- 7 Ocak 2014
- 3.155
- 4.447
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.241
Neden yasakmış ? Ben ilk hamileliğimde duymuştum sesini ilk defa duydum
aslında genel kontrol için yapılıyor. hani herhangi bir enfeksiyon vs var mı diye. ben sağlık ocağında yaptırmıştım kan ve idrar tahlillini dr uma sonuçları söylemiştim. bi sıkıntı yoktu.annenin sağlık takibi esasında.bilmiyorumki, bende hayal kırıklığına uğradım ses dinleyecem diye gittim bişey duymadan döndüm, galiba dr un makinesinde ses yok o yüzden öyle dedi, neyse bebişimi gördüm en azından en son 8 mm di, şimdi 22.5 mm olmuş, sağlığı iyi ya napıyım duymasamda olur. aklıma bişey daha takıldı aslında herkes kan tahlili yaptırıyor ama benden tahlil felan istemedi, kasımın 15 i gibi gel ense kalınlığını ölçelim dedi, bu kan tahlilleri ne için biliyomusun sen
İnşallah sende bende isteyen herkes duyar :)hımm anladım canım.
hadi inşallah kalp atışlarınıda duyarsın
ultrason cihazında ses yok galiba sanki ilk önce öyle dedi gibi duydum hemen peşine yasak 3 aya kadar dedi
inşallah canımmİnşallah sende bende isteyen herkes duyar :)
Kemeri bir yanindan Kestim. Genis lastigi kancali igneyle diger Yana kadar gecirip igneyle diktim. Bus up kestigim ucunu da diktim. Kolay birsey herkes yapabilir.Ay şekerim sen hamaratsin galiba. Nasıl yaptın da bellerini lastikli yaptın? Ben yapsam pantolon rezil olurdu :)))
Bir daha ki sefere 12 haftama geliyor benimde degissem iyi olcak hem iyi bir doktor cinsiyetinide söyler o haftada valla doktor bulmak çok zor yaOnu ben sordum da öyle söyledi yoksa bizim doktorun ağzından laf alabilmek bir mucize
e peki onunde dugmesi fermuari falan yok muydu ki? ben hazir alabilirim yaa :) hic sanmiyorum becerebilecegimi.Kemeri bir yanindan Kestim. Genis lastigi kancali igneyle diger Yana kadar gecirip igneyle diktim. Bus up kestigim ucunu da diktim. Kolay birsey herkes yapabilir.
hehhehe yetenek iştee peki onunde dugmesi fermuari falan yok muydu ki? ben hazir alabilirim yaa :) hic sanmiyorum becerebilecegimi.
orta okul boyunca, tam 3 sene, tum derslerim 5ti sadece ev ekonomisinden 4 almistim. o zaman da deriden canta dikceksiniz diye tutturmuslardi. ben kese dahi yapamadim :)
Ön kismina dokunmadim canim. Tabi var fermuari dugmesi. Belin yan kismini icten kestim yalnizca. Ufak bir kesi yapip lastik gecirip buzdum.e peki onunde dugmesi fermuari falan yok muydu ki? ben hazir alabilirim yaa :) hic sanmiyorum becerebilecegimi.
orta okul boyunca, tam 3 sene, tum derslerim 5ti sadece ev ekonomisinden 4 almistim. o zaman da deriden canta dikceksiniz diye tutturmuslardi. ben kese dahi yapamadim :)
Evet canım ben de seni hatırlıyorum fıstık sağlıkla alırız inş kucagimizaevet cnm valla kendimi çok şanslı hissediyorum sanki hiç hamile değil gibiyimsadece çok yemek yeme iştah çabuk acıkma uyuklama halsizlik var geride çok az gögsüm acıyor baska hiçbişey yok insan tedirgin oluyor ama bakıyorumda bnm gibi olanlarda varmış içim baya rahatladı artık. Seninde hayırlı olsun cnm tebrik ederim bizim topicten seni hatırlıyorum senin adına çok sevindim
Ayy bu ara oglen is yerinde ekmekleri nasıl götürüyorum bilsen nolcaz bizIyi aksamlarr
Benim gibi ciftli ekmeğin yarisini yiyip hayla doymayaniniz var mi acaba
ay benim de oglen yemegi icin kullandigim bir cam kasem var. uc senedir ayni boy kaseye dolduruyorum oglen yemegimi ve hep yetiyor.Ayy bu ara oglen is yerinde ekmekleri nasıl götürüyorum bilsen nolcaz biz
amanınnn ne yaptın canımIyi aksamlarr
Canım kafanı rahatsız edeceğine bnm gibi yapabilirsin. Bende evde kendim yapıyorum yoğurt, günlük pastorize sütle yapabilirsin. UHT sütle olmuyor ama pastörize günlük sütle güzel oluyor.Öyle mii hımm çok kararsız aldım yaa
Valla kalan yariminda yarisini yedim hayla açım sanki midem boş gibi yaAyy bu ara oglen is yerinde ekmekleri nasıl götürüyorum bilsen nolcaz biz
Ayy kalan yariminda yarisini yedim doymadim doymadim yaaa...amanınnn ne yaptın canım
sabah öğle akşam tartılıp kilomu takip ediyorum.sonrasında vermesi pek zor.
ilk hamileliğime 48 kilo ile başladım 70 ile doğuma gittim
bunda da 53 kilo ile başladım. yani ilk kiloma hiiç dönemedim 5 kilo yapıştı kaldı.
şimdi ekmek mümkün olduğunca yemiyorum bitek kahvaltıda yiyorum.
şimdiye kadar yarım kilo aldım o bile fazla geliyor bana
Iyi aksamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?