2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım ne söylesek boş biliyorum ama allah sabır versin sana. Sağlıksız bi bebekmiş demekki böyle düşün. Yaşında da hiç birşey yok çok gençsin yine olur bebeğin. Bnm drum 38 yaşında doğum yapmış 5 aylık oğlum var dedi. Düşün ki kendisi ztn kadın doğum uzmanı.
Etrafa ne derim herkes ne düşünür diye sakın kendini üzme kimseye dert anlatmak zorunda değilsin. Senin bi suçun yok allahın takdiri böyleymiş. İnş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın dua edicem senin için

AYYY CANIM İÇİMİ FERAHLATTIN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TŞK EDERM CVP VERDGN İÇİN. SENİNDE GÖZÜNAYDIN OLSUNN. İNŞ HAFTAYA BNDE DUYCAM İNANIORUM İNŞ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDER MASALLAH MASALLAH

Merhaba canım maşallah bebişine. kaç haftalıklen gittin kaç haftalık çıktı? Senin de bi oğlun vardı değil mi yanlış hatırlamıyorum? O da böyle önden gidiyo muydu?

slm kızlar fena nezle olmutum biliyorsunuz doktorum yurtdışında olduğu için yerine vekil ettiği doktora gitti o da estervit c vitamini ve elevit verdi dün sadece estervit c vitaminini içtim ama içim rahat etmedi ya daha 3 ay dolmadan ilaç kullanmak bugün içsem mi içmesem mi kararsız kaldım bir yandan da iyileşmem lazım 2 günlük rapor aldım yarın yine işbaşı

Hep o korku vardı bende...ama keşke kimse bilmeseydi okulda heskes biliyor akrabalar şuan çok kötüyüm hayal kırıklığını hiç bu boyutta yaşamamıştım
Canım cok uzuldum. allah sabır versin. kalp atışlarını duymamışmıydın daha önce ?

@betülbulut arkadaşım allah sabır versin yaşın çok genç allahım verir sanada mis gibi bi kuzu üzülme lütfen canım benim

86 liyim bir de 2 yıllık evliyum bida hiç bebeğim olmayacak gibi hissediyoorum yaşım da gidiyo offfff

Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, Allah sabır versin çok zor bi durum. Hayırlısıyla tekrar denersin, yaşında ne var ayrıca ben 82liyim ve ilk bebek olacak. sen moralini yüksek tut, vardır bunda da bir hayır, duanı eksik etme. peki neden böyle olmuş, onu araştır bence, en azından bir sonrakinde aynı sıkıntı oluşmasın.. Allah sabır versin, umarım bir an önce atlatırsın..

Canm kızın 2013 eylül dogumlu mu benim oglum da 2013 ekim dogumlu

canım benim yaa Allah yardımcın olsun en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah

esterviti bilmiyorum onunla ilgili yorumum yok ama elevit ben de kullanıyorum o iyi bir vitamin ve hamilelerin ihtiyacı olan vitamin mineral desteğini sağlıyor, aynı ilaç olmak zorunda değil (elevitte domuz katkısı olduğu söyleniyor çünkü) tabi onun muadili decavit falan gibi ilaçlar var. Bence kullanmakta fayda var.

canm çok geçmiş olsun allah sabır versin .. seni cok iyi anlıyorum bende ilk hamileliğimde aynı sebepten kürtaj olmustum .. hayırlısı olsun inşallah.. yaşın büyük değil bende 87 'liyim .umutsuzluğa kapılma nolur

İlk gebeliğimde elevit ve folik asiti birlikte kullanıyordum ama bu doktorum sadece folik asiti vermişti hasta olunca vekil doktor hastayım diye elevitin yanında esterviti de ekledi ben de tedirgin oldum daha 3 ayımız dolmadı diye

bilemedim ki şimdi, acaba sadece ilk hamilelikte mi elevit kullanılıyor yoksa tüm gebeliklerde mi. Bu konuda hiç tecrübem yok ki vitaminin de fazlası iyi değil diyorlar ama gerekli vitaminleri almadan da olmuyor. Daha bilgili tecrübeli birilerinin fikri gerek sanki..

Canim cok uzuldum rabbim sabir versin ama yerinde olsam.bi doktora daha gorunurdum

canm bende elevit kullanıyorum .. eltimin ilk hamileliğiydi ve hamilelik boyunca sadece folbiol kullandı ..
dr dan dra mı değişiyo anlamadım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…