2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar napicaksiniz ya 2li test yaptiricakmisiniz biz esimle onun tartismasina girdik resmen ben yaptiralim neyin ne olduguna bakalim bilelim diyorum bilsek aldırmicaz neden baktiriyoruz diyo cok kararsizim ben off

Benimde belim agriyor cok ayakta durdukca veya cok yurudukce.isin ne ustune acaba? Firsat buldukca oturmaya calis canim
Cocuklarla beraberim çok zor oluyor çünkü aktif olmam gereken bir is. Elimden geleni yapıyorum ama bakalım; (

Kizlar napicaksiniz ya 2li test yaptiricakmisiniz biz esimle onun tartismasina girdik resmen ben yaptiralim neyin ne olduguna bakalim bilelim diyorum bilsek aldırmicaz neden baktiriyoruz diyo cok kararsizim ben off
Ben kan tahliliyle olan testi yaptıracağm. 2li testi yani ama diğerini yaptırmayacağm. Tabiki birsey varsada aldirmam ama merak iste.

Canim ben de senin gibi iki aradayim doğru sonuç da vermiyomus çoğu zaman şimdi ki heyecanimizin yerini üzüntü alabilir Allah korusun ama yapmasak da emin olamicaz

2li test dediginiz doktor ense ve burun olcuyo bide kah tahlili yapiliyo o dimi ben yapilmasinda bi sakinca gormuyorum yaa tehlikesi yok sonucta ben kizimdada yaptirdim gene yaptiririm

kızlar doktora gittik bugün bebeğim göründü çok şükür 6+3 teymişim kalp atışınıda görüyorum dedi ben ne zaman duyacağım dedim daha çok erken 5 aylıkken anca duyarsın dedi şaşırdım kaldım

2li test dediginiz doktor ense ve burun olcuyo bide kah tahlili yapiliyo o dimi ben yapilmasinda bi sakinca gormuyorum yaa tehlikesi yok sonucta ben kizimdada yaptirdim gene yaptiririm
Canim peki sonucun doğru çıktı mi ? Genelde yanlış sonuç veriyormus

kızlar doktora gittik bugün bebeğim göründü çok şükür 6+3 teymişim kalp atışınıda görüyorum dedi ben ne zaman duyacağım dedim daha çok erken 5 aylıkken anca duyarsın dedi şaşırdım kaldım moralim bozuldu

Çok teşekkür ederim.baskent hastanesini de hep duyuyorum ama bir türlü ciddi anlamda arasturmadim açıkçası. Nedense bana hep çok kalabalikmis gibi geliyor. Yine de bir düşüneyim. Çok sağolun.
Siz de sağolun :) hiç kalabalık değil bugün istesem yarına randevu alabiliyorum ya da gidip randevusuz bile görüşebiliyorum doktorla.doktor da ilgili hemşiresi de işte doğum Nasıl olur onu hiç bilmiyorum ama :/

Canim belki de rahatsız oluyo diye dinletmemistir doktorun ama keşke sorsaydin doktoruna neden diye

Canim belki de rahatsız oluyo diye dinletmemistir doktorun ama keşke sorsaydin doktoruna neden diye
daha mercimek kadar onun kalp atışını öyle güm güm diye duyamazsınız dedi ama bence ultrason cihazından kaynaklanıyo yarın özel hastaneye gidicem inşallah orda duyarım

Kizlar uyuyamiyorum. Ne gunduz ne gece....gece saat 2 de anca uyuyabiliyorum, bir saat sonra gene uyaniyorum. Uyudugumdan bir sey anlamiyorum. Siz de durum nasil?

daha mercimek kadar onun kalp atışını öyle güm güm diye duyamazsınız dedi ama bduymadirason cihazından kaynaklanıyo yarın özel hastaneye gidicem inşallah orda duyarım
Benim ikinci gebeligim. Hicbir doktor dinletmedi bugune kadar. Sadece ekrandan gosterdiler. Pit pit hareket ettigni gorduk. Sesini duymadim hic.

bence seni yanlis anlamis sen kendin ultrasondan duymaktan bahaetmissin o tamamen dogal.yolu anlamis

Evet canım bende aynen öyle biliyorum aman bayanlar dikkatdikkat edin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…