2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhabalar, benim ikinci hamileliğim bulantılarım 8. Hafta sonrasında başlamıştı ve uzun sürmüştü. Şuan daha 8.haftayı geçmedik.. En çok bulantı yormuştu beni hamilelik döneminde dua edelim birbirimize de güzel atlatalım inş.

Tatli hamiş arkadaslarim neler neler kaynatilmis masallah hep boyle samimi guzel bi ortam olsun ins ben kizimdada k k dan cok destek aldim 2013 eylul annelerinde valla tesadufmudur bilmem ama benim kanamamda iliskinin ertesi gunu aksam basladi ve hala devam.ediyo arara

merhaba, doktor kontrolünden geliyorum. 38 mm olmuş kuzum:)) kolunu, bacaklarını sallıyordu. doktor gelişimi önden gidiyor, 2 li testi 12. haftana girmeden yaptır mutlaka dedi. bebeğin boyu sınır değerin üstüne çıkınca ense kalınlığının ölçülmesi sağlıklı sonuç vermeyebiliyormuş. herşey yolunda şükür. b12 eksikliği için ilaç verdi.

Sevgili Mayıs anneleri sizler gibi heyecanla başladığım bu güzel yolculuk bu gün sona erdi. Bebeğimin kalbi durmuş. Bu 6. Kaybim. Rabbim sizin bebeklerinizi korusun. Allah'a emanet olun
Cok uzuldum canim allah yardimcin olsun kacinci haftadaydin ve nedeni arastirildimi dusuklerinin benmde 2 dusugum var kanmda pihtilasma cikti rabbim en kisa zaamanda saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Allah yardımcınız olsun. Seruma katılan ilaçlara çok dikkat edin. Hemşirelerin doktorunuzun onayı olmadan seruma ilaç katmasına izin vermeyin. Her seferinde sorun...
Allah razı olsun arkadaşım..
serum takılmadı..
günlük iğne vuruldu..

Bende dun dr gittim birgunum digerini tutmuyordu belirtiler konusinda. zaten bariz belirtim yok korkuyordm sukur hersey yolundaymis masallah. İnsallah kucagimiza almak nasip olur
korkma canim benm 6+5 te karindan diyuldu kalp atisi yeni baslamis dedi dr 6+1 de duyulmamasi normal yani canm

Kontrolden geldim dünya basıma yıkıldı.bebeğim ölmüş gelişmemiş kanama alanı büyük dedi doktor..kürtaj olcaksin yarin dedi çok kötüyüm zirzir ağlıyorum off yaa ama bi belirti yoktu ne kanama ne ağrı

çok çok üzüldüm canım hayırlısı olsun bende çok korkuyorum bu durumdan sürekli aklıma geliyor bebeğe birşey mi oldu diye sende de böyle bir his varmıydı

Allah sabır versin, çok üzüldüm. en kısa zamanda hayırlı evlatların olur inşallah...

yaa cok üzüldüm. ne denir ki Allah sabır versin..

Hep o korku vardı bende...ama keşke kimse bilmeseydi okulda heskes biliyor akrabalar şuan çok kötüyüm hayal kırıklığını hiç bu boyutta yaşamamıştım

86 liyim bir de 2 yıllık evliyum bida hiç bebeğim olmayacak gibi hissediyoorum yaşım da gidiyo offfff

Hep o korku vardı bende...ama keşke kimse bilmeseydi okulda heskes biliyor akrabalar şuan çok kötüyüm hayal kırıklığını hiç bu boyutta yaşamamıştım
Allah yardimcin olsun canim cok zor rabbim hayirlisindan en kisa.zamanda evlat nasip etsin benmde 2,dusugum var oncesinde cok aci ama allahtan gelen bisey bu insanlar ne dusunir ne soylerse soylesin onlari kafana takma sen
En son nezaman kontrole gittin ve durumu nasildi bebegin

üzülme cnm allah en yakın zamanda yine nasip etsin sana verici o alıcıda o herşey nasip =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…