- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.841
10 gün önce 6+5 ken alttan duymuştuk zaten canım artık karından bakıyor,
karından da duyduk yani bugün 8+1
canm ayptır söylemesi bizdede oldu yakınlaşmaama çok tedirgindik ikimizde .
sakıncalı oldugunda drlar uyarıyor diye biliyorum ama .. istersen bi drunla görüş
bncede canım ya haklısın valla. O an ki durumda bişeyleri etkiliyor. bu arada aynı haftada görünüyoruz sen kaç haftalık kaç günlüksün ?
Merhaba herkese,doktordan geliyorum herşey yolunda Allah'a şükürler olsun.Kalbi pıt pıt atıyor
1,75 cm olmuş bebişim kan ve idrar tahlili de verdik.Bir hafta sonraya tekrar randevu verdi.
Selam canım ben de de aynı belirtim çok yok bu hafta da böyle mı oluyor acaba bende tedirgin oluyorumBen de dün kızlara sordum benim de bugün 9+3 ama herhangi bir belirtim yok gerçi midem falan hiç bulanmadı bu zamana kadar ama kasık Ağrı'larımda yok denecek kadar azaldı bende korkuyorum pazartesi gidicem dr a
ben de öyleyim hacı yatmaz gibi sallanıyorum neyse ki düşmüyorum
Bende de oldu o canım bende çok korkmustum Bebisler 5+5 diAynı durumdayız 6+1 di dün ama ultrason 5+4 dedi vajinal ultrasonda bebek göründü ama kalp atışı yok. haftaya tekrar çağırdı
Canım ben pazartesi gidicem rutin kontrolüm var o Zaman sorarım yazarım sanacanım benimde ilk günden beri hiç bulantım kusmam olmadı ilk günler çok uyuyodum çok halsizdim çok uyukluodum ağrılarım vardı ve git gide azaldı ve bu yüzden korkmaya başladım insan endişeleniyor elinde değil ama kötü bişey olsaydı bünyemiz bir şekilde belli ederdi diye de düşünüyorum.
Seninde bişeyin yoktur. Galiba gebelik ilerledikçe bünyede oturmaya başlıyor değişiyor. yarın rutin kontrolün mü var yoksa korktuğun için mi gitceksin ?
Gelişmelerden beni etiketleyerek haber verir misin belirtilerin kaybolması yada olmaması normal miymiş diye illaki öğrenirsin drun bişeyler söyler sende de aynı seyler var çünkü.
tamam cnm çok tşk edermmCanım ben pazartesi gidicem rutin kontrolüm var o Zaman sorarım yazarım sana
Canm ilk gebelikte insan çok bilinçsiz oluyo ama tehlikeli bi durum ögrndigin iyi olmuşEvet canım yeni öğrendik biz de. Bundan sonra dikkat edeceğiz. İlk gebeliğim de cahillik işte
Amin cümlemizkini inşallahAllah bağışlasın canım.
Yapmadım canım ikili test kanamam olduğu için doktorum yanlış sonuç verir dedi 11.haftada öğrendik cinsiyeti 13.haftada kesinleştiCanim Allah anali babalı büyütsün insallah sağlıkla hayırlı evlat olur sana ...
Ben sana şey sorucam ikili test yaptırdın mi sen bi de cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendin
Sagol canim :)papatya1655 canim ikiz olabilir mi diye sana sormustum bitaneymis minnakım benim sana da söyleyim dedim
Canım balık etli misin onun yerine balık ye bence çok fazla çok hızlı kilo aldırıyor ben ilk gebeliginde kullandım 20 kilo aldım şahsi fikrmBen omega3 kullanmak istedim 3. Aydan sonra dediler sizde birsey demedilermi
Çok sağol canim benimYapmadım canım ikili test kanamam olduğu için doktorum yanlış sonuç verir dedi 11.haftada öğrendik cinsiyeti 13.haftada kesinleşti
Rica ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahÇok sağol canim benim
Devam etmediyse akıntın, sıkıntı olacağını sanmıyorum canım. Ben hamilelik öncesinde de çok kez yaşamışımdır bu durumu. Uzun ara sonrası olunca olabiliyor.Elhamdülillah gelmedi herhangi birşey canım. İnşallah sıkıntı yoktur.
Canım bence içine bo....ma olmasın çünkü rahim de kasılma yapıyo doktorum döyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?