çok abartmamaya çalışıyorum şekerim olmasa da. en azından kilo alımım dursun deidm. bu hafta 300 gr eksilmiş. muhtemelen sudandır ama olsun en azından almadım dedim. bebiş gelsin daha da dikkat edicem diyorum ama böyle iştahım olursa ki emzirirken de oluyormuş naparım bilmiyorum. bol bol meyve kompostosu içmeyi düşünüyrum. hem süt olur hem iştaha iyidir diyorum.
geçen babasına dedim ki. cagır kızını gelsin. o da seslendi. yeavrıamm hadi gel babana.asagıya dogru seslendi..
bi çeşit şakaydı bu. güldük gülmekten yarıldık. ama işe yaradıgına dair bişiler okumuştum. hatta vajinaya yakın zil takanlar müzik dinletenler bile varmış
ama ne dersin ? babişinin sesine mi geldi benim kız
ayy mirandoşcum karnım inmemiş ki yaa. doktorum bebiş inmemiş dedi bugun ki kon trolünde. alttan muayene oluyorum son iki haftadır. ama dönmüş ya şükürler olsun. sancım var var. hatta hemşire doktora yatış verelim mi diye bile sordu. o da yok eve yolluyoruz zamanı var dedi. demek ki suni ile başlatılacak kada sancı cıkmıs. 40 larda epey durmuş sancım. sabah saatlerinde genelde sakin olurdu. ama bu ara çok sık b. hicks kasılmalarım var. hatta demin ki bu saatlerde dinlenmiş halde sancım olmazdı bi sancı geldi geçti bile.
çok ümitleniyorum seviniyorum sancım gelince.
minik misafirim hadi gel bebegim. evimiz süt koksun
devin de insallah anne babasını cok bekletmez. baby showerlar foto çekimleri bile bitmiş ben de dün süt pompası sipariş etmiştim o geldi. dişimi de yaptırdım. tümüyle hazırım diyorum hadi kızım diyorum beni dinler o annesini bekletmez şirinem
Senden gelen guzel haberlere de cok sevindim canim :))doguma yakın mide bulantısı olur diye okumuştum canım. inşallah sıkıntılarına degecek..
dün de çok kötüydüm. depresyonun dibindeydim. kızcemden haber aldım simdi iyiyim ama zaman cidden gecmiyor.
seni düsünemiyorum bile. dün de ben deli gibi yordum kendimi. sanki kendimi sakındım da ne oldu dedim. valla bugün doktora dedim ki doktor hanım evi temizleidm. bi kaç gün daha müsade etsin bebiş camları da sileyim öyle gelsin dedim. kadın ve hemşiresi güldü.
yaptıgın cok mantıklı. sonucta acılmaya yardımcı olabilir. ama yine de dikkatli olmalı. son zamanlarda insanı kafayı sıyırıyor ama haklısın
Mavitepecim benim tabi kondisyonum çok zayıftı belki senin daha fazladır ama ne olur ne olmaz ilk bir kaç sefer muhakkak tutunarak yap. Ben sandalyeye kocamı oturtup arkasına tutunarak yaptım. Şimdi artık tutunmaya ihtiyaç duymuyorum.
Bu arada squat dogumda da çok yardımcı oluyormuş. Yani bebeklerin gelmesine etki etmese bile belki kolay doğum yaşatir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?