2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canm ayptır söylemesi bizdede oldu yakınlaşma ama çok tedirgindik ikimizde .
sakıncalı oldugunda drlar uyarıyor diye biliyorum ama .. istersen bi drunla görüş

mutlaka doktorunuza sorun hani onlarda kanama riski birşey gördüklerinde sadece birlikteliği yasaklıyorlar

size başımızdan geçen birşey anlatayım ben oğluma hamileydim dayımın eşi de hamile kaldı iki kızı vardı erkek olsun çok istemişti tarama testi kötü çıktı inançlı biridir namazında kuranın da doktor özürlü olacak dedğinde tek dediği şey ben kızlarımın yanına özürlü çocuk getiremem dedi rabbim onu öyle bir sınava sokmuştu ki öyle içim yanıyordu ki tüp bebekle hamile kalmıştım onlarsa tek gece de gebe kalıp keyfini sürüyorlardı tıp fak.gitti orda amnio sentez yapıldı ayrıntılı usg yapıldı doktorlar kimi özürlü kimi değil dedi tıp bile net cevap veremedi bebek bu arada anne karnında 8 aylık oldu yengem isyanlarda doktorlar almadılar istemiyorum falan dedi yengem birgün hareketlerini hissetmiyorum diye gitti ve bebek karnın da ölmüştü sezaryen doğum yaptı sonuç ne biliyormusunuz sapasağlam melekler kadar güzel bir bebek ama ölü doğdu 4 yıl oldu hala aklımdan çıkmaz o yüzden sizlere nacizane fikrim rabbime dua edin o neylerse güzel eyler

bncede canım ya haklısın valla. O an ki durumda bişeyleri etkiliyor. bu arada aynı haftada görünüyoruz sen kaç haftalık kaç günlüksün ?

normalde benim SAT 15 ağustos, geçen çarşamba normal seyrinde 6+5 idim. Ama pazartesi 7+6 dedi doktor bu hesaba göre 8+2 falan olmam gerekiyor bugün ama bence yok o kadar fazla aceleci heralde benimki
ilk kontrolde tahmini doğum tarihi 25 mayısdı, sonra 22 oldu 20 oldu en son pazartesi 17 mayıs diyordu ama anlamadım ben, bir sonrakinde de 17 mayıs derse ona göre tarihi değiştircem

Ben de dün kızlara sordum benim de bugün 9+3 ama herhangi bir belirtim yok gerçi midem falan hiç bulanmadı bu zamana kadar ama kasık Ağrı'larımda yok denecek kadar azaldı bende korkuyorum pazartesi gidicem dr a
Selam canım ben de de aynı belirtim çok yok bu hafta da böyle mı oluyor acaba bende tedirgin oluyorum

Son düzenleme:
Aynı durumdayız 6+1 di dün ama ultrason 5+4 dedi vajinal ultrasonda bebek göründü ama kalp atışı yok. haftaya tekrar çağırdı
Bende de oldu o canım bende çok korkmustum Bebisler 5+5 di
Alttan da duyamadi hatta
Bebek oluşmuştu atış yoktu
6+5 de rahatlıkla ikisini de duyduk hiç korkma
İnsqllah gelecek hafta duyarsın rahatlıkla

Canım ben pazartesi gidicem rutin kontrolüm var o Zaman sorarım yazarım sana

Canim Allah anali babalı büyütsün insallah sağlıkla hayırlı evlat olur sana ...
Ben sana şey sorucam ikili test yaptırdın mi sen bi de cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendin
Yapmadım canım ikili test kanamam olduğu için doktorum yanlış sonuç verir dedi 11.haftada öğrendik cinsiyeti 13.haftada kesinleşti

Elhamdülillah gelmedi herhangi birşey canım. İnşallah sıkıntı yoktur.
Devam etmediyse akıntın, sıkıntı olacağını sanmıyorum canım. Ben hamilelik öncesinde de çok kez yaşamışımdır bu durumu. Uzun ara sonrası olunca olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…