- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.601
Kızlar maşallah diyım daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama bende de hiç belirti olmadı hiç bi öğlenleri çok uykum geliyo ama elle tutulur bir belirti hiç yok basta arada kasık Ağrı'm oluyodu o da geçti ben de korkuyorum neden bişey Can'ım cekmıyo ağrı olmuyo diye benim gibi olan var mı
BENDE ÖYLEYİM CANIM SABAHLARI AC KARNINA BİRAZ BULANIO MİGDEM KALKMADAN BİRAZ YATAKTA DURUORUM AGZIMA BİSEY ATIORUM HEMEN GECİOR İŞTAHIMDA KESİLMEDİ SADECE HALSİZLİK GELİOR ARADA O KADAR BASTA KASIK AGRISI VARDI UFAKTN ARA ARA ODA GECTİ SANSLIYIZ BENCE KORKMAYALIM BAK ARKADASLAR NASIL CEKİYORLAR ALLAH YARDIMCILARI OLSUNKızlar maşallah diyım daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama bende de hiç belirti olmadı hiç bi öğlenleri çok uykum geliyo ama elle tutulur bir belirti hiç yok basta arada kasık Ağrı'm oluyodu o da geçti ben de korkuyorum neden bişey Can'ım cekmıyo ağrı olmuyo diye benim gibi olan var mı
BENDE ÖYLEYİM CANIM SABAHLARI AC KARNINA BİRAZ BULANIO MİGDEM KALKMADAN BİRAZ YATAKTA DURUORUM AGZIMA BİSEY ATIORUM HEMEN GECİOR İŞTAHIMDA KESİLMEDİ SADECE HALSİZLİK GELİOR ARADA O KADAR BASTA KASIK AGRISI VARDI UFAKTN ARA ARA ODA GECTİ SANSLIYIZ BENCE KORKMAYALIM BAK ARKADASLAR NASIL CEKİYORLAR ALLAH YARDIMCILARI OLSUN
CİNSİYETLER İCİN COK ERKEN AMA İNSAN COK MERAK EDİYOR DEGİLMİ TABİKİ BASTA SAGLIK DİLİYORUZDA HAYIRLISINI VE İCİNİZDEN GECENLER NE KIZLAR VE ERKEN ÖGRENEN OLDUMU ÖNCEKİ HAMİLELİKLERİNİZDE YADA SİZİN İLK BEBEKLERDE :)
CİNSİYETLER İCİN COK ERKEN AMA İNSAN COK MERAK EDİYOR DEGİLMİ TABİKİ BASTA SAGLIK DİLİYORUZDA HAYIRLISINI VE İCİNİZDEN GECENLER NE KIZLAR VE ERKEN ÖGRENEN OLDUMU ÖNCEKİ HAMİLELİKLERİNİZDE YADA SİZİN İLK BEBEKLERDE :)
Kızlar maşallah diyım daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama bende de hiç belirti olmadı hiç bi öğlenleri çok uykum geliyo ama elle tutulur bir belirti hiç yok basta arada kasık Ağrı'm oluyodu o da geçti ben de korkuyorum neden bişey Can'ım cekmıyo ağrı olmuyo diye benim gibi olan var mı
bendede hiç ağrı sızı bulantı yok :) bulantsı olanlara özenir oldum yaKızlar maşallah diyım daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama bende de hiç belirti olmadı hiç bi öğlenleri çok uykum geliyo ama elle tutulur bir belirti hiç yok basta arada kasık Ağrı'm oluyodu o da geçti ben de korkuyorum neden bişey Can'ım cekmıyo ağrı olmuyo diye benim gibi olan var mı
BEN DE DE YOK GİBİ BİRŞEY ARTIK ONLAR USLU USLU BÜYÜYORLAR GÖBÜŞÜMÜZDE
bendede hiç ağrı sızı bulantı yok :) bulantsı olanlara özenir oldum ya
AYYY CANIM BASTA SAGLIK DİLİYORUMDA BENDE ERKEK HİSSEDİYORUM COK ERKEN BELLİ OLMUS 10 HAFTADA MASALLAH ULTRASONDA DOKTORMU DEDİ KESİN ERKEK DİEBEN OĞLUM DA 10 HAFTALIKTI ERKEK DEMİŞTİ BUNDA GÖRENLER HEP ERKEK DEDİ İÇİME DE ERKEK DOĞUYOR SADECE BİR ARKADAŞIM KIZ BEBEK GÖRMÜŞ SENİN KIZIN OLACAK DEDİ AMA BENCE
DORUK YASİN'İME BURAK DUHAN GELİYOR
Benim de hemen hemen hic belirti olmadı canim maşaallah bir kere bile midem bulanmadıKızlar maşallah diyım daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama bende de hiç belirti olmadı hiç bi öğlenleri çok uykum geliyo ama elle tutulur bir belirti hiç yok basta arada kasık Ağrı'm oluyodu o da geçti ben de korkuyorum neden bişey Can'ım cekmıyo ağrı olmuyo diye benim gibi olan var mı
canm baska bi dra gidip görünsen ?Slm kızlar ben git gide ağırlaşıyorum nezle her yerimi sardı dün resmen 6 defa aralıksız üst üste hapşırdım tedirgin oluyorum göz kapaklarım ağrıyor ve sulanıyor doktorum yurt dışında ve pazartesi dönüyor ne yapacağımı şaşırdım resmen
Slm kızlar ben git gide ağırlaşıyorum nezle her yerimi sardı dün resmen 6 defa aralıksız üst üste hapşırdım tedirgin oluyorum göz kapaklarım ağrıyor ve sulanıyor doktorum yurt dışında ve pazartesi dönüyor ne yapacağımı şaşırdım resmen
Canım bende ayni haldeyim maalesef ilac kullanmamizi da tavsie etmiyorlar dinlenmemiz gerekliymis. Eger dinlenme imkanin varsa dinlen sicak seyler ic bol bol.Slm kızlar ben git gide ağırlaşıyorum nezle her yerimi sardı dün resmen 6 defa aralıksız üst üste hapşırdım tedirgin oluyorum göz kapaklarım ağrıyor ve sulanıyor doktorum yurt dışında ve pazartesi dönüyor ne yapacağımı şaşırdım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?