- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.701
canım bak benim perşembe olmuştu aksam kanamam.ptesi tamamen kesildi dedimkiiiii salı gene kahverengi sekilde çizik çizik çamaşıra değmiş..ve halada değmeye devam ediyor..ve ben çalışıyorum Allah a emanet.Bilmiyorum ya bi içimiz rahat etmedi
kızlar dün hurma yedim 2 tane kocaman olanlardan kudüs hurması sanırım bulantımı resmen kesti uzun süreliğine.simdi yine vardı yine yedim yine kesti ...bi deneyin bakalım sizdede yarayabilirse çok ğüzel ve yararlı
Kızlar hastaneye kaldırıldım.. Düşük tehlikem var.. Dualarınızı bekliyorum..
Aynen bende oyle biliyorum dogum yaklaşınca Yada gecikince günde 10 tane kadar hurma yiyen arkadaşları okuduğumu biliyorum rahim Ağzını genişleten etkisi var diye duydum bende bence su Aşamada cok dikkat etmek Lazımhurma rahim ağzını açıyor diye duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bu aşamada sorun olmasa da ikinci 3 aylık süreçte yeme dediler bana. Doğuma bir iki hafta kala da ye yiyebildiğin kadar, doğumu kolaylaştırır dediler. Dediğim gibi ne kadar doğru bilmiyorum, bi araştırmak lazım..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun sağlıkla atlatın insallah dualarımız bebisin ve seninleKızlar hastaneye kaldırıldım.. Düşük tehlikem var.. Dualarınızı bekliyorum..
Tsh etkileri arasinda düşük oldugunu biliyorum ama endikrin uzmanim degeri 100lerin ustunde olup saglikli bebek doguran cok hastam oldu takip etcez ilaclarimizi aksatmicaz dedi tshin bebekte yarattigi sikintilar zaten canimi cok sikiyo bide senden bunlari duyunca daha tedirgin oldum off 2 gun rahat edemicekmiyim yaaa hemen kafama takcak bisey cikiyobenim t3 t 4normal..tsh yüksek ve ben sıramı beklerken de hamile kadının tsh yüksekti kanam ile geldi.tabiki başka sebepleride olabilr ama tsh kanamayı etkiliyor çünkü bebeği yabancı gibi gösteriyor.itiyor
Anladim canm ben bugun dr gittim 6+5 yani 7 haftalikmisiZ pit pit duydum kalbinin sesini cok sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahYok canım açık kahve
Çok geçmiş olsun rabbim saglık versin evladına ömür versin sana bagışlasın rabbim bebegini. Dün çıktım bende hastaneden Allah yar vede yardımcımız olsun...Kızlar hastaneye kaldırıldım.. Düşük tehlikem var.. Dualarınızı bekliyorum..
Amin canım ne güzel bugün hepinizle bende sevindim darısı bana inşallah maşallah bebişinede sanadaAnladim canm ben bugun dr gittim 6+5 yani 7 haftalikmisiZ pit pit duydum kalbinin sesini cok sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruzKızlar hastaneye kaldırıldım.. Düşük tehlikem var.. Dualarınızı bekliyorum..
Kızlar hastaneye kaldırıldım.. Düşük tehlikem var.. Dualarınızı bekliyorum..
Zencefilli limon cayi yap canim,doktor bana hasta oldugundada miden bulantin oldukcada icersin sana faydasi olur hemde fazla kilo almani engeller demisti.Aklinizda bulunsun hanimlarbayanlar çok halsizim boğazım ağrıyo zor yutkunuyorum başımda böyle ağırlık var grip oluyorum galibaa. İlaçta içemiyorum napıcam
Bende sizin gibii bekliyorum kalp atısını beraber duyacağız insaallahAmin canım ne güzel bugün hepinizle bende sevindim darısı bana inşallah maşallah bebişinede sanada
Benimde belim agriyor cok ayakta durdukca veya cok yurudukce.isin ne ustune acaba? Firsat buldukca oturmaya calis canimKizlar ben aşıri derecede yoruluyorum. Sürekli oturmam gerekiyor biraz hareket edip. Isimden dolayida ayakta olmam lazım;( benim gibi olan var mı?
Gittim cnm vajinal ile keseyi gordum .ben 5+2 ymisim. Tup bebek bnm biraz farkli tarih.senden geriyim heralde. Kalp atisida olusmaya baslamis dedi. Ptesi tup bebek dr uma gidecegimfulya3535 canim sen doktora gidicektin dun gunumuz ayniydi. Medical parka gittin mi
Hayirli olsun ,benimde yarindi doktorun ameliyati varmis cumaya kaldi:/ doktora ilk kez gidicem, memnun musun merve hanimdan? Ben ilcedeyim tahlillerimi burda yapip gidicem ins skinti olmazGittim cnm vajinal ile keseyi gordum .ben 5+2 ymisim. Tup bebek bnm biraz farkli tarih.senden geriyim heralde. Kalp atisida olusmaya baslamis dedi. Ptesi tup bebek dr uma gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?