2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

BEN DE DE YOK GİBİ BİRŞEY ARTIK ONLAR USLU USLU BÜYÜYORLAR GÖBÜŞÜMÜZDE

BENDE ÖYLEYİM CANIM SABAHLARI AC KARNINA BİRAZ BULANIO MİGDEM KALKMADAN BİRAZ YATAKTA DURUORUM AGZIMA BİSEY ATIORUM HEMEN GECİOR İŞTAHIMDA KESİLMEDİ SADECE HALSİZLİK GELİOR ARADA O KADAR BASTA KASIK AGRISI VARDI UFAKTN ARA ARA ODA GECTİ SANSLIYIZ BENCE KORKMAYALIM BAK ARKADASLAR NASIL CEKİYORLAR ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

Aynen Maşallah sizlere kızlar

CİNSİYETLER İCİN COK ERKEN AMA İNSAN COK MERAK EDİYOR DEGİLMİ TABİKİ BASTA SAGLIK DİLİYORUZDA HAYIRLISINI VE İCİNİZDEN GECENLER NE KIZLAR VE ERKEN ÖGRENEN OLDUMU ÖNCEKİ HAMİLELİKLERİNİZDE YADA SİZİN İLK BEBEKLERDE :)

BEN OĞLUM DA 10 HAFTALIKTI ERKEK DEMİŞTİ BUNDA GÖRENLER HEP ERKEK DEDİ İÇİME DE ERKEK DOĞUYOR SADECE BİR ARKADAŞIM KIZ BEBEK GÖRMÜŞ SENİN KIZIN OLACAK DEDİ AMA BENCE

DORUK YASİN'İME BURAK DUHAN GELİYOR

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, eli ayağı düzgün olsun yavrularımızın.
Ama bende kız diliyorum Rabbimden.... Amaaaa içime erkek doğuyo

Ben cinsiyet konusunda çok hissizim yaa, başkalarının bebeklerini hemen hissederim kendiminkini hiç hissetmiyorum.

kızlar alattin beyi randevu için aradıgınızda ne zamana randevu alabiliyorsunuz ? yani hemen yarın öbür gün veriyor mu (sanmıyorum da : ) )? yada 1 hafta sonra falan mı ?

bende aynıyım cnm =)

bendede hiç ağrı sızı bulantı yok :) bulantsı olanlara özenir oldum ya

BEN DE DE YOK GİBİ BİRŞEY ARTIK ONLAR USLU USLU BÜYÜYORLAR GÖBÜŞÜMÜZDE

evet inşallah hep böyle uslu olurlar gece uyurlar emerler sağlıklı olurlar başka ne isteyebiliriz ki =) ama iyi zamanda doğucaklar inşallah yazın toplarlar kendilerini sonraki kışa büyümüş girerler inşallah =)

AYYY CANIM BASTA SAGLIK DİLİYORUMDA BENDE ERKEK HİSSEDİYORUM COK ERKEN BELLİ OLMUS 10 HAFTADA MASALLAH ULTRASONDA DOKTORMU DEDİ KESİN ERKEK DİE

Slm kızlar ben git gide ağırlaşıyorum nezle her yerimi sardı dün resmen 6 defa aralıksız üst üste hapşırdım tedirgin oluyorum göz kapaklarım ağrıyor ve sulanıyor doktorum yurt dışında ve pazartesi dönüyor ne yapacağımı şaşırdım resmen

Benim de hemen hemen hic belirti olmadı canim maşaallah bir kere bile midem bulanmadı ama göğüslerim acayip büyüdü yani küçük bir banu alkan oldum kiyafetlerime sigamiyorum düğmeler resmen kapanmıyor

canm baska bi dra gidip görünsen ?

bol bol mandalina ye cnm biraz işe yarar belki .. ben sabah akşam yiyorum günde 4 tane ...

Canım bende ayni haldeyim maalesef ilac kullanmamizi da tavsie etmiyorlar dinlenmemiz gerekliymis. Eger dinlenme imkanin varsa dinlen sicak seyler ic bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…