2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aynn

canım bizde 2 yaşınızda girdk bu bebişlerimiz de aynı canm inşallah zorlanmayız
Amin canin sagsalim kucaklayalimda valla zorlanmaya raziyim benim biraz düşük tehlikem var azcik kanamam oluyo ve malesef troitim var ama kizim masallah zorlamiyo beni yaramazlik yapmiyo sanki biliyo seninde oglun varmis rabbim ikinciyide gonlune gore versin bi oglum olsun istiyorum bende ama once saglikli olmasi tabi sen nerdensin

Canım alttan falan baktımı çok zor geçen yıl bu aylarda aynı şey benimde başıma gelmişti hiç kolay degilsaglıklı bebeklerin olcak üzülme tatlım

Elevıt in içeriği folik asitlere göre daha farklı bir ilaç dr lar onu genelde 3. Aydan sonra veriyor o biraz daha vitamin ağırlıklı

Kizlar yaa kiyafetleriniz ne zaman kuculmeye basladi? Ben zaten kiloluyum, ama bu aralar kotlarimin belleri cok sikmaya basladi. sadece taytlarimi giyebiliyorum. Normalde gobekliyim zaten, o yuzden gobegim cikmaya basladi mi anlayamiyorum. belki de gazdandir (ki bayagi bir var!). yoksa bebisim buyudu de ben mi anlayamadim??

benim göbeğim var ama zaten düşük bel giyiyordum yaklaşık bir haftadır hamilelik pantolunu giyiyorum yoksa kotların esneme payı çok olmadığı için sıkıyor bugun kot giydim işyerinde düğmem açık oturuyorum ayağa kalkarken unutursam vay bana

Ya ozellikle 2.ye hamile annisler. Bir sey sorucam. Normal dogumdan sonra rahimde genişlik oluyor mu. Yoksa eski haline dönüyor mu. Bazi yerlerde deformasyon ve genişlemenin çok olduğu yazılı doğrumudur

evet yaa benim de aynen oyle. gecenlerde arkadaslarla disariya cikarken giydim kot pantolunu ve cafenin ortasinda direk actim dugmesini. o kadar cok sikti ki, gobek deligimi kanatmis! esim diyor ki senin karnin buyumeye basladi. ama daha bebek 1 gr bile degil. nasil oluyor ki ?? 3 haftadir 1 kilo almisim. 1 kilo da bu kadar sikar mi anlayamiyorum!

Ben ayrıca folik asite devam ettiğim için eleviti doktorum geldikten sonra ona sorup kullanıcam içime sinmedi estervit c vitaminide yarında kullanır keserim hepsini kullanmak içime sinmiyor

Merhaba bende dün gittiğimde 6+1 olduğum halde 5+4 dedi doktor ve kalp atışı alamadık. Haftaya tekrar gel dedi. Çok gerginim siz kaç haftalıksınız. Benim iki düşüğüm var.
Ben suan normalde 6+3 olmaliyım ama degil dedi doktor banada çok tedirginim bende haftaya cumartesi gel dedi. Sizin dusukleriniz neden oldu?

Bende kilolu hamile kaldım 3 aylık gibi göbeğim var neden böyle oldu anlamadım ama geçtiğimiz haftalardan itibaren hamile pantolonu giyiyorum biraz düşüyor belimden ama sıkmasından daha ii

Ya ozellikle 2.ye hamile annisler. Bir sey sorucam. Normal dogumdan sonra rahimde genişlik oluyor mu. Yoksa eski haline dönüyor mu. Bazi yerlerde deformasyon ve genişlemenin çok olduğu yazılı doğrumudur
canim evet biraz oluyo ama sonra toparliyo zaten dogumdan sonra 40in cikinca doktor dikislerin vs icin cagiriyo simir testi icin örnek aliniyo o zaman soyluyo zaten rahim egzersizi veriyo sikip kapatiyosun vajinayi

Canım
ben sivasta yım adım Canan bu arada benimde düşük tehlike var inşallah bi ogluşum olur benimde kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…