- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.861
Ben su an 10+6 günlük hamileyim doktorum omega3 başlamamı söyledi.Ben omega3 kullanmak istedim 3. Aydan sonra dediler sizde birsey demedilermi
Çok sağol içimi rahatlattın :)Bende de oldu o canım bende çok korkmustum Bebisler 5+5 di
Alttan da duyamadi hatta
Bebek oluşmuştu atış yoktu
6+5 de rahatlıkla ikisini de duyduk hiç korkma
İnsqllah gelecek hafta duyarsın rahatlıkla
Cok uzuldum canim allah yardimcin olsun kacinci haftadaydin ve nedeni arastirildimi dusuklerinin benmde 2 dusugum var kanmda pihtilasma cikti rabbim en kisa zaamanda saglikli evlatlar nasip etsin insallahSevgili Mayıs anneleri sizler gibi heyecanla başladığım bu güzel yolculuk bu gün sona erdi. Bebeğimin kalbi durmuş. Bu 6. Kaybim. Rabbim sizin bebeklerinizi korusun. Allah'a emanet olun
Allah razı olsun arkadaşım..Allah yardımcınız olsun. Seruma katılan ilaçlara çok dikkat edin. Hemşirelerin doktorunuzun onayı olmadan seruma ilaç katmasına izin vermeyin. Her seferinde sorun...
Sağolasın canımmm..arkadaşım dualarımız seninle allah yardımcın olsun.
Bende dun dr gittim birgunum digerini tutmuyordu belirtiler konusinda. zaten bariz belirtim yok korkuyordm sukur hersey yolundaymis masallah. İnsallah kucagimiza almak nasip olurSelam kızlar önce şunu söyliyim geçen hafta salı en son 6+1 de karından kalp atışını duyamadık drum 10-15 gün snra gel demişti haftaya çarşamba dra gitcem
Ama hamileliğimin ilk günlerinde aşırı uyku hali vardı o azaldı baya ve yine uyukluyorum ama o kadar değil halsizlik ve iştah artışı var. Başkada hicbir belirti yok hamileliğe dair. Korkmaya başladım bir sorun mu var acaba ya ? Sizde durumlar nasıl ?
çok şükür kanamam lekelenmem yok. Ağrılarım yok denecek kadar azaldı diyebilirim. Siz ne alemdesiniz ?
ENDİŞELİYİM YORUM YAPAR MISINIZ ?
Kontrolden geldim dünya basıma yıkıldı.bebeğim ölmüş gelişmemiş kanama alanı büyük dedi doktor..kürtaj olcaksin yarin dedi çok kötüyüm zirzir ağlıyorum off yaa ama bi belirti yoktu ne kanama ne ağrı
Allah sabır versin, çok üzüldüm. en kısa zamanda hayırlı evlatların olur inşallah...Kontrolden geldim dünya basıma yıkıldı.bebeğim ölmüş gelişmemiş kanama alanı büyük dedi doktor..kürtaj olcaksin yarin dedi çok kötüyüm zirzir ağlıyorum off yaa ama bi belirti yoktu ne kanama ne ağrı
Evet cnm kanamam vardıSukur iyiyim canm kalp atisini duyduk bugun masallah
Senin neyin var kanaman mi.
Gecmis olsun canimEvet cnm kanamam vardı
İğne vuruldum..
yaa cok üzüldüm. ne denir kiKontrolden geldim dünya basıma yıkıldı.bebeğim ölmüş gelişmemiş kanama alanı büyük dedi doktor..kürtaj olcaksin yarin dedi çok kötüyüm zirzir ağlıyorum off yaa ama bi belirti yoktu ne kanama ne ağrı
Allah yardimcin olsun canim cok zor rabbim hayirlisindan en kisa.zamanda evlat nasip etsin benmde 2,dusugum var oncesinde cok aci ama allahtan gelen bisey bu insanlar ne dusunir ne soylerse soylesin onlari kafana takma senHep o korku vardı bende...ama keşke kimse bilmeseydi okulda heskes biliyor akrabalar şuan çok kötüyüm hayal kırıklığını hiç bu boyutta yaşamamıştım
Kontrolden geldim dünya basıma yıkıldı.bebeğim ölmüş gelişmemiş kanama alanı büyük dedi doktor..kürtaj olcaksin yarin dedi çok kötüyüm zirzir ağlıyorum off yaa ama bi belirti yoktu ne kanama ne ağrı
Sağolun :) 8 hafta 1 günlükGözünüz aydın :) kaç haftalık hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?